Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
TasiA
senior tag
válasz
bambano
üzenetére
Hali!
3.2 C Vekid van? Muti mááá meg!! (ha szabad kérni)
Nekem pályán 140-ig gyári állapotban 7,5 liter. 150-160 8liter.
Hétvégén mentem teljesen nyugodt tempóban ~400km-ert 110-el mert esett az eső, felfelé kerekítve 6,5 literre jött ki. C20NE Vectra 1200kg-al. Szerintem teljesen jó. Haver is pislogott, mert meg volt győződve, hogy ami nem 1.2-1.4 az zabál. Aztán már most nem gondolja.
-
Az én szekerem eurotax szerinti értéke nem volt két misi, amikor egyszer megsaccolták és azóta csak rontottam rajta. De igazad van, most a használtautón nincs kint ilyen árban kocsi.
Ismerősök között van egy e kadett gsi, (eladó, ha érdekel valakit
, beszélgettem a tulajával, nekem annyit nem evett a vectra, mint az a gsi. Pedig a tulaja testvérmárka márkaszervizében dolgozik.Nekem az előző 6700 km-re 10.3-as átlagot mutatott a fedcomp. Sok autópályával. Amennyit emlegetett a gsi tulaj, hogy fogyaszt a gsi-je autópályán, annyiból az enyém is megvan emberi közlekedésnél. Ja, meg amennyit emlegettek legutóbb egy dízel mazda6 fogyasztására, azt még ki is röhögtem

-
_seth_
veterán
Ha azt nézed, hogy ráköltött 1,5 misit és akkor még meg is vette valamennyiért már bőven 2 misi felett van ugyanakkor 3.2 c vectra 3 misitől indul és szerintem sem fogyaszt kevesebbet.
(utóbbi 2100 kilométerre (bő 1,5 hét
) 7,7L az átlag fogyasztásom, ebben sok város van és főút, autópálya nincs benne, néha odaléptem neki de nem mentem őrülten de azért papásan sem inkább csak olyan átlagosan város 60, főút 100 ahogy a forgalom megy néha 1-2 előzés) -
-
Sziasztok!
Opel Astra G (2002)-höz keresek bal oldali ablaktörlő kart?
Kb mennyiért, hol kaphatok ilyet? (Opel Szalon nem érdekel)
Köszönöm! -
Calogero
addikt
H Astra tulajoknak: Opel Astra H kompatibilis multimédia
-
_seth_
veterán
Igen, ezek egyénfüggő dolgok ugyanakkor az a szerencsém, hogy nem kell "autófelújításra" százezreket költenem mert szerencsére jó állapotban van így is (kopp kopp kopp).
Használom is na igen... kadett: febr közepe-okt közepe: 21-22e kilométer, vectra: nov 3-tól már 6000 kilométer... és lesz még két utam biztosan ami csak magában kb 1500 kilométer szóval még megy bele egy kevés idén

-
TasiA
senior tag
Üdv!
"
hifi: 180e
radar/lézer érzékelő: 50e
xenon: 45e "Bár írtad is, de ennek semmi köze az autóhoz, inkább egyéni extrák. Ilyenből meg szerintem tudna mindenki olyan listákat írogatni, tele lenne a fórum.

"1,5 hónapja vettem az autót, ugyanakkor már mentem is vele 6000 kilométert..."
Hát igen, más 1 év alatt megy ennyit, vagy max 1 picit többet. -
_seth_
veterán
válasz
zolynet
üzenetére
Jó GSi astra alatt olyat értek aminek nem kell motort cserélni és szinte fél autót és igen van ilyen
Keresni kell de lehet találni és van ismerősöm is akinek ilyen volt 2 évig... nem költött rá gumi, olaj, szűrők, fékcsövek, gumiharangok és vizsgák kivételével semmit sem (jah: sportdob került rá hátra...) és jól ment, jó hangja volt és jól nézett ki 
Én már a mostani vectrámra is költöttem nem is keveset mióta nálam van de teljesen más a dolog jellege:
hifi: 180e
gumik: 40e
full vezérlés + szűrők + olaj kb 80e
elektronika (új riasztó, kpzár javítása) 35e
radar/lézer érzékelő: 50e
xenon: 45e
egyéb cuccok (hólánc, eü doboz, izzókészlet, tűzoltó, elakadásjelző háromszög, mellények, kerékkulcs és még pár cucc) kb 20e
díszléc, index: 9e459e és még csak 1,5 hónapja vettem az autót, ugyanakkor már mentem is vele 6000 kilométert...
Persze ezen felül még vannak apróságok, munkadíjak is de hát az úgysem dob az autó értékén semmit sem és ezek sem olyan mértékben mint kellene...
-
TasiA
senior tag
válasz
Mr.Grincs
üzenetére
???
Amúgy üdv! Azért adtatok el egy autót, legye az akármilyen, mert gyorsan kopott a féktárcsa?? Ez valami vicc??Amúgy ez tipikusan leggagyibb ócska beton kemény fékpofa esete. Ez nem márka függő, hanem gazda függő! Nem a legolcsóbbat kell megvenni és jó lesz!A mostani kiszemeltel pedig, annyit alkudj, amennyit engednek, többet úgy se tudsz!
"Azóta fater nem akar venni opelt." No komment!

-
mackosajt
addikt
Anyám, te még írod? Én már nem, úgy fél év után jobbnak láttam nem írni.

Mellesleg a váltó még nincs bent. Volt/van egy kis hátas bajom, egy kis egyetlen nagyanyám bajom, egy kis ez, meg egy kis az.
Corában meg összefutottam Seth cartárs/klubtárssal!
Remélem sikerült vásárolniuk.
-
Mr.Grincs
veterán
Sziasztok,
Szeretnék Opelt venni saját részre, ki is néztem egyet nagyon szép nagyon jó áron is van a véleményeteket szeretném kérni. Érdemes e stb stb ami eszetekbe jut az jöhet.
Nekünk a családunknak volt régen egy opel omegája 2.0 benzines volt, aztán azzal befürödötünk rendesen. Ami miatt váltani kellett az a féktárcsa, jobban kopott mint a fékpofa és egészen elvékonyodott már a tárcsa akkor nagyon sokba került volna cserélni az egész garnitúrát így eladtuk. A fogyasztása reális volt azzal nemvolt baj hanem ez a fékdolog volt a necc. Azóta fater nem akar venni opelt.
Itt lenne az alany [link] Idén nem de jövőre kpra megvennénk, most ha érdemes akkor csak lefoglalnánk. Mennyit lenne érdemes belőle alkudni??
Előre is köszi.
-
TasiA
senior tag
válasz
zolynet
üzenetére
Én eddig itt tartok:
2006. április 205ezres km óra állás
1. vezérmű szíly
2. vez. szíj feszítő görgő
3. lapos szíj (görgő nem)
4. olaj gyári GM
5. váltó olaj (gyári GM)
6. lengőkar alsó-hátsó szilent, jobbos-balos
7. balos külső kormány összekötő gömfej
8. első féktárcsák
9. fékbetét garnitúra (elöl, hátul)
10. hátsó lengéscsillapítók
11. katalizátor után komplett kipuff rendszer
12. klíma gázzal feltöltés
13. benzin és levegő szűrő2006. szeptember 212ezer
1. olajcsere szűrőkkel2007.május 225 ezres km óra állás
1. hátsó szilentek cserélve
2. klíma gázzal töltése
3. első lengéscsillapítók cseréje és gyári GT rugók beépítése
4. futómű állítás
5. olajcsere
2007.szeptember 230 ezres óra állás1. olajcsere, olajszűrő
2. levegőszűrő
3. motor diagnosztika (minden hibátlan)
4. gyertyák cseréje2008 február 238 ezres óra állás
1. futómű állítás, minden gyári értéken, hozzá sem kell nyúlni2008 május 242 ezres óra állás
1) olajcsere
2) szűrők csere
3) szelepfedél tömítés csere
4) klíma töltés + olaj + alsó szelep csere
5) váltó rudazat zsírzás
6) gyári elosztófedél és gyertyakábelek2008 november 251 ezres óra állás
1) balos kormányösszekötő gömbfejestől csere
2) olajcsere+szűrők
3) futómű állítás
4) fűtő motor előtét ellenállás javítás -
zolynet
veterán
Hát ezaz hogy még mindig nem jó az autó, és besokallt.
Természetesen nem egyben fizette ezt ki hisz akkor egy másik autót vett volna mint egybe belerakjon ennyi lóvét egy '94es verdába."Ha kötekedni akarok azt mondom, hogy nagy marha a tulaj ha ennyit kínlódott vele vagy azt, hogy miért nem vett egy jót ahelyett, hogy az autó értékének mininum háromszorosát költi rá?"
Van jó gsi astra?
Amire nem kell költeni? Hááát....
Több mint furcsa h ennyi szop@s van vele .... bár emlészem én arra mikor az első 1.3d fiat uno kocsinak nem nevezhető objektumomra mennyit dobtam, max 3havonta szervíz...az is szép sztori, de inkább ide nem. (nem ide való)Amúgy én nem tudom Ti mit csináltok, hogy ennyit költötök autóra, félreértés ne essék, mindenki arra költ amire akar!
2005-ben megvettem apám '91dec-i Mitusbishi Lancer-jét, azóta az alapdolgokon kívül ami minden autónak kell semmit nem köktöttem rá. Azontúl fater 2x költött rá:
1. termosztát 13e
2. elektronika beszart 100e
Ennyi volt az ami meghibásodott rajta, na most lehet hogy csak orbitálisan nagy szerencsém van, az meg a másik h láttam hogy faterom hogy használta. Ez egy másik sztori. -
_seth_
veterán
válasz
zolynet
üzenetére
Nem akarok kötekedni de egy autó értékét a törődés messze nem viszi fel...
Ezt meg így leírni és összeszámolni több mint hülyeség... Ha kötekedni akarok azt mondom, hogy nagy marha a tulaj ha ennyit kínlódott vele vagy azt, hogy miért nem vett egy jót ahelyett, hogy az autó értékének mininum háromszorosát költi rá? (900 ezerért akármilyen is drága nagyon szerintem, ismétlem: szerintem. Egyébként rendben volt külsőleg de olyan óriási nagy extra tuningot a belső bőrözésen kívül lehet én vagyok vak de nem vettem észre (az pedig ismét más kérdés, hogy az autóhoz nem illik annyira ez a színösszeállítás de ez is csak az én véleményem
).Visszatérve: ha mindenki így leírná akkor rengetegbe lenne minden egyes autó... én soha sem számoltam össze így, hogy mennyibe is volt a kadett... ennyibe nem lenne de ha csak pár tételt említek: 200e kaszni+festés+100e motor + 100e berakni + gumik 100e + hifi 100e, fékek 50e, riasztó-kpzár-radar 50e... és kerekítettem lefelé és ez csak pár tétel... de az autó értéke akkor sem szökött az égbe...
Ha ennyire sokba van neki és ez a problémája vele akkor miért csinálta egyáltalán? És ha most már jó az autó miért pont most adja el? Erre is lehet mondani valami csúnyát vagy lehet csak a beteg autókat szereti

Na de ilyen 500 forintos tételeket beleírni... jó jó persze pénz és sokszor 500 még több de hát kérem 2 liter benzin...

Na de nem ismerem sem az autót sem a tulajt, nem is tervezem, hogy megismerkedem velük csak ez a lista kicsit érdekes...
-
válasz
zolynet
üzenetére
szép kis lista
ennyiért vehetett volna vmi f@sza autót is
de most komolyan.
ez az az árkategória,amiben igen nagy a választék.
jobbnál jobb autók,komoly felszereltséggel és kemény motorral.és ezt egyben fizette ki ?
miért kellett bele annyiszor olaj ? vagy ez az évek során kicserélt olaj ?
ja vagy félre értem ?
ez az azóta ráköltött pénz amióta nála van ?ezzel az erővel az egyik haverom eladhatná 4 milláért a calibráját,
mert már annyit költött rá.igaz látszik is,nem semmi példány.
viszont a max taxa ára 900k. -
zolynet
veterán
válasz
zolynet
üzenetére
Na akkor ezek lettek kicserélve, és akkor ne beszéljünk arról hogy mennyit törődött ezzel a '94-es gsi-vel.
Munkadíjak 315 000 Ft
Szelepfedél töm. 3 300 Ft
Gumik 48 000 Ft
Vezérlés szett 28 000 Ft
Hidrotőke 64 000 Ft
Fűtőradiátor 5 000 Ft
Légszűrőcső 6 600 Ft
Hőmérsékletjeladó 1 500 Ft
Futómű állítás+korm.össz.csere 8 000 Ft
Váltó 25 000 Ft
lendkerék felszab. 4 000 Ft
pollenszűrő 1 000 Ft
Kormányösszekötő 8 000 Ft
főtengely szimering 3 800 Ft
indexbúra jobb 2 000 Ft
indexbúra bal 2 200 Ft
gömbfej 8 000 Ft
motoröblítő 500 Ft
lökösjavítás 7 000 Ft
vezérléscsere 17 000 Ft
hűtőrács 4 000 Ft
vonószemtakaró 5 000 Ft
rendszámvilágítás 2 000 Ft
ködlámpa műanyagozás 5 000 Ft
motorolaj 4 500 Ft
váltóolaj(2x) 10 800 Ft
olajszűrő 500 Ft
vezérműtengely szimering(2db) 3 000 Ft
Karter töm. 1 800 Ft
elakadásjelző kapcs. 3 000 Ft
motortér nyitó teleszkóp 4 000 Ft
vissz pill tükör 10 000 Ft
kapcsoló 3 000 Ft
váltózsák+kézifékzsák 3 000 Ft
hőjeladó 1 700 Ft
hőérzékelő 4 000 Ft
kipufogó tömítés 700 Ft
komputer diag. (2x) 8 000 Ft
toronycsapágy 2 600 Ft
kuplung szett 53 000 Ft
távirányító+riasztó 40 000 Ft
olaj (metabond) 7 000 Ft
kézifék pofa 4 800 Ft
felni 18 000 Ft
alutaposó 6 000 Ft
váltó rudazat csapszeg 500 Ft
akksi 13 900 Ft
kormánymű 10 000 Ft
hátsó híd szilentek 8 000 Ft
szervó olaj 4 000 Ft
szőnyeg szett 6 500 Ft
angel eye 43 000 Ft
hátsó dob 40 000 Ft
spoiler patentek 1 000 Ft
olajnyomás mérés 2 000 Ft
légszűrő betét 800 Ft
termosztát 3 500 Ft
benzinszűrő 1 000 Ft
gyertya szett 3 800 Ft
komputer diag. 2 000 Ft
kormány+légzsák 10 000 Ft
MOTOR 145 000 Ft
olajterelő lemez+tömítés 5 800 Ft
kipufogó tömítés 1 700 Ft
gumibak 5 500 Ft
tűzkarika 1 200 Ft
olajszűrő 500 Ft
főtengely szimering 5 700 Ft
tömítőpaszta 8 500 Ft
fagyálló 2 000 Ft
fékfolyadék 1 000 Ft
ventillátor kapcs. Gomba 5 700 Ft
olaj 6 500 Ft
Patentek 200 Ft
Ablaktörlő motor kupak 200 Ft
Kárpitozás 200 000 Ft
Kipuff szerelés 4 000 Ft
szélvédő ragasztás 12 000 Ft
gátló szett 55 000 Ft
Hátsó toronymerevítő 5 000 Ft
olaj 2 000 Ft
jobbos gömbfej,gumiharang,AC pumpa 20 000 Ft
középdob csere 16 000 Ft
AC relé 2 600 Ft
AC pumpa 5 000 Ft
bal alsó gömbfej,ventillátor,TC,injektor 45 000 Ft
motorolaj 7 100 Ft
féltengely szimeringek,futómű,kormánymű, 25 000 Ft
zene 111 000 Ft
patentek, műanyagok 5 000 Ft
Fékbetét első 8 000 Ft
Fékbetét hátsó 8 000 Ft
Féktárcsa első 10 000 Ft
Féktárcsa hátsó 10 000 Ftössz: 1 653 500 Ft

-
marsu
veterán
Ugyanezt az autót a gyöngyösi opel márkaszerviz is hirdeti, 699.000.- Ft-ért. Lehet hogy csak bizományban árulják és a tulajnak annyira kell a pénz, hogy ő is felrakta olcsóbban. Na meg lehet hogy a márkaszerviz ha eladja, abból csak ennyit fizet neki, vagy nem sokkal többet ...
-
mackosajt
addikt
L-es rendszám abból is eredhet, hogy kért a vásárláskor újat.
Ismerek olyan embert, aki az utóbbi időben amikor vett kocsit, rendszámot is kért, hogy az esetleges jóakarók ne ismerjék fel. -
helkis
veterán
L-es rendszám egy B corsán.. tuti külfüldről behozott (ha most hozták be több a regadó mint amennyiért most hirdetik, vajon hogy éri meg nekik?), 3xvisszatekert, talán frankeinstein-corsa (értsd több darabból varták össze), alapos átvizsgálást muszáj megejteni, addig szvsz csapda szaga van.. egyébként tényleg jól néz ki.

-
marsu
veterán
-
Nincs valakinek esetleg tapasztalata olajnyomás órával kapcsolatban, milyet érdemes venni?
-
válasz
zolynet
üzenetére
Nem én csináltam, csak azért mondtam hogy nálunk volt mert közösen béreljük a műhelyt, Robi baráto csinálta. Sárdobálás a részemről nem volt abszolúte, csak azt írtam le hogy mik voltak a bajai, és arra világítottam rá hogy nem a kocsi volt a szar, de ezt már jó pár ember leírta az opel fórumon is.
Sárdobálást mintha te csinálnád, nem de? Azért leírom ha már így szóba került ezt az egészet, és látom Laci panaszkodott másnak is, majd ez ügyben felhívom.
A történet ott kezdődött hogy Laci heteken át írta a fórumra a gondjait, talán már egy picit unalmas is volt, meg már én sem hagyhattam hogy ennyit szívjon valaki, szóltam neki, te figyu, Robi barátom ugyan nagyon sok melója van de beszélek vele és megcsinálja ő neked a géped, nem hiszem hogy egyik szerelő sem tud vele mit kezdeni, aztán ez így is volt, eljött Laci hozzám lakásra, és innen mentünk együtt le a műhelybe, aztán Laci összeírta egy listára hogy mik a bajai, a főbb gondokra emlékszem ami miatt hordta egyik szerelőtől a másikhoz, nem indult vagy csak gondolt egyet és leállt, nagyon rossz állapotban volt a váltókar, kattogott a futóműben valami, gömbfej azt hiszem, nem kapcsolt be a venti egyáltalán, nyikorgott az ülés, meg a többire nem emlékszem, aztán hazavittem hogy mégse buszozzon, én hülye önzetlenül próbáltan segíteni, amiért meg is kaptam a mutogatást, és még most is ugye, az biztos hogy ez volt az utolsó hogy segítettem valakinek. Szóval ott állt egy hetet az autó, a végén bekapcsolt a venti akkor mikor kellett neki, nem nyikorgott az ülés, nem kattogott a futómű, meglett csinálva a váltókar, beindult az autó, vett egy bosch pumpát használtat az lett berakva, é innentől kezdve heteken át nem írt a fórumra, nem panaszkodott, szóval örültem hogy segíthette, ja és 45 000Ft-ot kért el Robi anyaggal együtt a melóér amit szintén sokalta, de ugye nem is ez volt a bosszantó, hanem hogy állítólag sok benzin elfogyott a kocsiból. Na most kérdem én, ha az ember teszteli a venti bekapcsolását annak az autónak járni kell, ha át akarod vizsgálni a futóművet, nyilván kimész egy normális útra és megnézed, hol kattog, húz e az autó valamelyik irányba stb.. de azt hiszem ezt nem igen kell itt felsorolnom, én szégyelném megemlíteni ha a kocsimat elhozom egy ilyen helyről hogy hiányzik 5-10 liter benzin.
Az ülésről nem tudok semmit, lehetséges hogy megsérült, nem tudom, nem vagyunk tökéletesek, és miért nem szólt ott mikor vette át a kocsit, vagy miért nem hívta fel Robit hogy van egy ilyen gond, hát nem vagyunk mi valami gyökerek hogy ne lehetett volna megbeszélni miért kell az ember háta mögött beszélni ezt azt, Robi mai napig sem tud semmit erről.
Azt hiszem mindenki letudja szűrni azt amit akar, így segítsen az ember önzetlenül, nekem biztosan az utolsó volt. Nekem ez a második GSI-m és egyikre sem költöttem még úgy hogy elromlott rajta valami, csak úgy költöttem amit én rontottam el, érdekes vajon miért, biztos a mi műhelyünkben van a hiba!
Remélem azért nem sértettelek meg, nem szándékom, csak próbáltam leírni hogy tisztán lásson mindenki! -
zolynet
veterán
Alighanem Te sem vetted volna megy a gyárit 90k-ért, ugyhogy maradjunk annyiban hogy elsőkörben én is a 9e-t próbáltam volna ki. A ventit a szerelők kötögették, úgyhogy hagyuk azt hogy ki a bűnös vagy ki nem. Arról meg ne is beszéljük hogy ki lett megsértve azzal h 200km csak úgy beúszott a km-órába, plussz az ülés is meg lett karcolva. Szóval a sárdobálást Te inkább hagyd!

marsu: van most vevője 900e+100e(hifi) ha összetette a kocsit
Este megírom hogy mit cserélt ki a srác, nem volt felelőtlen gazdája a kocsitnak annyit tudok!
-
válasz
zolynet
üzenetére
Jó az a kocsi, volt nálunk 2-3 napot, és olyan bajai voltak hogy nem ment a ventilátor, vagyis nem kapcsolt be akkor amikor kellett volna, persze hogy nem mivel összevissza volt kötözgetve a klíma ventilátor a hűtő ventijének vezetékeivel, ez vajon kinek a hibája? Biztos nem a kocsié! Aztán egyszer indult és egyszer meg nem, kb.. 10 perc alatt rájöttünk hogy benzinpumpa, hol megy hol nem, valami 9000FT-os gagyit vett a csergőbe, 1-2 hónapot bírt, ez kinek a hibája? Biztos nem a kocsié! És még sorolhatnám azokat a hibákat amiben inkább a gazdi a bűnös és nem a kocsi..
-
-
wwhy
veterán
Tegnap voltam márkaszervizben, átadtam az iparosnak a kárfelmérő lapot stb. Asszongya, megnézné azért az autót (a kárfelmérőn nem szerepeltek a sérülés körülményei). Megnézi, megvakarja a fejét: - hááát, máskor jobban kellene vigyázni parkoláskor
Mikor elmondtam, h mi történt, nem hitt a fülének
Amúgy minden sérült elemet cserélnek gyárira [hátsó lökhárító, sárfogó] , azaz (remélem) semmi sem lesz kigányolva, javítgatva. -
KPepe
senior tag
Na majd utána nézek ezeknek a típusoknak, kösz az infókat!
-
fero02
nagyúr
Vki találkozott már ollan jelenséggel, h a km óra mutató remeg és kis hangja is van?
Vasárnap láttam először, mikor mentünk rokonokhoz. Kicsit furcsállottam, de nem tulajdonítottam neki jelentősséget. Aztán mikor jöttünk haza, akkor a mutató feküdt.
Tnap "szétkaptam" a műszerfalat, kivettem az órát és el volt szakadva a spirál. Megrendeltük az újat (3200 Ft), ma kicseréltem és remeg a mutató. Többször szétszedtem, h hátha én voltam a béna, de nem. Remeg.

-
KPepe
senior tag
Hali!
Tudnátok ajánlani hatásos izzókat Astra F-hez? A gyáriak - hogy is mondjam - nem túl hatásosak, igazából vezetni szar velük, másra mindenre jók.

Ha jól tudom, H4-es foglalata van ennek a modellnek, ehhez is van esetleg Tungsram Megalight-féleség? Vagy egyéb jó izzók?
Köszi!
-
zolynet
veterán
Úgy néz ki megveszi a vevő, ha a helyére kerülnek a dolgok ... hidd el most Te jártál a legjobban! Hogy van az hogy leírom hogy a srácnak csak baja volt vele és érdeklődtök utána?
Bár annyi mindent cserélt benne (komplett motor), de még így is mindig jönnek elő a szarságai. Ne akard ezt a verdát, de ha nagyon szeretsz szívni akkor elküldöm pü-ben a haver elérhetőségét. -
wwhy
veterán
Szóval tisztelettel várom az érdeklődőket

-
wwhy
veterán
Ha valakit érdekel(ne): 2006-os Opel Corsa C Twinport eladó
-
eddie88
csendes tag
na sziasztok,megvettem a felnit,atya ég ultrabrutal, 195/50-es gumikkal,hátsóíven csak kell kicsit szerencsétlenkedni,de megláttam és beleszerettem,na majd tavasszal csinálok képet,addig centir meg tehermentesitő gyűrüt esztergáltatni meg durva díszkupakot(bár megvan a gyári is azse rossz),na további szép napot
-
Calogero
addikt
17-20 fok lehet a garászban.
A hütőbe -40 fokos tiszta fagyálló van, nincs vízzel hígitva (gyári állapot)
Haza megyek és kiovasom a hiba listát a gépből, bár nem hiszem a senzor hibát bejegyezné.Múltkor megszívatott a gépezett, nem akart beindulni...
Hátsó lámpa cserénél nem lettek visszakötve a féklámpák.100=>78? Az szép... csak nem Updatelted magad?
diéta (reggeli: 1 db nyers tojás vagy most már egy csésze pasztőrözött tojásfehérjelé, ebéd: párolt zöldség, párolt tengeri halak, párol pulyaka vagy csirke csöcs, vacsora: gyümölcs, Folyadék bubi nélküli ásványvíz vagy 100%-os gyümi lé)
+
mozgás (kerékpár (napi 30-40 km (összesen 1200 km)) +felülés (200db)+súlyzózás -
_seth_
veterán
válasz
Calogero
üzenetére
37 fok? Az durva... vagy a garázsodban van erőteljesen nyári idő vagy rosszul mér... de gondolom nincs 37 fok a garázsban

100=>78? Az szép... csak nem Updatelted magad?
Tegnap is megállítottak a rendőrök.. "Kicsit lassabban hajtson tovább, jó utat..." nem trafiztak egyébként bár egy várossal korábban volt egy trafis rendőr de csak kartonból
(fegyvernek) -
Calogero
addikt
Novemberi elszámolás:
Megtett km: 2904 km
Tankolt mennyiség: 135,60l
5 liter alatti átlag
Ami változott:
16" nyáriról 15" télire váltás
Klima OFF
Fűtött garázs (Teszt mode szerint 37 fokos a hűtő folyadék induláskor)
Tempomat ahol lehet.
Valamint én: Október 10-dikén még 100kg voltam, most meg 78
Valamint próbaként ezen 1 hónapon át betartotam minden sebességi korlátozást 30-40-50-60 (a hatvanat még országúton is ha ki volt téve). Nehéz volt megállni, soha többet... -
fero02
nagyúr
válasz
deicide
üzenetére
Kérdésem a következő lenne:
Lennt a klíma szabályzók alatt található hamuzónak a gombja meg van világítva? Illetve a gomb megnyomása és a tálca kinyílása után odabennt van vmi lightos kis fény?

Csak mert az enyémben nem pilácsol semmi és nem hagy nyugodni a téma, viszont potyára megbontani sincs kedvem.

-
fero02
nagyúr
Van itt olyas vki, akinek van vagy volt F Astra-ja?

-
Uraim.
ugy néz ki lesz autóm a kedd este vagy hétfő dél körül.
a hengerfejet felújították,kicserélték a szelepeket(volt amit csak csiszolni kellett),szelepszár szimmeringeket,3db szelepvezetőt,felsíkolták. ez így volt 20k.
elhoztam a blokkot az volt benzinnel együtt 13k.
a többi cucc az összerakáshoz mindennel együtt 12k.
plusz munkadíj 30k.ez így karácsony előtt elég baráti.

de egyszerüen kell az autó,anélkül sz@rban vagyok.
most meg miatta is sz@rban vagyok -
helkis
veterán
válasz
zolynet
üzenetére
egy park melletti 4emletesben lakunk, és mostanában az a divat erre felé, hogy ha 16h-után elmész valahova onnantól nincs hely, hacsak nem körözöl és valaki épp nem megy el valahova egészen olyan 23-24h-ig, valamikor még ezután sem..

így leparkoltam egy füves részre ahogy Dokar is mondja..
-
zolynet
veterán
tiltás: 2.: 106-107 .... mitsubisi lancer 1,5glxi 90le, 12szelep, '91 dec.
elnézést az opel fan-októlTasiA: nem a hamis tanuzásra bujtokatok, csak hogy legyen egy kis puca h megvédjük magunkat főleg ha az arányok eloszlását nézzük .... nem szokásom kirívóan viselkedni a hatóságok előtt, félreértés ne essék (láttam korrigáltál)
-
_seth_
veterán
Ott a pont... hajnal 1kor a rend őrének nem volt jobb dolga mint, hogy engem megvágjon, még meg is fordult csak, hogy mögém kerüljön... (3e ft egyébként így az összes eddigi bírságom már 2+3 azaz 5e forint! ezzel még mindig nem lehet felvágni a haverok előtt... na nem mintha baj lenne
)Xenon már rendben van, elmentem műszerrel beállították azóta nem is villognak rám, hogy vakítanék persze ettől még nem lesz gyári benne a cucc de ez nekik sem tűnt fel.
(tiltás: 2.: 110, 3.: 165, jól megy a vas)
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Búvárkodás
- SkyShowtime
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Adguard Premium (Android, PC és egyéb rendszerekre, valamint böngészőkhöz)
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4183, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4224
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

, beszélgettem a tulajával, nekem annyit nem evett a vectra, mint az a gsi. Pedig a tulaja testvérmárka márkaszervizében dolgozik.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Amire nem kell költeni? Hááát....

Dilemma ezerrel; lehet, hogy jön vissza a Thalia