Hirdetés
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Kapcsolódó linkek:
• Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
*RLaci*
addikt
válasz
TylerDurden
üzenetére
Nekem a Samukkal, (S25, Plusz, Ultra,) semmi bajom. A P9/10 Protól kifolyik a szemem 5 perc után. Szóval ki kell próbálni, hogy nálad a Pixel mit mutat.
-
TylerDurden
tag
Hali! Ez a kijelző is okoz szemfájdmat, vagy fejfájást? Valakinek volt gondja vele? Egy S25 Ultrám van, és 2 percig nem bírom nézni a kijelzőt, mert mintha fel akarna robbanni a szemem.
-
gaborw
tag
Sziasztok! Holnapi nap érkezik egy Google Pixel 10 Pro XL 256GB Obsidian. Poco F7 ultrát fog váltani. Kiváncsi leszek.
-
leslien
nagyúr
jött frissítés a GPU ra? aszem 25.1 vagy vmi ilyesminek kell lennie
-
hedgehog
senior tag
válasz
waszabi07
üzenetére
Egyelőre nem, de talán a következő qpr-ben, vagy főverzióban lehet majd (bár addigra megszokod így
)
Lásd AA cikk: https://www.androidauthority.com/reorder-three-button-navigation-setting-3609073/ -
Tigo
tag
Sziasztok
Lenne pár kérdésem.
A navigációs gombokat nem lehet változtatni? A vissza gomb nem jó helyen van nekem.
Az alkalmazásokat nem lehet, hogy csak a képernyőn legyenek? Ne legyen alkalmazáslista.Köszi
-
Tigo
tag
Sziasztok
Gyárilag van kijelzővédő fólia a telón?
Köszi
-
vivo2000
tag
Üdv mindenkinek! Beléptem én is egy Google Pixel 10 Pro XL -el eddig nagyon tetszik
-
Tigo
tag
Sziasztok
Van olyan, akinek volt Honor Magic7 pro-ja?
Pixel 10 pro xl és Honor Magic7 pro között nem tudok dönteni. Fotózás a fő szempont.Köszi
-
*RLaci*
addikt
válasz
mediumgecso
üzenetére
Hírdetni tilos a topikban, arra ott az apró.
-
mediumgecso
őstag
Sziasztok,
Mivel már nincs meg a pixel 9 pro, ezért eladásra kínálok egy eredeti, tökéletesen működő Pixel Stand 2-t. Eredeti doboz, stand, kábel.
Töltőfej meghibásodott, nem a csomag része.
Ha valakit érdekel, privátban érdeklődjön, küldök képeket.Köszönöm
-
leslien
nagyúr
igazából a P10P az kicsi volt nekem.. P10P XL meg most azért adom el mert vettem egy OP 15 amit már irtam is... 2.5 napig használtam második telóként .. ez alatt semmilyen következtetés nem tudok mondani és nem is akarok... vagy ami a GSMarénán üzemidő az nem fedi a valóságot ,ugyanis meglepően jól szerepelt ...
-
manokaki
addikt
Én egyet nem értek ! Miért kellett a Pixel 9 és Pixel 9 pro remek hangszoroját ( mély és magashangok remekül érezhetők rajta ) elrontani , sokkal tisztáb volt a 9 és 9 Pro hangszoroja , mint a 10 és a 10 pro-nak pedig nem vagyok egy whitefül...de még is nagyon érződik...

-
Vikooo
addikt
Rövid időn belül ez a 2. probalkozasod a Pixel 10 Pro (XL) -el? Mi nem jött be amiért 2x is meggondoltad magad? Mennyi ideig hasznaltad, milyen hiba vagy hiányosság merült fel ilyen rövid idő alatt?
Még mindig szemezek vele követem a fórumot és úgy látom a skála 2 szélén vannak a felhasználók, érdekelne a negatív oldal.
Köszi!
-
hedgehog
senior tag
válasz
errorcode06
üzenetére
Nálam majdnem ugyanez, csak nem a magsafe-s verziója van a toknak. Ez a fólia nem teljesen fedi le a felületet, ezért nem szedi fel a tok, de emiatt tok nélkül kockázatos használni.
Kapcsolódó kérdés... vettem egy Spigen Thin Fit MagFit tokot, hogy tudjam használni a magsafe-s aksimat meg hasonló kiegészítőket, de nem a várakozásaimnak megfelelően tart... jóval gyengébb mint tok nélkül. Ez normális, vagy nem így kellene működnie?
(illusztráció: youtube.com/watch?v=2oNO2NIb6p8) -
leslien
nagyúr
tok +fólia ügyben melyiket használjátok.. ezt néztem ki... [link] SeS be tettek rá fóliát elvileg tokbarát,de félek a széleinél ez a tob felgyürné ..
-
leslien
nagyúr
ez vot már ? [link]
-
allergia
csendes tag
Jó másfél hónapja használom a 10 XL-t (nem vártam meg a hazai forgalmazást.....). Egyszer fordult elő, hogy 15% alá menjen az akksi, tegnap, nettó 6 óra vezetés, tehát Waze használata után, plusz a hotspot végig bekapcsolva, a két gyerek végig használta, így mire megérkeztünk 36% volt a telóban. Este még hírek, YT, social média, pár fotó és így lement 13%-ra.
Amúgy normál használat mellett 50%-ra se megy le a teló. 9XL-ről váltottam, határozottan jobb az akksi, akksi idő.
Edit: bétán vagyok. Nem tudom, ez befolyásol-e bármit, csak a rend kedvéért.
-
leslien
nagyúr
aki P10P XL használ mennyi most az üzemidő?
-
xedamen
senior tag
Én múltkor valami egészen elképesztő videót láttam. Egy 40 milliós autó a semmiből tönkrement. Kinyíltak a légzsákok és a kasztni összeroncsolódott
Nem is értem, hogyan történhet ilyen egy drága, prémium termékkel. A videó neve valami "törés teszt" vagy mi volt, de ez nem számít gondolom, akkor sem történhetne ilyen
-
F.tibooo
tag
-
xedamen
senior tag
Nem tudom kit érdekel, vagy érdekel-e bárkit, de ez a Wear OS 6 frissítés valami iszonyat jó lett Pixel Watch 3-on. Annyira fluid, smooth az egész óra, hogy az valami elképesztő. Nem mellesleg +24 óra üzemidőt hozott a frissítés. Én nem használok Always-on funkciót, eddig általában ha töltöttem egyik este, akkor másnap estére kb 45%-ra ment le, következő nap kellett tölteni. Wear OS 6 frissítés óta eddig 1x töltöttem: péntek este vettem le töltőről, éjjel és napközben mindig rajtam van, most vasárnap este vagyok 43%-on. Az animációk, értesítések is sokkal kidolgozottabbak lettek, mint funkcióban, mint vizuálisan.
Ha valaki eddig gondolkodott volna milyen órát vegyen Pixel 10 mellé, akkor szerintem nem kérdés a Pixel Watch 4, főleg, hogy abban takarékosabb-gyorsabb proci van, nagyobb aksival, mint az én Watch 3 órámban.
-
Vikooo
addikt
válasz
errorcode06
üzenetére
Köszi a részleteket akkor annyira nem csodálkozom, hogy ilyen üzemideje van két töltés között.
-
errorcode06
őstag
Szia!
Esténként én minden telefonom kikapcsolom, ezt is.
Ez kb 40perc BT-vel, Gps nélkül, wifivel és mobilnettel használtam. Beltér és kültér is volt (kültér kb 2,5 óra), bár odakint nem volt képernyőidő, szinte semmi.Normál használatban, csak 4g-vel (nincs wifi és 5g), 3-4 óra kijelzőidővel, reggel 5-kor bekapcsolva, este 7-körül nagyjából 60%
körül van.
Ebben van még kb 1 óra spotify BT-n (5.0, creative outlier air v2)Az 5g-t nem használom, mert melóhelyen (gyár) nagyon gyenge a hálózat, folyamatosan vált 3-4 vonalas 4g, és az 1-2 vonalas 5g között. Ez konkrétan megöli az üzemidőm.
GPS-t nem használok. Fotózás, videózás csak minimálisan van ha melózom, mert korán kelek, későn jövök.
Hosszabb úton vagy nyaralni még nem voltam a készülékkel.Holnap ha hazaérek melóból, posztolok egy statisztikát, hogyan használtam.
-
Vikooo
addikt
válasz
errorcode06
üzenetére
Elég erős. Milyen a készenléti idő? Este leteszed minden bekapcsolva (wifi, Bt, GPS stb) 8-9 óra alatt reggelre mennyit merül? És ha ezt vegyesen használod milyen a képernyő idő? Mondjuk egy munkanap során?
Illetve ez az eredmény amit mutattal milyen körülmények között készült? Beltér, WiFi kevés készenlét...?
-
errorcode06
őstag
válasz
errorcode06
üzenetére
Most rakom fel tölteni.

-
apacsay
tag
Jól gondolom, hogy a Pixel 10 pro is Pro Xl is kompatibilis a magSafe kiegészítőkkel, pl fotó markolat, ilyesmik?
-
manokaki
addikt
válasz
errorcode06
üzenetére
Sima 10 , Pro , XL ?
-
errorcode06
őstag
2 hét utáni képernyőidő. Kicsit ráértem...

-
manokaki
addikt
Igaz még csak 4 napja ,de nem bántam meg az S25 után a Pixel 10-et , örülök neki , gyors , jó aksi , és nagyon tetszik a lekerekitett sarka , mint már a 9-nél is bejött..
-
Nagya21
addikt
válasz
macilacipaci
üzenetére
Hali!
Szerintem is, de a szemem nem birgya az alacsony PWM-et.
Üdv Nagya -
errorcode06
őstag
Szia! Nekem is elküldenéd kérlek, köszönöm!
-
Nagya21
addikt
Köszönöm mindenkinek a véleményét!!
Mégse a p10p lesz az utódja a p8p-nek
Holnap érkezik a Vivo x200pro telefonom.
Az időközben beérkezett átlátszó bumpertoknak, és 3db kijelző fóliának meg keresek gazdát.
További jót nektek.
Üdv Nagya -
xedamen
senior tag
válasz
Fuxosbömis
üzenetére
Jesszus
remélem ezt szoftverrel foltozzák az almások, mert ez így gyenge, főleg az új szelfi kamerától vártam volna többet, de low light-ban is minden fényforrást túl exponál az iPhone, a nappali képek meg mosottak, színek fakók.
-
Vikooo
addikt
válasz
Fuxosbömis
üzenetére
Tényleg elég puha és fakó az i17 -tel készült kép. Meglepő
-
kbadam83
senior tag
válasz
Fuxosbömis
üzenetére
Pro max 17-et is használok Pixel 10 pro XL mellett. Kicsit vitatkoznék felmossa a padlót az iPhonnal
De akinek ilyen van az nyugtassa magát ezzel
-
errorcode06
őstag
Mondjuk egy gyorsindító menü hiányzik....
-
gretzky77
veterán
válasz
errorcode06
üzenetére
Beállítások -->> kézmozdulatok és azon belül paraméterezhető mit csináljon.
-
errorcode06
őstag
Tudtátok hogy 3, közepes erősségű koppintás a hátlapon, közvetlenül a kamerasziget alatt, képernyőképet készít?
Én most fedeztem fel
-
Fuxosbömis
tag
Van egy összehasonlító kamerateszt (csak fotók) a 10 pro XL és 17 pro max között a Phonearenan. A 10 pro Xl felmossa a padlót az iphonnal. Visít a különbség a Pixel javára, annyira hogy már a magyarázó cikk is megszületett. Érdemes ránézni a bejegyzésre. [link]
-
gilfoyle
őstag
Van itt fórumtárs, aki a 9-es XL-nél érzékeny volt a PWM-re, de mégis megkockáztatta a 10 XL-t? Mi a vélemény, jobb lett?
-
gretzky77
veterán
Ma pl reggel fél 7 körül vettem le töltőről most van 61%-on és 4h52 a kijelző idő annyi hogy volt közben pár perc rátöltés amíg Android autót próbálgattam de sztem max 5-6 % ment rá de legyen most akkor kb 50%-on. Semmi energiatakarékos cucc, mobilnet és csatlakoztatott pixel watch 3
-
Tomiii258
tag
-
leslien
nagyúr
másnál sem megy az időjárás? vagy csak megint én vagyok a kiválasztott....
-
Tomiii258
tag
Nálad ezeken a képeken a Wifi hívás látszik (VoWifi), de nekem nem az a gondom, hanem a VoLTE, vagyis az LTE, tehát mobilnetes hívás.
Megjegyzem, hogy én VoWifi beállítást nem találok sehol úgy, mint pl ebben a videóban mutatják, tehát azt sem tudom bekapcsolni

Youtube video: [link] -
Tomiii258
tag
Elmegy, direkt leteszteltem ma reggel: wifi kikapcs, csak mobilnet, ügyfélszolgálat felhív, robothang szépen beszél, közben meg próbáltam böngészővel behozni oldalakat.
Hát nem sikerült
Ha a hiívásnak vége, akkor persze működik a mobilnet, azzal nincs gond.
De a 4G jelzés is eltűnik hívás közben, meg a tárcsázóba is be lehet írni egy kódot, amivel ellenőrizhető a dolog és ott is az látszik, hogy nálam nincs Volte. -
leslien
nagyúr
válasz
errorcode06
üzenetére
-
xedamen
senior tag
válasz
Tomiii258
üzenetére
Elmegy az internet hívás közben? Vagy tovább tudsz netezni?
Kapcsoló és állapot sáv visszajelzés nincs, de a funkció tökéletesen működik. Az meg, hogy miért nincs kapcsoló, lehet régiós vagy szolgáltatós beállítás is... Sokáig például nem volt elérhető magyar szolgáltatóknál a wifi hívás, ezért a menüben sem volt ott az opció, ahogy a szolgáltatók elkezdték támogatni máris megjelent. -
Tomiii258
tag
OKé, úgy tűnik, hogy akkor legalább mindenkinek hiányzik a kapcsoló...de hogy-hogy a videón akkor van kapcsoló? Meg ha beírom Gugliba, hogy Pixel10 Volte, akkor az is azt írja, hogy azzal a kapcsolóval kell bekapcsolni?
One/Vodával amúgy senki nem használja a P10-et, másnál nincs ilyen gond?
-
errorcode06
őstag
Sem kapcsoló, sem visszajelzés az állapot soron, de kikapcsolt wifivel, 4g-n, hívás közben megy a youtube. Yettel
-
Tomiii258
tag
válasz
gretzky77
üzenetére
Fizikai SIM-ről van szó és előző Samu telefonomon működött is, tehát nagyon esélyes, hogy nem náluk a probléma, mert másfél hete egyszerűen átraktam a SIM-et a Pixel 10-be és ezen meg nem működik...
Külön kapcsoló meg youtube videó és google keresés alapján is lenne a Hálózat és Internet -> Sim kártyák -> adott Sim kártya menüben az "Adatfigyelemztetés és korlát" illetve az "Előnyben részesített hálózattípus" menük között, csak nekem nincs ott...
Youtube videó: [link] -
gretzky77
veterán
válasz
Tomiii258
üzenetére
Szia külön kapcsoló már tudomásom szerint nincsen, és korábban is volt itt sztem téma, hogy One (Voda) állítása szerint aktív, aztán mégis náluk volt valami fennakadás. Sztem velük kell egyezkedni, erőltetni, ha más nem kapcsolják ki és aktiválják újra. Sztem ez szolgáltatói probléma. Fizikai SIM vagy esim?
-
Tomiii258
tag
Valaki használja már a Pixel 10-esét One (régi Voda) kártyával?
Volte megy?
Nálam biztosan nem megy, mert pl hívás közben eltűnik a mobilnet ikon, meg a tárcsázóba beírt kód is azt mutatja, hogy az LTE hívás nem elérhető.
Viszont felhívtam a One/Voda ügyfélszolgálatot és az ő oldalukról be van kapcsolva, tehát működnie kellene (ez nem meglepő, mert előző Samsung telefonon ugyanezen a SIM-en működött is a volte).
Az Alzától, vagyis hivatalos forgalmazótól vett telefon menüjében viszont egyszerűen nincs ott a Volte bekapcsoló gomb, ahol lennie kellene, tehát a telón bekapcsolni sem tudom...na most akkor viszont mi a teendő, hogyan kell Voltét kapcsolni ezen a (már elnézést, de) foson?
-
leslien
nagyúr
na akkor jönet ki milyen fóliát illetve tokot használ? pörgessük fel a topikot....
-
leslien
nagyúr
mégiscsak beneveztem egy P10P re.. egyelőre tetszik... héten jön még egy iPhone 17 is majd eldől melyik marad... fotósba majd teszek képek az összehasonlításról..
nyilván nem a képek alapján fogok dönteni,h melyik marad... -
hedgehog
senior tag
Erről a videóról van Artemnek egy twitter threadje is, mert itt fedezte fel, hogy a 10-esen a mikrofon és a hangszóró fel van cserélve. Azaz videofelvétel közben sokkal könnyebben "letakarod" a mikrofont, ezért vannak néha fura hangváltások a videóban.
(cserébe az a néhány ember, aki nem fülessel játszik, nem fogja letakarni a hangszórót... legalábbis állításuk szerint ez volt az oka a cserének) -
leslien
nagyúr
ezt nem értem?! ilyen videót tud csinálni? [link]
-
errorcode06
őstag
válasz
tomboy0013
üzenetére
Hasonló, de nem kapsz értesítéseket pl banki appoktól, mert le vannak tiltva az értesítések.
-
tomboy0013
veterán
válasz
errorcode06
üzenetére
A "Biztonság és adatvédelem" menüben lévő "Privát terület" nem ehhez hasonló?
-
errorcode06
őstag
válasz
tomboy0013
üzenetére
A 8T-men van egy ilyen menü a beállítások, biztonság és adatvédelem menüben: Alkalmazások elrejtése.
Beállítok egy jelkódot (6 szám), aztán az alkalmazáslistából kiválasztom a rejteni kívánt alkalmazásokat, majd megadok egy újabb "jelszót" amit a tárcsázóba beütve(pl.: #123456#)megjelennek a rejtett alkalmazások.
Ezeket természetesen nem látod az alkalmazások között. Csak akkor tudod meg hogy van ilyen a telefonon telepítve, ha kifejezetten rákeresel a play áruházban.
Az értesítéseket megkapod, de ki is kapcsolhatod ha úgy jobb.
Remélem érthető. Ha nem, szívesen készítek videó róla. -
tomboy0013
veterán
válasz
errorcode06
üzenetére
Mit értesz pontosan rejtett alkalmazás alatt?
-
xedamen
senior tag
válasz
errorcode06
üzenetére
1 hónap volt megszokni 9 Pro-n, hogy a lezáró gomb van felül, nem a hangerő
nem kell több összezavaró gomb
-
errorcode06
őstag
Egész jó kis teló, csaka rejtett alkalmazások hiányoznak belőle. Ja meg a funkciógomb az oldalán. Kihagyott ziccer...
-
manokaki
addikt
válasz
errorcode06
üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen autót vegyek?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 64GB,Uj, Dobozaval,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S23 Fe 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
- Készletkisöprés! Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16GB 512GB 13.5" TouchScreen 1 év garancia
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Akkor lehet valami kínai telefont kell nézni, vagy megvárom az S26 szériát, hátha változtatnak valamit a kijelzőn.
)

Nem is értem, hogyan történhet ilyen egy drága, prémium termékkel. A videó neve valami "törés teszt" vagy mi volt, de ez nem számít gondolom, akkor sem történhetne ilyen