Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- norbx: Számítógép.hu
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Declare
őstag
válasz
Findzs
üzenetére
Mindenhol, mindenki penzböl el
,de a boschnak azert behuztam egy fekete pontot....(#33779) trassher: szerinted nalam mitöl gurult el a gyogyszer
ha jött volna egy szamla, hogy 24 euro csere, biztos, hogy kevesbe pöccenek be....de amikor lattam en is ugy reagaltam, hogy na bazz
ha ezt elöbb tudom, kiveszem az öreg kezebeöl a kulcsot es en laztom ki a csavart 
Csak hat ugye ez az egyik hatalmas különbseg kishazank es No. között, hogy itt egy csavarhuzot sem fog meg senki ingyen....kemenyen kiszamlaznak minden szolgaltatast. Szvsz valahol ebben is keresendö az, hogy itt nincs lenezve senki....se a kertesz, se az autoszerelö seged senki....mindenki munkajanak komoly erteke van es ebböl szepen es tarsadalmi lenezes nelkül meg tud elni a fizikai munkas is. Vicc nelkül, az epitkezeseken is a seged munkasok, normalis, tiszta ruhaban, mindenki mindenkivel lekezel, mond az epitesvezetö is egy ket jo szot mindenkihez. Otthon mi van? Enyhen ittas gyakran eleg rosszarcu, ranezesre messziröl apolatlan emberkek lödörögnek feketen par tiz ezer forintert az epitkezesen... jo nyilvan nem altalanositok itt is ott is van ilyen is meg olyan is....csak ugye az atlag a nem mind1...

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core i7 9xx "Bloomfield" (LGA 1366)
- Éjszakai műszak
- Battlefield 1
- iPhone-t használók OFF topikja
- Windows 10
- Samsung kuponkunyeráló
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- Gamer/streamer mikrofon, állvány és USB HUB kitűnő árakon!
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 2 munkaállomás - i7 11850H 16GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- 512GB NVMe SSD, 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
,de a boschnak azert behuztam egy fekete pontot....
ha ezt elöbb tudom, kiveszem az öreg kezebeöl a kulcsot es en laztom ki a csavart