Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
fero02
nagyúr
válasz
eddie88
üzenetére
Nemrégen volt hasonló problémám.
Akkor úgy kezdődött, h menet közben azt vettem észre, h kattog és közben remeg a mutató. Megálltam. Utána no effect.
Elszakadt a spirál. Tiszta sor, csere.
Megjött az új; régi ki, új be, próba. Kattog, mutató remeg. Fakk.

Csomószor ki szedtem és visszatettem. Mind az órát, mint a spirált. Ugyanaz.

Elmentem bontóshoz, kértem próbára egyet kölcsön. Téli szünetben kicseréltem. Próba. Kattog, remeg. 'nyád.

Visszatettem a régit. Nem remeg és kussol. WTF?
Öröm és bódottág. 
Ma du-ig.

Kimentem tecsóba, ahogy indultam egyből kiszúrtam az ismerős kattogást. Mutató fekszik, de kattog.

Az a poén, h ma vittem vissza a kölcsön órát és büszkén újságoltam, h jó. Nesze nekem...inkább kussoltam volna.

-
-
fero02
nagyúr
Hála annak a magasságosnak ismét előjött a km-óra sz@rságom.

Mutató fekszik, de kattog.

-
whisky75
tag
basszus tényleg átsiklottam felette, elnézést fiuk

-
whisky75
tag
valaki találkozott már olyan problémával hogy xenon berakása után a trafó zavarta a rádiót, de nem kicsit hanem nagyon? a xenon márkája THUNDER

-
eddie88
csendes tag
köszi.....fekete leves: bal első kerék kuka,szóval 2db téli r13as gumi kerestetik Debrecenben

-
Calogero
addikt
Szép. gratula

-
KrAt
veterán
-
fero02
nagyúr
Ha vki tudna vevőt, akkor lenne egy gyári Opel rádióm. Full polír, karc nincs, beépítő keret megvan, kód gyári.
Blaupunkt SC202 (C) tipusú.
-
-
kédésem lenne.
honnan és mennyiért lehetne catalizátort szerezni (lehetőleg olcsón)?
vectra A 2.0i 8v autómhoz -
T 1000
aktív tag
Sziasztok! Egy kis segítséget kérek tőletek. Tegnap éjjel a 13.kerületben lelopták a G Astrám komplett első lökhárítóját. Tudtok nekem ajánlani valamijen bontót, ahol esetleg lehet használtat kapni, illetve valakit, aki egy újat olcsón színre fújna? Előre is köszi.
-
KrAt
veterán
HEEEELLLPPP!!!

Itt a kék és a kék/piros a központi zár ajtóban lévő motorjának a vezetékei?
-
KrAt
veterán
Megvan a fekete plüss belső a Kadétomhoz, lassan el is kezdem berakni, amiket tudok (műanyagok, kárpitok, stb, az ülések nincsenek még
) -
#TOTTI
őstag
válasz
bambano
üzenetére
A választott felni 25.4 mm-rel lesz szélesebb a felni
Az eredeti mérethez képest 26.7 mm-rel lesz kijjebb a felni
Az eredeti mérethez képest -1.3 mm-rel kerül beljebb a felni szélegyári 6x15 ET49
alessio 7x15 ET35Mivel 7 colos a felni szélesebb lesz a nyomtáv kijebb lesz több mint 1 collal..de belülre viszont nem fog belógni..! kifelé nem gond hogy szélesebb talan mivel a gyári keréknél a 195/65 r15ös... csak 13mm-el nagyobb átmérőben.. nem uj gumirol van szó igy összesen 10mm alatti a különbség.. sztem ez elhanyagolható.. vagyis bizom benne.. 7" felni 35ös ETvel majdhogynem váltó méret.. ha nagyobb lenne az ET az gáz lenne de igy OK... itt nagyjából ki lehetett számolni..
-
-
#TOTTI
őstag
Opel zafira...7x15 5x110 ET35ös felni 195/65 r15ös gumival felmehet Astra G VANra..? gyárilag 6" széles a felni és a gumi is.. 185/65 r15.. szoval kicsit nagyobb de még belefér a 2.5%ba.. a gumi még OK is lenne de a felni nem tul nagy..? nem tul széles..a gyárinál ennyivel azért csak csak lehet nagyobbat..?
-
Calogero
addikt
Nekem pl ez tetszik: [link]
-
-
KrAt
veterán
válasz
Foglalt név
üzenetére

Mod: azért egy Kadett GSi Cabrió szebb
Irmscher szürkített hátsó lámpákkal ááááúú 
-
Foglalt név
addikt
BUÉK!
Ma a 61-es villamoson zötykölődtem, mikor a piros lámpánál egy G-s cabrio Astra állt meg mellettünk, a 4-5 éves forma kissrác mellettem, igen élesszeműen, rögtön kiszúrta és meg is nevezte: "versenyautó!". Úgy néz ki, azért a jövő generációiban is tovább él még a remény

-
KrAt
veterán
Opelokban Gazdag Boldog Új Évet mindenkinek!
-
eddie88
csendes tag
Baleset mentes B.U.É.K.

-
-
-
Defekt-baleset-csuszás-rendőr;mentes Új Évet Kívánok Mindenkinek!

-
marsu
veterán

-
Calogero
addikt
Balesetmentes Boldog Új Évet Kívánok Mindenkinek
-
whisky75
tag
segítsetek, xenon szett beépítés után vagyok, és a trafó ha megy akkor zavarja a rádióvételt.Ha van városi vill, akkor nincsen csak a gong meg petőfi, ha nincsen felkapcsolva a xenon akkor minden adó bejön. Valaki találkozott már ilyennel?

-
fero02
nagyúr
Azért kérdeztem.
Mondom vagy én vagyok a hülye, vagy én vagyok. 
Viszont ilyenre nem van szükségem, azért köszönöm!

Más: tnap előtt behullot a jobb első izzóm, tnap vettem másikat. Osram, 4000 °K-es Cool Blue. 1300 Ft volt és sokkal szebb a fénye, mint a hagyományos mezei 800 ft-os H4-es izzónak. Csak ajánlani tudom mindekinek.

-
-
-
KrAt
veterán

Megvolt a csüccs

Elöl közel 5 centit ült, hátul 2 körül (mert elvágott rugó volt benne, basszák meg azok, akik annó szerelték, mert caravan rugók voltak benne, mert sokat szállítottak vele, és mondtuk, cseréljék, hát inkább vágták) De így jó
Olyan úttartása lett
Még ezekkel a virsli gumikkal is.. -
mackosajt
addikt
Úgy tűnik, eladó lesz minden, ami a vectrámra extraként került.
itt lehet megnézni, mi van benne pluszban
Nem sok, de eladóak. -
Van egy 99-es évjáratú 1.6-os benzines G astrám, azzal jár a család, én a vekimmel járok. Astrába csak akkor ülök mostanában, ha szerelni kell... nem lenézés, szeretem, a világ legmegbízhatóbb autója. Az astra kevesebb alkalommal és sokkal kevesebbért volt szervizben, mint a veki, ha leszámítom azt, amit mi okoztunk neki.
-
Mondtam már ilyet embereknek, mindig visszakérdeztek, hogy HE?

Nekem egy mezei jvc fej van az astrában meg egy garnitúra rodek hangszóró, elvileg 9 watt körül tudhat az a fej csatornánként, mégse lehet megmaradni a kocsiban, ha megtolom a hangerőt. Inverteres táppal lehet akár 200 wattot is nyomni, vagy többet, de azért, hogy az egész lakótelep tudja, hogy hazaértél és melyik tüctüc zenédet hallgattad, azért felesleges.
-
-
-
fero02
nagyúr
Csak 1 van még rajta...Kadettban mit hajtottál a fejegységről?
"Ablakemelő modul maximum 5 ablak automatikus emeléséhez autóba, utólag beszerelhető, riasztóval és központizárral összeköthető, univerzális, új darab, kapcsolási rajzzal és még kb 11 hónap garanciával, [link] "
Illetve erről kérnék egy működő linket (
) és lehet megboltoljuk ezt is. 
bambano: hely ok, de még mindig nem modtad el, h mit akarsz tft-zni és hogyan.

-
_seth_
veterán
válasz
bambano
üzenetére
Jó az.... nekem megfelel. Hangosítással foglalkozó barátom szokta beállítgatni a hangszíneket rajta de szerinte is jól szól a jbl hangszórókkal 
A kipuffom pedig teljesen halk cucc szerencsére... ha nem az lenne inkább a gyárit tenném vissza
Kadettre is mondták, hogy egy sportdob milyen jó lenne... csak nem nekem 
-
-
-
Calogero
addikt
Én most erre gyűjtök: [link]
Néhány Extrával:
- Keréknyomás és hőmérséklet ellenörző
- Tolatókamera -
-
lorcsi
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
ez egész jó ennyiért, nekem is mostanság kell vennem és ez a cd dolog már lejárt...sd sokkal kényelmesebb
bt és sd nélküli alap fejek mennek 20 körül..a jvc nagyon szar ?
-
fero02
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Blau-ból elég soknak gyenge a tuner része, tehát ha a rádió sokat van használva, akkor felejtős. Vagy vmi atom antenna kell hozzá.
Sony: elég sokan félnek a Sonytól (nekem sem a szívem csücske volt), sokan panaszkodnak az optikára. Nem igazán értem, h miért. Amikor kipróbáltam az enyémet*, akkor a kezemben tartva ráztam, mint egy hülye gyerek. Semmi nem történt. MP3-nál ugye nem is érdekes a téma, de audio cd-vel sem volt semmi gondom. Ennek ellenére a mi tárcánknak megfelelő árban sztem a Sony a legjobb, esetleg még a Pio, de az ízlés kérdése is ugye...mármint a küllem.
*Én nem rég vettem át _seth_ -től az Xplod (használt) fejet, tökéletesen meg vagyok elégedve vele. Jók a gombok (pedig sztem voltak bőven nyomogatva
), számomra kézre is esnek (tudom ez egyéni szoc. probléma
), nem igazán szoktam félre nyomkodni, az előlapos dolgot meg pláne nem értem, h h sikerült összehoznod. 
Vagy vehetsz kicsit olcsóbban Kenwood-ot, akik világ életükben az alsó kategória legalját képviselték. Full sz@rok. Vagy kicsit többért egy frankó Alpine-t, esetleg Clarion-t.
Na leültem.

-
_seth_
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Az már régen volt, talán 2005-ös a legrégebbi amit láttam eddig

-
TasiA
senior tag
válasz
Calogero
üzenetére
Köszi!

Én is Sony-t (GT500) használok, d először rengeteget kínlódtam, mert bántotta a fülemet, mostanra megszoktam.
A kikapcsolt módban villogás pedig a DEMO, mi menüből kikapcsolható, ahogyan egy csomó minden. Én pl az előlapját is lenyitom este, mert zavar a fénye, pedig világításra halványul, meg a "CLEAR" verziót használom a kijelzőjén.
-
Calogero
addikt
dbilas flowtec szivósor,motorvezérlés hozzáírva,direktszûrõ,60-as kipufogó rendszer (A 60-as rendszer a turbósitáshoz készült) 2 opc véggel. Sokkal rugalmasabb motor,tiltás 7500 fölött. Alacsony fordulaton is dinamikusabb lett (a legnagyobb teljesitmény 4700rpm,a nyomaték 3600rpm)
2 év garancia
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- Motorola G86 - majdnem Edge
- alza vélemények - tapasztalatok
- Titkos szabállyal tereli a hazai megoldások felé a félvezetőgyártóit Kína
- Witcher topik
- Kuponkunyeráló
- Arch Linux
- RTX 4070 SUPER / micro lagg / nincs kihasználva 55-60% futás
- Milyen NAS-t vegyek?
- XPEnology
- További aktív témák...
- Vadonatúj, bontatlan iScooter i9Max elektromos roller, 1 év gari 35 km/h
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Eladó új, hibátlan állapotú, EGYSZER SEM HASZNÁLT ASUSINSEARCH OF INCREDIBLE EXTERNAL SLIMDVD-RW SDR
- Philips Lattego EP5345 Szervizelve I Megkímélt állapot I Tejes kancsó I Garancia I Beszámítás
- Jura Impressa C50 automata kávéfőző
- Apple iPhone 15 Pro 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- iPhone 17 256 GB Sage - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Dell Latutide E7270, 7280, i5- i7, 8GB RAM, 256gb ssd, EU bill., számla, 6 hó gar - több db
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
na akkor vmelyik nap megnézem, beülök, csinálok, feltöltöm a fényképeket és azt mondom majd, hogy az enyém. 

Öröm és bódottág. 

Hány topikban akarod és hányszor még megkérdezni? Itt is és a Kecskeméti topikban is kaptál választ.
még persze van híííja,körbe kárpitozni a kiemelőt meg rács rá