Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mohabá 007
aktív tag
válasz
cappa72
üzenetére
Ismerem a gondod, elmondom én mit tennék.
- Kíváncsi vagy a főtengely jeladóra. [kép] de ezzel nincs gond, nem kell macerálni, jól működik.
- Gyújtásrendszer rendben. Ha gond lenne, azt észrevennéd, és hibakódot is dobna.
- Maradt a kopogásérzékelő. Szerintem ezzel kell molyolni.
A működéséről összedobtam az "okosomból"az infókat.Így működik
Nekem a leírtakból az ugrik be, hogy túl van húzva a kopogásérzékelőd, így a szenzitív tömeg túlfeszíti, érzékenyebbé teszi a piezzokerámiát, ezért már kisebb motorrezgésre is nagy feszültségváltozást hoz létre, amit az ECU már nem tud a gyújtásidőzítésen módosítani, szükségállapotba teszi a motort, és dobja a hibakódot.
Mivel a helyzet csak jobb lehet,, és úgy is alábújsz az autónak, lazítsd fel a szenzort, és elsőre csak olyan erővel húzd meg a csavart, hogy ne legyen képes mozgatásra elmozdulni. Jöhet a próbakör, változik e valami. Újra alábújsz, csavart közepes erővel meghúzni, próbakör. Ha még mindíg semmi változás, olyan erővel meghúzni, mint amit a bontáskor éreztél.
Ha semmi változás, utána kell járni, hogy a vezetékek részleges szakadása milyen hibatüneteket okozhat.(én nem tudom
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4494, 100% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 i7-11850H 32 GB RAM 1000GB SSD NVIDIA T1200 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4681
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 4 - 14" - Ryzen 5 pro 7530U, 16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt RTX 4060 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest