- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- valakiyt: A világ mindennek az alja!
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
TasiA
senior tag
válasz
_seth_
üzenetére
Igen, gyárilag az, de elájulva nem vagyok tőle azért
Kezdtem egy izzócserével azonnal, GE (Tungsram) 3800K lehetnek, mert kissé sárgásabb, mint a 4300K. Javult sokat, de nem érzem azt az átütő különbséget egy nagyon jó halogén között. Aztán egy másik B2-es halogénessel egymás mellé álltunk, úgy nagyon látszódik a differencia. Nekem szinte teljesen 90 fokban vetít, míg a halogén jóval szűkebb.Úgy tudnám érzékeltetni, hogy balra kinézve éjjel, belátsz a kereszteződésbe, vagy az út menti árok túloldalára is, csak ezt nem vakító fényerővel, de teljesen jól. Fényerőben is erősebb az autó előtt, de nem olyan nagyon nagy mértékben, viszont távolodva, nő a difi. Míg a halogénnel foltos a fényerő, a xenon szép egyenletes. Enyhébb ködben jön ki igazán ez a fajta előny.Szívem szerint megnézném a foncsorozását a projektoroknak, mennyire vannak jó formában, de nincs időm barkácsolgatni, meg az autó is kell nap-mint nap. Legközelebb bepróbálom ezt a Nightbrakert , kíváncsi vagyok. Halogénben nagyon szerettem, nem tudom xenonban is akkorát villant-e.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Apple MacBook
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Képhibák a GeForce-on? Az NVIDIA szerint egy Windows frissítés okozza
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Napelem
- Milyen TV-t vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Mio Star Coffe One Milk Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4529
- Új HP 15 Victus FHD IPS 144Hz i5-13420H 4.6Ghz 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 3050 6GB Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3654
- Új Alienware 16X Aurora QHD+ 240Hz G-Sync Ultra9 275HX 24mag 32GB 1TB Nvidia RTX 5070 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Kezdtem egy izzócserével azonnal, GE (Tungsram) 3800K lehetnek, mert kissé sárgásabb, mint a 4300K. Javult sokat, de nem érzem azt az átütő különbséget egy nagyon jó halogén között. Aztán egy másik B2-es halogénessel egymás mellé álltunk, úgy nagyon látszódik a differencia. Nekem szinte teljesen 90 fokban vetít, míg a halogén jóval szűkebb.Úgy tudnám érzékeltetni, hogy balra kinézve éjjel, belátsz a kereszteződésbe, vagy az út menti árok túloldalára is, csak ezt nem vakító fényerővel, de teljesen jól. Fényerőben is erősebb az autó előtt, de nem olyan nagyon nagy mértékben, viszont távolodva, nő a difi. Míg a halogénnel foltos a fényerő, a xenon szép egyenletes. Enyhébb ködben jön ki igazán ez a fajta előny.