- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sh4d0w: Árnyékos sarok
-
LOGOUT
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Declare
őstag
Sziasztok!
Ide is bedobom, hatha kapok meg egy ket tampontot.
Kerdeskör: vw Passat vs vw Golf. Mindkettö 2.0 tdi, kombi.
Azon kivül, hogy a passat nagyobb, szebb es hoszabb az extra listaja, azon kivül mi irhato meg az elönyere? Most hoszabb ideig egy passatot hasznaltam, de most javitas alatt van es golfot hajtok helyette. Pont jo az összehasonlitas miatt
. Azt vettem eszre, hogy a Golfnak lasabb a navija es roszabb a kihangosito (bar teny, hogy ez a golf még a FL elötti es kis navis. A Passat meg a nagy navis (nem a discovery s).
Amit eddig kaptam / összeszedtem infokat:
-Passat csendesebb, jobb a hangszigetelese
-Golf kisebb, picit talan könnyebb igy picit talan agilisebb
-Passatnak nagyobb a tankjaAmugy full ugyan az a kettö (futomü stb..)
Ami különösen erdekel:
-Lehet mégis különbseg a multimediaban? Azaz, h a Passatban gyorsabb a navi, jobb a kihangosito?
-Az ergo üles mind a kettöben tök ugyan az vagy a passate jobb?
- LED lampa ugyan az a kettöben?Altalanos kerdes: DSG. Milyen?
Ismerösöktöl kifejezetten rosszakat hallottam rola. Allitolag butan kapcsol, lassan reagal....sokkal roszabb, mint a bmw, volvo. En abszolut kezi valto parti vagyok, viszont jelen esetben a disel kombi golf es dizel kombi passat pont annyi vezetesi elmenyt nyujt mint egy volan busz, igy erösen elgondolkoztam a kenyelem miatt az automatan. (a radaros tempomat szepen valtas nelkül követi a kigyozo sort es dugoban is 30km/h alatt full magatol csinal mindent az auto.). Milyen tapasztalatok vannak a vezetes szempontjabol a dsg vel? (7 gangos)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Nintendo Switch 2
- Path of Exile (ARPG)
- EA Sports WRC '23
- iPhone topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vicces képek
- Megmondták, hogy miért nem kapkodunk új okostelefon után
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! MacBook PRO 13" 2020 4TB3 - i5 I 16GB I 512SSD I OS X Sequoia I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest