Hirdetés
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- bitpork: Ha Isten létezik...
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Zaied: Logitech G7 Laser vitarendezés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Declare
őstag
válasz
F_Gergely
üzenetére
Azert amikröl beszelsz, 20-25 eves konstrukciok, ne ebböl vond le a következtetest

Amiket irtam esetek azok 10 evnel fiatalabb konstrukciok, sok extraval....ezek az ismerettsegi körben mind problemasak voltak. Nekem ennyi eleg, ahhoz, hogy azt mondjam, en biztosan nem vennek ilyet....nem is akartam, de ez meg is erösit benne.
Legujabb elmenyem egy kb 2 eves renault megannal van. 1,6 os szivo benya. Vezetni borzaszto. A kormanyzas olyan mintha egy jatekkormanyt tekergetnek, a pedalok nekem katasztrofalisak, a kuplung, a fek...minden...billeg, bologat fekezeskor....a multikormany, a kapcsolok.....nekem szörnyü
Persze ettöl meg biztos van jo es biztos van aki imadja es hibatlan es........en meghagyom a tuti franciakat is annak aki arra vagyik

(#45870) AMD Power en haveromnak is volt. Semmi baj nem volt vele. Ez is a dögunalmas kategoriaju auto, fogyasztasa nem alacsony. Kb ennyi
en is a g astrat vennem, mert jobban tetszik, meg talan masszivabb...erzetre legalabbis.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Lexus, Toyota topik
- Óra topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- Házimozi belépő szinten
- Elektromos autók - motorok
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- További aktív témák...
- Motorola Razr 50 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3967
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 3301 Core i5-8265U CPU / 8GB DDR4 RAM (Zsanér törött)
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / 2K QHD / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / 1300 Nits
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest