- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Maganszallasok vannak tobbnyire, sikerult igy mar tok veletlenul egy nagykovetnel is megszallni , az volt eddig a legnagyobb kuriozum.
Most egy 56-ban kitelepult magyarnal lakunk. Booking.com-on inkabb motelek, hotelek vannak, ahogy latom, airbnb-s tapasztalat : visszamondtak, dragabbat ajanlottak, keson valaszoltak. Boston pl. emiatt fog kimaradni ottalvas szempontjabol, akkor irt, mikor mar New Yorkra lefoglaltam az utlso negy napra. ( felutazunk majd Bostonbavalamelyik nap, este meg vissza) Wimdu-n eddig mindenki korrekt volt nekem, de ugye kb. 10 alkalom meg nem statisztika
( Sot tobb sem, de en jobban preferalom oket).
-
fokukac
nagyúr
ki korán kel, aranyat lel.
szóval Ti már egész biztosan nagyon-nagyon gazdagok vagytok.
--------------
@Bandus: remélem, elfújt Benneteket a szél jó messzire
rohadt hangos volt megint, leginkább éjjel fél 2 körül. továbbra is tartom az állításomat, hogy hangszigetelés ide vagy oda, sose volt még ilyen hangos a sziget.
-
parandroid
félisten
Nem tök mindegy, hogy egy webshop hogyan tárolja a jelszavad? Legrosszabb, ami történhet, hogy megnézik, mit rendeltél korábban. Normális helyen a bankkártyaadatokat nem hozzáférhetően tárolják, inkább erre figyelnék oda. Már ha egyáltalán bankkártyával fizetsz,és nem utánvéttel, mert akkor meg mindegy. Ha rendelnek valamit a nevedben, arról úgyis kapsz e-mailt, le tudod azonnal mondani, és legalább beszólhatsz nekik, hogy feltörték a webshopot. Ugyanazt a jelszót meg úgysem adod meg kétszer, két különböző helyen.
A mi volt az első autód, meg hogy hívták az elsős tanítónénidet típusú jelszóelfelejtős kérdések személyes tapasztalatm alapján sokkal veszélyesebbek, anno a hotmailes fiókomat így törték fel - vagy tudta valaki, hogy mi volt az első autóm, vagy csak végigpróbált pár típust, és bejött neki. Persze ennek vagy 10 éve, a kérdés meg még régebben volt beállítva, akkoriban még kiscsirke voltam én is az interneten. Azóta kamuválasz szerepel az összes biztonsági kérdésnél, ha valami buta regisztráció ragaszkodik ilyesmihez.
p
-
Lortech
addikt
Minden ilyen, megbízhatatlan (mind az
) oldalnál más jelszót érdemes használni. Így ha feltörik a szerverüket, vagy dolgozók nézegetik az adatokat, akkor nem kerül veszélybe egyéb hozzáférésed.
Önmagában az, hogy kiküldik mailben a jelszót, különösebben nem érdekes, mert ha valaki hozzáfér a leveleidhez, vagy lehallgatja a forgalmadat, az már régen rossz ettől függetlenül is. -
-
Winner_hun
félisten
Na nekem ma küldtek felszólító levelet hogy nem fizettem még. Igaz hogy az előző levélben azt írták hogy majd küldik a számlaszámot amit eddig nem küldtek de most a felszólító levélben benne van.
A szerződési feltételek értelmében a biztosítási díj esedékességétől számított 60. nap elteltével a szerződés és vele egyidejűleg a biztosító kockázatviselése megszűnik,ha addig a hátralékos díjat nem rendezi. - ha jól értem akkor ~február végéig kell rendezni az elmaradást mert január 1-től él az új biztosítónál a szerződés.
-
BlacKSouL
addikt
Béreltünk egyszer egy ilyen Sciroccot reprezentatív célokra, és volt szerencsém hátul utazni benne egy 120 km-t. 2.0 TSI volt benne, de amellett, hogy szűk volt belül, legalább hangos volt, de nem nagyon ment. Szóval menni ment, csak nem nagyon. Annyira nem, amennyire hangos volt. Ráadásul belül hullafekete volt, és mivel szűk, sötét is. Hátsó ülésen magam mellé szórt tárgyakat nem találtam.
-
erre azért kíváncsi lennék, hogy a munkába állással hogyan tud csökkenni az ember életszínvonala az egyetemista léthez képest. én éltem 5 évet koliban, de egyetemistát nem láttam kaviárt enni
/mondjuk mást se, sőt, fogalmam sincs mennyibe kerül a kaviár. szerk: a tescoban fajlagosan 6800 huf/kg a legolcsóbb/
-
concret_hp
addikt
a címről ez ugrott be, én kérek elnézést asszem mindenféleképpen
-
bobsys
veterán
En jofej vagyok igy normalisan valaszolok nem ugy mint masok
Felsoruhazat jelenleg atleta, galleros polo, pulover, kapucnis pulover es egy oszi dzseki meg egy sal. Delutan megyek bevasarolni egy telikabatot, cipot es egy melegebb pulovert meg egy par kesztyut. Reggel fel 8-kor mikor kileptem a repterrol ugy ereztem, hogy az elso levegoveteltol megfagyott a tüdöm, szerencsere kb 2 perc utan jott a busz ami elvitt a kocsihoz ahol nagyon kedvesen mar elozoleg beinditottak igy kellemes meleg volt bentszerk: de tegnap szarabb volt 8 oran at a kiba repteren dekkolni, tok jol atfagytam annyi ido alatt
-
parandroid
félisten
"Mi van rajtad?"
Erre szokta mondani egy sokat tapasztalt barátom, hogy óvatosan az olyan kérdésekkel, amire nem akarod tudni a választ. Ez annak kapcsán merült fel, amikor egy diszpécser próbálta diszkréten megtudni, hogy be tudna-e menni dolgozni a 'hol vagy most?' és 'mit csinálsz?' kérdéspár kombinációjával, mire ő őszintén válaszolt, hogy 'egy szál f*szban állok a szoba közepén, csúnya zenét hallgatok nagyon hangosan, és éppen most ettem ki az olajbogyót a második martinimből'. Mentségére legyen mondva, hogy egy idegen városban volt kiküldetésen egy hotelszobában, de most hogy ezt így hozzátettem, ez a szituáció valahonnét ismerősnek tűnik...
Szerk.: Uhh, van még olyan része a hozzászólásnak, amibe így csapatmunkában nem kötöttünk bele?
p
-
NoLF
veterán
Es most gondolj bele, hogy ha a hirado nem mondana, akkor is ugyanannyi fok lenne!
Sot, a hirado nem mondja, de percenkent no a bolygo lakossaga olyan szinten, hogy kb 50 ev mulva mar fenntarthatatlan lesz a letezesunk. De ha ez epp nem lenne oly erdekes, akkor azt mondom hogy a hirado arrol sem szamol be, mennyi artatlan ember hal ehen/szomjan a vilagban naponta. Mint ahogy arrol sincs szo, hogy 10 ev alatt pl a bolygo legnagyobb gleccsere mennyit olvad.
A kiralypingvinek meg kb b@sznak az egeszre es etlen szomjan felnevelik a fiokakat -70 fokban, 100-200 km/h szelben.
De en nem nezek hiradot... Es mast sem.
-
FehérHolló
veterán
Na, adj egy címet.
Van pár ismerősöm, aki meg tudja neked oldani a problémát. Végleg.
Tiszta munkát végeznek, és nagyon kedvező áron dolgoznak. Bár lehet, hogy az új szomszéd hangosabb lesz, de ebben az esetben a kettes programot felár nélkül (értsd: az alapcsomag áráért) bocsátják rendelkezésedre.
Bizonyíték, nem ígéret.Az alattad lakó lehet, hogy már megrendelte. Siess, nehogy kifuss az időből.
-
NoLF
veterán
Menj fol es kerdezd meg. Amig magadban puffogsz, az egvilagon semmi nem fog tortenni. Vedd kezedbe a sajat problemaid megoldasat mert rajtad kivul senki mastol nem varhatsz segitseget.
A panaszkodassal meg csak a sajat depressziodat melyited, de elorebb nem jutsz vele...
-
-
degu
senior tag
-
-
-
Az semmi, hogy bezárnak, de bacnak feltölteni a polcokat (illetve rendelni többet, ami fogyóeszköz). Ép most jöttem vissza Auchan-ből, akad ember, de bevallom többre számoltam, viszont amit máskor ennyi idő alatt elintézek, na az most nem sikerült. Itt lencsegulyás lesz, estére pizzázunk keresztfiammal, meg az öcsikével, mert lepaszolták nekünk, mellé lesz még virsli.
2 nap múlva meg már újra munka, ehh, elment ez a 11 nap hip-hop. -
Nem, csak említették, hogy mivel ez az egyetlen nagyobb szünet van a beadásig, ezért jó lenne, ha minimum 10 oldalt összedobnánk belőle ennyi idő alatt..
A minimum 20 oldal, de pl elhangzott egy "jó lenne, ha karcolnátok az 50 oldalt" mondat is..
(#50383) tope
Eddigi terveim úgy néznek ki, hogy jövőre már egyetemista leszek, inni meg nem annyira szeretek, de ez még messze van ^^ -
Ne is mond, én jó 2 órája odakint felástam a virágoskertet, meg nemrég jöttem vissza a boltból, hát kimondottan jó idő van. Egy dolog babrál ki az egésszel, nincs semmi program még holnapra, menni kéne pedig valahova, csak ép nincs kivel, pedig azt hittem pár hete, hogy lesz, csak az élet, meg a "szerelem" közbeszólt. Mindegy, lesz ez még ígyse, legalább a séta jólesett.
UI: Új totyik mikor lesz vajon, kihúzzuk mostmár jövőre ahogy nézem.
-
Integra
titán
megtudom oldani, ha elakarok tűnni a világ elől, ettől függetlenül a puccos villa még távol van, és ha meglesz, az sem lesz hivalkodó, nem stílusom
egyébként igen, távolságtartó vagyok és szeretem a csöndet magam körül. tiszta, modern épületben lakom, de sajnos itt is akad pár renitens albérlő, akikkel néha gond van. de az itt lakó tulajdonosok szerencsére meglepően összetartanak és megoldják közösen. hamar elhalkulnak ezek a részeg népek, mert különben csattan egy maflás, ha szükséges.
-
A lakásba most 25-26 fok van, szellőztetve reggel volt, még este szoktam néha nyitott ablaknál aludni, bár reggel igaz hogy vacogok.
Érdekesen tolatsz, én nagy ritkán tolatok tükörből, de leginkább hátra nézek, olyan nincs hogy előre nézve gurulok egy métert hátra. Bármi mögéd kerülhet, amin átmész.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- RYZEN 7 5700X / 32GB RAM / 1TB SSD / RX 6700 XT 12GB / 750W Gold Full Modular - AMD GAMER PC
- Intel i3-9100 - 24GB RAM - Samsung 980 500GB - be quite! Pure Base 500 + 1000W Táp - MSi Z390-A PRO
- IPhone 16 256GB!!! Bontatlan! One függő! Jótállás: 2028.04.04.-ig
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest