Hirdetés
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- MaxxDamage: (TongFang) Medion Erazer Beast 16 X1 benchmark
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
FehérHolló
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
Magyar Bálint majd elrendeli a hószünetet.
dragonfx: Szánkózni csak fagyott havon lehet jót. Amiből már nem lehet hóembert építeni, mert nem áll össze.
-
concret_hp
addikt
én amúgy kiváncsi lennék mi lenne, ha egyszer úgy tényleg beütne a tél? esik 10 centi hó és 3-4 sávos utakon se lehet közlekedni, mert nincs letolva fél nap múlva sem

-
dragonfx
veterán
járt ma valaki már a tabán fele.megvan még ott a hó?mert itt a 10kerbe nagyon olvad.

-
Magadnak kerested a bajt
. Bár Magyarország ilyen, mindenhol welcome drink a pálinka és sör mellé is az dukál
. Ilyenkor örülök hogy elég jól bírom az alkoholt, bár nem igazán iszom, maximum sört
. Szóval tegnap hazajöttem hulla fáradtan, erre a közelben lakó fiatalságnak rendeztek valami bulit (hányós-tombolós-arcra élvezős), ergo 11-től hajnal 5-ig tombolt a zene. Bíztam benne hogy 2-3 óra felé bealszanak, de nem tették, így maradt a párna fülhöz szorítása továbbra is
. Annyi az alvásnak, csak 5-től tudtam 8-ig aludni, bár előnye csak annyi hogy itthon vagyok a mai nap
. -
BlacKSouL
addikt
Ezen az útvonalon (FŐÚT!) tegnap este 1 óra alatt előfordult eső, havaseső, havazás, majd havaseső, eső. Az út első 6 km-én vizes út volt. A Zsidó hegyen túl vizes-latyakos, majd Kishartyántól hókásás, Ságújfalutól Szécsényig takarítatlan, letaposott, 5-10 cm vastag nedves hó, és porhó. Szécsény mellékutcáiban 15-20 centi szűz, vagy keréknyomos hó. Visszafelé ugyanez fordított sorrendben. Átlagsebesség: 30-50 km/h.
Tehát aki szerint minden rendben az utakon, és milyen jujjdenagyonjó és milyen jujjdeszép, az tehet egy szívességet... -
Mawyx
őstag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Azt is szeretem, mikor mehetek?

-
tbs
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére

...De az én koromba' már igénytelen vagyok...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
bobsys
veterán

Örömködsz? Szereted a havat? Imádod, ahol kószán hullanak alá a szeleburdi hópelyhek? Kiállsz az utcára, égnek tátott szájjal, és megpróbálod bekapdosni őket?
Akkor jó, ugyanis jöhetsz hozzánk lapátolni.
-
válasz
concret_hp
üzenetére
mert ő egy ilyen kocka. a hetvenes évekből

-
válasz
Winner_hun
üzenetére
1500 euró valóban majdnem minden kártyás limiten túl van...
-
Winner_hun
félisten
1500 euro elköltése gyanús a banknál és korlátoztak. Már csak 700 dollár van hátra, remélem nem kell megint telefonálgatnom..

-
NoLF
veterán
válasz
Tothgera30
üzenetére
elfáradtam. szerda óta vagyok az országban, azóta ipari mennyiségű alkoholt sikerült magamba dönteni, megszámlálhatatlan mennyiségű pénzt sikerült elkölteni és még a fele baráti társasággal nem futottam össze a tervezettből. így aztán ma már éjfél előtt itthon vagyok és fekszem le aludni sörmámorban

-
Elfáradtam
. Egész nap melóztam, aludni kéne, de már az se megy könnyen
. -
válasz
troland26
üzenetére
Hogy is van a mondás? A vén kecske is megnyalná a sót, mi..?

@PannonGSM: mindegyik szín jól áll, de a legjobb az eredeti, a természetes

@Viszlát: valóban, viszony az első teljesen homályos, és alulexponált; így szerintem a másik jobb.
Amúgy pedig a DSLR-hez szokott szememnek mind a kettő kritikán aluli
@Tim: hát én is nehezen tudtam tűrtőztetni magamat a GPS-es sztori hallatán.
A Photoshop-ot pedig köszi, de tekintve, hogy több fájl van, egyszerűbb a hekkeltet használni, nincs kedvem lementegetni
ui. azért vicces, hogy odaírták az 56k-s modemmel való letöltési időt...
-
-
VoDaFoNe
aktív tag
válasz
fokukac
üzenetére
barnakorszak. (imádtam de nagyon mű volt nekem ráadásul sokkal több bajom volt vele mint a szőkével)
szőkeség bár most már egy leheletnyivel világosabb (jó itt brutálisan platinának hat, de természetes fényben sokkal eredetibb, és nem mű) -
édes istenem...

színes-közlekedés-technika-Horvátország-Belgium
Brüsszelbe indult, de Zágrábban kötött ki egy belga nő a GPS segítségévelZágráb, 2013. január 14., hétfő (MTI) - Brüsszelbe indult otthonából egy belga nő, de csak Zágrábban vette észre, hogy a GPS rossz irányba vezette - jelentette a horvát sajtó hétfőn belga hírportálokra hivatkozva.
Sabine Moreau január ötödikén hajnalban Solre-Sur-Sambre településről az onnan mintegy 75 kilométerre lévő brüsszeli pályaudvarra indult egy barátjáért. Hajnalban felkelt, fogta a lánya autóját, bekapcsolta a GPS-t és beütötte a címet - mesélte a hölgy újságíróknak a Vecernji list ismertetése szerint.
A navigációs rendszer azonban hibázott és tervezett úti célja helyett Brüsszel északi negyedébe vezette, onnan pedig egyre távolabb és távolabb.
"Láttam, hogy útközben különféle nyelvű táblák váltakoznak… Aachen, Köln, Frankfurt, de nem foglalkoztam velük, csak hajtottam tovább" - idézte a 67 éves asszony szavait a Novi List horvát napilap.
Sabine Németországban kisebb közlekedési balesetet okozott, amiért 300 euró büntetést kell majd fizetnie, de ez sem zavarta meg. Megállapította, hogy pihennie kell, aludt egy keveset, majd folytatta az autózást.
Közben fia aggodalmában riadóztatta a belga rendőrséget, mert anyja nem jelentkezett a telefonhívásokra. A rendőrök öngyilkosságra gyanakodva átkutatták az asszony lakását, de hiába.
"Amikor elhagytam a Zágráb táblát, rájöttem, hogy vissza kell fordulnom" - idézi a Jutarnji List is Moreau asszonyt.
A belga nő szombaton reggel indult el otthonról és közel 3000 kilométernyi autózás után hétfőn este érkezett haza - közölték a horvát lapok, térképekkel illusztrálva a történetet. -
Verus
senior tag
Nahátnahátnahát

-
VoDaFoNe
aktív tag
de az ő arcához illik...

HELP!
tételeket kéne nyomtatnom. igen szőke vagyok és az informatikus család szégyene (még mázli hogy turizmust tanulok) de egyszerűen nem értem mi a baj.
hiába van a nyomtató rendesen mindenhova bekötve és illesztve, papír a helyén, festékszint is tökéletes.
elkezdek nyomtatni, be is veszi, nyomtat is szépen rendesen de egy full üres lapot ad ki....
hiába próbálom többször akkor is.. -
válasz
FehérHolló
üzenetére

nyilván nem akarok 3 hónap után lelécelni, ez remek hely lesz nekem, és mindenki jól jár
bár ezt mondtam az előzőre is, de hát ott mégsem ajándékoztak meg ilyesmivel két hét után.btw egy ilyen keretet sikerült találni: [link] sajna kevés állt igazán jól, mondhatni ez az egy db. de szimpatikus lehettem a csajszinak, mert nem volt akciós, de így is kaptam rá engedményt
vagy ilyen [link], nem tudom melyik pontosan. 9k-t rá kell fizetnem a finanszírozási keretre, de legalább vanegy rendes kukkerom. ja, amugy a legalsó színváltozat
szerintem menő.mawyx, a hét vége fele összefuthatnánk akkor szemüveg ügyben

-
VoDaFoNe
aktív tag
válasz
FehérHolló
üzenetére
owned.

erre nem tudok mást mondani.

-
szemuveg biznisz letudva.. vegre
eleg faszanyos darabot sikerult kivalasztani,igy harmadik alkalomra
mar csak azt remelem,hogy a ceg hamar visszacsengeti az arat. -
troland26
őstag
válasz
FehérHolló
üzenetére
ok így fogok tenni

-
troland26
őstag
A szóban forgó egér egy ezer éves noti egér . A kedves főnökasszonyomé csak nem nagyon reagált már a kattintásokra . Miután befújtam tökéletes lett csak gondolom sok lett a kontakt spray és most már nem is kattan .. mondjuk reagál a nyomásra . Van arra esély , hogy ez az anyag idővel elpárolog belőle pl ha rárakom a radiátorra ?

-
FehérHolló
veterán
Nálunk a Razer egerek szokása volt, hogy garancia lejárta után 1-2 héttel meghibásodott a mikrokapcsoló. (5-6 egérről beszélek, mindegyiknél ez volt.)
A Kraiten kívül mindegyiknél lefújtuk kontaktpuceváló sprével a mikrokapcsolókat, azt utána legalább 2 évig nem volt velük semmi gond. (A Kraitnek elcseszett razer logó alakú csavarfejei vannak, nem sikerült semmivel kicsavarni.
) -
tbs
addikt
válasz
troland26
üzenetére
Mikrokapcsolókat nem illik kezelni ilyen anyaggal, mert mindegyik kenése és kontaktja élettartamtervezett. Azaz ha a kattanás/kontakt eltűnik, akkor csere. Természetesen nekem is volt olyan 10+eFt-os egerem, amelyik 2 hónap múlva balgombbeteg lett -> cserélték a cuccot. A gyártási hiba azért nem általános.

-
troland26
őstag
urak/hölgyek
Van egy egerem aminek a mikrokapcsolóját befújtam kontakt spray-vel és most nem akar reagálni semmire ill reagál csak nincs az a kis kattanás . Nem tudom van -e ennek a problémának topikja , ha igen valaki oda irányíthatna . Vagy , ha valaki tudja a megoldást akkor azt is szívesen venném . Lehet csak hagyni kéne , hogy kiszáradjon ...
-
FehérHolló
veterán
válasz
VoDaFoNe
üzenetére
Hallgatnál inkább headhunterzt, többé válnál.

-
VoDaFoNe
aktív tag
válasz
FehérHolló
üzenetére
okostelefon a padon.. csak nem kell jegyezetelnem viszont gépes teremben vagyunk.

-
VoDaFoNe
aktív tag
turizmus óra.
-
Mawyx
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
Remélem ezeket elfelejtem mire hazaérek, különben rárabolok a hűtőre rendesen

-
hehe, most lűtom csak, hogy az rtl klub székháza a barátok közben található

-
parandroid
félisten
-
bobsys
veterán
Reggeli preferenciam a bagel + kremsajt, tojas vagy a klasszikus peanut butter jelly sandwich Piritos egyik fele mogyorovaj - a sos valtozat nem az edes nutella- masik fele lekvar aztan osszeboritod jol a kettot es lehet is enni.
Ha utazom es hotelben vagyok akkor altalaban ezek mind jonnek ugyanis olyankor nem nagyon van idom kimenni ebedelni a melo miatt es csak reggeli meg vacsora van. -
Mawyx
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
A kenyérféléket nem szeretem (kenyér, zsömle, kifli, bagett, mindegy minek nevezzük.) A pirítóst viszont szeretem, ez jó ötlet, kis lekvárral, mézzel, nutellával, nymm-nyamm, meg is kívántam.
-
parandroid
félisten
válasz
Viszlát
üzenetére
Nekünk gyerekorvos kólát szokott ilyenkor ajánlani a gyerekeknek. Hidegen, jó szénsavasan. Mondjuk ha hányingerem van, nekem is jólesik, persze te valószínűleg nem abban az állapotban vagy.
Mindenképpen keresnék orvost amúgy, egyrészt mielőbbi lázcsillapításra van szükséged (a hányás miatt ez injekció lesz), másrészt azonnal kötni fogják infúzióra a sóoldatot. Ha Magyarországon lennél, borítékolnám a pár napos kórházat, de gondolom ez külföldön is valószínűleg be fog játszani.

Jobbulást!
Mawyx: Én reggelire a piritóst szoktam preferálni, azt jó sok mindennel lehet ízesíteni, de gyakran csak egy kis vajat, vagy margarint teszek rá, amikor forró, hogy jól ráolvadjon, és kicsit megsózom. Itt viszont lehet kapni előre félig sütött bucikat, be kell dobni 10 percre a sütőbe, és friss, ropogós, meleg péksütid van reggelire. Fantasztikus dolog, teljesen addikt lettem. Szerencsére sokféle van, fehér, barna, tarka, mindenféle magos.
p
-
Mawyx
őstag
válasz
bobsys
üzenetére
Én annyira undorodom a szendvicstől, hogy nem birom megenni reggelire se, főtt kaját reggelizek vagy rágcsát, de a péksüti, zsömle, felvágott, akármi, klasszikus reggeli egyszerűen nem kell. Ma bácskai rizseshúst reggeliztem, ebédre meg zúza pöri van, de azt majd ha hazaértem melóból, az meg még nem most lesz.
-
olvasom itt a kuszaszemű miniszter sajtóközleményét arról, hogy miért esik a forint...
hát, mindig azt hiszem, hogy nincs lejjebb, de mégis mindig van...
-
-
csizmás szisza...
én is beértem, a szokott 15 perc alatt kb. 1 óra alatt.
ebből negyed óra a kocsi kiásása volt. Tudom, hogy nem a méret a lényeg, de nem 10 centi volt az, hanem inkább 15...
És a járdáról természetesen úgy lapátolták le, hogy a vezetőoldali ajtó elé tolták az egészet, ott kb. fél méter állt, be se tudtam ott szállni
Aztán bejöttem a körútig, kb. gyökkettő volt a forgalom sebessége, és felszálltam a 15-ös buszra, aminél - első ajtós felszállást és jegybemutatást vezettek be, holott ma állítólag ingyenes a békávé. na mindegy, támogattam őket 320 forinttal...
aztán a busz eljutott a kossuth térig olyan 20 perc alatt, kb. köbgyökketővel.
imádom a havat.
Viszlát: ahogy neduddki mondja, és igyál unikumot! mert az kis mértékben gyógyszer, nagy mértékben orvosság, és fertőtlenít!
-
Viszlát
addikt
Nem vagyok túl rutinos ilyen téren (szerencsére), lehet, hogy túldramatizálom, de ha tudnád, hogy milyen brutális módon történik mindez, neked se lenne kedved kísérletezni, szerintem.

FehérHolló: ajajj, ez elég komolynak hangzik, gyorsan utánaolvastam, ha nem javulok délutánra, akkor tuti elmegyek dokihoz, csak az tart vissza, hogy itt köztudottan nem nagyon adnak antibiotikumot...
Neduddki: ó, köszönöm a tippeket, meg azt is, hogy normálisan írtad le.

BlackSoul: hát ez még egészséges gyomorral is durván hangzik, de majd egyszer kipróbálom.

-
BlacKSouL
addikt
válasz
Viszlát
üzenetére
Én két napja a következőket eszem/iszom:
húsleves, párolt káposzta, tejeskávé, reszelt alma, 2 liter ásványvíz, virsli, paradicsom, tejes tea, joghurt, reszelt alma, cékla, tejeskávé, tejes tea.
Kb. ebben a sorrendben szombat reggeltől vasárnap estig.
Egyetlen egyszer voltam retyón, dülledtszemmel egy félmaréknyi eredményért.Szerintem ki kéne próbálnod a fentieket, bár mindenki szörnyülködve hallgatja..
mod: Amúgy fiatalabb koromban nekem a lábasnyi pirított gríz volt ami megfogta(pici cukorral), de úgy, hogy előtte a széntabletta vizes szénporként távozott
-
neduddki
nagyúr
válasz
Viszlát
üzenetére
HI!
bemaszol a zuhany aa es testhomersegletu vizrol hutod vissza a vizet, utann szigoru agyban dogles
algopirin inyekcio, kegyetle keseru, de hatasos, c vitamon rago tabette /me nem gyun ki/, megprobalni 70%folotti csoki, de lassan ha nagyon nem mulik akkor doki mert kiszaradassalnem jo jaccani
inni langyos tea /ha megnyuszik a gyomor pici sois mehet bele/, enni ki ssovizben fott kolomper, de az megodebbudv
neduddki
-
Viszlát
addikt
Elnézést kérek előre a kérdésért, nincs türelmem a neten vadászni, segítsetek: éjfél óta megállíthatatlanul távozik belőlem minden szilárd és folyékony halmazállapotú anyag. Elvileg ilyenkor sok folyadékot kell inni, de akármivel próbálkozom, egy percen belül szabad levegőre vágyik. Az egy dolog, hogy már rohadtul szomjas vagyok emiatt, de semmiféle gyógyszert nem tudok bevenni (igaz, csak gyöngyöt próbáltam, sokszor segített háborgó gyomor esetén, bár ilyen durva esettel még nem kellett megbirkóznia soha), ugyanúgy távozni kíván. Hozzáteszem, hogy kétszer mértem lázat, mind a kétszer kicsivel 39 fölötti értéket kaptam...
Ja a kérdés az, hogy mi a fenét lehet ilyenkor csinálni?

-
FehérHolló
veterán
bocs, nem szóltam semmit a kockás öltönyről/zakóról.
[link] -
Mr.Csizmás
titán
üdv,
adott 12 db űrlap officeben, mindegyiken van 2-3 db "beikszelhető" rész. szeretnék olyat csinálni, hogy paraméterek kitöltésével a program beikszeli, illetve választással kijelölve, hogy melyik számúakat szeretném kinyomtatni a 12-ből, és akár egy all-in, vagy adott darabokat nyomtatva.
ezt mivel tudnám megvalósítani? excel? office?

-
BlacKSouL
addikt
Örvendezzetek csak..
Nyáron olyan döghőséget küldök rátok idén is, hogy még a szemetek is izzadni fog
-
Viszlát
addikt
Esik a hóóóóóóó (na jó, inkább csak szállingózik, de itt már ez is nagy szó)!!!

-
lekellene feküdni már, de reggel vizsga, és a szélerőművek szabályozási kérdéseit még nem igazán vágom :/ viszont vizsga után munkában is helyt kellene állnom valamilyen módon, szóval nmi alvásra is szükség van. 3kor fekszem asszem.
-
támogatom az angliai hóexportot, de ide ne kérjen senki több havat..!

essen a hegyekben. ide nem kell.
ma vezettem 200 km-t szakadó hóesésben, nem volt vicces.amúgyangliában se az, mert senkinek nincs téligumija, pl...
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a politizálás!
- JBL Quantum400 gamer fejhallgató
- ÚJ MSI CYBORG 15 A13VF - 15.6"FHD 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 4060 -3 év garancia
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3588, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

. Bár Magyarország ilyen, mindenhol welcome drink a pálinka és sör mellé is az dukál
. Ilyenkor örülök hogy elég jól bírom az alkoholt, bár nem igazán iszom, maximum sört
. Szóval tegnap hazajöttem hulla fáradtan, erre a közelben lakó fiatalságnak rendeztek valami bulit (hányós-tombolós-arcra élvezős), ergo 11-től hajnal 5-ig tombolt a zene. Bíztam benne hogy 2-3 óra felé bealszanak, de nem tették, így maradt a párna fülhöz szorítása továbbra is
. Annyi az alvásnak, csak 5-től tudtam 8-ig aludni, bár előnye csak annyi hogy itthon vagyok a mai nap

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)