Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Doki16
addikt
válasz
i-sti #137086 üzenetére
Az A6 volt a multitronic ha minden igaz, azt váltotta a jelenlegi Q5 az S-Tronic váltóval. Úgy tudom csak a quattro kapott a 2,7-es TDI motorhoz tiptronic váltót, a mienké meg első kerekes volt. Jó tudom, hogy nem automata, de csak annak hívja a köznyelv.
Én mondjuk mindenkinek azt mondom hogy DSG váltó, nem azt, hogy automata
A Q5 és a Passatom között az a különbség, hogy az előbbi 7 az utóbbi pedig 6 sebességes.
Sajátomról majd csinálok rendes képeket és akkor rakok felMás kérdés, mert eddig én is így tudtam, hogy az S-Tronic csak egy átnevezett DSG. A kereskedő váltig állította, hogy a két váltó másfajta. Tudja valaki, hogy mi az igaz?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest