Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
_seth_
veterán
Most látom, te írtál a légterelő ügyben az opelforumra is
Na ja, sikerült kifogni pedig debrecenben drágák voltak.
Te melyiket vetted meg? Csak nem a balmazújvárosiról az 1.6-os pezsgőmetált?
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
_seth_
veterán
Fent van még a hasznaltautón?
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
_seth_
veterán
6e a lángnál, unixnál nincs is
Cseréltem pollen-levegőszűrőt is, nem tegnap voltak cserélve ez biztos...
-
_seth_
veterán
Az ajtó nem sérült csak sokáig kapargattam a régi ragasztót + fel akartam rakni a 2 műanyag rögzítőjét de ha felraktam akkor nem lehet nyitni vagyis túllóg és letöri ugyanúgy mint ahogy az előző tulajnak is letörte így nekem csak fel van ragasztva és kb 3 mm-rel hátrébb raktam így elfér, a ragacs is megfogja egyébként erősen.
-
_seth_
veterán
Én 10L-nél megyek teletankolom...
-
bambano
titán
Az opelek eleje mindig is szeretett törni... Én épp csak megkoccoltam az astrát, majdnem a teljes elejét ki kellett cserélni szélvédővel bezárólag.
b vectrának látom ezt a szekeret, vagy rossz a szemem?
Hmm. Keresem a langlovagokon az esetet, hátha vannak fotók, erre ilyen durva balesetről szóló hírt találok
egyébként meg voltam a vekivel két hete a Hungaroringen a vezetéstechnikai pályán. Durva volt, amit az autó művelt...
[ Szerkesztve ]
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
bambano
titán
Van ott "műjég szimulátor", ami úgy csúszik, mint a jég. Van még ott rántópad, ami hátsó durrdefektet szimulál. Na a rántópadon bekapcsolt elektronikával úgy ment át a veki, mint a villamos. Rántogathattak, amerre akartak, a kocsi egyenesbe tette magát. A kanyarokban meg nem hagyta kipördülni az autót, ha nagyon nem fért el, akkor inkább tolta az elejét, de nem farolt meg.
Nagyon durva érzés volt jégen betekerni a kormányt 40-nél és érezni, hogy dolgoznak a fékek, a kocsi meg nem pörög meg... Igaz, az ívről lecsúszott, rettenetesen túrta az orrát, de az sokkal kisebb baj, mint tolni egy triplát
Itt meg lehet nézni közvetlenül a pályát, a fehér részek speciális műgyantával vannak bevonva, amik vízzel locsolva pont úgy csúsznak, mint a jég. A baloldalibb egyenes alján van egy kis barna foltocska, az a rántópad.
A tanpálya dolgairól van fent film is.
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
_seth_
veterán
Ilyen cuccom ugyan nincs B vectrához eladó de szükségmegoldásnak amikor nekemjöttek és az autóm teljes bal oldalát síkba hozták én a tükörcsonkra egy kis 50 forintos holttér tükröt raktam fel, nem olyan mint az eredeti de sokkal jobb mintha nem lenne semmi sem, így közlekedtem is vele egy darabig és látni mindent abból is. (+ amúgy is hátranézek mindig ha sávot váltok, kikanyarodok, előzök, muszáj)
-
_seth_
veterán
Öntapadós és igen szinte minden boltban van ilyen Van 2 féle is: kör alakú és téglalap, a kör nagyon jópofa de ahogy nézegettem boltban nem túl jó használatra. + Olyat vettem aminek a "tükörlapját" a házában lehetett billenteni balra-jobbra így még be is tudtam állítani
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Spórolós topik
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nyomtató topik
- 3D nyomtatás
- 3070 -> 4070 Super
- Politika
- Samsung Galaxy S9 és S9+ duplateszt
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest