Hirdetés
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- No Voice in the Galaxy
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Samus: Tomb Raider Remastered I-III
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
csapos2
addikt
válasz
neduddki #55047 üzenetére
Hát... őőő... nem tudom... nem igazán rémlik, ilyen részlet a filmből, de hozzá kell tennem igen-igen régen láttam. Szóval akár lehet is benne. A címe esetleg? Mert ez még így nekem kissé zavaros ám így ebben a formában, igen tisztelt nagy méltóságú Hentesmészárolóselvtársamakiokítegynagynevűiskolábanéspöttyösbundátvisel.
De az igyekezetet, minden esetre köszönöm.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
neduddki #54955 üzenetére
Úgy értem a vízhatlan gyorscsatlakozó a CTEK-é, gyárilag, mint a képen, Ha meg már a hosszabbítót kihúzza hozzá, a végére dugva a töltőt, már csak a CTEK csatlakozót kell összepattintani. Ez pont azért van, hogy a töltő ne legyen a kocsiban. Azt a 130 g-ot meg csak el lehet cipelni a kocsiig.
De ahogy olvasom, itt már ez sem segített, tehát zárlat, vagy egyéb baja van.
-
bobsys
veterán
-
bobsys
veterán
válasz
neduddki #53943 üzenetére
Pont tegnap voltam kint a parkban barbizni. Mond meg az amcsi haveroknak, hogy ne a langolo szenre rakja ra, hanem amikor mar csak parazslik. 6-7 perc/oldal es takarja le. Maris nem lesz megegve es szep mediumra lesz sulve
en speciel jobban preferalom a gazos bbqt, de nem tarthatok az erkelyen -
bobsys
veterán
válasz
neduddki #53940 üzenetére
Mert sok amerikainak a barbi az amit ir a cikk is, hogy szarra kenegetik az edes szosszal ami jol raeg a husra. Itt hihetetlen, hogy szinte mindent cukroznak, de legalabb dietas colat iszik melle
Vannak olyanok akik tenyleg finoman megtudjak csinalni, de a legjobban elkeszitetteket Ausztraliaban ettem csak ok meg zero fuszert hasznalnak es miutan keszen van a hus utanna fuszerezi az aki szeretne. -
FehérHolló
veterán
válasz
neduddki #53679 üzenetére
Hát ja, ma 4 kedves fehérnéppel és 2 másik férfiemberrel vacsorálam együtt valami puccos japán helyen. (a kaja erős közepes volt, jelentem)
Egyik lyányka annyira közvetlen volt, hogy odaült mellém, kérdezgetett, megpuszilt, kutyafüle.
Nekem meg az volt a bajom vele, hogy előtte 15-20 percig hálivúdi sztárokról és a flappy bördzről ment a globál asztali csevej, amiben ő is aktívan részt vett.
Szerintem menthetetlen vagyok.Legalább rendszeresen elmegyünk majd túrázni hétvégente kettesben-hármasban. Remélem, mindketten komolyan gondoltuk. (Ráadásul ő vetette alapból fel.)
-
BlacKSouL
addikt
válasz
neduddki #53504 üzenetére
Az. Éppen setét van
Amúgy megvolt. Eredmény legkésőbb gyövő szerdán. Úgy összességében oké volt, szerintem inkább erősítettem a helyzetem, de nem bocsátkoznék találgatásba, voltak pozitívumok, és vannak fejleszthető területek, és mivel ez volt a megnevezés, nem pedig 'hiányosság', úgy gondolom hogy láthatnak bennem fantáziát. Most bizakodó vagyok, de nem szeretném addig beleélni magam, míg nem biztos az ami.
Holnap bemegyek melózni, így 1 hónap táppénz után. Valami majd lesz ott is.
(most értem csak haza a plusz bót-garázs kitérő után még, most tolom az ebédemet, ami elmaradt..)
-
FehérHolló
veterán
válasz
neduddki #53397 üzenetére
Azért mondjuk egy mól helyében mérges lennék, ha nem végezték volna el a kért szervizelést megfelelő minőségben. Meg az is biztos, hogy valaki a megrendelői oldalon is ellenőrzi a minőséget.
Én is úgy szeretnék meghalni, hogy tízezer euróban kerek örökségem legyen, és az örököseimet ímélcím alapján azonosíthassák!
-
FehérHolló
veterán
válasz
neduddki #53394 üzenetére
Aztán meg elkapnak drogterjesztésért, mert egy ellenőrzés során kiszagolja a kutyuli.
Csak a lehetőségeket veszem számba. Egy rendes forrásból származó céges autó meg biztos szerviztörténettel rendelkezik. Más előnye nem nagyon van, tudom. Én is szanaszét hajtottam őket.
-
BlacKSouL
addikt
-
BlacKSouL
addikt
-
BlacKSouL
addikt
válasz
neduddki #52351 üzenetére
Ehh, nem láttam volt.
Szóval akkor aszondod, hogy a fűtés esetén csak akkor jön ki laboratóriumi körülmények között a 4,5, ha a kültéri egység is +16 fokban van, meg a beltéri is, és a beltéri egységet mondjuk hirtelen 18 fokra állítják turbo fokozatban?Nagyon nem köpdösök majd, mert a képemre fagy, aztán azt hiszik valami nyáladzó veszett állat vagyok.
-
Winner_hun
félisten
válasz
neduddki #52254 üzenetére
Na igen, egy kis hószórásnak biztosan megint örülne
Mostmár eshet, bár ahogy elnézem egyelőre elmarad. Mai napra / hétre / hónapra a lépcsőzés letudva. 2 fuvar megvolt Bp-re, hétfő-kedd összeszerelés... -
FehérHolló
veterán
-
BlacKSouL
addikt
válasz
neduddki #51860 üzenetére
Ez így van
valami 14 Ft/kWh asszem...majd megnézem ne mondjak hülyeséget.
De az új pcre való átállást is megérzi a rendszer. Az üresjárati fogyasztás kevesebb, mint a fele, a terhelt meg szerintem kb. harmada.
A fényforrások is ledesek lettek, csak a budiban van egyedül hagyományos, asszem 60W-os, meg az asztali lámpám halogénes 20W-os, de a többi mind 8-10 W-os.
Szóval így oszt tényleg van rezsicsökkentés, hogy az ember befektet kisebb fogyasztású eszközökbe, hőszigetel, odafigyel, meg az idő is kellemes. -
BlacKSouL
addikt
válasz
neduddki #51853 üzenetére
Itt most is hideg van. Itt mindig hideg van.
Az meg nem érdekel, hogy Szeged belvárosában egy déli fekvésű panelház barnára festett fala előtt 10 centivel "akár 16 fokot is mérhetünk"Azt nem értem, hogy az epicentrumtól több 10 kilométerre, éjjel fél 3-kor emberek százai, ezrei érezték a földrengést. Mi a pékf.száért nem alszanak ezek az emberek hajnali fél 3-kor? Én pl. aludtam, mint a bunda. Pedig állítólag itt is érezték. Nekem a polcomon több tárgy is úgy van elhelyezve, teljesen véletlenül egyébként, hogy ha itt több centit kilengene az egészmindenség, akkor azok mint a kö zuhannának lefelé, vagy dőlnének elfelé. De egyik sem mozdult el egy millimétert sem.
-
parandroid
félisten
válasz
neduddki #50960 üzenetére
Amúgy nincs sok útikönyvem sajna, bár a felfedezésekről mindig szívesen olvastam, meg mindenféle mondákat, legendákat (magyar, görög, római, skandináv, ázsiai, amerikai, nagyjából mindegy volt) meg Kertész-féle (nem a Nobel-días, a történész) történelmi összefoglalókat, amire felnőtt fejjel kellett rájönnöm, hogy meglehetősen szégyentelen koppintása az Osprey-kiadványoknak, de akkoriban egy lenyűgöző új világ volt. Az olvasásra való hjlamot nagyobbik lányom nem örökölte, fél éve küzd a Hobbittal, és már arra is büszkék vagyunk, hogy önszántából nekiállt, állítólag tetszik is neki. Bár én személy szerint nem is értem, hogy ha valakinek tetszik egy könyv, akkor hogy nem olvassa el egy ültő helyében. Szüleim szerint a legnagyobb gond az volt iskolás koromban, hogy megtanultam olvasni, mert onnét folyamatosan a tanulás rovására ment a dolog.
p
-
parandroid
félisten
válasz
neduddki #50952 üzenetére
Ez a konkrét példány azért vésődött be, mert anno 7-8 évesen, amikor felfedeztem magamnak a nagyszülők könyvespolcát, ez volt az egyik első példány amit elolvastam - aztán utána még több más könyvvel együtt hetvenkétszer, oda-vissza, néha csak fellapozva, néha kimondottan bizonyos részleteket keresve. Azóta is jgy olvasok könyvet, először mindig az első és utolsó oldalt, aztán ha valami tetszik, akkor többször is, és a legjobb részeket még többször. Bár katica a minap felhívta rá a figyelmem, hogy filmet is így nézek. Először tiltakozni akartam, aztán rájöttem, hogy jé, tényleg. És akkor csodálkozom, hogy Réka lányom ugyanazokat a filmeket nézi periodikusan, állandóan beletekergetve, és bizonyos részeket végtelenítve. Kire ütött ez a gyerek? Pedig közös filmnézéseknél istenbizony nem csinálom!
p
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a politizálás!
- Gumi és felni topik
- Hobby elektronika
- Mikrotik routerek
- Milyen SSD-t vegyek?
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Honda topik
- Videó stream letöltése
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest