- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- Rák
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
EQMontoya
veterán
válasz
runner 125 #62741 üzenetére
35k borítékban? Alapvetően nékik is pénzbe kerül maga a rendezvény, valószínűleg nem szeretnének 13 étkészletet, 9 utalványt és 6 jótanácsot kapni.
-
EQMontoya
veterán
B@sszak csak meg, hogy nem tudnak olyan kártyákat kibocsátani, amivel mondjuk lehetne a japán amazonon online fizetni. Pedig elvben lehetne Visaval és Mastercarddal is, de egyikkel sem megy. Biztos bonyolult volna megoldani olyan kártyák használatát, ami használható a világon bárhol. Elvégre véletlenül pont erre találták ki.
-
EQMontoya
veterán
Hát értelmesebb USB DAC húzós lesz. Bele fog kerülni közel egy használt üzleti noti árába.
DAC+Headamp (a legtöbbhöz van, meg gondolom, inkább fejhallgatóval nyomulna a user) ajánlás:olcsó:
Fiio E10 - Pici (tényleg!), meg fog hajtani egy normális fejest és normálisan is fog szólni. Sokat nem kell tőle várni, de egy noti integrálttal ellentétben értelmes fejhallgatóval is teljesen vállalható lesz az eredmény.hordozható:
AudioQuest DragonFly v1.2 - nem vagyok benne biztos, hogy jobb lesz, mint a Fiio, viszont pendrive méretű.komoly, nem igazán hordozható:
Denon DA-300USB
NAD D 1050 USB
Ezek akkor, ha van cash. Még komolyabb hifi felé is simán használhatók DACnak, jó fejhallgatóval meg csodákat tudnak művelni. -
EQMontoya
veterán
válasz
tiv83us #62554 üzenetére
Nocsak.
Tehát akkor mink most ottan tartsunk, hogy már olyan hozzászólást is töröltök, ami lehetséges, hogy politikai hangvételű válaszokat szülne?
A 84"-os tévén Parcit le tudjátok még halkítani? Kikapcsolni nyilván évek óta nem lehet.Tessékmondani, Helsinki az nyugat?
-
EQMontoya
veterán
-
EQMontoya
veterán
válasz
parandroid #62468 üzenetére
Ázsiába ne gyere.
-
EQMontoya
veterán
válasz
venember83 #62445 üzenetére
Erre vannak az élettási kapcsolatnál olcsóbb alternatívák.
-
EQMontoya
veterán
válasz
venember83 #62440 üzenetére
De ez akkor sem szexuális zaklatás, maximum a munkaköri leírását szegte meg súlyosan. Ez esetben elbocsátás oké, de a hercehurca gáz.
joamilestoné: azért vannak körülmények, amiket nemtől függetlenül érdemes figyelembe venni. Ha a 24 éves, frissen végzett "tanítóbácsi" döngeti az érettségiző jánykát, aki jövő héten lesz 18, abban sincs semmi rossz. Egyrészt nyilván meg kell hallgatni a vallomásokat, másrészt ha 27szer történt meg, akkor esélyes, hogy ez mindkét fél erős elégedettsége okán volt így.
Nyilván a nemi erőszak bármilyen irányban gáz, de itt az a problémám, hogy akkor is azt kiálltanak, ha a vak is látja, hogy nem volt az. Ezt a nőt pedig egyéb szexuális bűnözőkkel (pl. pedofilokkal) egyenlőnek nyilvánítani... Nah, az inkább bűncselekmény, mint amit elkövetett. -
EQMontoya
veterán
válasz
BlacKSouL #62417 üzenetére
Gyere ide, vazze!
Itt már sok is a jóból. A hőmérséklet teljesen rendben van, de az erős napsütés és a magas páratartalom mellett sokszor izzadok, mint a ló. -
EQMontoya
veterán
-
EQMontoya
veterán
válasz
Integra #62330 üzenetére
Egyetértünk, ezt nem fogják merni megtenni.
Főleg b@szki, ha duplán adózok, mert mondjuk megveszek egy filmet online, vagy fizetek érte, hogy online nézhessem. Ez esetben az adózott jövedelmemből fogok áfát fizetni a filmet meg még lesz rá távközlési adó is? Remek. Alkotmányjogászok meg forognak a sírjukban. -
EQMontoya
veterán
válasz
concret_hp #62213 üzenetére
És egyben válaszolva Integra hosszabb okfejtésére is.
Nekem egy autó rólam szól. Arról, hogy én hogy érzem magam benne, hogy jól esik vele közlekedni, csapatni, stb. Ebből egy a pályanap, de lehet akár a visegdrági szerpentin is, vagy egy békés hazacsorgás melóból a budai alsón hétköznap este. A vezetés élménye.
Épp ezért nem örülök annak, amikor vezetési élményre kihegyezett autóból lesz egyre inkább sunnyboy autó.
Mert egyenesben 100ra gyorsulni a PDK valóban verhetetlen, de erre tök felesleges Porschét venni.
És épp ezért nem értek egyet azzal sem, hogy kevés az MX-5-be (pl. 2.0 NC, de az ND azért picit erősebb lesz) vagy a GT86-ba kevés a ló. Ha jól akarod magad érezni vele, akkor szerintem elég. Ha letolni a nem szimpatikus kopasz fekete ex-prémium tulajdonost az autópályán, akkor persze kevés. Ez esetben viszont szerintem nem arra használod, amire való.
Mert egy elményautóban én váltani szeretnék. Meg esetleg olykor keresztbe menni. És nem arra vagyok kiváncsi, hogy mit tud helyettem az elektronika, hanem hogy minden fogam látszik-e a vigyorgásnál, mikor kiszállok. -
EQMontoya
veterán
válasz
proci985 #62208 üzenetére
Egyik részről persze igazad van, hogy technikailag jobb így, és hülyebiztosabb is. Engem inkább azt a tendenciát sajnálom, hogy már a 911 is tehetős nagypapáknak készül, akik 60 körül még csajoznának egyet Floridában és nem azoknak az embereknek, akik arra használnák, amire való. Mondhatni, ebből is sunnyboy autó lesz, mint oly sok minden másból.
Aki meg a vezetési élmény okán keres autót, annak marad a Lotus meg az MX-5, GT86, esetleg a Boxster-Cayman. Már ha egyáltalán azok szívók maradnak.
Integra: hát 0-100on biztos nem. Ha kettőt-hármat vissza kell váltani egy előzéshez, ott viszont nagyon.
-
EQMontoya
veterán
Már semmi sem szent.
Avagy a Cayman lesz a jövő 911-e?
-
EQMontoya
veterán
Ha már autók: ma több wankelt láttam kb., mint életemben eddig összesen.
-
EQMontoya
veterán
-
EQMontoya
veterán
Egész olcsó lesz a lónyál, mire hazamegyek. Már csak hó kell.
-
EQMontoya
veterán
válasz
Integra #62024 üzenetére
Az első két mondatnál felröhögtem. Az első bekezdés végén azt mondtam, igazad van. A második szerintem már erősen sarkít, túloz.
Sok ilyen csaj van, persze, de közel sem ilyen gyászos a helyzet. Egyrészt meló szerintem van, másrészt elég sok olyan csajt ismerek 25 körül, akik a legkülönbözőbb dolgokban kezdenek vagy már éldegélnek belőle (legyen ez IT, közgáz, HR, (fog)orvos, stb). Munkát szerintem lehet találni, még kezdőként is. Persze kell hozzá rugalmasság, mobilitás, de ez egy ilyen világ. Aki 20 évesen nem tud angolul, az halott. -
EQMontoya
veterán
Azért ez az ország kő keményen az autóbuzéria mekkája, baszki! Az, hogy a helyi (előre főzött, 2 decis) fekete kávéhoz, ha kettes csomagban veszed, fekete Ruf 911 modelleket adnak, nem kicsit kemény.
Ráadásul 5 fajtát, szépen össze lehet gyűjteni. Szerintem a Rufról otthon sem sokan tudják, hogy mi fán terem, itt meg...
-
EQMontoya
veterán
válasz
fokukac #61973 üzenetére
Hát igen, sajna az állam itt a nagy lehúzó, nem a MOL.
Azért nagyon kiváncsi lennék arra a grafikonra, hogy aránylag mekkora lehúzás a benzinár. Mert lehet mondani, hogy bezzeg a németeknél meg az olaszoknál mennyivel drágább, de jövedelemarányosan az egyik legrágábban kapjuk a lónyálat az EUban.
Ha pedig azt is hozzávesszük, hogy az alaposan leadózott pénzemből még 60% adót fizetek, mikor tankolok, már különösen bicskanyitogató a dolog. -
EQMontoya
veterán
Bandus:
Higgadtabban kicsit, baszod! No nem a Zasszonyra mondom, azon már egy ideje a hozzászólásaidból is sejthető volt, hogy nincs minden rendben, ez sajna ilyen.
Had adjak néhány tanácsot hideg fejjel:
-Ne vegyél ki lakást, főleg ne ennyiért. Normálisan keresel, de nem vagy milliárdos. Ki tudod fizetni, de ne erre szórd el a lóvét. Inkább vegyél ki egy nagyobb szobát, akár végzéshez közeli egyetemistákkal, mert olcsóbb, esetleg belerángatnak buliba, csajozásba illetve jelenleg nem úgy nézel ki, mint aki tudja, hogy hol szeretne lenni egy év múlva.Nem hiszem, hogy épp az hiányzik Neked, hogy havi rohadtsokért menj haza, és nézd egyedül a négy falat.
-Ha érdekel a külföld, akkor most nézz szét. Jó, hagyj magadnak egy időt, hogy a telefonkonferenciás állásinterjúról ne kelljen kirohanni az idegesség által okozott fosás okán, de kezd el szétnézni. Egyedül vagy, van már tapasztalatod, amúgy is érdekel, visszatart még valami? Környezetváltozás most amúgy is jól jön.Külföldön élni amúgy is érdekes tapasztalat, akár rövidebb távú kiküldetéssel is érdemes próbálkozni. Mókás ez itt most Japánban is, a helyiek ugye elég fosul beszélnek angolul általánosságban, a feliratokat meg én nem értem... Meg lehet oldani mindent persze.
-
EQMontoya
veterán
Ahogy látom egy kis 12"-es C2D-s Lati, 4-5 órás üzemidővel is kihozható SSD-vel 55-60k körül, ami nem egy nagy összeg, tekintve milyen jó gépecskék is azok.
16 gigás ssd-vle gondoltad? -
EQMontoya
veterán
Nemzetközi errefelé a humor. Asszonták ma, hogy hétvégére ideér a thai-fun.
-
EQMontoya
veterán
Látom, egy-két önérzetes hősforradalmár keményre gyúrta magát a' internetbe'.
Az egész autós topicról annyit, hogy van benne kb. 3-4 tag, akik az autók működéséről tényleg sejtenek valamennyit, most sikerült beugatni az egyiknek. Értem én, hogy nem tetszett a stílus, de legalább van fogalma róla, hogy mi a pékről beszél.Aki meg visszasírta Racecam-et, annak is gratulálok. Najó, sok baj nem volt vele, azt végülis elhittem, ha kérdezett...
De csak ha jó napom volt!
-
EQMontoya
veterán
válasz
szőröscica #61577 üzenetére
Köszi, eddig megvan!
Itt is lehet kapni egész értelmes sört, illetve a helyi whiskyk ugye világszinten is megállják a helyüket. Idefelé pedig Helsinkin keresztül jöttünk, szóval szesz van.
Emvy: jah, tegnap az egyik étteremben volt hasonló. A kaják zöme eleddig teljesen ehető volt.
Mister_X: nem turistaként jöttem, üzleti út.
Az mindenesetre vicces volt, hogy már Hiroshima pályaudvarán is ki volt állítva az egyik ótó, amiben benne van a cuccunk. Le is fotózkodtam vele.
-
EQMontoya
veterán
Big in Japan!!!
-
EQMontoya
veterán
-
EQMontoya
veterán
válasz
szőröscica #61500 üzenetére
-
EQMontoya
veterán
válasz
parandroid #61443 üzenetére
Oszt' mire? Családi erotikus albumot nem tároljuk a telefonon, amúgy meg mégis milyen érzékeny adat van rajta? Netbankba önmagával a telóval nem jut be.
Egyébként ujjlenyomatos notit használtan párszor, szerintem bőven több vele a szívás, mint a haszon. -
EQMontoya
veterán
Ma eltűnt a telefonom, és lemerült. Az ágy mögött lett meg, fél nap után. Kurvaannyát. Jelnek veszem, idén csere lesz. Egyelőre Z1 Compact és Nokia 1020 merült fel alternatívaként.
-
EQMontoya
veterán
válasz
Integra #61377 üzenetére
Veled értek egyet, vannak tök értelmes cikkjeik, amiben látszik, hogy odarakták a pénz, a munkát és az időt, hogy ilyen minőségben és ilyen mélységben sikerüljön belemászni a témába. Ugyanez egyébként igaz a hvgre és a 444re is, bármelyik háromhoz tudunk rendelni olyan oknyomozást, aminek utána országos visszhangja lett.
-
EQMontoya
veterán
Ma épp Linkin Park szólt az autóban hazafelé. Egész mókás volt a time is a valuable thing szövegrésznél befejezni az alsó rakparton ötvennel bénázó autóstárs megelőzését. Van humora az életnek, röhögtem is rajta.
-
EQMontoya
veterán
válasz
Integra #61273 üzenetére
Tegnap hasonlóan jártunk. Bolt az Alleeban, vettünk volna 1-2 ruhát, állunk a sorban, mire közli a kiscsaj, hogy "bocsi, álljatok át másik kasszához". Ez tök oké lett volna, ha akkor mondja, mikor odaállunk. Ha már 3 percet álltam abban a sorban, akkor ne szórakozzon. Szóval cuccot letettük a kasszához, és távoztunk, cucc nélkül. Jelige: ha bunkó vagy, majd epakolsz.
-
EQMontoya
veterán
Ez a futam is remek volt, senki senkit nem tudott megelőzni, max akkor, ha legalább 15 körrel fiatalabb gumin ment. Remek volt, izgalmas.
-
EQMontoya
veterán
Olvastam ma egy költéltáncosokról szóló viccet.
Nem esett le. -
EQMontoya
veterán
válasz
concret_hp #61205 üzenetére
Vannak még csodák. A héten vettem egy inget a Marks&Spencerben, 13 volt az akciós ára, aztán 2k-ért adta a számlához a gép.
-
EQMontoya
veterán
Ha már autómentes nap, a tavalyi mókás story: cimborám utazott, családban lévő (tehát vezetéknél is stimmel) autó forgalmijával, mert ugye, ha forgalmit viszel, akkor ingyen mehetsz.
Srácot megbüntették, mert nem az Ő nevén van az autó. Megkérdezte, hogy ettől függetlenül ugyan hogyan lehetne közlekedni azzal az autóval, aminek a forgalmija a kezében van? Erre persze nem volt válasz, de azért megbüntették. Hát, én maradok az autónál. -
EQMontoya
veterán
válasz
parandroid #61165 üzenetére
Még hogy cicafiú... A munkahelye előtt piroslámpás sarkot hoztak létre!
-
EQMontoya
veterán
VérPistikénél lefagy az egész app, normális helyen mondjuk megy tovább minden, logolás nélkül. Nagyon intelligens progi ilyenkor próbálkozik valami logrotate meghívásával, illetve jön popup a user arcába, ha van gui.
Ha beágyazott rendszeren vagyunk, akkor leginkább lekezeljük és nem történik semmi, ha szerveren, akkor meg valamilyen felügyeleti eszköz (minimum egy munin) úgy is besír a rendszergizdának, hogy shit got seroius! -
EQMontoya
veterán
válasz
parandroid #61024 üzenetére
Igen, pontosan ez történt. Szerintem elég jól jellemzi az itthoni helyzetet a dolog.
-
EQMontoya
veterán
Ennyire polkorrekt beszólást a politika felé rég olvastam.
-
EQMontoya
veterán
válasz
concret_hp #60948 üzenetére
Mondjuk azt halkan hozzátenném, hogy ha az sms parkolás megoldható pusztán rendszám megadásával, mindenféle matrica és jegy nélkül, és időbélyegekkel tárolva a rendszerben, akkor ez mi a faszomért nem? Ugyanaz az sql tábla kell neki, csak -1-re kitöltött "time expires" mezővel. A polgármesternek biztos van már ilyen is, csak használni kéne.
-
EQMontoya
veterán
válasz
Viszlát #60920 üzenetére
Szerintem a holdról jöttél, vagy péntek 13 volt.
Autópályáztam már Belgiumban, Németországban, itthonhoz képest nyugis volt. Általában egy átlagos BP-Szeged távon 3 faszt kell kivillogni a belsőből, mert bérlete van oda, ami minimum 5km egybefüggű haladásra szól. Az index az irányváltoztatást, és véletlenül sem az irányváltoztatási szándékot jelzi. Tehát ráér akkor kirakni, amikor elkezdi húzni a kormányt. És persze mindig van 1-2 kamikáze, aki mondjuk óra szerinti 160as sebességnél egyszercsak a hátsódba teleportál a horizontról, mindezt nyálkás időben, éjszaka. -
EQMontoya
veterán
-
EQMontoya
veterán
Ott legalább elnézést kérnek.
Amúgy ezen én is röhögtem, karácsony előtt repültem haza 2 éve, nyilván tele az összes járat, és mindenki tolakodik a beszálláshoz. De Lufthansa, rendesen, ülésre szóló beszállókártyával. Én inkább békésen elmentem dutyfreebe, vettem még szeszt, elbeszélgettem egy magyar arccal, és nyugodtan felszálltunk utoljára a BP-re tartó gépre. Mint utóbb kiderült, Ő volt a Lufi Middle-Asia régiójának igazgatója. Ő sem sietett, én miért tenném? -
EQMontoya
veterán
Ha már a nemzeti együttnemműködés működésének műkincseit tárjuk fel, azért felmerült bennem a norvég alapos rendőrségi razzia és a köztudottan pénzeket pofátlanul lenyuló gyermekrák alapítvány több éve zavartalan működése...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Spirit of Gamer ELITE K70 Gaming Billentyűzet
- LG UltraGear 27GP850-B GAMING IPS Monitor! 2560x1440 / 165Hz / 1ms / FreeSync / G-Sync
- FÓLIÁS! LG UltraWide 34WP75CP-B VA Monitor! 3440x1440 / 160Hz / 1ms / FreeSync
- ThinkPad T14 Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Remek áron dobozos új Hp Envy x360 garanciával /2in1/i7-1355U 16GB 1 TB SSD FHD IPS Touch 15.6"
- Lenovo Legion Y700 15ISK Sérült/hibás
- Igenyesen épített garis Gamer Pc i5-14400f / DDR5 32G 6000MHz / B760M D5 7200Mhz/ RTX 3070Ti
- Eladó Onkyo TX SR-607 7.2. Doboz,táv,számla
- 15 flakon MTN festék, alapozó, lakk + Ajándék 4db MTN szórófejjel
- BAZÁR Memória 4gb DDR3L Laptop vegyes márkák használt 1hét garancia POSTA ON
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Beszámítás! LENOVO Ideapad Gaming 3 Gamer notebook - R7 5800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050 4GB Win10
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest