Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
#TOTTI
őstag
Nagyon szeretem az egész család opel párti.. Sose volt semmi gond velük.. lehet másnak nem nagy szám de nekem az első autóm..
olasz import gép nevetséges 650e Ftért.. reg ado nem volt.. mert teher.. és eddig 15e km alatt csak egy olajcsere volt az elején azóta semmi gond.. hibátlan rugalmas.. 190 felett is mentem... vele.. újként használható megbízható.. ritka az ilyen opel dizel.. 144e kmrel vettem valojában ez nem tudom mennyi.. Egy szónak is száz a vége egy percig nem bántam meg.. 2.0PDSDI caddymhez képest versenyautó...
-
#TOTTI
őstag
Sziasztok régen írtam ide.. a fórumba kijött a jóidő feltettem az astra vanra a 7" széles zafira felnit és tökéletesen felment.. igaz a gumi nagyobb egy mérettel.. 9 éves autó létére nap mint nap újnak nézi.. elég sokat dob rajt az Les rendszám na de akkor is..!
Esetleg valakinek Astra Gre való vauxhall hűtőrács nem kell..?
-
marsu
veterán
-
eddie88
csendes tag
sziasztok a segítségetek kéne,ismerősömnek van egy b corsa 1.4 8szelep központi trafós autója,kapott bele egy fordulatszámmérőt,szeretné bekötni de előtte mindenképp akar látni egy bekötési rajzot ahol tisztán kilátszik h mi és hogyan,neten keresgéltem de nekem nincs ehez lelki erőm
szóval jól jönne ha valaki tudna egy linket szúrni,előre is köszönet -
fero02
nagyúr
válasz
-Nemtom-
üzenetére
Ahogy dokar is mondta, nagyon egszerű.
Először is ezt a gumit leszeded:
Utána felhajtot azt a kemény műanyag izét, a vízelvezetőt. Amikor leszed a vasról légy óvatos, mert eléggé össze tud gyógyulni vele és könnyen elhasad. Amikor "kényelmesen" befér a kezed, akkor gond nélkül ki kell tudnod szedni a szűrőt.
Visszefele meg magadtól is tudod.
Még annyi, h F Astánál kb középen van a cucc. Ezek a képek egy Caddy-n készültek egy keddi napon.
-
Sziasztok!
F astra első szélvédő mellett süvít be a szél... egyre több helyen... mivel érdemes körbenyomni, ragasztó jellegű dologgal (pl obiban láttam átlátszó ragasztó+tömítő anyagot), vagy sima siloplastal? -
Calogero
addikt
Akár az Opel felét is eladná a GM
De az is hogy válás lesz a dologból.
-
TasiA
senior tag
1 darab 10 ezres az ára a boltba, 2 ezer körül a bontóban. Én megcsináltam az enyémet. Nekem a fő hővédelem ment ki rajta. Levágtam, majd kapott egy hasonló ellenállású rézdrótot. Ennyi! HA az ellenállások mentek szét a züld cement szerű kulimász alatt, akkor menthetetlen.
Amúgy AZ amit linkeltél, d én a bontó előtt 10-et belepróbáltam és 1 sem volt tökéletes. Ez a ferede asszem csak a Vectrába való, d nem 100%. Szerintem az Astráé egyenes.
-
helkis
veterán
párom öccsét+bnőjét vittem az állomásra, odafele még jó volt, visszafele azt vettem észre, hogy párásodik az ablak..
mondom akkor 2-es fokozat, 3-as, semmi hangja.. 4-esen meg megy mint atom.. 
TasiA - thanx! holnap meglesem..
lehet ilyet kapni vegyesbotban, kúton, mekiben? 
szerk: ez az?
-
helkis
veterán
üdv all!
egy gyors kérdésem lenne: a páramentesítőm 1-3-fokozatig nem akar dolgozni, 4-ben meg megy rendesen..
még semmit nem néztem, hol kezdjem, biztosíték? kapcsoló? venti? tipp? köszi! 
-
dokar
addikt
válasz
MPowerPH
üzenetére
wikipédián volt:
DTM in 2005-2007:
The championship suffered a setback in 2004 when long-time also-ran Opel decided to pull out of the series at the end of the 2005 season, as part of a large cost-cutting operation in General Motors' European division.pedig nagyon bika dtm opel gépek voltak azok: wow
-
MPowerPH
félisten
Sajnos szomorú dolog.
Nem hittem volna, hogy egy akkora corporation mint a GM ennyire megtépáz ez a helyzet. 
Opel milyen motorsportokban szerepeltet gyári csapatot? Először Honda az F1 -ből, majd a Subaru a Rallyból... Kíváncsi leszek kivel folytatódik a sor így az Opel után.
Akkor ezek szerint a a Saab is bajban van...
Mondjuk a válságkezelés és a csődvédelem nem GM -en belüli, Svédek külön a Saab -ot, a Németek meg az Opelt próbálják menteni. Még az se kizárt, hogy az Opel -t úgymond visszaveszi a Német állam. 
-
-Nemtom-
őstag
hi, Valaki el tudná magyarázni szájbarágósan f astrában a pollenszűrő cserét? Nem szeretnék eltörni semmit a környékén....
Képekkel illusztrálva lenne a legjobb
-
TasiA
senior tag
Egy kis segítség kéne:
Olyan problemám van, hogy megadta magát a vízhűtőm. Vectra A C20NE klíma, ezért a nagyobb méretű való az enyémbe. Körbe telefonálgatam a boltokat, de szinte mindenhol csak a legolcsóbb van. Bárdinál pl BÁRDI néven fut. Meg szabad ezt venni, vagy inkább hanyagoljam és rendeljek DEUS , TYC márkájút?? Megköszönném a segítséget. HA jó az olcsőóbb is, akkor meg tudnám ma csinálni és nem kéne autót kunyerálnom. -
dokar
addikt
f astrában a km óra mutatóját lehúzhatom és egyszerűen arrébb állíthatom?
-
MPowerPH
félisten
válasz
Boxer001
üzenetére
Azért van piaca rendesen, nem hiszem, hogy veszteséget zártak volna, bár kevesebb új Astra/Vectra fogy az előző generációhoz képest. Nem hiszem, hogy csak úgy hagyják összedőlni, elég nagy múlttal rendelkeznek. Milyen motorsportokban szerepeltet most Opel gyári csapatot?
-
MPowerPH
félisten
Mi lesz az Opel -el? Szerintetek megmentik a németek?

-
fero02
nagyúr
A fene vinné el azt a kula időt már...

-
fero02
nagyúr
El is felejtettem mondani, h tnap végre kicseréltam a bal alsó göbfejet a kocsin. 14 évet bírt, szép teljesítmény ezeken a sz@r utakon.

-
Ha punnyadás van, akkor segítsetek nekem!

F astrára szeretnék 15"-os lemezfelnit venni, olcsóért (ha létezik). Igazából van 13"-ra szerelt téli és nyári szettem (80%-ékos gumikkal), a kettőt elcserélném egy db 15" + nyári gumi szettre.
Ajánljatok valami jó helyet, ahol ilyen megoldást meg lehet kísérelni, vagy olcsón meg lehet úszni.Illetve egy bontót, ahol lehet venni pl. első sárvédőt olcsón, rohadásnak indult... és le szeretném cserélni.
Pesten ha lehetséges.

-
KrAt
veterán
Haverral elvoltunk picit szórakozni egy üres pakolóban, jóvolt
Csak hó volt már alig 
-
fero02
nagyúr
-
-
fero02
nagyúr
Közvélemény kutatás!
Utólagosan beszerelt riasztónak Ti hova raknátok F Astrában a villogó LED-jét?

-
fero02
nagyúr
-
-
TasiA
senior tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
A H Astrában elég kevés a tároló hely. Jól jön egy ilyen napszemcsi tároló.
-
KrAt
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
napszemüvegtartó

-
Calogero
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Anime filmek és sorozatok
- Hogyan tovább? — Ezeket várjuk 2026-ban 🖥️
- Milyen videókártyát?
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Bluetooth Mouse Slim egér
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3645
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
olasz import gép nevetséges 650e Ftért.. reg ado nem volt.. mert teher.. és eddig 15e km alatt csak egy olajcsere volt az elején azóta semmi gond.. hibátlan rugalmas.. 190 felett is mentem... vele.. újként használható megbízható.. ritka az ilyen opel dizel.. 144e kmrel vettem valojában ez nem tudom mennyi.. Egy szónak is száz a vége egy percig nem bántam meg.. 2.0PDSDI caddymhez képest versenyautó...

de legalább jó lesz teljesen,további szép napot mindenkinek 
szóval jól jönne ha valaki tudna egy linket szúrni,előre is köszönet

(ha egyáltalán jót néztem)
mondom akkor 2-es fokozat, 3-as, semmi hangja.. 4-esen meg megy mint atom..
Mondjuk a válságkezelés és a csődvédelem nem GM -en belüli, Svédek külön a Saab -ot, a Németek meg az Opelt próbálják menteni. Még az se kizárt, hogy az Opel -t úgymond visszaveszi a Német állam.