Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: KLINTHOLM 3 fiókos fekete, acél, zárható kiegészítő elem
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
Új hozzászólás Aktív témák
-
fokukac
nagyúr
válasz
fokukac
üzenetére
Na, ma reggel is volt minden, mi szem-szájnak ingere.
-Már az első sarkon volt 3 méter magas furgon, amitől semmit nem látni.
- a második sarkon volt jobbkezet meg nem adó taxis
- a harmadik sarkon volt az út (kereszteződés) közepén bámészkodó, és közeledtemtől halálosan megrémülő néni (de nem indult volna el a járda felé)
-volt elsőbbségadás nélkül elém, de ijedtében a szűk utcában végül a szembesávba bekanyarodó pickup terepjáró (a vele szembejövőnek biztos nem volt őszinte a mosolya - a terepjáró megállt, majd fél percig állt középen, majd felállt a járdára átlósan, mint aki jól végezte dolgát)
-volt a szűk utcában az 5,5 méter hosszú, 15 milliós Januárral, merőlegesen, de orral (!) és nem tolatva parkolni próbáló 65 éves playboy
-volt egyirányú utcába szembe bekanyarodó telefonáló autós (láthatólag egy másodpercre elbizonytalanodott, amikor meglátta a behajtani tilos táblát, de aztán folytatta útját)
-volt pár tucat hangyaként imbolygó biciklis, bár igazából nincs is gond velük még kora reggel
-azért most is volt gyerekkel az első kosárban a szembesávba (neki bal oldalra) átlósan áttérő biciklis nő, aki a szembesávban folytatta az útját, és ettől még a közelgő szembejövő trolibusz látványa sem ijesztette el
-volt aluljáróban kerekesszékkel letámadó csöves
-szutykos, az orrom előtt ajtót becsapó, hatalmas fehér füstöt okádó 40 éves villamospótló ikarus, amit amúgy 3 sarokkal később gyalog beértem és lehagytam
-volt egyirányú utcában szembe hajtó biciklis horda (10, gyaníhatóan turista bérbiciklivel a Parlament felé a Falk Miksa utcában), bár ők legalább a jobb oldalon mentek
-4-5 építési területen bicikliző a Kossuth téren
-ezek után találkoztam még egy járdaszigetre feltolató építkezési IFÁ-val is
-volt taxis, aki ugyan engem nem engedett át az úton, de a tőlem 4 méterre álló csajt igen (értsd, előttem állt meg
)de legalább a csajok szépek voltak meg csinosak.
és végre kereszthuzatot csináltam az irodában, a fázós nők meg le vannak ejtve.
-
Viszlát
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
Azon a környéken rengeteg anomália történik, barátok laknak a Katona-Hollán sarkán és akárhányszor látogatom őket, mindig van valami balhé. Egyszer meg belémrongyolt egy bringás a Tátra-Katona sarkon, mert azt hitte, hogy a biciklisekre nem vonatkoznak az egyenrangú kereszteződésben alkalmazandó elsőbbségi szabályok (ezt így szó szerint beismerte).

Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a politizálás!
- Új Asus Zenbook UX3407RA
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3060Ti/3080 +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- 0 perces RYZEN laptop eredeti Win10-zel! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR! ÁRON ALUL
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra 14.6" abszolút karcmentes, még 8 hónap garancia
- Apple iPhone 17 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo 16 Legion Slim5 WQXGA 165Hz G-Sync Ryzen7 7840HS 16GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Garancia
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest