Hirdetés
- aquark: Zsebszámológépek
- GoodSpeed: Mutasd magad topic!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mohabá 007
aktív tag
Mi vidékiek nem vagyunk ám sértődékenyek
azért egy-két apróbb észrevétel:
de előre látom ha a barom be akar jönni elém, mert tudom hogy megszűnik a sávja, vagy egyszerűen látom a mozgásán. Van ilyen,valszeg vidéki,akinek nincsen helyi,naprakész ismerete,elszeretne jutni egy megadott helyre,de az ismert útvonalon nem tud menni,mert többször elterelték,az ismert útszakasz lezárva,már a GPS is csak vinné,de arra nem mehet,megállni se tud,mert nincs hol,a forgalom meg viszi,káosz a köbön.A helyi forgalmi viszonyokat ismerőnek ő egy vidéki tébláboló barom.
Nekem az az igazi barom,aki a helyi forgalmi viszonyokat ismerve kihasználja azt.A külső sávban közlekedőket, mivel ő siet,úgy előzi meg,és nyer 100 métert,hogy behúz a belső sávba,előre megy,mivel tudja,hogy meg fog szünni a belső sáv,és erőszakosan benyomul eléd a külső sávba.
Azért azt megnézném,hogy a pesti,helyi ismeretekkel rendelkező,egy vidéki nagyváros forgalmában
számára teljesen ismeretlen helyen mennyire száguldozna.Azaz:hasonló helyzetbe cseppenve mint a vidéki pesten (azt se tudja merre menjen,hol van keresi a jó haladási irányt,itt már vótam kéccer,oszt má megint itt vagyok...) Lőttek a nagyvárosi rutinnak. Szerintem
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Le Mans Ultimate
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- Milyen okostelefont vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Path of Exile (ARPG)
- Okos Otthon / Smart Home
- aquark: Zsebszámológépek
- Kés topik
- GoodSpeed: Mutasd magad topic!
- További aktív témák...
- Eladó Honor 70 8/128GB / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 237 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
- SONY PS4 PRO
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4601, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
azért egy-két apróbb észrevétel: