Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• mohabá 007

aktív tag

válasz gban #36789 üzenetére

Mi vidékiek nem vagyunk ám sértődékenyek :N azért egy-két apróbb észrevétel:
    de előre látom ha a barom be akar jönni elém, mert tudom hogy megszűnik a sávja, vagy egyszerűen látom a mozgásán. Van ilyen,valszeg vidéki,akinek nincsen helyi,naprakész ismerete,elszeretne jutni egy megadott helyre,de az ismert útvonalon nem tud menni,mert többször elterelték,az ismert útszakasz lezárva,már a GPS is csak vinné,de arra nem mehet,megállni se tud,mert nincs hol,a forgalom meg viszi,káosz a köbön.A helyi forgalmi viszonyokat ismerőnek ő egy vidéki tébláboló barom. :((
    Nekem az az igazi barom,aki a helyi forgalmi viszonyokat ismerve kihasználja azt.A külső sávban közlekedőket, mivel ő siet,úgy előzi meg,és nyer 100 métert,hogy behúz a belső sávba,előre megy,mivel tudja,hogy meg fog szünni a belső sáv,és erőszakosan benyomul eléd a külső sávba. :O
    Azért azt megnézném,hogy a pesti,helyi ismeretekkel rendelkező,egy vidéki nagyváros forgalmában
    számára teljesen ismeretlen helyen mennyire száguldozna.Azaz:hasonló helyzetbe cseppenve mint a vidéki pesten (azt se tudja merre menjen,hol van keresi a jó haladási irányt,itt már vótam kéccer,oszt má megint itt vagyok...) Lőttek a nagyvárosi rutinnak. Szerintem :B

Új hozzászólás Aktív témák