Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Tense

támogató

válasz zolynet #6158 üzenetére

Nem én csináltam, csak azért mondtam hogy nálunk volt mert közösen béreljük a műhelyt, Robi baráto csinálta. Sárdobálás a részemről nem volt abszolúte, csak azt írtam le hogy mik voltak a bajai, és arra világítottam rá hogy nem a kocsi volt a szar, de ezt már jó pár ember leírta az opel fórumon is.

Sárdobálást mintha te csinálnád, nem de? Azért leírom ha már így szóba került ezt az egészet, és látom Laci panaszkodott másnak is, majd ez ügyben felhívom.

A történet ott kezdődött hogy Laci heteken át írta a fórumra a gondjait, talán már egy picit unalmas is volt, meg már én sem hagyhattam hogy ennyit szívjon valaki, szóltam neki, te figyu, Robi barátom ugyan nagyon sok melója van de beszélek vele és megcsinálja ő neked a géped, nem hiszem hogy egyik szerelő sem tud vele mit kezdeni, aztán ez így is volt, eljött Laci hozzám lakásra, és innen mentünk együtt le a műhelybe, aztán Laci összeírta egy listára hogy mik a bajai, a főbb gondokra emlékszem ami miatt hordta egyik szerelőtől a másikhoz, nem indult vagy csak gondolt egyet és leállt, nagyon rossz állapotban volt a váltókar, kattogott a futóműben valami, gömbfej azt hiszem, nem kapcsolt be a venti egyáltalán, nyikorgott az ülés, meg a többire nem emlékszem, aztán hazavittem hogy mégse buszozzon, én hülye önzetlenül próbáltan segíteni, amiért meg is kaptam a mutogatást, és még most is ugye, az biztos hogy ez volt az utolsó hogy segítettem valakinek. Szóval ott állt egy hetet az autó, a végén bekapcsolt a venti akkor mikor kellett neki, nem nyikorgott az ülés, nem kattogott a futómű, meglett csinálva a váltókar, beindult az autó, vett egy bosch pumpát használtat az lett berakva, é innentől kezdve heteken át nem írt a fórumra, nem panaszkodott, szóval örültem hogy segíthette, ja és 45 000Ft-ot kért el Robi anyaggal együtt a melóér amit szintén sokalta, de ugye nem is ez volt a bosszantó, hanem hogy állítólag sok benzin elfogyott a kocsiból. Na most kérdem én, ha az ember teszteli a venti bekapcsolását annak az autónak járni kell, ha át akarod vizsgálni a futóművet, nyilván kimész egy normális útra és megnézed, hol kattog, húz e az autó valamelyik irányba stb.. de azt hiszem ezt nem igen kell itt felsorolnom, én szégyelném megemlíteni ha a kocsimat elhozom egy ilyen helyről hogy hiányzik 5-10 liter benzin.
    Az ülésről nem tudok semmit, lehetséges hogy megsérült, nem tudom, nem vagyunk tökéletesek, és miért nem szólt ott mikor vette át a kocsit, vagy miért nem hívta fel Robit hogy van egy ilyen gond, hát nem vagyunk mi valami gyökerek hogy ne lehetett volna megbeszélni miért kell az ember háta mögött beszélni ezt azt, Robi mai napig sem tud semmit erről.
    Azt hiszem mindenki letudja szűrni azt amit akar, így segítsen az ember önzetlenül, nekem biztosan az utolsó volt. Nekem ez a második GSI-m és egyikre sem költöttem még úgy hogy elromlott rajta valami, csak úgy költöttem amit én rontottam el, érdekes vajon miért, biztos a mi műhelyünkben van a hiba!
    Remélem azért nem sértettelek meg, nem szándékom, csak próbáltam leírni hogy tisztán lásson mindenki!

Új hozzászólás Aktív témák