Hirdetés
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Maxell Retro DJ teszt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Declare
őstag
Sziasztok!
Ide is bedobom, hatha kapok meg egy ket tampontot.
Kerdeskör: vw Passat vs vw Golf. Mindkettö 2.0 tdi, kombi.
Azon kivül, hogy a passat nagyobb, szebb es hoszabb az extra listaja, azon kivül mi irhato meg az elönyere? Most hoszabb ideig egy passatot hasznaltam, de most javitas alatt van es golfot hajtok helyette. Pont jo az összehasonlitas miatt
. Azt vettem eszre, hogy a Golfnak lasabb a navija es roszabb a kihangosito (bar teny, hogy ez a golf még a FL elötti es kis navis. A Passat meg a nagy navis (nem a discovery s).
Amit eddig kaptam / összeszedtem infokat:
-Passat csendesebb, jobb a hangszigetelese
-Golf kisebb, picit talan könnyebb igy picit talan agilisebb
-Passatnak nagyobb a tankjaAmugy full ugyan az a kettö (futomü stb..)
Ami különösen erdekel:
-Lehet mégis különbseg a multimediaban? Azaz, h a Passatban gyorsabb a navi, jobb a kihangosito?
-Az ergo üles mind a kettöben tök ugyan az vagy a passate jobb?
- LED lampa ugyan az a kettöben?Altalanos kerdes: DSG. Milyen?
Ismerösöktöl kifejezetten rosszakat hallottam rola. Allitolag butan kapcsol, lassan reagal....sokkal roszabb, mint a bmw, volvo. En abszolut kezi valto parti vagyok, viszont jelen esetben a disel kombi golf es dizel kombi passat pont annyi vezetesi elmenyt nyujt mint egy volan busz, igy erösen elgondolkoztam a kenyelem miatt az automatan. (a radaros tempomat szepen valtas nelkül követi a kigyozo sort es dugoban is 30km/h alatt full magatol csinal mindent az auto.). Milyen tapasztalatok vannak a vezetes szempontjabol a dsg vel? (7 gangos)
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- A V3 Ultra 5G-vel tér vissza az Alcatel
- Az Amazfit bemutatta a Bip 6-ot
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Windows 11
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, újszerű állapotban
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest