Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Battlefield V
Új hozzászólás Aktív témák
-
free_jack
tag
élő adminok vannak még?
-
Targis75
csendes tag
Sziasztok!Remélem jár még erre valaki! Van egy olyan problémám hogy EA-ne keresztül teélepített játéknál nincs mentésem, minden inditásnál a kezdő videóval indul . Tudtok valami okosságot?
Köszi előre is.Bgabor
-
BandiHUN
veterán
válasz Targis75 #29757 üzenetére
Talán egy megoldásra gondolok... indítsd adminként az EA appot is, majd a játék exéjét is keresd ki, és azt is... Esetleg lehet valami vírusirtó dolog lehet még a háttérben, én kivételekbe tettem a bf-eket+a dokumentumok mappát is, lehet, hogy ez utóbbiba nem tud írni a játék, ha nincs joga/a víruskergető rendszermódosításnak érzi.
Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
Targis75
csendes tag
Nagy köszi mindenkinek, teszek majd próbákatr igérem, de most annyira lehangolt ez bug hogy hétvégéig biztos nem állok neki újra beleölni egy fél órát Jelzem ha müködik valamelyik megoldás
Bgabor
-
qukesz
senior tag
Sziasztok!
Csináltak valamit ezzel a játékkal mostanában????
Akkor FPS droppok vannak hogy hihetetlen.
Sose volt gondom vele, de már újra raktam a gépet is és akkor is akad, dadog mindent csinál.
Legújabb AMD driver.Mindig válaszolj ha kell ha nem !!!!
-
qukesz
senior tag
válasz Találtgyerek #29763 üzenetére
Köszi padre. nem is vártam mást tőled !!!!
Mindig válaszolj ha kell ha nem !!!!
-
-
qukesz
senior tag
válasz Találtgyerek #29767 üzenetére
Ich komme. Szerintem leszek. Írjál majd.
-
Topikgazda
válasz qukesz #29769 üzenetére
Shader cache törlés segíthet, vagy a játék saját cache... amit most nem tudom már hol tárol...
Nekem itt van az User mappa alatt:
..\AppData\Local\Battlefield V\shaders\
..\AppData\Local\BattlefieldGameData.kin-release.Win32\cache\ (ez szerintem a 2042-é)[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
qukesz
senior tag
válasz FollowTheORI #29770 üzenetére
Akkor is törölni kell ha újra lett a gép rakva ????
-
Topikgazda
válasz qukesz #29771 üzenetére
Hát, ha volt előtte fent a "szar" driver, akkor lehet.
Amúgymeg az szokott lenni, hogy DX12 alatt kell pár kör minden pályán mire "kisimul".
Állítólag DX11 alatt nem ilyen, de én meg azt sose használtam, meg a DX12 jobb volt mindigis, főleg AMD kártyákkal.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
qukesz
senior tag
válasz FollowTheORI #29772 üzenetére
Én DX11-BE toltam mindig. Dx12 tudom hogy milyen egyszer próbáltam de nem volt türelmem végig várni.
-
qukesz
senior tag
válasz FollowTheORI #29772 üzenetére
Ki töröltem és úgy néz ki megoldotta a gondot. RESPAWN-nál is akkorát droppolt mint állat. amikor fókuszáltam akkor is.
Köszönöm a segítséget!!!!!!!Mindig válaszolj ha kell ha nem !!!!
-
@rglaaf
veterán
Tank zoomnál fekete képernyő van gondolom ez már igy marad
PSN:BiZzare_0 ️
-
musicproo
tag
Tenap letöltöttem a játékot EA App-ból.
Indítanám, kis töltőképernyő bejön, gondolkodik jó ideig és kilép.
Valakinek ötlet miért nem indul?
-
qukesz
senior tag
Nekem 2 napja nem indul az EA app. De a játékokat se indítja.
Valaki hasonló hibát észlelt esetleg ?
-
qukesz
senior tag
válasz Találtgyerek #29782 üzenetére
Engemet te ne figyelgeséééééé !!!!!
Újra kellett rakni az APP-ot!!!!Mindig válaszolj ha kell ha nem !!!!
-
qukesz
senior tag
Szeretném meg köszönni hogy az első lehettem !!!!
Találtgyerek légy szives többet gyakarolj !!!!Mindig válaszolj ha kell ha nem !!!!
-
Madn!ght
addikt
Halihó Srácok!
Rég jártam erre és érdekelne mennyire érdemes ismét feltenni a játékot. Anno a megjelenés után egy rövid ideig játszottam, de akkor eléggé kiábrándító volt a játékmenet és a játékosbázis is. Mik az aktuális tapasztalatok? Ha úgy alakul szívesen csapódnék néha 1-2 kör erejéig akár csapatba is.
-
Madn!ght
addikt
válasz Találtgyerek #29789 üzenetére
Csalók, bugok, “zavaró” community mennyire jellemző?
-
Gainka
őstag
válasz Madn!ght #29790 üzenetére
Érdemes szerintem is, vannak csalok sajnos akkor mi hamarabb szervert kell válltani mert nagyon ritka hogy kör végéig lelépjen viszont a csapattársak kilépegetnek igy értelmetlenné válik a felesleges idötöltés idegeskedés... Csalo nélküli szerveren nagyon jokat lehet menni, pl mikor nem vagyok fenn még qukesz is első lehet.
-
Madn!ght
addikt
válasz Madn!ght #29788 üzenetére
Naa köszi, meghozta a kedvemet egy kis lövöldözéshez! Hosszú éveken keresztül nyomtam a BF sorozatot, de ez az epizód az elején tapasztalt kezdeti problémákkal elvette a kedvem. Közben kipróbáltam a CoD-ból is egy részt néhány óra erejéig, illetve a napokban a CS ingyenes lövöldéjét, de nagyon lemaradtam a szcénához képest. (Meg annyira nem is adta egyik sem, mint a BF)
-
qukesz
senior tag
válasz Találtgyerek #29792 üzenetére
Te jobb ha csendbe maradsz!!!! Neked minden PRÉMIUM!!!!
32 fős játék módba be tudsz jönni 33.- diknak!!!Mindig válaszolj ha kell ha nem !!!!
-
petymeg
addikt
Sziasztok!
Rég játszottam vele, akkor is keveset. Most leporoltam. Ebben nincs olyan coop mod, mint a 2042-ben, hogy ki tudjam próbálni a fegyvereket meg a járműveket?
Mocskos idők, szeretned kéne, A jövő itt van és sose lesz vége! Mocskos idők a sarokba bújva! A jövő itt van, kezdjük újra!
-
Topikgazda
válasz petymeg #29799 üzenetére
[Practice Range] van, ahol ki lehet próbálni a dolgokat.
Játék menüjében meg kell találd.[ Szerkesztve ]
-
petymeg
addikt
válasz FollowTheORI #29801 üzenetére
Igen ezt megtaláltam. Vmi olyasmit kerestem, ahol botokkal lehet küzdeni, mint a 2042-ben de olyan nincs.
Mocskos idők, szeretned kéne, A jövő itt van és sose lesz vége! Mocskos idők a sarokba bújva! A jövő itt van, kezdjük újra!
-
Land
veterán
Sziasztok!
Gondoltam újra felrakom a játékot és megyek pár kört. Elindítom, bejön a képernyő közepére a kisebb töltőképernyős kép, majd eltűnik és ennyi.
Volt másnak is hasonló problémája?(Sajnos a Bf 4 sem megy, de ott más hibát ír).
Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive
-
Land
veterán
-
Gainka
őstag
Várni kell volt valami frissités vagy nem tudom a közelmultban ami ota sokkal lassabban lép be legalább is nekem. Bf 1-be sokkal gyorsabban. Szerintem indits egy szerelést mindegyikre.
Na ha már itt vagyok jót kacaktam valamelyik nap mert ilyet még nem láttam.
Teljes enemy infantry megindult a lejtön...
[ Szerkesztve ]
-
Szabi020
tag
Ez Amikor nyugodtan leülnél játszani egy kicsit. De valahogy nem igen lehetséges!
Ezt kell erőltetni és semmit nem lehet tenni ellene. Nagyon idegesítő.
-
Viiktor1989
aktív tag
Nektek is jött update a játékhoz?
-
Podpupi
tag
válasz Viiktor1989 #29809 üzenetére
Igen updatel .
Már régen elmultam 18+......... (:[ORIGIN: podpupi,STEAM: hunpupi,BF:podpupi
-
Madn!ght
addikt
válasz Viiktor1989 #29811 üzenetére
Szerintem az anti cheat updatet kapta meg.
-
Szabi020
tag
Az új update óta kb még több csaló lett. "Remek lett". + elő jött egy rakás bug is. Sikerült visszafelé lépni még egy párat.
-
Gainka
őstag
válasz Találtgyerek #29816 üzenetére
Az oké azt figyeltem tudom hogy erösebb de ha nem maradna annyiban az én sebzésem én lőném le őt.
Assault:M2
Medic: Soumi (vagy MAB vagy Type ezekkicsit távolabbra)
Support: kihivasbol a Brennel kinlodok -
qukesz
senior tag
válasz Találtgyerek #29816 üzenetére
Te lövésedet nem is jegyzi a szerver. Instant halál!!!
-
Gainka
őstag
válasz Találtgyerek #29819 üzenetére
Akkor lehet a keves fps miatt van, imput lagg vagy a fene tudja mi az, nem sokára be ujitok, eddig is sztár medikes voltam mi lesz ha még fps is lesz hihi.
-
Gainka
őstag
válasz Találtgyerek #29822 üzenetére
60
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
Battlefield Buddies
Battlefield V Reddit
(nem hivatalos)
Battlefield Discord