Hirdetés
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- 8th: A NOB legalizálja a doppingot?
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kcsa
veterán
válasz
Jack Oneill
üzenetére
A külső másolás része engem sem hat meg annyira, de azért nem léptem még ilyet (pontosabban megvolt pár éve, aztán vissza Samsungra), mert a szoftvert nem bírtam megkedvelni.
-
Oldfoksz
aktív tag
Ez a teló jól néz ki .
Pont.
Hogy ki másol,ki mismásol lenyegtelen.
Ha valaki valamennyire is "egyéni",nem visszaköszönő dizajnt szeretne,akkor marad:
Nothing
Nubia gamerek
Sony
( a végtelen tudású tudorok majd kiegészitenek
) -
totron
addikt
Hitelesebb az a különálló, laboratóriumi tisztaságú tisztelet ami nem jár bevétellel. Klubtulajok, meg punciéhes kanférfiak is marha nagy tisztelői a női nemnek, érdekesmód. Ez így csak egy termékkapcsolás. Amit ugye legitimizál a pénz/eladatható termék, magyarul a mozgó piac. Nincs ezzel baj, de ettől a mellébeszéléstől + pátoszosítástól feláll a hátamon a szhőr.
-
.Szaki.
addikt
Tudnak ők egyedit alkotni ha akarnak, elég csak márkán belül a Magic V6-ra, a Magic8-ra, vagy a Magic8 Lite-ra gondolni. Nem is néznek ki rosszul igazából.
Biztos csináltak felméréseket, hogy mennyi értelme van az ilyen copy modelleket behozni az öreg kontinensre, szóval valószínűleg csak mi vekengünk ezen.
-
Jól olvastad. Náluk kulturálisan totál mást jelent a másolás, mint nálunk, ez az elismerés és tisztelet (honor
) egyik kifejezési formája.Egész utcákat, városrészeket is lemásoltak építészetben (copycat town), ami nem azért történik, mert ne tudnának a kínaiak egyedit építeni (lásd a történelmüket), hanem mert így fejezik ki az ebbéli elismerésüket.
Ez nekünk furcsa, így van, de jobb volna inkább ismerni, érteni a kulturális különbséget, mint szidni (illetve nekik sem ártana ismerni a kulturális különbséget, és egyedibbet alkotni)
-
spect80
őstag
Ferrari technika Moszkvics testben

-
waverider
senior tag
sztem a xiaomit masoljak mar
-
janeszgol
félisten
Honor ugye Huawei. A Huawei nálam az Y300-al és G10-el (2013) kedveltette meg magát, de a P9-el írta fel magát az égboltra. Honorként pedig a Honor 8-al. Jó régen volt.
Igen ma az egyik legjobb telefonos cég a Huawei/Honor. Összeszerelési minőségben az almához ő áll a legközelebb. (Illetve 2-3 éve a Xiaomi.) -
hankock
tag
Ízlésről felesleges vitatkozni, de szerintem ez iPhone-ként és Honor-ként is ronda. Az ilyen mértékű másolás pedig szerintem inkább szégyen teljes, mint követendő. A Xiaomi is ilyen, de legalább ők tovább gondolták.
-
Emericus Max
aktív tag
Legalább a színek mások lennének.
Én normál esetben leszarom a másolást, mert egy idő után ugye nincs új a nap alatt és kb. már minden forma el lett sütve többé-kevésbé. Szóval hasonlóságok nyilván lehetnek és lesznek is. De amikor valami formában és színben is vizuálisan megtévesztő módon hasonlít az eredetire, az szerintem is gáz. A Honor nem szorulna rá erre...
Azért a Xiaomi, Realme, Oppo, OnePlus, Huawei és a Vivo nem csinálja ezt ilyen egyértelműen pofátlanul még akkor is ha a modell számozás az iPhone-ra hajaz náluk is.
Szóval Honor needs a huge ass kicking!
-
veszpremga
friss újonc
A honor magic 8 pro airről még mindig nincs info hogy kapható lesz e európaban?
Kb az a telefon lenne amit egy az egyben keresek, szomorú lennék ha china only lenne
-
Bareszotron
aktív tag
Az iPhone a dizájn vezető. ez a normális hogy követik. inkább az a szégyen hogy ezt nem a Honor találta fel elsőnek
-
kcsa
veterán
ez a "miért?" kérdéskör nekem is kicsit rejtély, de pár éve olvastam, hogy a kínai gondolkodásban a másolás nem bűn, hanem a jobb elismeréseként, dícséreteként értelmezik. Szóval ha a kínai mérnökök, marketingesek, cégvezetők szerint az apple design a jó, eladható, menő, akkor minimális aggályok nélkül másolják, mert "az a jobb".
-
neopeti
tag
Nem értem miért másolnak egy eleve olyat ami rosszabb a honornál? Miért égeti magát egy olyan gyártó mint a Honor stb, akik sokkal jobbat csinálnak mint egy iphone?
Miért égetik magukat? Miért húzzák le magukat mikor sokkal jobbak? -
Graphics
Jómunkásember
Inkább hozták volna el felénk is a Honor Win RT és Win sorozatot.
-
roli543
őstag
VÉRCIKI
-
sfefe
addikt
Szerintem az ha vkinek tetszik az iPhone dizájn de a büdös életben nem akar iOS -t attól még kap egy úgy kinéző telefont... Szerintem ezzel semmi gond nincs...
-
.Szaki.
addikt
Azért abból kiindulva amiket a MA!-n lehet olvasni a Honor már legalább tízenéve nem sorolható a dzsunka kategóriába (egyszer nekem is volt egy Honor készülékem az EMUI korszakban, nem volt fájdalmas, de a jótól messze volt) ezek a telefonok viszont mégis a legrosszabb, legpofátlanabb dzsunka időket idézi. Egyszerűen nem tudom megérteni ennek mi értelme.
-
tms+
senior tag
Szánalmas. És még rondább is a dizájn.
-
Bohócok..Mindenesetre, ha a global modellben is ekkora telep lesz, azonnal veszem a Prót.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan Xiaomi 15T Pro 12/512GB Mocha gold
- iPhone 17 Pro Max 256gb fggetlen,bontatlan EU
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 512GB 12GB RAM Dual eladó, cserélhető S25 Ultra telefonra
- Samsung Galaxy A54 5G (128GB) - HIBÁS
- Apple iPhone 14 Pro Max 128 GB Black 100% Akku 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- Apple iPhone 15 128 GB Black 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 12 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4655
- Új AKRACING CORE EX gamer szék dobozában, BONTATLAN!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)
) egyik kifejezési formája.