- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
fero02
nagyúr
válasz
eddie88 #7591 üzenetére
Akkor annyira nem is kellhet...
Itt van egy Tiszafüreden bontódó kocsi, egy műszerfalpárna 8k-ért Budapesten, meg itt is érdemes lenne rákérdezni (bár ez a "csúnyábbik" - dupla légzsákos - ).
-
fero02
nagyúr
válasz
eddie88 #7588 üzenetére
Vaterán van olcsóért.
-
bambano
titán
válasz
eddie88 #7514 üzenetére
Az állítás (már amennyiben rendes forrásból származik) nem az, hogy tuning után kevesebbet eszik a kocsi, hanem az, hogy ha valaki képes rá, hogy tuning után pontosan ugyanúgy közlekedjen az autóval, akkor ehet kevesebbet.
Ennek lehet műszaki realitása. Más kérdés, hogy amikor felkerül a gyorstankoló matrica meg a sportlégszűrő, onnan kezdve az átlag tulaj sumahernek képzeli magát és megy, mint atom.
-
TasiA
senior tag
válasz
eddie88 #7514 üzenetére
az sok esetben igaz, hogy kevesebbet eszik CHIP után. Na de ez olyankor amikor normálisan közlekedsz, azért mert mondjuk ideálisabb a keverék a hatásfok szempontjából és nem a környezetvédelem a cél. Na de azt senki ne magyarázza meg, hogy a több lóerő kihasználása mellett eszik kevesebbet. Az erőhöz köbcenti/feltöltés és üzemanyag kell. Anélkül nem megy!
-
TasiA
senior tag
-
bambano
titán
-
TasiA
senior tag
válasz
eddie88 #7087 üzenetére
Köszönöm a dícsérő szavakat, de tudnék mit kezdeni még vele. A sűrűküllőst meg eladtam! Egyel kisebbre és szolidabbra váltottam, anyagi és kényelmi okokból.Amúgy meg picit lentebb kéne ültetni, meg volt régen V2000 szárnyacskám, de nem került fel. Már bánom picit. Szívesen feltenném rá a 93-tól készült GT-k küszöbét is, de eddig csak horror áron találtam, nagyrészt hiányosat. Egy leghalványabb fólia is jól állna, meg egy jel nélküli hűtőmaszk, de nem ilyen csirkerácsos, hanem a gyári lamellás, vagy egy ILYEN PL
Itt a srác oldala, ez a Veki is szép, meg ez legalább megy is. Jó lenne nekem is egy XE az NE helyett.
-
TasiA
senior tag
válasz
eddie88 #7077 üzenetére
Úgy úgy! Számomra is ez jön be! Minél mutatósabb felni, gumi , ültetéssel párosítva. Nem kell feltétlenül a porig, d ne legyenek buta nagy barlangok a sárvédőnél. Ehhez egy gyári kasztni, esetleg a gyárilag sport verzió szolíd kiegészítőivel. Lehetőleg ízlésesen színrefújni az elemeket, idétlen feliratok, kiálló vackok eltüntetése. Ennyi! A csicsa+giccs undormányok nem jönnek be. Se a csirke rács, se a karácsonyfa, se az ordítós kipufogó belehugyozós véggel.
-
-
fero02
nagyúr
válasz
eddie88 #6396 üzenetére
Nemrégen volt hasonló problémám.
Akkor úgy kezdődött, h menet közben azt vettem észre, h kattog és közben remeg a mutató. Megálltam. Utána no effect.
Elszakadt a spirál. Tiszta sor, csere.
Megjött az új; régi ki, új be, próba. Kattog, mutató remeg. Fakk.
Csomószor ki szedtem és visszatettem. Mind az órát, mint a spirált. Ugyanaz.
Elmentem bontóshoz, kértem próbára egyet kölcsön. Téli szünetben kicseréltem. Próba. Kattog, remeg. 'nyád.
Visszatettem a régit. Nem remeg és kussol. WTF?
Öröm és bódottág.
Ma du-ig.
Kimentem tecsóba, ahogy indultam egyből kiszúrtam az ismerős kattogást. Mutató fekszik, de kattog.
Az a poén, h ma vittem vissza a kölcsön órát és büszkén újságoltam, h jó. Nesze nekem...inkább kussoltam volna.
-
TasiA
senior tag
válasz
eddie88 #6087 üzenetére
A kasztnit hátul az ívnél otthon is nagyon egyszerűen lehet szélsesíteni, minden féle roncsolás nélkül. Legegyszerűbb a perem befelé történő visszahajtása, illetve emelővel picit kinyomni. Csináltam már jó pár autót. Ami nincs szétrohadva + gittelve, azzal semmi baj nem lesz. Ha a perem visszahajtást választod, akkor belülről drótkorong, alvázvédő+tömítő, hogy ne maradjon "vájú" amiben megáll a sár.
-
_seth_
veterán
válasz
eddie88 #6077 üzenetére
15 alámegy mindnek ha megfelelő az ET szám talán hátul kell keményíteni a rugón de arra jók a lada pogácsák is
Elöl nincs gond vele. ET-ben 33 az már eléggé az éppen sőt talán már az amikor az ívből hátul le kell venni egy kicsit de ennél nagyobb ET-s felnikkel nincs gond. A J-s szám az elvileg a felni szélessége colban, a gyári az 5J.
Egyébként meg: [link]
-
_seth_
veterán
válasz
eddie88 #5609 üzenetére
A komplett hifi eladó a kadettből
Sony Xplod fej (cd, mp3, nekem van már új)
Sony xplod 3 utas 10 centis a műszerfalba
sony xplod 2 utas 13 centis
jbl gto 937 23 centis oválok
MNC láda
SAL erősítő a ládáhozLehet csemegézni
Ui.: megvan a vectra
Elegáns, sportos, kényelmes, óriási, gyöngyörű
-
_seth_
veterán
-
_seth_
veterán
válasz
eddie88 #4534 üzenetére
Nekem utóbbi időben 2 lyukkal a kipuff rendszeren 2700-3500 között volt olyan hangja, hogy én éreztem magam rosszul miatta, hogy másoknak azt kell hallgatni mintha valami repedt fazék lenne az autó alatt... kicsit ladásan vacak hangja volt... de be lett foltozva
Utána a kuplung ment gallyra... annak is jó hangja volt de már komplett szett csere megtörtént csak érte kell mennem
-
dokar
addikt
válasz
eddie88 #4527 üzenetére
csináltam két hangfelvételt. beraktam a telót a csomagtartóba.
az egyik felvételen az utógyújtások hallhatóak, mert még hideg a motor és lejtmenet program helyett a szívó megy mert enyhe lejtőn gurulok. meghallgatás itt
(inkább pukkanásként hallatszik)a másik felvételen pedig a magasabb fordulatszámbeli hangok vannak összevágva egymás után betéve. meghallgatás itt
(a vége felé 3 dadogásnyi időre feltoltam leszabályzásig) -
_seth_
veterán
válasz
eddie88 #4288 üzenetére
[link]
Ilyenem vanFerdehátú
Enyém nem a pici pénz alapján lett megoldva hanem nem is akartam bele mélyládát mert sokszor kell a csomagtartó de megláttam nagyon olcsó volt na jó akkor rakok bele.. nekem most lett újjáépítve a kocsi miután az 1.3S motorból kinézett a hajtókar a blokk két oldalán... most került bele gsi moci és minden ami ahhoz kell, hogy igazi gsi legyen (fék is persze és minden más).
-
_seth_
veterán
válasz
eddie88 #4276 üzenetére
Aktív megoldás sem rossz, pl a debreceni mm-ben sal aktív 25 centis valami 16e körül van de nekem az a hordó megoldás amilyen annak a salnak is van nem tetszik ellenben van sal erősítő 6e és sal szubcső 6e-ért az MM-ben, annyiért szerintem verhetetlen!
Ez az én mély szettem.. nem valami nagy szám de nem érdemes leírni sem azért mert egészen jól szól... ha érdekel meg is hallgathatod valamikor a kocsimban, egészen sokat vagyok debrecenben (pl szerda óta kb 2 órán át voltam csak városon kívül).
-
-
_seth_
veterán
válasz
eddie88 #4262 üzenetére
Igen, régebben ott álltam mindig
Nagy baja nem lett az autónak csak a lökösön van egy újabb törés.
Én 9990-ért vettem, ennyiért jó láda nagyon, be lehet menni a media marktba és összehasonlítani a 30 centis JBL-el... aki észrevesz valami nagy különbséget (az zárt) az már nagyon ügyes! És ez csak harmadába kerül
-
TasiA
senior tag
válasz
eddie88 #4264 üzenetére
Üdv!
Én személy szerint nem javasolnám a bandpass ládát. Tud szólni, de inkább egy bizonyos frekvencia tartomány az amiben jó, alatta-fölötte sokat romlik. Ha nagy hangerőt akarsz, akkor reflexet, ha pedig a minőségi és nem elnyújtott, kicsit késő mélyeket akarsz, akkor zárt láda lesz a megfelelő, de ahhoz kicsit több kraft kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Battlefield 6
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
- Alufelni 4 db., R16 méretű gumihoz (pl. Ford Galaxy II) (az ár 4 db-ra vonatkozik)
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 480GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest