- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
haddent
addikt
válasz
Declare
üzenetére
Igen köszi megérdeklődtem, gyáriba márkakereskedésben 50-60 ezer/db -> aha köszi annyiért veszek kettő (lehet, hogy még vagányabb) "sport" alut. Az a baj, hogy 15" acélra szerelve kaptam hozzá 90%+ -os téli-nyári szettet és ezért a 16" -os gumival kéne. Elvileg beszámolják de nyilván nagyon nyomott áron.. Hát mindegy, kell egy felni addig nem nyugszom, megérdemli.
Egyébként akkor én is "bemutatkozom" ha nem gond

Pár napja van nálam, használt de nagyon korrektül karban volt tartva/szervizelve. Régi classic astra 1.6 után teljesen új világ. Nagyon húz
Új hozzászólás Aktív témák
- 4K Konferencia Kamera - Aver VC540 -új dobozos - Új ára 1,2 Milió
- Eladó OSRAM Night Breaker LED izzók - H4 + W5W
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- Konferencia kamera + mikrofon egyben - vaddi Conferenceshot AV Camera távirányitóval
- Welock Smartlock u81
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Kolink VOID ADATA 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS Vivobook Go E1504GA-NJ284TW Notebook
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- RAPOO 7100P 1000DPI optikai rádiós 5GHz egér
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs