-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mohabá 007
aktív tag
válasz
cappa72
üzenetére
Ismerem a gondod, elmondom én mit tennék.
- Kíváncsi vagy a főtengely jeladóra. [kép] de ezzel nincs gond, nem kell macerálni, jól működik.
- Gyújtásrendszer rendben. Ha gond lenne, azt észrevennéd, és hibakódot is dobna.
- Maradt a kopogásérzékelő. Szerintem ezzel kell molyolni.
A működéséről összedobtam az "okosomból"az infókat.Így működik
Nekem a leírtakból az ugrik be, hogy túl van húzva a kopogásérzékelőd, így a szenzitív tömeg túlfeszíti, érzékenyebbé teszi a piezzokerámiát, ezért már kisebb motorrezgésre is nagy feszültségváltozást hoz létre, amit az ECU már nem tud a gyújtásidőzítésen módosítani, szükségállapotba teszi a motort, és dobja a hibakódot.
Mivel a helyzet csak jobb lehet,, és úgy is alábújsz az autónak, lazítsd fel a szenzort, és elsőre csak olyan erővel húzd meg a csavart, hogy ne legyen képes mozgatásra elmozdulni. Jöhet a próbakör, változik e valami. Újra alábújsz, csavart közepes erővel meghúzni, próbakör. Ha még mindíg semmi változás, olyan erővel meghúzni, mint amit a bontáskor éreztél.
Ha semmi változás, utána kell járni, hogy a vezetékek részleges szakadása milyen hibatüneteket okozhat.(én nem tudom
Új hozzászólás Aktív témák
- Automata kávégépek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Drasztikus változást mutat a Sony mobilja az első képeken
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Le Mans Ultimate
- Witcher topik
- Óvodások homokozója
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- HP ElitBook 840 G10 netbook / 12 hónap jótállás
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 8GB RAM 256GB SSD
- ÚJ akksi! GigaAKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A3000 1 év gar
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 8700F 64GB DDR5 1TB SSD RX 7800 XT 16GB LianLi VectorV100R RGB TG 750W
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4453, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest