Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Meghalt Chuck Norris
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Tikakukac
üzenetére
Ford: megvettük Pest megyében, gond volt vele, és a helyi tatabányai szervizbe vittem.
Nem tudták megoldani, így vissza akartam menni a vásárlás helyére szervizeltetni. Mondták, hogy vigyem oda, ahol eddig szervizelték... jó kis hozzáállás. Finoman megjegyeztem, hogy a garanciális tevékenységeket bárhol kérhetem, amgy meg náluk vettem az autót, tehát a vásárlás helyére csak-csak visszavihetem. Ezt levélben is kifejtettem, a Ford központi szerviz-email címével a másolatban. Ezek után már fogadtak a vásárlás helyén, kissé megváltozott hangnemben.
A pénz az kő' nekik, de... szar érzés, hogy ilyen az egész autóipar körítése.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 855 G7 15,6" Ryzen 5 PRO 4650U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Szuper áron eladó Honor MagicBook 16 Series /Ryzen5-5600H/16GB/512 SSD/FHD/IPS/144Hz
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4680
- 27% - Kezdő GAMER PC! i7-4770 / GTX 1660 Ti / 32GB DDR3 / 240GB SSD / Corsair 450w!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest