- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Én és a számítógép
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
FehérHolló #37398 üzenetére
grat és sok sikert az új helyen
meg persze reméljük, hogy nem a híd alól kell dolgozni járnod pár hétig
-
tbs
addikt
válasz
parandroid #37395 üzenetére
Kemény vagy! Bandus +1...
-
FehérHolló
veterán
Végre be lehet úgy kurvaanyázni, hogy semmi nyoma nem marad pár perc múlva, ha meggondolod magad. Erre vártam egész életemben.
Ma elintéztem az osztrák bankszámlát, aláírtam a munkaszerződést, de sajnos az albérletet nem sikerült elintéznem. Holnap vissza kell utaznom Bécsbe.
Legalább már van munkám. -
DeFranco
nagyúr
válasz
Nekem is van, de bele van bugyolálva a poroltó, hogy ha felrobban a tűző napon álló felforrósodott kocsiban, akkor lehetőleg védjen valamennyit
Hátrány, hogy ilyen esetben nem egy mozdulat kirántani. Amúgy tényleg ér valamit egy ilyen energiájú ütközésnél az a vékony anyag?
-
válasz
te aztán felkészültél a cserbenhagyásos gázolás nyomainak eltakarításához
-
parandroid
félisten
Nem, nekem alapból mindig van pokróc, kispárna, meg mindenféle egyéb (törlő)rongy, egy nagyobb darab nylon fólia/zsák az autóban. Sose tudhatod, mikor van rá szükség, amikor valamit le/be kell takarni, vagy valaminek alá kell pakolni. A kis rekeszekben szépen el lehet őket tüntetni, pluszsúlyt meg nemigen jelentenek. A jlgesőkor is jól jött, a legcsúnyább horpadások ott keletkeztek, ahol kilógott a fém a pléd alól (kevés lett, természetesen), vagy amikor a szél felkapta, mielőtt az ajtókhoz be tudtam fogatni. Meg az ajtók oldallemezén, ahol ferde a felület az ablakok alatt.
p
-
válasz
Tothgera30 #37392 üzenetére
bármit írhatsz szerintem a név mezőbe.
-
Tim82
félisten
válasz
Tothgera30 #37392 üzenetére
Szerintem a számlaszám a lényeg, pár éve már nem dobják vissza azzal az utalást, ha a név nem egyezik.
-
Ha netbankos utalásnál a név mezőbe a családnevet elírtam, még átmegy az utalt összeg? Szerencsére minden más stimmel.
Tim82: Köszi, akkor minden rendben.
-
EQMontoya
veterán
válasz
parandroid #37386 üzenetére
És a casco sem fizet rá...
-
Tim82
félisten
Poén ez az 5 percig még szerkeszthető privát üzenet.
-
ToBeY
nagyúr
Ittam most egy ice caffee mocha -t,de nem igazán jött be a kakaó és a kávé keresztezése.
-
tbs
addikt
válasz
parandroid #37386 üzenetére
A zidőjárás bosszúja.
Jah, láttunk mi is utána horpadozott járgányokat. (Párat csak.)
Csodálkoztam is - otthon jól átnéztem, de semmi.
-
parandroid
félisten
Tavaly nyáron egy hétre mentünk haza Mo-ra, azóta tele van az autó jégveréses horpadásokkal. Előtte 6 évig otthon használtuk, mindig megúsztam. Mire letakargattam a kocsit pokrócokkal, már meg is verte - persze azért biztos védte egy kicsit utána. Nem mellesleg szereztem pár véraláfutást a becsapódó jégdaraboktól időközben.
p
-
tbs
addikt
válasz
BlacKSouL #37381 üzenetére
Sztem nem kell túlparázni. Minket a csajokkal elkapott egy durva jégverés a 2/A-n, nem a kujvanagy jegek miatt álltunk meg teljesen, hanem mert nem láttuk az előttünk araszoló lámpáját...
Kitartottam a satyimat az ablakon, ~2-3s alatt koppra tele lett diónyi jéggel. A kocsiban beszélni csak kiabálva lehetett, úgy döngött az egész...
...És egy karcolás sem lett rajta...
-
bobsys
veterán
Oklahomat meg letarolta a tobb mint egy merfold szeles, category 4 (166-200 mph) tornado
-
BlacKSouL
addikt
válasz
EQMontoya #37379 üzenetére
Ne is mondd..Mióta kocsim van, állandóan idegbe' vagyok a jég miatt. Évek óta rendszeresen délután fél4 és fél5 között zuhog, mikor megyünk haza melóból, pláne nyáron, és elképzelem ahogy a borsónál nagyobb szemek elkezdik verni... múlt héten nagyanyámnál álltam és néztem, ahogy veri a tetőt, meg mindent a jég, de hálistennek nem volt nagy.
Az elmúlt 5-6 napban majdnem minden éjjel dörgött, villámlott, általában akkor alszom legjobban, mikor ilyen az idő, de mikor akkorákat csattan, hogy felébredek rá, akkor annyira nem örülök. Nézni meg azóta nem szeretem, hogy tavaly pártíz méterre innen a 18 emeletes házba talált bele. Persze az erkélyről néztem hogy jön a vihar. A dörgés az ugye már eleve egy visszhangszerű valami. De mikor csak csattan, és utána kurvanagy csend, na akkor picit azért lefossa az ember a bokájátÉs ekkor nincs idő a villanásnál befogni a füled.
Mindig is szerettem nézni a vihart, de ahogy öregszem, egyre kevésbé vicces -
fokukac
nagyúr
nézd, megoldottam én is.
engem az zavar, hogy mennyivel normálisabb, egyszerűbb is lehetne.
Pl. totál összekötni az ügyfélkapuval, és akkor nem k éne beírnom anyám nevét, meg az adóazonosítómat, lakcímemet, külön a levelezési címemet, stb.Meg, hogy miért dob olyan hibaüzeneteket, amilyeneket. - pl. bejelöltem, hogy egyszerűsített szja-bevallást akarok kitölteni. Erre feljön egy hibaüzenet, hogy de ha őstermelő vagyok, azt nem tölthetem, opciók: "javít", "tovább" - hát b+, mi közöm nekem az őstermelőkhöz? Vagy, amíg nincs kitöltve a főlapon a dátum (ami ugye, nem értem, miért nem alapbó a mai nap), addig nem enged rámenni se arra a fülre, ahol az 1%-ról lehetett rendelkezni, merthogy május 21 után nem lehet rendelkezni. B+, 20-a van, gondolkodjál már, te vagy a számítógép... Ha felviszed a törzsadataidat, utána kitölti az összes nyomtatványt, de csak akkor, ha új űrlapot nyitsz. Azt, amit már megnyitottál, nem változtatja meg. És a legszebb a levelezési cím volt, meg a nemem, amit hiába írtam be a törzsadathoz, külön be kellett volna még írni a főlapra is, és még sorolhatnám. Nekem agyrém volt
Arról ne is beszéljünk, hogy miért kell külön keretprogram és nyomtatván, miért nem lehet egybe, mindegy megvolt.
Mindegy, 41 perc volt installálással együtt, közben még a java is belefagyott az egyik installálásba, de kész, majd jövőre. -
BlacKSouL
addikt
Bmeg, olyan éjjeli felhőszakadás zuhant a városra, hogy az nem emberi. Először csak dörgött kicsit, távolról, időkép aszondja száraz zivatar. (Jó, hogy épp fizika házit írok az egy dolog), közben kimentem az erkélyre, elkezdett esni az eső. 1 perc után leszakadt az ég, látótávolság 30-40 m. Épp bezárom az ajtót, kulcsolok, vaku villan, mire az agyam felfogja a szememből jövő ingert, már a fülem érzékeli a hangot, meg a kezem, a lábam, a tüdőm. Ha a hangsebességet nézem, akkor 300 méteren bőven belül volt. Akkorát dörgött, hogy a szekrényben a poharak zörögtek, de még a hangszigetelt ablakok, ajtók is majdnem kiestek a helyükről. Majd holnap megnézem hol és mi olvadt el.
-
NoLF
veterán
válasz
parandroid #37373 üzenetére
En 2007ben vegeztem VGA szakon, azota sem pcm sem pc alkatreszem nem nagyon van hasznalhato, persze ehhez hozzajarul hogy nem is jatszom semmivel kb azota. Ennek megfeleloen en mar semmilyen pc alkatresz tekinteteben nem nevezhetem magam kompetensnek meg veletlenul sem
-
parandroid
félisten
Ismerem a témát, valamikor talán egy éve be is néztem, de egyelőre erős vagyok, és úgy vagyok vele, hogy nem akarok én már erre költeni. Az egyetlen dolog, ami még ezen megy, az a wow, minden más játékra (meg főleg a gyerekeknek) ott az XBOX. Wowról meg már amúgy is ideje lenne leszokni, internetezni meg úgyis egyre inkább mobilról, vagy tabletről szoktam... Noti is van itthon pár, fórumozni arról is lehet, úgyhogy igazából meg kéne szüntetni ezt a csúnya nagy szürke dobozt.
p
-
válasz
parandroid #37373 üzenetére
Itten nézelődj
Jó kis kártya "volt" az -
parandroid
félisten
Minap bosszankodtam, hogy a gépemen már nem úgy mennek a játékok, mint szeretném, úgyhogy megnéztem, mi is ez a VGA, ami benne van, és mikori, és elszörnyülködtem rajta, hogy 2009 januárjában vettem használtan 22.000 Ft-ért (ami már akkoriban sem volt sok pénz egy VGA-ért). Ahhoz képest viszont hasít rajta, aminek kell. Gondolom ennél már a mostani integrált megoldások is erősebbek lehetnek, vagy kb ugyanitt járnak. Nagyon nem vagyok már képben VGA-ügyileg. Azt mindenesetre elmondhatom, hogy ha évekre leszámolom az árát, akkor jó vétel volt. Ráadásul cseresznyevirágok vannak a hűtőbordán:
p
-
DeFranco
nagyúr
válasz
bobsys #37370 üzenetére
Itthon szerencsére a munkáltató ad minden papírt, ami egy alap adóbevalláshoz kell. Egy A/4-es papíron rajta van minden, pontosan beszámozva, hogy mit hova kell írni. Nem olyan vészes, persze ha valakinek van külön jövedelme, etc. akkor azért egy fokkal bonyolultabb. De a NAV ebben az esetben is megcsinálja ingyen, sőt, nálunk anno ki is települtek a helyi könyvtárba bevallási időszakban, és megcsinálták, ha bevitted a papírokat.
-
bobsys
veterán
válasz
ladybug #37369 üzenetére
Itt meg vannak fain programok, kernek erte $50, de szajbaragosan varazslo szeruen vegigmegy mindenen, beker mindent, ilyen olyan koltsegek (orvos, auto akarmi) aztan kiirja a tutit, automatikusan bekuldi az adohivatalba es kesz.
Ha van megallpodasa a cegeddel ahol dolgozol, akkor mindent elszed a ceg penzugyeseitol igy az alap adaok, fizetes dolgokat at is lehet ugorni.
A tavalyit az ingyeness verzioval csinaltam, mert volt 1 havi fizetesem es nincs se hitelunk, akkor meg egeszsegbiztositasunk sem volt stb. -
ladybug
őstag
válasz
fokukac #37362 üzenetére
Nekem is anyum készítette mindig az adóbevallásomat, de soha nem is láttam még a programot. Az ilyenekkel nem szeretek foglalkozni, nincs hozzá idegem.
Itt kint is inkább kerestem egy könyvelőt, aki foglalkozik ezzel. Lehet, hogy fizetni kell érte, de legalább mindent megigényeltünk, amit lehetett és alaposan el lett készítve. -
BlacKSouL
addikt
válasz
fokukac #37362 üzenetére
Van olyan opciója, hogy elment bizonyos alapinformációkat, és a következő kitöltésnél csak ki kell választani, hogy ki készíti a bevallást. Ugyanakkor olyan dolgokat megjegyez, hogy név, telefonszám, adóazonosító, de olyat, hogy lakcím, meg még mittudoménmi, azt nem. Gondolják az átlag polgár évente új címre költözik.
Nekem amúgy igazolás-kereséssel, frissítésekkel és bepötyögéssel együtt max 20 perc volt, igaz, én nem kapuzom, simán kinyomtatom, beküldöm postán.
Mondjuk amikor a címlapon megjelölöm, hogy a teljes visszaigényelhető összeget visszakérem, majd a teljes kitöltés után, kiírja, hogy hibás, mert csak akkor igényelhetem vissza, ha meghaladja a 100Ft-ot, vagyis csak akkor jelölhetem meg ezt az opciót. De én ezt honnan a tehéntőgyből szopjam ki már a kitöltés ELŐTT? -
fokukac
nagyúr
az apeh felvehetne néhány normális és logikusan gondolkodni képes programozót is.
esetleg.ez az abevjava még mindig agyrém...
Eleve, úgy kéne kezdeni, hogy belépsz az ügyfélkapu-kódoddal, és kitölti az adataidat, MAGÁTÓL. Neked csak a két-három jövedelmi adatot kéne beírni, majd megnyomni a küldés gombot. E helyett elvettek egy 3/4 órát az életemből. Csak az UTOLSÓ lépés az ügyfélkapu-kód. Hát hol logikus ez?Minden adatodat kézzel kell beírni, és az értelemszerű dolgokat is külön kell kitölteni (pl. levelezési cím, hiába ugyanaz, vagy a nemed, amit kétszer kell megadni, vagy a dátum, vagy az, hogy nem vagyok őstermelő, stb.)
Mindezt söralátét és simplicity jeligére. Kíváncsi vagyok, Mari néni vagy Józsi bácsi hogy boldogul ezzel a nagyszerű programmal...
-
NoLF
veterán
válasz
FehérHolló #37360 üzenetére
Heh, pesten csak a torokoknel, araboknal vagy albanoknal eri meg valtani
-
válasz
FehérHolló #37358 üzenetére
az kemény, pedig az még annyira nem is rossz környék
én mindig a móriczon váltok a correct change-nél, általában ott a legkedvezőbb az árfolyam, az sm lett volna sokkal messzebb neked.
-
FehérHolló
veterán
Elmentem ma eurot váltani egy Lónyay utcai váltóhoz. (Akit érdekel pontosan, kis gugli.)
Hívom az üzletet, hogy nyitva vannak-e?
- Mennyiről lenne szó?
- Sokról.
- Persze, 11-től.
Fél 12-re ott vagyok, senki sehol. Hívom megint. Ja, neki autóbalesete volt, de mindjárt ott van. Közben csövesek gyűlnek körülöttem, roma kisebbség tüzet is kér, piás csávó nekem zuhan.
Ürge megérkezik, adtam neki még 5 percet egyedül, bementem.
- Ja, hogy venni akarok, és nem eladni?! Az gáz, nincs annyi.
- Akkor megveszem mindet, ami van.
- Jó, milyen címletekben kéri? (lol.)
- Nem hiszem, hogy van választásom.
A pénzek leszámolása korrektül ment.- Bizonylatot nem ad?
- Nem tudok, mert hivatalosan most nem vagyunk nyitva.
- Akkor kézzel írott is megteszi.
Hümmög, megírja, lepecsételi. Viszontlátásra. Dátumot utólag írtam rá.Már akkor tudtam, hogy nem lesz sima dolog, amikor telefonon eléggé törte a magyar nyelvet.
Azt hiszem, többet nem megyek hozzájuk. Ezt is csak a szükség szülte.
Cserében: Achivement unlocked - Bought out a currency exchange shop. -
bobsys
veterán
Most erunk haza a mozibol, megneztuk a Star Treket, egy oran belul pedig atmigralok par szaz embert az uj levelezo rendszerre, csak ugy poen keppen
-
B-Man072
tag
Gyors kérdés. Hallottam olyan hogy a cigány nőknél valamilyen vallási mizériumhoz kapcsolódik a szoknya/nadrág viselet. Kérhetnék egy kis tájékoztatást erről?
-
jeges
senior tag
válasz
FehérHolló #37345 üzenetére
a medve utcai központban biztosan van 20ezres
máshol még nem találkoztam vele -
bobsys
veterán
válasz
concret_hp #37349 üzenetére
130-150 knots ami 150-170 mph, geptol es felszallo sulytol fuggoen, leszallaskor 10-15 mph kevesebb
-
válasz
concret_hp #37349 üzenetére
gondolom függ éppen a súlyától is, de én valahova 250-300 km/h közé tippelném.
-
concret_hp
addikt
mennyivel megy egy átlag utasszállító amikor elemelkedik a földről?
-
hát botrányos az is, ahogy ez a novodomszky éva angolul beszél, én tényleg nem hiszem el, miért őt teszik képernyőre.
-
FehérHolló
veterán
válasz
Winner_hun #37339 üzenetére
Azt mondta a csajszi a Mester utcai Cib-nél, hogy a nagyobb fiókoknál lévő automatákban 20k a legnagyobb.
Csak azt nem tudom, hogy mit értett nagyobb fiók alatt, mert a Mesternél is elég nagy van. -
BlacKSouL
addikt
Belorusszia sem rossz, illetve még esélyük is lenne, de a dal nagyon hasonlít valamelyik pár éve győztes dalra... a 2005-ös My number 1-re... illetve a 2004-es Wild dances-re..
-
ToBeY
nagyúr
Ez a Dán csaj nagyon jó volt,szerintem ő fogja megnyerni.
-
Winner_hun
félisten
válasz
FehérHolló #37337 üzenetére
Náluk a legnagyobb a 10k-s ha jól tudom.
-
concret_hp
addikt
válasz
EQMontoya #37334 üzenetére
héten volt belőle vizsga, groupthink jelensége (könyv leírja hogy milyen káros meg stb), van olyan pont ami nem stimmel náluk?
:
1. A sérthetetlenség illúziója: A csoport nem érez semmiféle
külső fenyegetettséget, pedig indokolt lenne. Röviden így
foglalható össze: Minden rendben lesz, hiszen mi egy nagyon
különleges csoport vagyunk.
2. Kollektív racionalizálás: A csoport együttesen meg van róla
győződve, hogy ők racionálisan gondolkoznak. Ha visszajelzést
kapnak azzal kapcsolatban, hogy rossz irányban keresik a
megoldást, akkor az idő nagy részét arra fordítják, hogy
megoldási javaslataikat megmagyarázzák és csökkentsék az
aggodalmat.
3. Morális biztonság: A csoport tagjai meggyőzik magukat, hogy
amit cselekszenek az csak és kizárólag helyes lehet. Ezáltal
ellehetetlenítik a logikai hibák felfedezését és döntéseik
megkérdőjelezhetetlenné válnak.
4. A csoporton kívüliek sztereotipizálása: A csoport tagjai
korlátoltakká válhatnak, a kritikát a versennyel azonosítják.
5. Direkt nyomás a dezertőrökre: Amennyiben a csoporton belül
nonkonformitás alakul ki, akkor különböző befolyásolásokkal
például jutalommal vagy büntetéssel visszaállítják a régi
rendet.
6. Gondolatrendőrök: Az önjelölt gondolatrendőrök meggátolják
a csoport véleményével ellentétes nézőpontok előtérbe
kerülését.
7. Öncenzúra: Az úgynevezett csoportnyomás következtében a
tagok nem fejtenek ki olyan nézeteket, amelyek ellentétesek
az általánosan elfogadottakkal.
8. Az egyetértés illúziója: Az előbbi két tünet következtében a
tagok azt hiszik, hogy egyetértés van köztük, de valójában ez
nem igaz. -
FehérHolló
veterán
Tud valaki Budapesten olyan Cib ATM-et, amiben van 20k-s címlet?
-
-
FehérHolló
veterán
válasz
EQMontoya #37329 üzenetére
A köszönet meg elmaradt. Szóval neked is köszönöm.
bandus: A külföldi befektetők felebaráti szeretetből hozták ide a pénzük. Hogy képzelik, hogy most csak úgy elviszik a dolgos magyar állapolgárok vérverítékkel megszerzett garasait, és még nyerészkedni is akarnak rajtuk?! Mocskos háttérhatalom!
-
válasz
FehérHolló #37331 üzenetére
rettenetes az inkompetenciája ennek a nőnek, botrány az egész...
-
EQMontoya
veterán
válasz
FehérHolló #37315 üzenetére
Racing-bazar.hu es duen.hu, keress rá Almera bontásra. Btw ha 2003-as Almerában váltót kell cserélni, az gáz, ott valakinek irgalmatlanul fából volt a lába.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
concret_hp #37311 üzenetére
Az Aerobús is megáll 5 megállóban, pl. az egyetemvárosban, a Plaza de Espanan, és a forduló végállomása a Plaza de Catalunya. de szerintem az egyik leggyorsabb, legegyszerűbb megoldás 5 €-ért. Én eddig mindig azzal mentem.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Winner_hun #37302 üzenetére
Itt, nálunk, Magyarországon, Salgótarjánban szintén szép vörös sivatagi port tartalmazó eső esett. Az összes kocsi mintha rozsdás lett volna. Az ablaktörlő meg szép iszapsávot törölt a szélvédő szélére. Nagyon örültem neki én is..
Volt már ilyen csak ez most rajtad és rajtam kívül a kutyának se tűnt fel, vagy mindenki más lesz...ta.
-
BlacKSouL
addikt
Válaszolok Neked innen Magyarországról.
Nem. Sajnos nekünk is ilyen volt a cégnél, egy motor zajossági teszt műveletben használjuk a fülest, a Sony meg bekaphatja. Utángyártottban lehet ittott lelni neten, mindenféle kétes helyekről, kétes eredettel, úgyhogy mi azt csináltuk, hogy bevállaltuk a buhertuningot:
Mivel a Sony - aki bekaphatja - úgy csinálta meg a fülest, hogy csak akkor működik, ha ez a fekete műanyag kocka szar benyom egy mikrokapcsolót, mi szépen satuba befogva óvatosan lecsavartuk az akksiról a fekete kockákat, ami úgy jön le, hogy hozzáragad az akksit borító fólia egy része. Ezt később a ragasztó maradékával együtt el kell távolítani maradéktalanul. Veszel egy pár mezei de jó minőségű AAA akksit, feltöltöd előírás szerint (12-14 h) és erre nagyon óvatosan (akár pici kenőanyaggal megkönnyítve) ráerőszakolod a kockákat értelemszerűen. Behelyezed a fülesbe, és enjoy.
Buktatók: eredetiről leszedéskor eltörnek a kockák. újra felszuszakoláskor eltörnek a kockák. Sajna az új akksik külső átmérője általában 0,1-0,2 mm-el nagyobb, tehát biztosan szorulni fog. NEkünk speciel megrepedt az egyik, de hálistennek nem tört el.
Plusz, a füles ugye magának tölti, de ha mégis fel akarod tenni egy külső töltőre, kicsit felfrissíteni, akkor ismét b.szakodni kell a kockákkal. Mindenesetre pár hónapig, (évig?) talán megint jó lesz.
Viszont ha a kockák eltörnek, akkor bukta van (A Sony bekaphatja) -
Tim82
félisten
Tegnap este megnéztük moziban a Star Trek Into Darkness-t. Abrams-éknak kellett volna egy normális 8 éves sci-fi rajongó kölyök konzultánsnak, aki rámutat az összes logikai bakira, amit elkövettek benne.
-
FehérHolló
veterán
Köszönöm mindkettőtöknek!
-
parandroid
félisten
válasz
Winner_hun #37320 üzenetére
Csak szólj előtte, hogy ne lepődjek meg.
Rákaptunk mi is az eBay-re amúgy, nagyon jó dolog, sokszor egyszerűbb, mmint megkeresni, hogy melyik üzletben lehet normális biciklizárat, vagy lámpát venni elfogadható áron - egyszerűen csak rákeres az ember, és 1-2 napon belül itt van, többnyire postaköltség nélkül. Az 1 EUR-s könyvek miatt meg már Katica kékre-zöldre verte a buci fejem, szerinte már nincs hova tenni őket.
p
-
Winner_hun
félisten
válasz
parandroid #37318 üzenetére
Lehet lenne majd 1-2 apróság hozzátok ha nem gond
-
Viszlát
addikt
válasz
FehérHolló #37317 üzenetére
Exnek vettem onnan alapjárati motort a fókszvágenjébe, itthon a bontott volt legolcsóbb helyen 65ezer magyar pénz, ottan meg 22 EUR. Igaz, rájött még 12 EUR postaköltség, de nagyon nem érdekelt.
-
parandroid
félisten
válasz
Én ebay-en nézném, ha a közelben nincs bontó. Illetve én egyáltalán nem nézném, mert nekem egy lengéscsillapítót is el tudnának adni válótként, amennyire értek hozzá...
A szállítás nyilván kérdés, de az eladók nagy részének van EU-n belüli ajánlata. Mivel persze a költség általában súlyfüggő, olcsó nem lesz, de itt legalább van miből válogatni.
p
-
Viszlát
addikt
válasz
Német eBay.
-
FehérHolló
veterán
Hol érdemes bontott váltót keresni egy 2003-as Nissan Almerába?
-
concret_hp
addikt
"A tizenegy éves büntetésen kívül a férfitól egymillió forintot koboztak el, és az egész eljárás öt és fél millió forintos költségét is neki kell kifizetnie. A bíróság a bűnjelek közül két darab tízforintos érmét visszaadott az elítéltnek, elrendelte viszont egy doboz cigaretta megsemmisítését."
hát ez kész
-
tildy
nagyúr
válasz
concret_hp #37299 üzenetére
Bejutas: 46-os busz, bevisz a Plasa Espana-ra. Legalabbis ismerosom igy jutott be.
-
tildy
nagyúr
válasz
concret_hp #37301 üzenetére
Varj mar fel percet, es megmondom. A helyi hivassal hivhato telszamot is, meg hogy kell-e.
Na, nem kellett megadni . A telszam pedig: 06 1 / 358- 65 91
-
Tim82
félisten
válasz
concret_hp #37301 üzenetére
Jogos, most nézem, már nincs emailcím kitéve, ami elég nagy szemétség... Esetleg itt.
bobsys: Máté.
-
bobsys
veterán
A Mathew minek felel meg a magyar nevek kozul? Mate vagy Matyas?
-
Winner_hun
félisten
Még ilyen esőt. Ahányszor csöpögött és elállt mindig le kellett mosnom a szélvédőt mert igencsak sáros(nak tűnő) maradvány maradt rajta. Nem találkoztam még ilyennel, tiszta folt volt a szélvédő néhány csepp esőtől.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a politizálás!
- Rengeteg pénzt kapott az USA-tól az Intel, de Trump kért cserébe valamit
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- sziku69: Szólánc.
- OpenWRT topic
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Béta iOS-t használók topikja
- Gitáros topic
- Öngyilkossághoz adott útmutatókat a ChatGPT, perelik az OpenAI-t és Altmant
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung UE40NU7192 101 cm / 40 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- LG 65NANO81T3A 165 cm / 65 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- LG 50NANO803PA 126 cm / 50 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Xbox One S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
- Dell Latitude 5420 i7-1185G7 16GB 512GB magyarbill. 1 év garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G8 - i5-1145G7 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest