Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Ketogén étrend
-
LOGOUT
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csaby25
őstag
válasz
F_Zolee #162462 üzenetére
Értem én, nem a fogyasztás miatt váltanék, csak érdekelne, hogy érdemes-e többet fizetnem valamelyik másik olajért...?
Ami volt próbálva: kompresszió ok, füst ok, turbónyomás ok, gyertyák körül száraz minden.
Lehet, hogy van valami minimális folyás, alul olajas picit, de nem lehet látni honnan, de állóhelyzetben nem csöpög, nem láttam soha kisebb foltot sem alatta..
Azt mondják a szakik, hogy szelepszár szimering vagy turbó....
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Hiseeu vk10v 4hd405 hd nvr komplett szet
- Jó állapotú Kona Shred / Pike 454 dual-air 110mm-140mm / Shimano Deore felszereltség!
- Tchibo Esperto Caffe szemes kv föző hibátlan működéssel
- MultiPro Go FDP22.130GY
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest