Hirdetés
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- No Voice in the Galaxy
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Samus: Tomb Raider Remastered I-III
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
concret_hp
addikt
úgy elméleti síkon, ha felteszük, hogy moore törvény egyszercsak nem lesz érvényes (az egyszerűség kedvéért legyen ez mondjuk 2020 jan 1) azaz, nem lehet tovább kicsinyíteni/gyorsítani a hardvereket, akkor szerintetek hány év múlva állna meg az IT ipar fejlődése szoftver oldalról? (tegyük fel, hogy a hardver oldali fejlődés ténylegesen megáll) hogy könnyebb legyen érteni mire gondolok, ha pl mondjuk 15 éve megállt volna, akkor valószínűleg nem nagyon lenne full hd video, mert egy fél szerverfarm kéne a lejátszásához, tehát mondjuk ilyen téren valószínűleg nem nagyon lenne már fejlődés. viszont kevésbé hardver igényes dolgoknál nyilván lenne (pl. egy prezi létrejöhetett volna úgy is)
vagy más oldalról nézve arra gondolok pl. hogy analízisből kb. nincs már új dolog, vagy fizikából az atomfizikát leszámítva. remélem érthető a kérdés -
fokukac
nagyúr
válasz
Winner_hun #52092 üzenetére
diós pörkölt?
érdekesen hangzik... -
Winner_hun
félisten
válasz
parandroid #52091 üzenetére
Ma ettem pörkölt diósat, nyammm.
-
Tim82
félisten
válasz
FehérHolló #52085 üzenetére
Szerintem lasagnét.
-
Na, megjott az uj haziallat, lehet elvezkedni (ott a monitorok alatt). Yeah.
-
EQMontoya
veterán
válasz
Azok, kéhlek alásan, a világ leghatározatlanabb állatai.
-
válasz
elmondod, hogy miben, vagy megvárod, amíg megkérdezi valaki?
tipikus facebook post
-
FehérHolló
veterán
mitévő legyek?
-
fokukac
nagyúr
válasz
Integra #51152 üzenetére
Képekben ábrázolva, hogy terjed a simplicity nálunk.
ennyivel lett "egyszerűbb" a villanyszámla befizetéseaz eddigi két klikkelés helyett most sokkal több lépés, meg kártyaszám-írogatás kell, mert az egyszerűbb.
Amúgy nagyjából mindennel így van ez az országban.
-
bobsys
veterán
-
válasz
fokukac #52075 üzenetére
jó, persze, értem a lényeget. igazából azért nincs még tabletem, mert magam sem vagyok biztos benne, hogy valóban szükségem van-e rá, vagy sem
de előbb-utóbb biztosan kitalálom.
horvátországi nyaraláshoz: a céges apartman félpanzióval 1600 ft/fő/éj, az üzemanyag emg egyelőre még ingyen van
-
gaborbol
őstag
-15 fok van indulok melozni, de a szel miatt -23 nak erzodik . Ilyen hideg sem volt mostanaban
-
fokukac
nagyúr
válasz
bandus #52074 üzenetére
főszezonon kívül bárhova, ami nem kiemelt turista-desztináció. (mint pl. Róma)
pl. Horvátországban voltunk már úgy nyaralni, szeptember utolsó hetében, hogy 60k-ból kijött egy hétnyi szállás, és tök jó tengerparti szállások voltak.
Jó, még 40k volt a benzin, meg étterembe is jártunk, de a lényeget érted. -
Mawyx
őstag
válasz
Winner_hun #52053 üzenetére
4-szer írtam már nekik, mindig írják, hogy küldik, de azóta is küldik folyamatosan
Meddig lehet így használni a gépet? Anyámék utánfutójáról van szó, kellene nekik a tanyán.(#52055) Integra: ezt én is kérem
-
-
válasz
EQMontoya #52069 üzenetére
tudom, tudom, szerinted nincs létjogosultsága a tabletnek
integra: pont a 8" a lényeg, nekem a 7" nem lenne megfelelő, ezért várom ezt ennyire. egy ipad minibe már majdnem beruháztam, de aztán győzött a józan ész, mert azért mégis csak nagyon túlárazott az a cucc szerintem.
-
-
Dylen
senior tag
Valaki mondja már meg nekem, hogy mennyi vizet kell inni egy nap
Az oké hogy sokat, néhol azt olvasom, hogy egyesek megisznak 4-5 litert is....de azt hogy? Ők szerintem tevék
Nekem szenvedve lemegy a 2 liter, de csak akkor ha odafigyelek. És persze ez úgy, hogy kb óránként kell pisilnem, ami (csak napközben melóban) 8-10!!!!!!!Szerintem ez nem normális, és ez csak 2 liter...
Persze biztosan az ember súlyán is múlik.
Szóval hogy van ez? -
concret_hp
addikt
azért tartok ott, hoyg 6 számjegy az mit jelent
de amikor így rendszeresen gyanús, hoyg ez a kód már volt (kicsit másként jegyzem meg a számokat, mint mások, ill. van hogy akaratlanul is jegyzek meg számokat), az egy banki rendszerben enm oké, de lehet h elkezdem felírogatni -
Winner_hun
félisten
válasz
concret_hp #52048 üzenetére
Ilyet nem vettem észre. Szerintem elég aktívan használom ezt a kötelező rosszat.. de lehet csak rossz megfigyelő vagyok
más: kgfb. Utalásos fizetést választottam, nem küldtek még számlaszámot. Meg kellett volna már kapnom vagy várjak még pár napot nyugodtan?
-
-
törölt tag
-
tbs
addikt
válasz
concret_hp #52048 üzenetére
Csak 1M variáció van, szóval ha sokszor nyomogatod, akkor persze, igazad lehet.
(Inicializálástól függ, hogy mekkorát szór. Ez egy viszonylag "béna" típusú token. A lényege amúgy is a változás, nem a variációk száma.
)
-
concret_hp
addikt
akinek van cibnél mobiltokenje, hülye vagyok, vagy viszonylag rendszeresen ad olyan kódot, ami már volt
-
fokukac
nagyúr
-
FehérHolló
veterán
válasz
parandroid #52041 üzenetére
négyzetméterre.
mondjuk ez abból szempontból makes sense, hogy ha valaki kikapcsolja a fűtést, azt is a szomszédok fűtik fel. Ezt csináltam Pesten, és ezt csinálom most is. Nem szeretem a nagyon meleget. (Nem költséghatékonyságból.) -
Integra
titán
nem vagyok agresszív fajta, de egy-egy taposó rúgást mellkasba azért kiosztanék ezeknek a csicskáknak.. szégyen
-
parandroid
félisten
válasz
FehérHolló #52023 üzenetére
Akkor gondolom, testvériesen leosztják majd a ház teljes fogyasztását lakásonként darabra, vagy négyzetméterre.
p
-
NoLF
veterán
nehezen hiszem el, de mégis igaz lehet; 2 perc alatt belőttem szüleimnek a wifit, mely életem első próbálkozása volt. nyilván elég hülyebiztos a setup, de azért láttam én már karón varjút...
-
NoLF
veterán
-
BlacKSouL
addikt
válasz
concret_hp #51987 üzenetére
Nem vagyok túl jó passzban. Ez lehet az oka.
Még nem döntöttem el, hogy bejárjak dolgozni, és lesz ami lesz, max kirúgnak(1 hónap felmondási) közben keresek melót persze, vagy menjek tartós betegállományba, és úgy keresgéljek melót? Ugyanis ha dolgozom, akkor egyfelől az iskola miatti kiesést, másfelől az interjúk miatti kiesést kompenzálnom kell, gyakrlatilag állandó 12 órázások. Ha viszont tartós bsz, akkor az alatt tudok menni iskolai elfoglaltságokra is, meg meló keresésre is több időm, energiám marad. Azonban ha lejár, akkor vagy így, vagy úgy de megszüntetődik a munkaviszony,.
Egy biztos, a tél eleji lökés után tegnap-ma eljött a pillanat, amikor az instant felmondás határán állok. De akkor inkább a fenti két verzió egyike. Az utóbbi pár hónapban olyan mértékűvé vált az idegeskedésem, a belső feszültségem, hogy ost kicsit kiborultam. Jelen pillanatban a regisztrált álláskeresői státusz is sokkal vonzóbb, mint akár egyetlen másodpervc a melóban. A decemberi szívritmuszavar is emiatt volt.
Holnap elvileg munkába kéne mennem, csütörtökön Vállalatgazdaságtan izsgát írok, pénteken anyagismeret szóbeli vizsga, hétfő EU ismeretek vizsga. Tudom, pusztuljak el hogy ezek a legnagyobb problémáim, de most sajnos pont ez van.Szóval 6 év azonos helyen lévő munkaviszony után ismét a teljes bizonytalanság felé fordul a kormányrudam. Régen ez volt az alapszituáció, de 6 év alatt el lehet kényelmesedni. Most fura. De
-
fokukac
nagyúr
válasz
Winner_hun #51671 üzenetére
Hát ez a JAVA egy agyrém.
Nem csak a CIB-bel kellett ezt megcsinálni, hanem minden oldallal, amit használok, és van rajta java. Úgy mind stooq.com, budacash.hu (de ez egy dán bank szerveréről rajzolja a grafikont, szóval még azt is hozzá kellett adni)
agyrém.
-
-
FehérHolló
veterán
válasz
szőröscica #52028 üzenetére
winnernél.
-
Integra
titán
válasz
szőröscica #52028 üzenetére
max city-be ha kimész, ott van bőven. natuzzi, boconecpt és társai... csak győzze ember fia kifizetni
-
szőröscica
addikt
Hol lehet minőségi bútorokot venni Budapesten? Quattro mobilit, balla bútort ismerem kb...
-
Integra
titán
akartam írni egy emailt valakinek, mire beléptem, elfelejtettem. 1 órával később rájöttem, most megírtam.. egyre jobban kell a délutáni szunyókálás...
-
fokukac
nagyúr
válasz
FehérHolló #52023 üzenetére
Mert az a hanyatló Nyugat...!
sőt! Ti vagytok a Nyugat Keletje!
-
FehérHolló
veterán
válasz
parandroid #52020 üzenetére
Itt nincs lakásonként egyedi mérő.
-
fokukac
nagyúr
Az NGM közleménye szerint "Magyarországon több tízezren azért nem tudják átvenni a diplomájukat, mert bár államvizsgáztak, a szükséges nyelvvizsgát még nem tudták megszerezni. Ezért a Nemzetgazdasági Minisztérium 3 milliárd forintos keretösszegből "Diplomamentő" néven képzési programot indít. A program célja, hogy a diploma megszerzésével javuljanak az érintettek esélyei a munkaerőpiacon."
nyilván ezzel javulnak az érintettek esélyei a munkaerőpiacon...
-
parandroid
félisten
válasz
FehérHolló #52019 üzenetére
Nem egészen, a fűtést és a vizet is elszámolják majd az adott időszak végén (ez nálunk nem év végén van) a ház teljes fogyasztása és a lakásban lévő egyedi mérők viszonylatában, ráadásul ez általában alá van lőve, hogy elkerüljék a visszafizetéseket, úgyhogy szinte mindig rá kell valamennyit fizetni (nekünk idén 300 EUR-t kellett éves viszonylatban). Az áramszolgáltatóval viszont a bérlő köt szerződést valóban, és ez teljesen egyedi elszámolással kerül megállapításra. Ebben az évben pl sikerült az egész éves összeget 3,03 EUR-val túlfizetnem.
p
-
-
Tim82
félisten
válasz
freelanced #52014 üzenetére
-
írni én se, de minden visszakövethető a bankszámlakivonatomból, szóval ez olyan mintha írnám
szerintem erre abban az esetben nincs is szükség, ha nem vagy rákényszerülve nagyon a spórolásra.
a tablet elég tuti vétel ennyiért, én most ezzel a lenovo miix 2-vel szemezek, de azért még mindig várok titokban egy nexus 8-ra
-
FehérHolló
veterán
válasz
freelanced #52011 üzenetére
Esetleg a felhasználási célt is megoszthatnád. Sokat segítene az embereknek a szükséges minőség, mennyiség és az esetleges helyettesítőtermékek megállapításában.Nvm, az előzmények alapján belőhető.
-
Tim82
félisten
válasz
freelanced #52011 üzenetére
Kvarchomok esetleg, akváriumhoz kellék.
-
válasz
szőröscica #52008 üzenetére
Haha, touché
-
-
bobsys
veterán
válasz
Tothgera30 #51983 üzenetére
Kicsi verzio, 3.6L V6
(#51988) peterkeT:
-
Integra
titán
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a politizálás!
- Mikrotik routerek
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Honda topik
- Videó stream letöltése
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen SSD-t vegyek?
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest