- sziku69: Szólánc.
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Battlefield 1
Új hozzászólás Aktív témák
-
csibe1
addikt
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Sajnos Originnel már nem lehet belépni, mert volt mentésem.
Az EA appot javasolta, mert az Origin már nem működik.Kíváncsi vagyok mi lesz.
Hétvégén írok nekik, addig átnézem mindegyik HDD-t.Amúgy meg vicc, hogy ilyen dolgokkal kell szórakozni, hogy a megvásárolt játékaimat tudjam használni.

A csíterek meg meg már másnap játszanak, hiába bannolták őket.
Ha nem jön össze akkor veszek majd valahonnan pár kimaxolt accountot, az EA meg szopjon szöget.

-
csibe1
addikt
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Lényeges, hogy hova volt telepítve az Origin?
-
csibe1
addikt
válasz
IntelKiller7
üzenetére
A HDD-n csak a játékok voltak, az Origin a rendszermeghajtó külön partícióján volt.
Megvan még az a meghajtó is, azt is megkeresem majd. -
csibe1
addikt
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Remélem, mert nincs kedvem elölről kezdeni mindegyik játékot.

Az nagyon szép, túlzásba viszik egy kissé a dolgot.
Megvan lementve az Origin account az email címmel, nicknév, jelszóval, biztonsági kérdés, meg biztonsági tartalékkódokat is találtam.
A bF4-nél két kód is van, mert elsőre orosz volt, aztán az le lett tiltva, mert volt még magyar ügyfélszolgálat, és angol lett helyette.
A régi HDD-n még talán a játékok is megvannak telepítve. Azt is előkeresem este.
Ennyi már csak elég lesz.
Köszi a választ!

Este írok nekik. -
IntelKiller7
nagyúr
válasz
csibe1
üzenetére
Elégnek kell lennie szerintem.
Az volt a gáz havernál, hogy nem vett soha semmit. Csak fifázott, de mivel feltörték, nem tudott frissíteni, meg belépni az EA fiókba.
Ezek meg minden adat tudatában nem segítettek, mert hát védeni kell, mi van, ha én vagyok aki el akarja lopni.
Live chaten írj nekik. És ott írd le, hogy rossz fiókot kaptál. A régi szeretnéd, ha tudod a nickeved vagy a hozzá tarzozó email címet az már előny. A serial is segíthet, mert látja, hogy mikor mi lett aktiválva.
[link] -
csibe1
addikt
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Megtaláltam az összes megvett BF játékomból - BF3-BF4-BF1 - serialokat, registry fájlba mentve.

Az is okés?Egyik vásárlás se most volt, meg szerintem majd mindegyik innen apróról.
Talán a BF1 volt Originről PayPal-en keresztül, de a PayPal-nél nem tudtam olyan régre visszamenni a számlatörténetben.Ha beírom az EA appba a meglévő serialokat akkor elfogadja?
-
csibe1
addikt
Nagy a tolongás...
Hol lehet reklamálni a "kedves EA"-nak, hogy nem a régi profilom kaptam vissza? -
csibe1
addikt
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Ott az írja, hogy vegyem meg.
-
csibe1
addikt
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Milyen store-ra gondolsz?
-
csibe1
addikt
Üdv!
Mostanában nem játszottam a BF multikkal, gondoltam megint előveszem őket.
Közben megadta magát a merevlemez amin telepítve voltak.
Az EA appba próbáltam belépni az Origin jelszóval, nem sikerólt, mert régi.
Csináltam új jelszót, beengedett, de egy játékom sincs meg.
Megtaláltam az Origint, de az meg azt írja, hogy először online lépjek be.
Hová lépjek be online? -
Archduke
újonc
Sziasztok
Van egy elég nagy baj!
Új gépem van, windows 11-el...
Magyarositásban kérnék segítséget, sajnos nem találom azokat a mappákat ahova eddig másolgatni kellet a fájlokat-illetve egy mappát az assets mappát..Elég elkeserítő, de sehogy sem sikerül nekem a magyaritás emiatt.
Pls aki tud megkérem segítsen..Nagyon köszönöm előre is..
A.
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Azt hiszem ezt a Peacekeeper pisztolyt hagyom a rákba....... nem fogok ennyit szenvedni egy fegyverért.
-
nincsnév007
addikt
sziasztok. játszik valaki még bf1-el ps4-5n itt? be ülök a tankba és ki dob a játék server disconnected-del
-
Sanyi19
őstag
válasz
Enigma1945
üzenetére
Fú köszi, nekem is az MSI Afterburner volt a ludas!
Nálam sem indult már kétszer nyomtam a javítást, cachet törötem, meg újra is telepítettem.
-
voodoo98
addikt
válasz
Enigma1945
üzenetére
Hát igen, ez előfordul. Érdemes ilyenkor mindent kikapcsolni, ami segédprogram. Én is előszeretettel használom az MSI AB, Reshade és társait, de BF2042-ben már egy ideje nem megy a reshade sem, bár BF1-be konkrétan a sweetfx-et használtam anno, az nagyon jó volt.
-
Laby
őstag
válasz
Enigma1945
üzenetére
Nekem Armoury Crate-vel nem indul. Be kell zárnom eszközkezelőben előtte.
-
VinoRosso
veterán
válasz
Enigma1945
üzenetére
Volt régen (10 éve kb) ilyenem már nem emlékszem melyik jétékkal, talán a Dishonoreddel. Utánakeresve többekkel is előfordult, már nem emlékszem hogy volt-e rá megoldás azon kívül hogy nem futtatod.
-
Enigma1945
őstag
válasz
Enigma1945
üzenetére
Na meg van a baj.
Msi afterburner csinalja..
Eddig kutya baja se volt, ha futott. Egyrol a kettore nem szereti..
Fasza..
Gondolom ea bacsi frissitget itt a hatterben
Masnak se indul ki a bf1 ha fut az msi a hatterben? -
Bib
addikt
válasz
Enigma1945
üzenetére
A kép amit beraktál elég fura a kérdéshez, vannak bajok
-
Bib
addikt
válasz
Enigma1945
üzenetére
Ez a BF1 topik nem a 6. Majd ha október 10-én megjelenik biztos elindul ha megvetted.
-
Enigma1945
őstag
hello
tudnatok segiteni?
nem indul ki a jatek.
par napja meg semmi baja se volt
repair meg volt, de semmi baja
gep restart is megvoltsemmit se csinaltam neki
-
Archduke
újonc
Sziasztok!
Kényszerszüneten voltam, jó hosszú ideig...
Visszatértem...
Most jött valami frissítés, frissítettem-viszont nem tudom magyarosítani a game-t.
Az assets mappa hiányzik ahova az utolsó fájlt kéne másolni.
3-szor telepítettem már újra, és nincs meg..🙄🙄😬😬😪
Esetleg valaki ha szépen megkérem segítene nekem?😇😇😇🫡 -
-FreaK-
veterán
Erről sem tudtam, érdekes bug fegyver:
How to get a SECRET gun that's hidden within the files - Battlefield 1 -
-FreaK-
veterán
Leárazás van Steamen BF játékokra, a BF1 jelenleg 2EUR! szinte ingyen van, ha valaki még nem vette meg, akkor itt az idő

-
Enigma1945
őstag
sziasztok sracok
valaki jo kis vasarnapi bf1?
ea app nevem: Sgt-Dorothy -
-FreaK-
veterán
Battlefield 1: Easter eggs! secrets! tips! and details!
Sok van amiről nem is hallottam még

-
-FreaK-
veterán
Volt valami update a játékhoz, nincs hivatalos patch notes, csak a változott fájlok listája.
Ha tippelnem kéne, akkor az anti-cheat frissült. -
RAiN91
őstag
Sziasztok,
PC-n szeretnék Battlefieldezni, nem tudom melyiket vegyem meg, melyikben van még online élet és sok játékos, 1-4-5 közül? -
-FreaK-
veterán
válasz
VincentVG
üzenetére
Én azóta is játszom vele, a kedvencem. Néha vannak kisebb nagyobb kihagyások, ha nagyon leköt valami más játék, de mindig vissza térek.
Tavaly volt egy update, megkapta a legujabb anticheat-et, azóta jóval kevesebb a csaló, igaz pont ma futottam bele egybe.
Addig játszani fogok vele amíg le nem kapcsolják a szervereket. -
VincentVG
senior tag
jopar ev utan visszaneztem. hat ez a jatek meg mindig az egyik legszebb, es ha jol latom tok jo uj balance is kerul a rendszerbe.. le is ragadtam hirtelen 3-4 orara, azt hiszem par het jatek meg mindig benne van nalam
well done, jovore lesz 10 eves...tok jo h mas is igy latja es nem halott az osszes server.
-
Tomassy00
senior tag
válasz
Enigma1945
üzenetére
EA app még bugosabb mint a battlelog
-
Enigma1945
őstag
válasz
eladohardver
üzenetére
Sajnos a battlelog eleg bugos, sokszor nem is látjuk hogy ki van fent és melyik szerveren játszik..
Ea app fiok nevet irj kerlek -
eladohardver
őstag
válasz
Enigma1945
üzenetére
¯¯̿̿¯̿̿'̿̿̿̿̿̿̿'̿̿'̿̿̿̿̿'̿̿̿)͇̿̿)̿̿̿̿ '̿̿̿̿̿̿\̵͇̿̿\=(•̪̀●́)=o/̵͇̿̿/'̿̿ ̿ ̿̿ Battlelog: Rohambili ¤
-
válasz
Enigma1945
üzenetére
Operation mennyire megy?
Vannak teli szerverek?
Én nem játszottam conquest-et soha a BF1-ben, csak Operation-t, bele is raktam 1200 órát, szívesen visszatérnék. -
Enigma1945
őstag
válasz
eladohardver
üzenetére
szia mi a neved ea appon? felveszlek
-
eladohardver
őstag
válasz
Enigma1945
üzenetére
Richthofen kedvencem... ticket count 200%
-
IntelKiller7
nagyúr
Xbox.
EA Play vagy GPU előfizetéssel ingyenes a Battlefield 1 Revolution kiadás.
-
Enigma1945
őstag
Sziasztok sziasztok
Megvettem a premium pass-t, mivel olcso volt igy ujra elovettem a jatekot
Akinek lenne kedve jatszani irjon mar, van dc szerver is -
Laby
őstag
válasz
CsabaSteel
üzenetére
Nincs crossplay a játékban, szóval sehogy.
-
CsabaSteel
aktív tag
Sziasztok!
Olyand kérdésem lenne, hogy konzolos ismerőst, hogy tudok meghívni a BF1-be?
Van vagy nincs rá lehetőség? -
-
-FreaK-
veterán
Úgy látom, hogy már megkapta a játék az update-et. Stodeh stream
-
free_jack
tag
tanulj Tinó, ökör lesz belöld
81 titkos skin a 846-ból, ezért van hirzárlat a hivatalos fórumokon, reddit, EA answer HQde én csináltam egy weboldalt:
http://bf1exchange.testhosting.hu/ -
válasz
eladohardver
üzenetére
EA biztos hogy nem áll mögötte, a csúszás is szinte biztos hogy technikai jellegű probléma miatt van.
De az hogy lehet "korrupt" fejlesztő, aki szivárogtat dolgokat, az lehet...

-
eladohardver
őstag
válasz
Enigma1945
üzenetére
Kulvanagy biznyic a csalás... mivan ha épp azért nem akarják még bevezetni, mert még nem találták ki hogy faragjanak rá fizetős cheatet? Mi van ha EA áll--- a fizetős csalások mögött?
-
válasz
Enigma1945
üzenetére
Nyilván nincsenek illúzióim, nem lesz 100%-os ez sem, de a mostani helyzetnél 1000%, hogy jobb lesz a helyzet.
-
Ez a legpofátlanabb csalás benne, igen. Már ezek végett egyedül megéri az EA anticheatet belerakni.
Amúgy hétfőn több mint fél éves kihagyás után játszottunk Battlefield 1-et és ugyanolyan jó volt, mint legutoljára.
Igaz, a végén Volga Riveren belefutottunk egy csalóba, de már éjfél után volt, s úgyis mentünk aludni.
Ez az anticheat update viszont újra meghozta a kedvünket, hogy visszatérjünk, mert a cheating helyzet már nagyon elharapódzott a játékban, szóval én az én részemről alig várom a frissítést!

-
mcnab
csendes tag

-
mcnab
csendes tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Ha esetleg itt vagy, qonquest 33914 a pálya száma jelenleg ott garzdálkodik egy láthatatlan.
. Mindjárt teszek be képet. -
mcnab
csendes tag
válasz
-FreaK-
üzenetére
Annyit változtat, hogy addig nem játszanak jó páran amíg nincs bevezetve, nem mindenki szeret versenytfutni úgy, hogy a másik a féltávtól indul és a végén még a pofádba is röhög, hogy ez könnyű volt.Mégegyszer a fő gondom azzal van, hogy a megjelenés napján jelentik be a halasztást.
-
mcnab
csendes tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
https://answers.ea.com/t5/Battlefield-1/EA-anticheat-is-coming-to-Battlefield-1/td-p/14005416
-
mcnab
csendes tag
Ezzel az utolsó pillantos halasztással, csak egy újabb szöget vertek BF koporsójába.
-
free_jack
tag
ea answer hq bf1 topic
és a bf1 subreddit
EA AI or humans? -
Enigma1945
őstag
válasz
eladohardver
üzenetére
Ha te mondod...
-
eladohardver
őstag
válasz
Enigma1945
üzenetére
"A játékosok 70% makrózik az EA szerint"
You dont say máj bruda...
Az utolsó 5 egér amit az utóbbi 10 évben vásároltam mind programozható makrózható... Sztem ez pont a prioritás legallján lehet...
Szerintem te valahol félreolvashattad... Az tuti narkózik akart lenni...
-
-FreaK-
veterán
EA belerakja az új anti cheat-et a BF1-be is, hurrá! Jackfrags videója: DICE just saved Battlefield 1...
-
taknyí
senior tag
miert csökken folyamatosan az életerőm ha játaszok? mi ez a szar?
-
l.skywalker
titán
válasz
l.skywalker
üzenetére
a Visual C++ csomagok újratelepítése megoldotta. Thx

-
l.skywalker
titán
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Kipróbáltam mindent, de nem sikerült megoldani. Refundoltam Steam-en, megvettem EA Store-ban. Mindent rendesen uninstalláltam előtte. Steam-et, EA Appot is Revo Uninstallerrel, hogy a leftovereket is ki tudjam törölni. Újra felraktam mindent, nehogy összeakadjanak megint. Feltelepítettem az EA App-ból és most már ott sem indul

Most pont ezeket a VS csomagokat vegzálom, mert közben más EA App játék sem indult és ott .dll hibát írt, hátha ez a gond itt is.
-
válasz
l.skywalker
üzenetére
Szeritnem összeakadhatott a "csonkított" steam-es EA app-al, a normál "teljes" EA app...
Nem tudom mit zongoráztál eddig végig, én pont ezért nem veszek Steam-en, más klienst használó játékokat.

Egyébként nem az EA appnak kell ugyanott lenni szerintem, hanem a játékot kell felismertetni esetleg a "normál" appal (vagy telepíteni ugyanoda), ahova a Steam teszi a játék fájlokat.
Más ötletem meg az lehet, hogy leszedni minden EA app cuccot, akár kézzel is törölni maradék fájlokat, és csak Steam-ből újracsinálni... esetleg a Steam és EA accountokat unlinkelni és újralinkelni.
Vagy nem tudom próbáltad e az EA appban a bal felső sarokból fejlécből hívható menüböl a helyreállítást / reset-et.
Illetve néhány esetben a BF indulási problémákat ennek a telepítése is megoldja (főleg ha még nincs minden fent): [link] -
l.skywalker
titán
Eddig EA App-ban játszottam a BF1-el, most meglett Steam-re is a Revolution Edt.
Telepítés után az első indításnál gond nélkül ment, de mikor másodszorra indítanám, azóta nem történik semmi. Elindítom, "preparing launch" kis ablak megjelenik, egy darabig tölt, majd felvillan egyszer a teljes EA App aztán bezáródik minden és nem történik semmi.Az interneten található megoldásokat végigzongoráztam már, mint az EA App-ot is ugyanoda telepítettem ahol a Steam könyvtár van (mmint ugyanarr az SSD-re), frissítettem a drivereket stb. de nem akar indulni.
Valaki találkozott már ezzel a hibával?
-
Enigma1945
őstag
válasz
astrojoe12
üzenetére
Én is akkor láttam ilyesmi csalást, csak én olyat, hogy mindenkit egy helyre teleportált az ellenfélből, és kinyírt minket c4-gyel. Szintén BF3-ban
-
astrojoe12
tag
Kilenc másodperccel a meccs kezdete után hirtelen 32 killje lett az egyik ellenfélnek. Én is meghaltam és az egész csapatom. Az anticheat nem érzékelte hibának vagy csalásnak a dolgot, senkit se bannoltak. Legutóbb 2012-ben láttam ilyet a BF3-ban. Akkor több ezer embert bannoltak egy héten belül, mert rájöttek, hogy nagyon sokan csalnak. Kíváncsi leszek mi lesz ebből, remélem lesz youtube videó is.
-
free_jack
tag
Frissebb szerveradatok:
http://bf1942.eu/Servers -
free_jack
tag
olyasmi, öregfiu
Az EA átmenetileg kikapcsolta a mikrotranzakciót a Star Wars Battlefront II-ben
A hatalmas felháborodás hatására kivették a játékból a kristályvásárlást, és elkezdték átdolgozni a rendszert.
2017.11.17. 09:19
Új hozzászólás Aktív témák
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
- AMD Ryzen 5 7600X + ASUS TUF Gaming B650M-E WIFI + 32GB 6000MHz DDR5 + hűtő + ház - Garancia
- ASUS ROG Xbox Ally X Gari : 2028.11.28. + Gyári Xbox Ally Premium Case Tok
- Nitro V 16 AI ANV16-42 16" FHD+ IPS Ryzen 7 260 RTX 5060 16GB 512GB NVMe magyar vbill új akku gar
- Panasonic Lumix G9II váz
- Nintendo Switch Kollekció
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus 128GB Black használt szép állapot 90% akku 6 hónap garancia
- HP ProDesk 600 G5 i3-9100 8GB 256GB 1 év garancia
- Eladó Honor X7 4/128GB / 12 hónap jótállás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest