- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
Új hozzászólás Aktív témák
-
7
addikt
válasz
PindurAnna #34384 üzenetére
Na szép, szóval ráncos is vagyok.
-
Dylen
senior tag
válasz
EQMontoya #34388 üzenetére
jó neked.
A net még mondjuk rá, hogy jó is... de a tv adás katasztrófa! Visszatérő problémám, hogy szétesik a kép és a hang, és persze jöjjek haza napközben, hogy beengedjem a kollégákat, akik most negyedszerre is meg fogják állapítani, hogy túl erős vagy túl gyenge a jel, és beállítják.
De hogy mi a rohadástól állítódik el, az persze nem derül ki.
És egyébként most először sikerült mindezt telefonon bejelenteni, de így este 11kor is negyedórát kellett várnom míg eljutottam egy nyomorult ügyintézőig... -
7
addikt
válasz
PindurAnna #34380 üzenetére
Babaarc? Az minden, csak nem babaarc.
-
7
addikt
válasz
PindurAnna #34378 üzenetére
Elgondolkodtato, hogy mennyire kevesbe fura ezt a parbeszedet noktol hallani, mint ferfiaktol.
-
VoDaFoNe
aktív tag
válasz
PindurAnna #34376 üzenetére
már kétszer vágták.
előzőleg 12 centit nyisszantottak belőle, most csak a végét (1-2cm)de újra növesztem.
először is azért kellett levágni mert muszáj volt.
-
VoDaFoNe
aktív tag
vörös lettem.
Defuriii -
fokukac
nagyúr
...Az a jó abban, hogy egy sarokra dolgozom a parlamenttől, hogy bármikor tudok menni tüntetni. : )
-
Dylen
senior tag
Nemhiszem el, hogy még csak hétfő van
-
BlacKSouL
addikt
Akkor ezé' lehet elterjedve ez a jéghidegen igyunk sört hogy a nyelvünk elfagyjon ne érezzen semmi ízt gyakorlat. Hogy az ócsó Kőbányait meg Ászokat, meg a BEER márkájú valamit fogyasztani tudják. Meg a csapolt, hígított vásári söröket, műanyag "korsóban", hogy a műanyagra ráfagyjon a dér.
Hozzáteszem az én torkom fázott már meg jéghideg sörtől, és az ízét sem éreztem. -
BlacKSouL
addikt
-
válasz
PindurAnna #34347 üzenetére
Ezt is Erzsébet, vagy minek nevezik utalványban kellene adni, azt akkor azt igya el
-
PindurAnna
Közösségépítő
Útban melóba ma reggel 7 részeggel találkoztam. Korán reggel már így ki vannak ütve
De nincs pénz a gyereknek iskolára, vagy külön foglalkozásra, játékra, meg el vannak maradva a rezsivel..de italra és természetesen cigarettára van
Hmm most jut eszembe..hát megjött múlt héten a családi pótlék..abból lehet a nagy dőzsölés..
-
BlacKSouL
addikt
Azok a multilevelesek tudnak a legjobban felháborodni azon, hogy a kedves ismerősök nem akarnak a saját érdekükben multilevelesek lenni, akik a leginkább át tudják venni a magát semmiképpen nem multileveles vállalkozásnak mutató multileveles vállalkozás marketingfilozófiáját, miután rájöttek, hogy bizony a mai világban csak erőteljes marketingmunkával lehet multilevelesnek lenni.
Eleddig a következő rendkívül kevés munkát igénylő, rendkívül hasznos, és 1 hónap után már százezreket hozó szervezetekbe nem szálltam be, és estem el sokmilliárd forinttól: 20 évre lekötött biztosítási konstrukció, aloevera, forevörliving, cepteredény, lájonessz, meg még volt egy ami nem nagyon jut eszembe.
Soksokéve nem látott ismerőst aki benne van régóta, megkérdezve a válasz sosem az, hogy ááá, egész nap otthon számolom a pénzem, hanem kitérő válaszok jönnek, meg hogy miért akarok én ilyen titkos dolgokat tudni mikor nem vagyok benne, meg kiderül hogy amőgy van bejelentett állásuk, kapnak fizetést, abból élnek, és kb. ennyi.
Az mlm szerveződések már eleve azzal indítanak, hogy EZ nem mlm, mert pontosan jól tudják, hogy itt nálunk milyen híre van az mlm-nek.
Úgyhogy kérlek benneteket, hogy küldjetek nekem 1000 Ft-ot, legalább 6-an, de inkább 10-en, és mindenki szóljon az ismerőseinek, hogy küldjenek nektek 1000 Ft-ot, abból ti küldjetek nekem 100 Ft-ot, és aztán ők is jól szóljanak az ismerőseiknek, hogy küldjenek nekik .... És ez most nem mlm, nem átverés, hiszen egyre több és több pénzetek lesz, mindenki ezt csinálja. Nem kell csinálni semmit, küldjétek, küldjétek... -
Tim82
félisten
-
Mawyx
őstag
Magamra haragítottam egyik rokonunkat, mert kihagyom az év lehetőségét, amivel milliókat lehetne keresni, csak egy előadásra kéne elmennem, azt hitte ennyit igazán megteszek a saját érdekemben... Nemet mondtam, erre ma még írt egy szép kis levelet. És persze én érzem magam rosszul.
-
jol indul a het, sikerult eltuntetnem valahova az erzsebet pakkomat, pedig neg csak 1k-t koltottem el belole :/ remelem bent hagytam a fiokomban, nem orulnek neki, ha elhagynam.
-
degu
senior tag
A metrón zsir,amikor az ajtó mindkét oldalára beáll 1-1 paraszt,igy egyszerre csak 1 utas tud kibeszállni.
Ez akkor idegesit igazán,amikor időre futok,és b*szakodni kell az ajtónál a tömegnek.
Egyszer rákérdeztem az ajtónálló majomnál,hogy: - tessékmondani...a portásnak teccik lenni...? /Nem hallottam mit válaszolt,mert siettem./
-
EQMontoya
veterán
válasz
FehérHolló #34337 üzenetére
Szimplán nem mer.
-
EQMontoya
veterán
válasz
FehérHolló #34335 üzenetére
Csak óvatosan, meggondolnám én azt a 3 év letöltendőt.
-
bobsys
veterán
válasz
fokukac #34331 üzenetére
Kansasben az ugyfelhez menet minden reggel veszek a benzinkuton kavet (600 ml $1.50) aminek nem rakom fel a kupakjat, igy a kocsiban mar elkezd hulni es mire berek meg lepakolok az asztalnal addigra lehet inni. Ez ugy 10-15 perc miutan megvettem a kavet.
(#34332) EQMontoya: megszokhato, itthon azert van egy nagynyomasu presszo fozo, minden delutan azon fozunk egy adagot
Kavezokban lehet kerni shotot, furan neznek olyankor az emberre (nem sokan isszak igy) de adnak
-
EQMontoya
veterán
A híg kávétól én is agyfaszt tudok kapni, Lufthansán is tele volt vele a tököm. Töltenek egy decit, de átlátszó... A kólában több koffein van kb. Az ízéről nem is beszélve.
-
fokukac
nagyúr
na, főzőmester úr, Ön szerint mi az ideális hőmérséklet?
n sosem mértem még meg, de azt megfigyeltem, hogy miután kivettem a hűtőből, olyan fél órával esik a legjobban.
Bobsys: ezek a jenkik teljesen nemnormálisak. Bezzeg a fél literes híglötty kávét, azt 98 fokon isszák, és kb fél óra, mire iható hőmérsékletűre hűl...
-
EQMontoya
veterán
Sorry, lehet, hogy én már keverem, mert a madridi metró már a leszállásnál is ilyen volt: megáll, megnyomod a gombot, nyílik az ajtó. Amíg mozgott, hiába nyomtad. Jártam vele pár hónapot, el vagyok kissé szokva.
Főleg, hogy itthon meg általában autózok.
-
Dylen
senior tag
válasz
EQMontoya #34322 üzenetére
Nemértem miről beszélsz
A leszállásjelző a kombínón is ugyanúgy működik, mint a többi járművön, hamarabb kell megnyomni, minthogy a megállóba érnénk.
Én továbbra is a felszállásról (és a felszállókról) beszélek. Amikor beér a vili (pl a 2-es is), egy kicsit várni kell, amíg elkezd a fény világítani, addig kívülről hiába nyomkodják, nem fog nyílni, csak akkor érdemes nyomni ha már világít. -
EQMontoya
veterán
A legtöbb buszon, ami van jelző, arra szolgál, hogy a megálló előtt, még a mozgó járművön jelezd, hogy Te le akarsz szállni a következő megállóban, így ott az ajtó ki fog nyílni. Erre ugyanabban a városban, a Combinora felszerelünk egy olyan rendszert, ami pont az ellenkező elven (a megállóban nyomd meg, ne előtte) működik. Nem lep meg, hogy össze-vissza nyomkodják.
-
BlacKSouL
addikt
Az istennek se hiszi el senki, hogy a sör nem 0 és 5 fok között a legideálisabb, de akar győzködni másokat a fene.
-
Traxx
őstag
Sziasztok!
Csinálom az adóbevallásomat, és eljutottam a végéig, az 1%-os felajánláshoz. A korábbi években rákkutatással foglalkozó alapítványoknak adtam, és ezt szeretném tenni idén is, azt gondolom, hogy ha valahova, akkor ide megéri tenni. Az lenne a kérdésem, hogy a Simor Pál Rákkutató Alapítványon kívül hova adhatnám? A gugli keveset segít, vagy csak nem jól próbálom...
Köszönöm előre is
-
Mawyx
őstag
válasz
FehérHolló #34313 üzenetére
Az én vérnyomásom attól emelkedik, amikor a csurig teli villamosra még felpréselik magukat egyetlen megálló kedvéért
-
Dylen
senior tag
Hihetetlen, hogy még mindig nem értik az emberek, hogy a kombínó ajtaján lévő nyitógombot addig hiába nyomogatják, amíg nem kezd el világítani. És csak nyomja és nyomja és...
...és csodálkozik, hogy nem nyílik. -
bobsys
veterán
válasz
fokukac #34309 üzenetére
De meg, hogy.
Tegnap voltam "kilakoltatni". Ismseros megkert, hogy egy oregg, 82 eve neninek segitsunk pakolni. A bank viszi a hazat es koltoznie kell mashova. 3 eve nem fizeti a felvett jelzaloghitelt. 59 eve elt a hazban meg o epitette a ferjevel. Nemtudom mi tortent, de gondolom vett fel ra valami miatt hitelt es nem tudja mar fizetni. Egyedul el (fia is mar hatvan eves), agyban teljesen rendben van, iro, mindenfele haborus csatakrol ir konyveket, csak gondolom anyira nem nepszeru mint a Szurke 50 arnyalata vagy mi.
A haz bazinagy, evek ota nem volt takaritva (alig bir menni az oreglany, ilyen gurulos tv alvannyal kozlekedik), rohadt budos volt viszont rengeteg konyve es szep berendezesi targyai vannak. Adott is nekunk kristaly poharakat, ezustnek latszo kancsokat, illetve ha meg mevan akkor ma mikor megyunk atvinni par dobozat akkor ad egy festmenyt.
Osszesegeben sajnalom a nenit, el kell mennie onnan ahol az eletet leelte es gondolom ezerszer megbanta, hogy felvett jelzalogot a hazra par eve (talan belerangatta valami okos penzugyi tanacsado valami baromsagba), de teny, hogy egyedul akkora hazat nem is lehet fenntartani. Ami erdekes, hogy van egy fia es lanya akik oda se szagoltak tegnap. -
fokukac
nagyúr
szééép
Autót vezetö honpolgártársaim!
Nézzük mit kaptunk a györi közútkezelö agytrösztjeitöl valentin napra?...
Értelmezzük a látottakat együtt!
Tehát!
1. Jössz ki Györböl, ami lakott terület, tehát 50-nel mehetsz max.
2. Van kb. 3 métered, hogy felgyorsíts vmennyire, amiböl azonnal vissza is kell lassítanod 70-re, hiszen a tábla ezt egyértelmüen közli Veled!
3. Van további 2 métered, hogy innen ismét vissza lassíts 50-re (halkan jegyzem meg, 10 méterre sem vagy még a Györ vége táblától...) hiszen bármikor jöhetnek a szarvasok, amit ugyan Szentivánon még soha senki sem látott, de a Nobel-díjas kolléga még azt is tudni véli, hogy ezek a szarvasok 2,2 km hosszú szakaszon törhetnek Rád, így mennyél csak szépen 50-nel!...
4. Majd újabb 2 méter múlva ismét fékezzél, hiszen az úthibára figyelmeztetö tábla erre kér udvariasan, mert még mindig olcsóbb/egyszerübb kirakni, mint kátyúzni!...Konklúzió nincs, a kérdés is nyilván költöi, hogy mi értelme volt, de qrva szívesen találkoznék azzal a seggfejjel, aki ezt kitalálta, engedélyeztette, kiviteleztette, és tuti lenne nálam egy hólapát! Elöször elbeszélgetnénk, aztán ellapátoltatnám vele Szentivánon amit eddig még nem csináltak meg, és csak utána basznám tarkón!...
U.i.: autós forgalmi vizsgán tudom ajánlani a helyet!...
-
fokukac
nagyúr
válasz
FehérHolló #34305 üzenetére
"...de semmi buzulás..!"
-
Tim82
félisten
válasz
FehérHolló #34305 üzenetére
Zavarba hozol.
-
Winner_hun
félisten
Söricillin
-
Viszlát
addikt
válasz
EQMontoya #34300 üzenetére
Szerintem valamit félreértettél. Azért a kedvenc mondatom, mert szinte minden hobbi autós ezt használja a véleménye alátámasztására, miközben egy meglehetősen szubjektív, nehezen mérhető információmorzsáról van szó, ami az ég adta világon semmit sem jelent a másik fél számára, csak annyit, hogy a vitapartner láthatólag el van szállva saját magától a vezetési tapasztalatait illetően.
A kényszeres túlvezetésről meg szerintem teljesen egyértelműen kiderült a véleményem az írásból, már a cím sem véletlenül lett az ami, nem pedig Furgonos mennyország.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Deep Max - Használt, karcmentes
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest