- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- bambano: Bambanő háza tája
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
a klíma eléggé érdekes dolog: autóban nincs sok tapasztalatom vele, főleg csak a józan ész... érthető, ha kinti 35+ fokból beülve és 20 fokra beállítva nem hűti le 1perc alatt az utasteret... azt mondják nem is érdemes ennyire levenni, hogy 15 fok legyen a kinti-benti levegő közt a különbség... (max 8-10 fokot ajánlanak) ...gondolj bele, hogy állsz a napon órákat, az utastérben minden felforrósodik és utána ezek "hősugárzóként" működnek és a klíma ellen dolgoznak... én úgy szoktam ezekben a 35 fokokban, hogy beülök és percekig lehúzott ablakokkal járok, amivel valamennyire kiszellőztetem az utasteret... ha tehetem, útvonalból is olyat választok ahol megállás esetén fák alatt vagyok... ha már kiszellőztettem, akkor belövöm erre a 20 fokra a klímát, feltekerem az ablakokat és belsőlevegő-keringetésre kapcsolok... nagy melegekben is ilyenkor már nem maxon indulnak a ventilátorok, majd pár perc alatt lehűtik annyira az utasteret, hogy szépen visszavesz a fordulatból
ha nem szellőztetnék és nem segítenék a klímának, akkor pörgetné a ventiket vagy 10 percig maxon és akkor sem éreznék jelentős javulást a levegő hőmérsékletében
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic7 Lite - erősítést kérek
- Milyen egeret válasszak?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Gumi és felni topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Konferencia kamera + mikrofon egyben - vaddi Conferenceshot AV Camera távirányitóval
- Philips EP5441/50 automata kávéfőző - Patika állapot - Philips garancia 2027.03.19.
- UrbanFlow Inox kihúzható konyhai csaptelep
- Eladó egy teljesen új Dahua kamera rendszer szett 9 kamera és rögzítő egység
- Sencor levegőtisztító SHA 8400WH
- MSI Modern 15 Ryzen 7 7730U 16 GB RAM 512 GB SSD FHD IPS
- Logitech G635 fejhallgató / 12 hó működési garancia
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, számla, 6 hó gar
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - MÁR 13.00-S PS4 IS!
- iPhone 13 128Gb 100%(1év Garancia) - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
ha nem szellőztetnék és nem segítenék a klímának, akkor pörgetné a ventiket vagy 10 percig maxon és akkor sem éreznék jelentős javulást a levegő hőmérsékletében