Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Declare

őstag

válasz AMD Power #36685 üzenetére

Pont ezzel növeled a költsegeidet. Ha eveset fizetsz, mindig kedvezöbb :K

(#36692) vebbful Mennyire elcserelnem az enyemre :P elsö autokent tavaly horror volt...iden azert mar sokkal sokkal baratibb....

Elmult napokban ujabb 3000km-t a közös multunk a kis trakival :) . Volt szervizbe, total szetbontottak a turbot meg mindent, jo hir, hogy azt mondtak minden kifogastalan allapotban (egy egr kipufogogaz hütö szelepet leszamitva) van es ilyen tiszta dizel belsöt nem tudjak, hogy lattak e :D , viszont ez gaz is, mivel nem volt kosz, nem magyarazza semmi a sargakulcsos lampacskat. Viszont a tisztogatas ota kb 1600km elteltevel semmi hiba nem volt :C szoval egyelöre nem merek örülni, de nagyon biztato, hatha csak valami erzekelönek volt megis valami kis koszolodas vagy nem tudom :C

BC szerint 6.0 lett a fogyi az egesz tripre, majd szamolgatok egyet es kiderül :) ez 140 tempomat, plusz volt egy ket verseny is azert :D Baromi jo volt talalkoztam egyszerre 2 ugyanolyan gtcvel mint az enyem :C az egyik valami gyengebb benzin lehetett 1.4/1.6, a masik viszont egy igazai gtc 2.0 turbos benyas :D na öt csak akkor tudtam uolerni, amikor elözött valaki a belsöben....de pl kamiont elözöz kamion utan meglepöen jol tartottam a "nagytesot" olyan 120-130 ig, aztan utana komolyan kezdett elnyulni......de volt serencsem 320i hez is, hat 140 lo ide oda az 160-170ig csak kb vanszorogva ment jobban...aztan utana abban meg volt tartalek :). Azert ilyenkor a 18 liter/100 km fogyi nem lefele huzta az atlagot :D

Autoszerelöm mondta, hogy teszteljem, hat en megtettem :) jelenleg minden tökeletes, remelem igy is marad es akkor nagy lesz a baratsag :) Jutalmul kapott felniket :))

Apropo, turbo nem turbo temahoz. Egyik haverom vett egy 320i e46 ot. Hat ugye nekem bmw az... :B ...vezettem is, hangja az györnyörü, valto, vezetesi elmeny....szuper :Y de annyira furcsa, hogy turbo nelküli es odalepek es nem huz. Pedig 140 lo 6 henger es jobban gyorsul, több benne a tartalek de nem huz. Total meglepö volt....de a hangja...pf...viszont palyan 8-9 liter 130-140 el varosban 10+......a kis astra meg 6 liter atlagban az olcsobbik üzemanyagbol :( ez a benzines kocsi nekem nagy luxus lenne :( egyelöre legalabbis :U

Új hozzászólás Aktív témák