Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
paatrick
őstag
Nagymamám nézi
így én is láttam belőle pár részletet. Az tisztán látszik hogy a nőknek fingja nincs mi kell egy férfinak. Mindegyik fennkölt hirdeti hogy ő független erős nő, vagy ő a vadász, meg ő domináns, megkapja amit akar stb. És az a szomorú hogy még csak el se kell játszaniuk hogy ez szerep mert sok ilyet ismerek a való életben is. "Független erős nő, megold ő mindent egyedül, nem kell férfi" mindezt 30 évesen, aztán karácsony előtt már kétségbeesetten pörgette a tindert hogy ne legyen egyedül az ünnepen... -
King Unique
titán
válasz
fererencz89
üzenetére
Az már kb. 15 évvel ezelőtti eset, amiért akkor ült is, de olcsón megúszta másodfokon 10 hónappal (forrás), amit le sem kellett végül tölteni, mert jó magaviselettel 5 hónap után feltételesen szabadult.
-
Alusky
senior tag
Van aki alkohollal teszi flaskás mackó, van aki ilyennel.
Alapvetően emberi igény van rá, az alacsonyabb gondolkodású rétegekben bőséggel, a nézők java onnan van, a magasabb gondolkodású rétegnél valami pszichológiai magyarázat biztosan akad rá. Én csak Dancsó videóiban látom ezeket és már ott is elképesztően idegőrlő. Ez meg az én problémám minek nézek trash Dancsót.
Radics Peti videókat is rengetegen nézik és az is trash, nekem 3. alkalom után már unalmas lett, ráadásul a mai napig a nézők többsége elhiszi, hogy azok igazi beszélgetések. Van azért baj a valóságérzékeléssel az emberek fejében.Másik forrása ezeknek a műsoroknak meg a reklámblokkok, nekem hiába nincs TV előfizetésem, melóba, mamánál, anyámnál stb. ha szól a TV hiába megy valami normális csatorna mondjuk Sorozat+ vagy Cool egy kis Monk, Knight Rider, CSI stb. ha a reklámblokkba megjelenik az ajánlója a ingatlanbarmoknak vagy a cápasuttyóknak az az 1 perc elmeséli neked az adott évadot teljesen, mert tudni fogod, hogy az a műsor pontosan miből áll és fos. És már ennyivel megmérgezte az agyad, sosem láttad mégis tudod pontosan micsoda.
Visszasírom a Mónika show korszakot. -
Beszélsz róla nem? A csatorna elérte a célját. Köztudatban van.
-
King Unique
titán
Ha akkora szenny, akkor miért témázol, miért írsz róla?

A megítélés hivatalosan sokaknál ez, ellenben gyakorlatilag mégis az ilyen szennyműsorokat nézi kb. a fél ország, elég nagy nézettséget produkálnak, pont ezért nyomatják ezeket ennyire, készítik az újabb és újabb évadokat. Ha nem lenne rá igény, akkor már egy évad után bukna mind és levennék végleg a képernyőről, de ugye pont az ellenkezője jellemző.
A műsorhoz, műfajhoz... kb. az összes ilyen párkereső műsor értelmetlen és eredeti célkitűzését tekintve eleve bukás, mert jóformán egyiknél sem lesznek tartós párkapcsolatok és házasságok (nyilván ennél sem), na meg jól láthatóan több műsorban direkt úgy válogatják össze őket a hivatalos maszlaggal ellentétben, hogy garantáltan ne passzoljanak össze, amiből eredően garantált legyen a feszkó és rövid úton kicsinálják egymást, mert ugye abból van nézettség.
A másik meg, hogy 58, majd 60 évesen eleve túlkoros erre a szerepre,... Mi történt, elfogytak a fiatal bikák, nem találtak sehol egy harmincas színészt, sportolót, celebet, milliárdos csemetét, vagy nem vállalta senki, nem volt elég csábító a gázsi?
Aki meg vállalja, nyilván az sem ingyen, hanem valószínűleg több milkáért. -
Miért szennyezitek ilyennel az agyatokat?
-
fererencz89
őstag
Én sem nézem -tévét sem szoktam eleve, esetleg ha a gyerekek meséznek-, de a hányinger kerülget, ha meglátom reklámokban (interenetten is!!!). De igazából látnunk, hallanunk sem kellene róla, mert úgy dereng, börtönben lenne a helye... és gondolom nem ő az egyetlen ilyen. De hát normális értékrendű ember nem is lenne része ennek a gépezetnek.
-
yanna
addikt
Jó színész ez a suttyó, de eddig is rühelltem az eddigi patkány tetteiért, de ez, hogy fejest ugrott ekkora mocskos sz@rba, nálam végképp a szenny alá sorolta magát. Talán ezért is tudja megjátszani magát... Mondjuk semmit nem láttam a fizetett kerítő műsorból, csak amennyi a beharangozóból került elém, amíg el nem tudtam gyorsan kapcsolni.
-
válasz
Hieronymus
üzenetére
Félreértés ne essék, nem nézem ezeket a TV adókat, csak online felületen ezeket a műsorokat. a házasság első látásra azt bírom. Amúgy a Pokoli rokonokat imádom. De ezek a reality nek hívott nem is tudom mik. Hát durvák. Amikor unalomba vagyok, pont jó hüledezni meg röhögni rajta, ahogy írtad.
-
Királyom!
Az összes tévéadókat ilyen műsorok lepik el. Olcsó és nagy réteget lefed. Az emberek egy része azért nézi, hogy röhögjön rajtuk. A másik része azért, hogy bosszankodjon rajtuk.Nem szeretek bosszankodni, ezért nincs időm ilyen ----ságokat nézni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- nVidia tulajok OFF topikja
- Anime filmek és sorozatok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Linux felhasználók OFF topikja
- One mobilszolgáltatások
- Sorozatok
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- LEGO klub
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A34 5G (Bontatlan , Null Perces ) /6/128GB / Kártyafüggetlen 12Hó Garancia
- Apple iPhone 13 Pro 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
így én is láttam belőle pár részletet. Az tisztán látszik hogy a nőknek fingja nincs mi kell egy férfinak. Mindegyik fennkölt hirdeti hogy ő független erős nő, vagy ő a vadász, meg ő domináns, megkapja amit akar stb. És az a szomorú hogy még csak el se kell játszaniuk hogy ez szerep mert sok ilyet ismerek a való életben is. "Független erős nő, megold ő mindent egyedül, nem kell férfi" mindezt 30 évesen, aztán karácsony előtt már kétségbeesetten pörgette a tindert hogy ne legyen egyedül az ünnepen...