Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
eddie88
csendes tag
sziasztok,segitség kéne
vettem egy komplett f-astra műszerfalat mindennel együtt,na szóval nemsokára épitjük be, és világitást szeretnék variálni a műszeregységben...tehát az elképzelés h kék háttér piros mutató,kék háttér ok de a piros világitott mutató már gondolkodósabb(nem szedtem még szét a műszeregységet de gondolom ami 4 világitás van benne az megy gyárilag a mutatókhoz is a mutató meg fényvezető anyagbol van)na remélem tudtok valamit irni vagy linkelni,köszi
ajj én meg a hülye ötleteim...
-
eddie88
csendes tag
jah igen ezt láttam,de én úgy vettem észre h a kép az nem kadetté, mindegyik mellé az van rakva,és neki az angel eyes annyi h kör alaku helyzetjelzőt tesz bele,tehát h ez olyan cég h amid van azt átalakitják na(vagy nem cég vagy valami )...
ajj azt se tudom mit írok,nem is látok már ki a fejemből,de sztem érted,azért köszi -
eddie88
csendes tag
-
eddie88
csendes tag
f-astra műszerfal kerestetik minden kieggel együtt,kormány, kardán box kapcsolók minden csatik is
jah és persze ocsóért(bár most csak érdeklődés álltal) 
-
eddie88
csendes tag
daewoo racer sedan gsi hátsó lökös kerestetik mondjuk egy első se ártana,meg egy opel kadi gsi mocitető se

-
eddie88
csendes tag
Szeva, igen persze egyértelmü,én nem értek a chiphez ezért nem is erőltetem,amit irtam hát ha nagyobb turbo már azis okozhat bajokat...én akkor nevetek amikor hallom h uhhh chip --->keveset eszik jobban megy +50 ló, na hát ilyenkor kacagok
,de az fix h ha olyan szakértő emberke meg minden akkor lehet piszkálgatni,hegyezni de csak óvattal,nekem amit tudok is láttam is turbo diesel passatba volt olyan ismi ismijének az ismije ...na szóval h a gyári szabályzást kivették és 280at ment,ezis szoftveresen persze..és ez jó
a másik tapasztalatom régen gyaxin szervizbe gyerek seat leont minden héten hozta torpant alapjárat elment stb...mindig fojtószelep tisztitás tiszta koksz volt..egyszer odamentem és megsugtam h verje onnan ki a picsába és nem lesz baja az autónak,nemrég találkoztam vele és mondta h nem annyira megy az autó viszont nincs vele baj...de ezt a chipet is tuti meglehet csinálni okosan,de igen hát akkor valami szerkezeti erősités se ártana -
eddie88
csendes tag
turbo diesel tuning: nagy intercooler és ha van kess nagy turbo,így elsőnek,énis nemsokára elkezdem
-
eddie88
csendes tag
mennyiszer megigértem magamnak h betartom a szabáyokat,de egyszerüen képtelen vok rá,szerencsére a mai napig nem kűldtek csekket a bajrol,ami nem azt jelenti h nem fotóztak -lehet- le mostanában

-
eddie88
csendes tag
az egész egy nagy kókliság úgy ahogy van,ha ilyen dolgokat írtak össze kivi lennék én arra a motorgenerálás időszakosságára is...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
eddie88
csendes tag
azért jó az acélfelni mert ha az állat(pl: én)télen forgatja a cora paroklóban a jószágot és véletlenül nem adja ki,akkor másnap a gyakorlati helyén legyen mit kipüfölni egy fél napig,de a végén jólesz,szóval acél forever ( télen
) -
eddie88
csendes tag
ezek erősitett rendőr astra felnik,rengeteget kibirnak,ha strababírásra mész ez a legjobb,20at akkor ér meg ha a pénzért megnézitek gumisnál az ütést,illetve ha megvan a 4 kupakja,festés tuti kell mert rozsdál,de a legjobb ha poliroztatod gyönyörü lenne és egyedi,ha meg nem van felni spré olcsón pl ezüst és szépen csillog,de azért próbálj meg alkudni belőle,csak okosan
amúgy ha jók akkor viszont nagyon jók 
-
eddie88
csendes tag
nyugi fiúk

-
eddie88
csendes tag
hát nekem is isuzu (1.5td)van benne de igy ez nagyon eltalállt sztem,(német ótó japán moci)az enyém mondjuk elég ritka
de az astrákba 1.7 td is fasza,sztem, a szervórol meg akit olyat vesz annak van aki meg nem annak nincs,de servo nélkül is el lehet élni sztem,egy b corsan a gyári kerekekkel gond nélkül főleg ha az illető még 1km/h val gurulva rásegít közben,űlésröl tanáromnak golf 4 kombi van és beleűlt hosszabb távra egy sima f-astrába mondta h jobb mint a gófé pedig wv fanatikus -
eddie88
csendes tag
SETH: a beltér világitást akkor elüzleteljük

-
eddie88
csendes tag
messze van nekem Dunaújváros
az ilyen légbeömlés szarokat énis nagyon rühellem,csak számomra a felninek durvának kell lennie,az autót meg fel kell hozni gyári állapotra(ha ilyen régi autórol van szó)és mindig tisztitani meg hibáit egyböl orvosolni,az a legjobb érzés amikor nem fiatal kocsi alattad van és szépen végiggurulsz egy város utcáin(nem cibálva ütve hanem szolidan)és van aki utánna fordul
ááá lenne már jóidő,jah szerencsémre tegnap kaptam levelet h nyilt egy debreceni opeles fórum,regeltem majd nemsokára kapok matrinyát is,az se kirívó(amúgy utálom a matricákat)de ez picike és elfér majd a szélvédőn ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
eddie88
csendes tag
szép lett,nekem is majdnem fehérre lett fújva a gép,neked már csak egy durva felni kéne,sztem ez a felni nem annyira illik hozzá(ne hari)mármint az autó gömbölyü a felni meg szögletes,tudtommal ez d-kadett felni,bár az értékelendő h opel felni!további szép napot
egyszer jó lenne egy nagy kadett tali 
-
eddie88
csendes tag
Debrecenben is van egy ST,komoly kis gép,meg illik hozzá ez a rikitó naracssárga,meg a felni na az nagyon adja!
-
-
eddie88
csendes tag
sziasztok a segítségetek kéne,ismerősömnek van egy b corsa 1.4 8szelep központi trafós autója,kapott bele egy fordulatszámmérőt,szeretné bekötni de előtte mindenképp akar látni egy bekötési rajzot ahol tisztán kilátszik h mi és hogyan,neten keresgéltem de nekem nincs ehez lelki erőm
szóval jól jönne ha valaki tudna egy linket szúrni,előre is köszönet -
eddie88
csendes tag
hát akkor én mit szóljak?előtte szűrő, utánna dob sincs és még hideg is van,jah diesel

-
eddie88
csendes tag
hát figy,nekem ki lehet a váltóból"cuppantani"
ott két dolog lehet,amibe a spirál megy bele műanyag kocka vég van kikopva(nekem ez volt)vagy az a rész ami belemegy a váltóhoz megdarálva(ilyet még nem láttam)csak következtetek,de nem értek hozzá, de amúgy ha szét tudod kapni a műszaregységet mármint annyira kivenni h egy egyenes úton tudj pár métert menni aztis megnézheted h a spirál forog e(tehát kihúzni a műszercsoportbol,te mész előre pl másodikba felteszed valaki meg megfogja a spirál végét és ha érzi h erősen forog akkor a műszerben van a gebasz,okééé tudom kókli de hamar megvan tesztnek nemrossz
) -
eddie88
csendes tag
köszi.....fekete leves: bal első kerék kuka,szóval 2db téli r13as gumi kerestetik Debrecenben

-
eddie88
csendes tag
Baleset mentes B.U.É.K.

-
-
eddie88
csendes tag
na sziasztok,megvettem a felnit,atya ég ultrabrutal, 195/50-es gumikkal,hátsóíven csak kell kicsit szerencsétlenkedni,de megláttam és beleszerettem,na majd tavasszal csinálok képet,addig centir meg tehermentesitő gyűrüt esztergáltatni meg durva díszkupakot(bár megvan a gyári is azse rossz),na további szép napot
-
eddie88
csendes tag
köszönöm a segítségeket! a polírozás sajna tőlem messze van,mármint debreceni vagyok,nem mennék érte sokat,de köszönöm,jah még felni sincs
na de majd lesz valahogyan
további szép napot -
eddie88
csendes tag
Sziasztok,a segítségetekre lenne szükség!Na szóval: alufelni vásárlás előtt állok van egy E-kadettem,de nem tom h milyen méretüt kéne venni,nem értek hozzá nagyon

15-sbe vagy 16-sba gondolkodok,de nem tom h milyen lenne jó,milyen tűréshatár van gondolok itt et számra(annyi h a gyári et49)de pl az et40 alámegy stb..?meg "j" számra,szóval ha valaki le tudná írni nekem h pl 15 vagy 16os felni milyen egyéb méretekkel rendelkezzen,hogy alá tudjam tenni ív kalapálás kinlódás nélkül nagyon megköszönném,üdv mindenkinek
-
eddie88
csendes tag
jah amúgy SETH-nek ment,áh szétszort vok bocs

-
eddie88
csendes tag
szia,bocsi most tudtam feljönni,csak a láda érdekelne...nemtom h lehetne megoldani..na majd lesz vhogy,kadit természetesen megbeszéljük és meglesed,énis kiváncsi vok a tiedre,imádom a vectrákat
na privibe kűld el az msn címed és összebeszélhetünk
pás -
eddie88
csendes tag
láda mennyi?

-
eddie88
csendes tag
Seth:gyönyörű a vectra, gratula hozzá+balesetmentes közlekedést!oh sony cuccok,favorit!a régi mnc ládádat nem adod el?ha 4ohm-os, érdekelne!na jók legyetek,pá
-
eddie88
csendes tag
helloka:
első lököst színrefújtam:
astra hűtött tárcsák előre(kellemes):
//kepfeltoltes.hu/view/081022/DSC00051_www.kepfeltoltes.hu_.jpg][/IMG]
folytatás köv,majd csinálok normális képeket is,jah zenét is tettem bele,meg a neonok száma is bővűlt a beltrében
na most jól esett felsorolni
jah a legdurvább h szanaszéjjel kaptam a műszeregységet és még 6 darab kék ledet beleműtöttem,este pirít
további szép estét
-
eddie88
csendes tag
Sziasztok,rég jártam már itt,de ezentúl fogok,Seth nagyon sajnállak,szegény...remélem hamar rendbe jössz,áá komolyan megrázott,na de sebaj neked komolyabb bajod nem esett ez a lényeg,kocsi meg majd alakul valahogyan(bár tudom h életed nagy részét képviselte,mint nekem is pl),érdekes volt látni a balesetről a képeket,sokat járok én is ott!Na de kitartás,veled vagyunk! ÖVET HASZNÁLJÁTOK! peace
-
eddie88
csendes tag
hát pl a féket ott helyszinen csinálták számla nélkül és még utánna haramdjára sem akarták elfogadni,na erre fater bepukkant,lementünk bunkóparasztba,leosztott mindenkit,egyböl elfeledték a kipufogót is
(pedig levolt beszélve haverral h hegeszt egy idéglenes kipuft,de sajna nem kelett
)zöldkártya 16.án jár le,a kis dieselt melegiteni kö majd,ha ne annyira kojtoljon,az enyém sztem gond nélkül de fateré hu az szép lesz,ha mögötte megyek nemsokmindent látok ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
eddie88
csendes tag
hamarosan fújom az elsőlököst színre,kicsit félek tőle ,de remélem nem lesz baj.most volt műszaki,2 talpas meg egy bal hátso fékmunkahenger kuka,de ki lett cserélve,amikor alápislogtak és látták h nincs dob,hát...örültek neki
SETH szeretem a gyári dolgokat,és meglepő számomra h az az üveg az
na szóval fasza!!!!! -
eddie88
csendes tag
-n
-
eddie88
csendes tag
oh egy SENATOR,istenem de jó lenne,a legdurvább gép,egy gyönyörü alufelni meg egy polirozás gyári állapot felhozása,nem is kéne jobb!

-
eddie88
csendes tag
kapott kadika egy direktszűrőt,kicsit alakítani kellett,de megoldottam,majd teszek fel képet ha lesz
-
eddie88
csendes tag
képzeljétek elromlott a kilóméteróra spirál tekerő szerkezete lent a váltónál
mindig van valami
nemsoká műszaki+zöldkártya...fasza -
eddie88
csendes tag
én tegnap reggel úgy kezdtem h nem tudtam beszállni az autómba a megszokott helyen csak az anyósűlés felől,mert úgy rámált egy majom mernyós,szerintetek bunkoooo

-
-
eddie88
csendes tag
kicsit átpasztáztam az autót,sztem csini lett
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, csomagolássérült Philips, TrueLife, Lovi cumisüveg melegítők/sterilizáló/mellszívó - garival! -
- Philips Lattego EP5345 Szervizelve I Megkímélt állapot I Tejes kancsó I Garancia I Beszámítás
- Xiaomi Mijia Smart Socket Plug kínai WIFI-set keresek
- Vadonatúj, bontatlan iScooter i9Max elektromos roller, 1 év gari 35 km/h
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R7 3800X 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman T3 Plus CM 650W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Huawei P20 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4151, 100% Akksi
- Beszámítás! Apple Macbook Air 15 M2 2023 8GB 256GB notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

vettem egy komplett f-astra műszerfalat mindennel együtt,na szóval nemsokára épitjük be, és világitást szeretnék variálni a műszeregységben...tehát az elképzelés h kék háttér piros mutató,kék háttér ok de a piros világitott mutató már gondolkodósabb(nem szedtem még szét a műszeregységet de gondolom ami 4 világitás van benne az megy gyárilag a mutatókhoz is a mutató meg fényvezető anyagbol van)na remélem tudtok valamit irni vagy linkelni,köszi
grat hozzá,vigyázzatok egymásra 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

de legalább nem főz,nekem hőpajzsos a szűrő,majd teszek fel képet,pá