Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- Pengeélen
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
törölt tag
Origonak a Szoftverbázisa? Talán az volt a neve.
-
-
Imádtam én is, ha valami probléma feljött, telepítési gondok, játékkal problémák, mindig volt valami megoldás, napi szinten néztem. Elfogott a retro érzés

-
törölt tag
Régen voltam ott, meg a netboardon is. Meg még sok kicsi telefonos, mp3/4 lejátszós fórumon is.
-
Nekem az volt az egyik első számítógépes fórum. Szerintem előkerül itt még néhány ember, aki ott is regisztrálva volt.
-
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
Konkrétan a dunaweb csinált rá egy webshopot amikor megszüntette a régi oldalt. Egy ideig elérhető volt a régi fórum olvasható szinten de az sincs már meg. Az archive.org-on meg tudod nézni egy jó részét évekre visszamenőleg ha érdekel.
-
Hogyne, ott kezdtem. DeeJay néven. Ma meg már szét van esve az oldal, alig működik.
-
futo001
senior tag
Minden alkalommal amikor ujratelepitettem vagy epitettem egy gepet, az elso ez volt, amit bepotyogtem a bongeszobe tesztelni a netet. Egy idoben a drivereket is onnan szedtem (driver.hu ugyanoda vitt).
Meg nevekre is emlekszem: pjotr, getz. Masra nem nagyon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dobozos Szinte Új HyperX Cloud Alpha Bolti ár:27k INGYEN FOXPOST
- Samsung Galaxy S25 Ultra - 256 GB - szürke (341) újszerű, 10000 Ft kiegészítő ajándék, Garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra - 256 GB - fekete (340) Használt, 10000 Ft kiegészítő ajándék, Garancia
- Hitachi Travelstar 500 GB SATA II 2,5 Notebook HDD
- Új RAZER Kaira X For Xbox Blue Bolti ár:15k INGYEN FOXPOST
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- ÚJ 27% - Corsair iCUE SP120 RGB ELITE Triple (CO-9050109-WW) ARGB ventillátor szett!
- 262 - Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5070
- 27% - MSI RX 6650 XT GAMING X 8GB GDDR6 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
stb.