Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Path of Exile (ARPG)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:39:27

LOGOUT.hu

Path of Exile topic

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#25000) brunnehilde válasza sirdond (#24994) üzenetére


brunnehilde
senior tag

Trollbalint: Nem baj az, megvédem a diplomámat. :D Na, ez azért már jobban mutat, igy elsőre, de akkor Sirdond példáján felbátorodva én is szétcincálom. ;] :DDD Culling strikeos Ngamahu nem létezik, vagy legalábbis nincs eladó. Hasonló statos sisak több exbe kerül, mondanom se kell, egyiken sincs blood rage enchant. Ötös offcolour Bronn? 50% incr dmg implicittel? :Y Szép álom. 3 implicites kesztyű aspect of the spiderrel és max értékekkel? Haha. 20 exás dupla Angeres watchers eye? Áááh, kár folytatni, gyakorlatilag az összes gear mission impossible. :DDD És még az ilyen kimaxolt értékekkel is pl. a cold res épphogy eléri a minimumot, dodge attack 22%, evade 6%... A realitás meg az, amit kb nálad láttam a buildednél, hogy a DPS töredéke lesz, és még az 1 millát sem fogja elérni. Persze a gyakorlatban kiderül hogyan boldogulsz vele.

Sirdond: Nézd az előzményeket, min beszélgetettek, milyen eszmecsere volt közted és Trollbálint között. Hogy pontosan idézzelek: "Ugyanakkor a metamoph-ok rendkívül könyörtelenek, ott teljesen elvérzik. Úgy tudtam lvl80-88ig fejlődni, hogy a metákat meg se csináltam, mert biztos volt, hogy belehalok. (el sem tudom képzelni, hogy akik lvl96-97ig eljutnak, azok hogy játszanak vele :D)" Ezek után lestem rá Bálint karakterére, majd kiváncsi voltam, hogy a saját gladiator buildem hogyan nézne ki raiderként, mekkora baromság lenne. Azt hoztam ki belőle, amit láttál. Papiron szerintem mindenben nagyságrendekkel jobb, mint az a Ngamahus, és nem pakoltam tele a geart beszerezhetetlen vagy horror áron lévő cuccokkal. Sőt, a nagy része unique, enchant és implicit nélkül.

Igy már ok, ezzel nem vitázom, a Berserkerhez képest lassabban is jön össze és azért nem fogsz mindig 50-es szinten rohangálni vele. Másrészről a map végére legtöbbször azért maxon érek oda, map bosst 50-esen ledarálom, aztán metánál Berserk ellő, ha van rá idő, meg nem felejtem el. :P A Harbinger of Focus egy extra védelem, amit a PoB bele sem számol. Használtam már, meglepően jól működött, de a flaskokon a bleedinget vagy a freezinget nem váltja ki azért. Másrészről 4 mp elég hosszú idő, sokkal tovább egy meta sem él nálam. :P Nem placeholder, csak ahhoz már lusta voltam, hogy PoB-on mindent újra becraftoljak, hogy a rare gearnél mit-hova, hogy meglegyenek a minimumok. Igazából eddig, akik használták a buildjeimet, gyakorlatilag mindenki maximálisan elégedett volt velük, ebben a ligában Rizseslecsóról tudok, aki azzal fut, és eddig csak dicsérte. Persze lehet, hogy ezúttal neked lesz igazad, mert ez a raider ismeretlen terep, többnyire először kipróbálok valamit, majd utána linkelem be ide, most forditva történt. Nem a megtévesztés volt a célom, hanem a segitség, hogy ne menjen el a kedve a meleetől, hamár nem gladiatort kezdett. :P És akkor less rá arra, amit belinkelt, amiből épitkezik, és utána mond, hogy én megtévesztek. :D

Én pedig lesújtok majd tereád hatalmas bosszúval és rettentő haraggal..

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Path of Exile (ARPG)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.