Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Declare

őstag

válasz Findzs #33777 üzenetére

Mindenhol, mindenki penzböl el :) ,de a boschnak azert behuztam egy fekete pontot....

(#33779) trassher: szerinted nalam mitöl gurult el a gyogyszer :) ha jött volna egy szamla, hogy 24 euro csere, biztos, hogy kevesbe pöccenek be....de amikor lattam en is ugy reagaltam, hogy na bazz :Y ha ezt elöbb tudom, kiveszem az öreg kezebeöl a kulcsot es en laztom ki a csavart :DDD

Csak hat ugye ez az egyik hatalmas különbseg kishazank es No. között, hogy itt egy csavarhuzot sem fog meg senki ingyen....kemenyen kiszamlaznak minden szolgaltatast. Szvsz valahol ebben is keresendö az, hogy itt nincs lenezve senki....se a kertesz, se az autoszerelö seged senki....mindenki munkajanak komoly erteke van es ebböl szepen es tarsadalmi lenezes nelkül meg tud elni a fizikai munkas is. Vicc nelkül, az epitkezeseken is a seged munkasok, normalis, tiszta ruhaban, mindenki mindenkivel lekezel, mond az epitesvezetö is egy ket jo szot mindenkihez. Otthon mi van? Enyhen ittas gyakran eleg rosszarcu, ranezesre messziröl apolatlan emberkek lödörögnek feketen par tiz ezer forintert az epitkezesen... jo nyilvan nem altalanositok itt is ott is van ilyen is meg olyan is....csak ugye az atlag a nem mind1... :U

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés