- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- ldave: New Game Blitz - 2025
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Szólista
senior tag
válasz
FehérHolló #36168 üzenetére
Az állandó lakóhely szerinti illetékes központba kell menni.Itt bp-en akik először mennek regisztrálni azoknak csütörtök kell menni,az az ő napjuk.munkaügyi központ
-
ToBeY
nagyúr
válasz
parandroid #36193 üzenetére
Csak Win-es gépen illetve mediaplayer-ben lesz használva a pendrive,szóval nem gond az NTFS.
-
ToBeY
nagyúr
Egy 16GB Pendrive-ra miért nem tudok rámásolni egy 7GB file-t?
-
Köszi szépen
-
bobsys
veterán
-
Mawyx
őstag
Valaki felismeri milyen betűtípus ez? [link]
-
Lassan utolérem Krisztust, igaz még 1 év, na akkor egészségére akinek most volt/van/lesz
-
bobsys
veterán
-
Tim82
félisten
válasz
fokukac #36174 üzenetére
ezt hívják moral hazard-nak, aminek a várható (Számukra csekély) hatásai, az önzéssel együtt tükröződnek a viselkedésükben is.
Egyszerűen az erősebb kutya b.szik, mert megteheti, a kisebb meg ne ugráljon.
Szerintem általában a normálisabb társadalmakban alkalmazott törvények, szabályok éppenséggel ezt szorítanák vissza (ezek közé értve akár a KRESZ-t is). Azt hiszem, mindannyian nagyon rosszul járnánk, ha ez a "természetes" elv nem lenne korlátozva valamennyire. Elvileg felegyenesedtünk, meg a tenyerünkkel szembefordítható hüvelykujjunk van annak következményeivel együtt, meg megkülönböztetjük magunkat az állatvilágtól. Elvileg.
A politikában amúgy a kormányzó párt(ok) éppenséggel pont az "erősebb kutya..."-elven kormányoznak jelenleg, legalábbis a belpolitika ezt mutatja, de ez már végképp off.
Újra mondom: nem a véleményeddel van gondom (mert szerintem is van alapja), hanem azzal a nagyívű általánosítással, amivel minden bringásra ráhúzod azt. Ennyi erővel én is mondhatnám, hogy minden autós idióta, a saját tapasztalataim alapján. Persze, nyilván egyszerűbb feketében-fehérben gondolkodni.
-
fokukac
nagyúr
ezt hívják moral hazard-nak, aminek a várható (Számukra csekély) hatásai, az önzéssel együtt tükröződnek a viselkedésükben is.
Egyszerűen az erősebb kutya b.szik, mert megteheti, a kisebb meg ne ugráljon.
A természetben ez így működik, minden élőlény előbb vagy utóbb tisztában lesz az önnön korlátaival.
Ez alól csak a biciklisek kivételek. Ja, meg az éppen aktuálisan kormányzó párt(ok). Meg a turbómagyar idenekünk mindentdeingyenésmost szavazóik
Ui. Nem csak a kormány mögül, minden nap gyalogolok kilométereket is, és úgy is látom őket.
-
Tim82
félisten
válasz
fokukac #36172 üzenetére
nyilván nem felmentés az autósoknak, hogy őket megvédi a vas.
de nyilván ezért lehetnek könnyelműbbek, ha csak a saját veszélyeiket nézik.Azért érzed ezen belül az ellentmondást, gondolom. Remélem.
(Nem, nem lehetnek könnyelműbbek, nekik sem szabad csak azért, mert az ő testi épségük némileg jobban van védve. Hogy is van ez - "With great power comes great responsibility"?)
Tartom azt is, hogy az arányokkal kapcsolatban kicsit elfogult vagy, onnan a kormány mögül. (Nyilván én is, így nyeregből nézve az összképet. Csak épp nekem kábé nincsen olyan ismerősöm, aki bringás létére pl. zenét hallgatva közlekedne, sisak nélkül stb., gondolom, neked is csak felelősségteljes autós ismerőseid vannak.
)
-
fokukac
nagyúr
válasz
syberia #36170 üzenetére
igen, elsőbbségük van, de mint mondtam, kurva nehéz ám észrevenni a biciklit, mert keskeny.
Az arányokat én úgy saccolnám, hogy az autósok 2/3-a símán idióta,
a bicikliseknél meg kb. 90% ez az arány.Tim82 - nyilván nem felmentés az autósoknak, hogy őket megvédi a vas.
de nyilván ezért lehetnek könnyelműbbek, ha csak a saját veszélyeiket nézik. Ellenben a bilickliseknek (jajj, véleltenül elítam, na mindegy, most már így marad) épp' a saját érdekükben kellene SOKKAL óvatosabbnak lenniük, mégse azok.
Védtelenek, és bedugott füllel furikáznak a nagy és veszélyes autók között....ui. amúgy meggyőződésem, hogy a bedugott fül nem csak a hallást, hanem valamennyire az egyensúly-érzéket is befolyásolja.
-
Tim82
félisten
válasz
fokukac #36169 üzenetére
De! És itt jön a különbség - őket megvédi a vas. Meg ha másik autónak mennek neki, azokat is.
Számomra ez még mindig nem felmentő körülmény az idióta autósoknak sem.
De amúgy nem piszkálnálak a témával, ha nem mindig azzal indítanál, hogy minden bringás barom.
(Az is igaz, hogy az én ismeretségi körömben főleg olyanok vannak, akik legalább 5-6 éve bringáznak, többé-kevésbé rutinosak, az életformájuk része, sisakot hordanak stb. ...)
-
syberia
veterán
válasz
fokukac #36164 üzenetére
Kicsit vitatkoznék, amerre én szoktam menni ott van bringaút (Hűvösvölgy és onnan kifelé főleg) és ezen a szakaszon pont az autósok nem képesek betartani a kresznek azt a szabályát hogy a főúttal párhuzamosan haladó kerékpárúton elsőbbség illeti meg a biciklist (és gyalogost) a mellékutcából kanyarodó autóssal szemben. Fogják magukat és simán keresztbe állnak a bringaúton, sokszor úgy hogy el sem lehet férni mögöttük. A piros lámpáról annyit hogy amikor autóval közlekedem, megszámolni nem tudom hányszor mennek át autósok a teli-piroson, meg páran szeretnek száguldozni...azt aláírom hogy sok szabálytalan bringás van szabadlábon a városban, 1:1-re saccolom az arányt a szabálytalan autósokkal.
-
fokukac
nagyúr
sokszor lejátszottuk.
És igen, az autósok többsége se normális (senki nem az ebben az országban, láttad már kik kormányoznak kétharmados többséggel..?)
És benyomásaim alapján minden második telefonál.
De! És itt jön a különbség - őket megvédi a vas. Meg ha másik autónak mennek neki, azokat is. Ha gyalogost ütnek el, azokat nyilván nem... de az új autóknál már rájuk is vigyáznak valamelyest.De a biciklisnek egyetlen egy hibalehetősége van, és utána vagy game over, vagy egy életre nyomorék maradhat. És ha biciklist üt el egy autó, őt nem dobja fel a motorháztetőre, hanem beeshet a kocsi alá, és onnan eleve rosszabb helyzetből indul...
És ennek ellenére mennek így.
Én meg attól félek, hogy egyszer átmegyek egy ilyenen véletlenül, és engem ítélnek el. PEdig.
-
Tim82
félisten
válasz
fokukac #36164 üzenetére
Ezt tutira lejátszottuk már egyszer. Elég annyit mondanom, hogy a szabályosan közlekedő bringásokra nem figyelnél fel. Ami az elszeparálást illeti, teljesen egyetértünk, én pl. ha lehet, dedikált bringasávban közlekedtem (meg fogok, amikor végre eltolom javíttatni a bringát, mert végre találtam viszonylag közel szervízt), mert kiverne a hideg víz attól, hogy autók között cikázzak. Még akkor is, ha ez plusz időt jelent (pl. munkahelyre kb. 1 óra volt anno az út, mert a Belvárosban még nem volt normális, összefüggő bringaút, így inkább a Hungárián-Városligeten-Dózsán-Kassákon mentem).
Megfordítom a dolgokat: én az autósok felelősségérzetében nem bízom, egészen jogosan. Nyilván sorolhatnék jó pár példát, de pont igyekszem tartózkodni az összes autós / az autósok 90%-a idióta, felelőtlen stb. jellegű általánosításoktól. Én - jelenleg gyalogosként - minden nap látok 30-as sebességkorlátozást simán leszaró, lakótelepen 60 km/h-val száguldozó autósokat (akik persze beletépnek a fékbe a túl későn észrevett traffipax előtt
), vagy olyanokat, akik éppenséggel fél kézzel kormányoznak, fél kézzel telefonálnak. Számomra ezek egy kategóriába tartoznak a kapucnis/fülhallgatós bringásokkal. De ez általános itthoni közlekedési morál-probléma, nem pedig bringa- vagy autóspecifikus.
(Amikor a Margithíd felújítása ment, akkor amúgy 10-ből 1 bringás volt hajlandó a figyelmeztető táblát figyelembe venni és leszállni a nyeregből, áttolni a kerékpárt, a többi meg inkább cikázott a gyalogosok között a szűk gyalogos közlekedési sávban. Én azon is ki tudtam akadni.)
-
fokukac
nagyúr
Én biztos a rosszabbik hányaddal találkozom arra, amerre járok
Bár néha, elvétve látok olyat is, aki tényleg jobbra húzódik, tényleg szétnéz, és tényleg jelez a kis kezével, és olyankor elismerően és udvariasan beengedem, kikerülöm, stb.
Csak százból egy élményem ilyen.Alapvetően rossz a koncepció, hogy összeengedik az autókat és a bicikliseket, mert teljesen más súlycsoportban vannak, má sebességre képesek. Az autó 50-nel mehet. A biciklis 20-30-cal tud, esetleg 40-45-tel, de azt csak a hajtáspajtások.
Az autóból nehéz kilátni, a biciklis jobb lenne, ha abóbl indulna ki, hogy láthatatlan, ha már ott megy a nagyok között.
A biciklis védtelen. Lehet itt bohóckodni biciklis rucival meg bukósisakkal, de ha beesik az autó elé, és átmegy rajta egy 1 tonna, akkor hiába van rajta bukósisak....
És pont ennek tükrében nem értem ezt a kurva nagy bátorságot, hogy mennek mindenhol.
És mindegyiknek lóg a füléből a fülhallgató, de rendszeresen látok olyat, akinek ilyen kurvanagy stúdiófejhallgató van a fején. Mit hall az a forgalomból?
A másik kedvencem a kapucni. Bazzeg, nem lát egyik irányba se, de megy a főúton.
Kaotikus, olyan basszus, mint a hangyák.És mondom ezt úgy, hogy én rohadt sokat bicikliztem ebben a városban, de sosem jutott eszembe, hogy főúton közlekedjek.
Most meg ott mennek, mert az jobb, hiába van ott 10 méterre a bicikliút... Újabban olyanokat látok, hogy a sportember a Hungária körúton meg a Szentendrei úton megy, a 2x3 sávos úton, a 70-nel menő autók között, és nem bántja. Sőt, sportemberek, feltekernek a felüljáróra is.
A legfőbb probléma az, hogy nincsenek elszeparálva. Úgy kéne, mint Koppenhágában, ahol MINDEN utcán fel van festve egy másfél méteres sáv, a bicikliseknek. Vannak rendesen sávok, kereszteződéseknél kanyarodósávval, biciklislámpával, és sorban állnak a dánok, mert szabálykövetőek!
A másik probléma az az, hogy teljes jogú közlekedőnek gondolják magukat, de felelősség nélkül. Tehát, a jogok járnak nekik, a kötelességek nem. Ezért mennek át a pirosnál, 90%-ban.
-
Viszlát
addikt
válasz
fokukac #36161 üzenetére
Azon a környéken rengeteg anomália történik, barátok laknak a Katona-Hollán sarkán és akárhányszor látogatom őket, mindig van valami balhé. Egyszer meg belémrongyolt egy bringás a Tátra-Katona sarkon, mert azt hitte, hogy a biciklisekre nem vonatkoznak az egyenrangú kereszteződésben alkalmazandó elsőbbségi szabályok (ezt így szó szerint beismerte).
-
Tim82
félisten
válasz
EQMontoya #36160 üzenetére
Meg is érdemelte volna a tarkónb@szást.
Csak épp még mindig a bringások kisebb hányada ennyire hülye, mármint a halmaz egészéhez képest.
Btw, amikor 2-3 éve átadták a Múzeum körúton a bringasávot és egyszer azon haladtam, kb. hatszor akartak elütni autósok, mert szépen belehúztak a bringasávba random módon. Feltételezem, azt hitték, hogy az ott nekik van kitalálva, hogy könnyebben tudjanak előzni. Ha lett volna nálam egy Tommy (az egyik ultimate megoldás face-to-face diplomáciai problémák esetére), tutira vérengzés lett volna.
Mondjuk egy ideje nem járok bringával, mert lusta vagyok, szóval legalább nem idegesítem magam.
Ja igen, a másik régi kedvencem az volt, amikor az Andrássy úti bringasávon azért nem lehetett közlekedni, mert minden idióta odaparkolt. Talán azt már büntetik, szerencsére.
-
fokukac
nagyúr
válasz
EQMontoya #36160 üzenetére
na, én minden nap találkozom 10 ilyennel.
pár napja írtam máshol, kopizom ide is:
A hülyeség ragadós, az emberek meg egymáshoz hülyülnek. Jólöltözött, intelligensnek kinéző, felső középosztálybeli emberek sem néznek szét, vagy sétálnak / bicikliznek a főút közepén, esetleg szembe, vagy mennek át a piroson (ami ugye opcionális zöld) és fogalmuk sincs a szabályokról.
A biciklisekről meg ne is beszéljük, mert katasztrófa.
Gondolkodom, hogy kéne egy kamerát szereltetni a kocsiba, és elrettentő road-múvíkat prezentálni. Lenne miről. Jobbkéz-balkéz, főútvonal, mackósajt, satöbbi.Ami meg a kedvencem, az a biciklis és az egyirányú utca, szemben. Esetleg még az út bal oldalán is. és nem értik, hogy mi a baj.
a döntéshozók meg támogatják, sőt, gerjesztik a folyamatot, miközben a fejekben valami irtó nagy katyvasz van, pl. 90% szerintem meg van győződve, hogy lehet szembe menni, a tábláról még nem is hallottak. És akkor ne is beszéljünk arról, hogy a jobbkezes nehezen belátható kereszteződésekben balról érkező biciklisekre ki fog vigyázni?Pedig akár jó is lehetne a dolog, mint Bécsben, ahol külön kékkel fel van festve a szembe-biciklisáv MINDEN egyirányú utcában. És így tudod, hogy ott mehetnek. Nálunk meg?
A Pozsonyi úton adott ez az opció, fel is festettek egy szép szaggatott vonalat, ami már szépen kopik, meg sokszor parkolnak rajta az autók (mert a sofőrök is köcsögök), és ennek következményeként az összes környező utcában jönnek szembe, mert rászoktak. Csak ott nincs engedélyezve, meg hely sincs, hogy ki lehessen őket kerülni.
A kedvencem, amikor a Hollán Ernő, meg a Pannónia, meg a HEgedűs GYula utcában, amelyek mind egyirányú főutak, békávé is jár rajtuk, jönnek szembe a biciklisek a BAL (!!!) oldalon, nekem a jobb oldalon.
Volt olyan, hogy anyukával találkoztam így, ahogy vitte a gyerekét a gyerekülésben, a forgalommal szemben, a rossz oldalon.
Agyrém. -
EQMontoya
veterán
válasz
bandus #36156 üzenetére
Valamelyik nap indultam el otthonrol, elso keresztezodes, jobbkezes utca, benezek jobbra, nem jon senki, elindulok... Es elhuz az orrom elott egy bringas, 30 koruli tempoban. Balrol. What?!
1, Az adott utca egyiranyu, a masik iranybol.
2, Az adott utcaba nem hajthatnak be szembe bringasok sem.
3, Ha mar behajt szembe, akkor jobbkez, bazze!!!
Mert ugye ha egyiranyuban szembe megy, legalabb keszulne fel arra, hogy a keresztezodesekben az emberek nem fognak benezni szembe. Igy legalabb a jobb kezet meg kene adni, ha meg akarja elni a holnapot...Radudaltam, de szivem szerint tarkonbasztam volna.
-
fokukac
nagyúr
válasz
FehérHolló #36158 üzenetére
a teljes paksamétát vidd, amit kapsz az előző munkahelyeden.
Amúgy a tb-kiskönyv kell nekik, meg a felmondólevél. Készülj arra, hogy egy napodat elcseszik a sorbaállással, meg ilyen tömeges tájékoztatóval és nyilvántartásba vételi papírok kitöltögetésével.A TB-det ők fizetik, meg valamennyi munkanélküli járadékot is kapsz (asszem a minimálbért), de arra készülj, hogy ebben a csodálatos országban ebből is adózni kell később.
Érted, fizeted a járulékokat meg az adókat, aztán amikor tényleg rászorulnál, kapsz pár hónapig valami kis apanázst, aztán még levonják a ~35%-át.
nekem a felét vonták anno -
FehérHolló
veterán
Munkaügyi központba, vagy hova, milyen papírokat kell betalicskáznom, ha 1-2 hónapig munkanélküli leszek, és utána sem fogok itthon dolgozni?
TB-t rajtuk keresztül kell fizetni? -
válasz
fokukac #35903 üzenetére
elég ritkán vezetek a belvárosban, de tegnap eszembe jutott ez a hsz-ed... annyira figyelmetlen szinte kivétel nélkül az összes szerencsétlen biciklis, hogy hihetetlen. nem tudom miért gondolják azt, hogy rájuk nem vonatkozik a kresz. cikáznak a kocsik között a pirosnál, természetesen gondolkodás nélkül át is tekernek rajta. hihetetlen. egykettőre igen csak szívesen ráhúztam volna a kormányt.
-
Viszlát
addikt
válasz
EQMontoya #36150 üzenetére
Nem veszett el semmi, ami fontos az minden meg van még két helyen.
Tim82: azzal kezdtem, hogy kikaptam, de sömmi. Mondjuk lehetne rosszabb is a helyzet, de szerencsére van egy régi 40 gigásom, úgyhogy legalább használni tudom a lapost. Egyébként egy ótvar HP 6735s-ről van szó, katasztrofális egy darab (= baromi olcsó volt annakidején).
@:ha már nem leszek síkideg, lehet beugrok tanácsért.
(#36151) kraftxld: oké-oké, természetesen igazad van, csak bosszantó na. Egyébként is morcos vagyok rá, mert van 5 éves terrás vinyóm, amire a kezdetek óta visítozik a HDS és a mai napig használom minden hiba nélkül.
-
Viszlát
addikt
Tegnap este lefekvéskor kikapcsoltam a laptopot, most kapcsolnám be, de a vinyó halott, teljesen, se kép se hang. Semmi előjel, a HD Sentinel is egy rakás sz*r, ez legalább kiderült.
-
ToBeY
nagyúr
Én itt Óbudán nem vettem észre a földrengést, simán átaludtam
-
tbs
addikt
Leányom felébredt rá (Újpest), és együtt néztük hogy ingázik magától pár cucc, a macsek meg álmosan nem értette, hogy ki mozgatja a lógerét.
-
EQMontoya
veterán
Szinten XI, de nem tunt fel. Igaz, csak elson lakom.
-
Tim82
félisten
Én simán átaludtam. Meg semmi sem esett le/tört el, hogy felébredjek rá...
Amúgy a földrengés az új havazás?
-
fokukac
nagyúr
T. Állampolgár! Kérjük nyugodjon meg, semmiképpen se hagyja el az ágyát. Ha mégis szükséges lenne, feküdjön át egy másik ágyba.
Belügymin. -
drtimot
aktív tag
No, akkor én sem hallucináltam
Határozottan érezni lehetett itt 18. kerben.
-
Mulderpapa
aktív tag
-
Óbuda, IX. emelet - jól érezhetően kilengett az épület...
-
looser
addikt
Hú te jó ég, azt hittem hallucinálok, de jó, hogy megerősítettetek. Én is éreztem...Kispesten.
-
fokukac
nagyúr
LEhetséges, hogy földrengés volt 2 perccel ezelőtt? Kilengett az épület, mozgott az ágy, a csillár, az állólámpa...
@Lortech: n is félálomban feküdtem az ágyban, azt hittem, a 'zasszony forgolódik, de nem. felnéztem, és az egész szoba mozgott.
itt a tizediken elég rémisztő volt... -
Lortech
addikt
Éreztétek a földrengést?
11. ker. Hirtelen azt hittem szédülök az ágyban, pedig nem is ittam.
-
Cs.Orsolya
senior tag
válasz
FehérHolló #36135 üzenetére
Annyit visszatükrözhetsz neki, hogy sokszor azt érzékeled, mintha megoldáshoz segítséget keresne, és nem tudod eldönteni, hogy ezt most valaki konkrét embertől várja, vagy csak amíg beszél a helyzetéről, addig magában dolgozik így a megoldáson. Talán ez a legdiplomatikusabb visszajelzés erre.
-
FehérHolló
veterán
válasz
Cs.Orsolya #36125 üzenetére
Útközben - még mielőtt megérkeztél - rájöttem, hogy nem tudom értelmesen leírni, úgyhogy mindegy.
Olyasmi lett volna, hogy valaki már sokadszorra jelez (nem tudatosan), hogy segítsek neki, és nem akarok olyasmit megbolygatni, amit nem kellene.
De ez az én keresztem. -
neduddki
nagyúr
válasz
Cs.Orsolya #36132 üzenetére
HI!
ezt tagadm tobbek nevebenis, amugy egnem itt ragdta ham ott:- )
udv
neduddki
-
Cs.Orsolya
senior tag
Nem teljesen ellenkező értelmű, de nem volt teljes, az biztos. Azt viszont azóta is fenntartom, hogy a bűntudatra nevelés vallási alapokon nyugvó dogmái mérgezik a lelket, és ehhez képest a távol-keleti hozzáállás a hibázás-alapú fejlődést illetően sokkal konstruktívabb.
Itt ragadtam, mert kiderült, hogy alapjában tök értelmes emberek vagytok.
-
Tim82
félisten
válasz
Cs.Orsolya #36129 üzenetére
A cikk alapján jogos volt a kritika.
Csak aztán leszögezted, hogy sikerült úgy megvágniuk a mondandódat, hogy pont ellenkező értelmű lett.
Btw, aztán meg itt ragadtál.
-
Cs.Orsolya
senior tag
válasz
neduddki #36127 üzenetére
Hát, ugyanazért, amit ma olvashattunk, kritizálták a szakmai hozzáértésemet egy idióta cikk miatt, amit egy telefonos interjúból írtak. Én meg kezdő pszichomókus voltam, aztán néztem ám nagyokat, hogy a gugli azonnal ilyen fikázásokat ad ki a nevem alatt, szóval, kénytelen voltam diszkréten megvédeni magamat, meg a renomémat, ugye... De aki kiemelte a mondatomat vitára nyitóan, az Kalandor volt. Szóval, lehetséges, hogy 4 sír lesz abból.
-
neduddki
nagyúr
válasz
HI!
hat jo akkor 3sirt asunk nem egyet:- )))
udv
neduddki
p.s. ezt a ket tokot meg hunna esmered???
-
Tim82
félisten
válasz
Na, finest-et Benedeknek hívják?
-
tbs
addikt
Szia Orsi!
Szia Tildy!
Sziasztok Mások!
Winner is coming! -
tildy
nagyúr
válasz
EQMontoya #36073 üzenetére
Helyesebben mondva az egyetlen ember , aki igazan ketelkedhet a szakmai hozzaertesemben, az en magam vagyok. Rengeteg mindent nem tudok meg, de az, hogy valami kivulallo, aki SOHA nem dolgozott velem, SOHA nem latta a munkaim, azt mondja , hogy nem ertek ahhoz amit csinalok, az igencsak "eros".
-
ClayMore
aktív tag
válasz
FehérHolló #36111 üzenetére
Ez sok helyen eredménytelen. SŐT még ha a vezetőjüknek borogatod a makkjára is az asztalt akkor is csak megy aBS (mert hülyének néznek) hogy ez nehéz, nem lehet, az nem úgy megy hogy.
Aztán amikor már az igazgatónak panaszkodsz akkor hirtelen óó hát ez pofon egyszerű, miért nem mondtátok!
-
EQMontoya
veterán
válasz
FehérHolló #36111 üzenetére
Neheziti a helyzetet, hogy outsourceolt a HPnek, tehat nem trivialis, hogy hol kell borogatni...
-
EQMontoya
veterán
De ruhellem az IT-t, elen az osszes securitys idiotasaggal. 3 kulonbozo pass, ami 3 kulonbozo utemben jar le. Modositom a halozatit, siker, csak utana a telefonomat nem engedi fel a wifire se a regivel, se az ujjal. Hat bazzee!! Szerencsetlen faszok...
-
NoLF
veterán
válasz
FehérHolló #36108 üzenetére
nem is tudom mikor ittam utoljára
annyira nem elterjedt itt, otthon meg szinte minden boltban kapni.
-
NoLF
veterán
eltűnt egy vasárnapom, nahát.
-
FehérHolló
veterán
válasz
Cs.Orsolya #36104 üzenetére
Azért estefelé/holnap nézz majd vissza.
Jó munkát!
-
Cs.Orsolya
senior tag
válasz
Winner_hun #36102 üzenetére
Lövésem sincsen, azóta sem voltam vele szerelőnél... Most már muszáj lesz, mert lassan ezer sebből vérzik szegény...
Uraim, örvendtem! Most mennem kell dolgozni.
-
Cs.Orsolya
senior tag
válasz
Viszlát #36100 üzenetére
Ha érted az emberi működést, és megfelelő segítséget találsz, akkor szerintem sokat segít a másképpen gondolásban... A pszichológia és a pszichoterápia egy tudomány, nagyon durván sok kísérleti, és megfigyeléses tapasztalatra épülő, releváns eszköztár. Hogy azok a pszichológusok, akik ezen eszközöket használják, önmagukkal hol tartanak, az egy külön kérdés. A terápiában hozott anyaggal dolgozunk. A páciens is hoz valamit, a terapeuta is hoz valamit, a kettő kölcsönhatása pedig alakul, ahogyan alakul. Olykor valaki gyógyult agydaganattal távozik, operáció, besugárzás és kemo nélkül - mint most januárban egy 23 éves páciensem -, és olykor lelép változás nélkül, mert nem tudta feladni a játszmáit. A kettő között meg sok egyéb eredmény születik. Itt be is zártam a hittérítést.
-
Winner_hun
félisten
válasz
Cs.Orsolya #36099 üzenetére
Kocsinak mi volt a baja?
-
Tim82
félisten
válasz
Cs.Orsolya #36099 üzenetére
Pedig szerintem @ elég nagy madár.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a politizálás!
- Háztartási gépek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Gyúrósok ide!
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- Asus ROG Strix G614JZ Intel Core i9 13980HX/RTX 4080/32GB RAM/4TB SSD eladó remek áron
- Garanciális Intel Xeon E5-2680v4
- i7 - RX580 - 16gb ram -- Belépő Gamer PC
- MSI KATANA 17" Notebook! i7-13630H / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1 Tb SSD / 20 hónap GARANCIA
- 5Ghz 24dBi rácsos szerkezetű parabola antenna (ÚJ!)
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3294
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Acer Aspire Vero - AV15 - 15.6"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2227
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest