Hirdetés
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Declare
őstag
válasz
AMD Power
üzenetére
Pont ezzel növeled a költsegeidet. Ha eveset fizetsz, mindig kedvezöbb

(#36692) vebbful Mennyire elcserelnem az enyemre
elsö autokent tavaly horror volt...iden azert mar sokkal sokkal baratibb....Elmult napokban ujabb 3000km-t a közös multunk a kis trakival
. Volt szervizbe, total szetbontottak a turbot meg mindent, jo hir, hogy azt mondtak minden kifogastalan allapotban (egy egr kipufogogaz hütö szelepet leszamitva) van es ilyen tiszta dizel belsöt nem tudjak, hogy lattak e
, viszont ez gaz is, mivel nem volt kosz, nem magyarazza semmi a sargakulcsos lampacskat. Viszont a tisztogatas ota kb 1600km elteltevel semmi hiba nem volt
szoval egyelöre nem merek örülni, de nagyon biztato, hatha csak valami erzekelönek volt megis valami kis koszolodas vagy nem tudom 
BC szerint 6.0 lett a fogyi az egesz tripre, majd szamolgatok egyet es kiderül
ez 140 tempomat, plusz volt egy ket verseny is azert
Baromi jo volt talalkoztam egyszerre 2 ugyanolyan gtcvel mint az enyem
az egyik valami gyengebb benzin lehetett 1.4/1.6, a masik viszont egy igazai gtc 2.0 turbos benyas
na öt csak akkor tudtam uolerni, amikor elözött valaki a belsöben....de pl kamiont elözöz kamion utan meglepöen jol tartottam a "nagytesot" olyan 120-130 ig, aztan utana komolyan kezdett elnyulni......de volt serencsem 320i hez is, hat 140 lo ide oda az 160-170ig csak kb vanszorogva ment jobban...aztan utana abban meg volt tartalek
. Azert ilyenkor a 18 liter/100 km fogyi nem lefele huzta az atlagot 
Autoszerelöm mondta, hogy teszteljem, hat en megtettem
jelenleg minden tökeletes, remelem igy is marad es akkor nagy lesz a baratsag
Jutalmul kapott felniket 
Apropo, turbo nem turbo temahoz. Egyik haverom vett egy 320i e46 ot. Hat ugye nekem bmw az...
...vezettem is, hangja az györnyörü, valto, vezetesi elmeny....szuper
de annyira furcsa, hogy turbo nelküli es odalepek es nem huz. Pedig 140 lo 6 henger es jobban gyorsul, több benne a tartalek de nem huz. Total meglepö volt....de a hangja...pf...viszont palyan 8-9 liter 130-140 el varosban 10+......a kis astra meg 6 liter atlagban az olcsobbik üzemanyagbol
ez a benzines kocsi nekem nagy luxus lenne
egyelöre legalabbis 
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- Battlefield 6
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Tesla topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Saab, Volvo topik
- További aktív témák...
- Új, csomagolássérült Philips, TrueLife, Lovi cumisüveg melegítők/sterilizáló/mellszívó - garival! -
- Saeco Intelia Deluxe (HD8904) automata kávéfőző cappuccino fejjel
- Nagyon szép, fehér Jura Impressa J5 automata kávéfőző profi cappuccino fejjel
- Gyümölcstartó hibátlan állapotban eladó
- Xiaomi Electric Scooter 5 Max hosszú garancia + gyorstöltő, azonnal vihető
- ÚJ könyv: Walter Isaacson Elos Musk - keménykötésű
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3921
- Több darab! MacBook Pro 14" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Dell Latitude 7470 14" QHD IPS touch, i5 6300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

elsö autokent tavaly horror volt...iden azert mar sokkal sokkal baratibb....
. Volt szervizbe, total szetbontottak a turbot meg mindent, jo hir, hogy azt mondtak minden kifogastalan allapotban (egy egr kipufogogaz hütö szelepet leszamitva) van es ilyen tiszta dizel belsöt nem tudjak, hogy lattak e
, viszont ez gaz is, mivel nem volt kosz, nem magyarazza semmi a sargakulcsos lampacskat. Viszont a tisztogatas ota kb 1600km elteltevel semmi hiba nem volt
szoval egyelöre nem merek örülni, de nagyon biztato, hatha csak valami erzekelönek volt megis valami kis koszolodas vagy nem tudom 
...vezettem is, hangja az györnyörü, valto, vezetesi elmeny....szuper
de annyira furcsa, hogy turbo nelküli es odalepek es nem huz. Pedig 140 lo 6 henger es jobban gyorsul, több benne a tartalek de nem huz. Total meglepö volt....de a hangja...pf...viszont palyan 8-9 liter 130-140 el varosban 10+......a kis astra meg 6 liter atlagban az olcsobbik üzemanyagbol
ez a benzines kocsi nekem nagy luxus lenne