Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Meghalt Chuck Norris
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
a klíma eléggé érdekes dolog: autóban nincs sok tapasztalatom vele, főleg csak a józan ész... érthető, ha kinti 35+ fokból beülve és 20 fokra beállítva nem hűti le 1perc alatt az utasteret... azt mondják nem is érdemes ennyire levenni, hogy 15 fok legyen a kinti-benti levegő közt a különbség... (max 8-10 fokot ajánlanak) ...gondolj bele, hogy állsz a napon órákat, az utastérben minden felforrósodik és utána ezek "hősugárzóként" működnek és a klíma ellen dolgoznak... én úgy szoktam ezekben a 35 fokokban, hogy beülök és percekig lehúzott ablakokkal járok, amivel valamennyire kiszellőztetem az utasteret... ha tehetem, útvonalból is olyat választok ahol megállás esetén fák alatt vagyok... ha már kiszellőztettem, akkor belövöm erre a 20 fokra a klímát, feltekerem az ablakokat és belsőlevegő-keringetésre kapcsolok... nagy melegekben is ilyenkor már nem maxon indulnak a ventilátorok, majd pár perc alatt lehűtik annyira az utasteret, hogy szépen visszavesz a fordulatból
ha nem szellőztetnék és nem segítenék a klímának, akkor pörgetné a ventiket vagy 10 percig maxon és akkor sem éreznék jelentős javulást a levegő hőmérsékletében
Új hozzászólás Aktív témák
- 27% - Erazer P20 GAMER PC! i7-14700F / RTX 4070 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe / B760
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4322
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB digital garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 128GB Bontatlan Független Összes szín / 27% áfás ár INGYENES SZÁLLÍTÁS
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
ha nem szellőztetnék és nem segítenék a klímának, akkor pörgetné a ventiket vagy 10 percig maxon és akkor sem éreznék jelentős javulást a levegő hőmérsékletében