- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
Új hozzászólás Aktív témák
-
neduddki
nagyúr
válasz
parandroid #34697 üzenetére
HI!
na majdnek:- )))
udv
neduddki
-
V.Stryker
nagyúr
Itt most a lakásszövetkezetessel beszéltem, akik megbízták a vállalkozót. Érdekes, épp ma lesz nálunk felmosás.
A végén egyébként a telefonbeszélgetés egy 5 perces üvöltözésbe torkollott. Közölték,hogy a rendes lakók ha sáros lábbal mennek be, azt is feltörlik maguk után, csak az olyan kötekedőkkel van baj, mint én. Én közöltem, hogy nem a seggéből rángatott ki, beszéljen más hangnemben. A végén kiderült, hogy a lakók szara után nem ők takarítanak, az nincs benne. Mondom, akkor mi van benne? A szálló por? Igen, pontosan az. Nem pedig az, hogy a kerékpárral, vagy cipővel a szar behordjuk. Húzhatnék zacskót a lábamra és a sarat a lakásomba verjem le a cipőmről a szart. De így, ebben a stílusban.... hát eszem faszom megáll.
Igazából az a gond ezzel, hogy hajtják be a pénzt ezerrel, ha szólsz valamit, akkor ez a stílus. Ha mondassz neki valami olyat, akkor azonnal beperel. És közben elcsalja az összes választást tizenéve. Ja, ezt se lehet mondani, mert ezért is perel. Tudjátok, jön a választás,ott vagyunk háromszázan,mindenki ellene szavaz. Erre jön a haverja,hogy őt 400-an bízták meg,hogy a nevükbe szavazzon, itt a papír róla...és hát ő mellette szavaz. Bumm...el is van intézve.
Felügyeleti szervük nincs, csak a polgári bíróság.
MIközben tizen-száz milliókkal gazdálkodnak, mint kiskirályok.
-
Mawyx
őstag
válasz
V.Stryker #34690 üzenetére
Jajj ez mindenhol így van
Én is azon a véleményen vagyok, ha fizetek valakinek, akkor végezze a munkáját, bezzeg ha én mondanám munkahelyen, hogy valamit nem csinálok, egyből repülök. A takarítók meg mindenhol el vannak szállva maguktól és egyszerűen nem hajlandóak szinte semmit csinálni. Felsöpröget, max felmos és annyi, azt is csak bizonyos részeken és mindig meg tudja magyarázni, hogy "azt" miért nem kell neki megcsinálnia. Nem értem miért nem lehet egy becsületes nénit találni, aki örülne a kis plussz pénznek és rendesen megcsinálná, ami rá van bízva.
-
jók ezek a szabad hétfők, el tudok intézni egy csomó mindent
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
parandroid #34691 üzenetére
Hát a vicc az, hogy a lakásszövetkezetet hívtam és ők mondták. Amit akkor se értettem. Illetve azt sem, hogy miért kezelnek mindig ellenségként ha valamit megkérdezek.
MOndjuk az is vicc,hogy semmit nem lehet nekik mondani, mert reflexből perelnek be, ha másért nem, rágalmazásért.
-
parandroid
félisten
válasz
V.Stryker #34690 üzenetére
Nem ismerem a szerződésüket, de szerintem a hétköznapi élettel járó kosz az tök normális kosz akkor is, ha bicikli, kiskutya, vagy homokozós dömper hordja be. Nyilván vannak extrém koszok, amit illik/kell a lakónak takarítania - ha már kiskutya, akkor pl ne szarjon a folyosóra, vagy lakásfelújítással, festéssel, stb járó szennyeződés eltüntetése is az adott tulajdonos felelőssége gondolom. Ilyenért szerintem simán mehet panasz a gondnoknak, házmesternek, aztán legfeljebb megnézik a szerződést.
p
-
V.Stryker
nagyúr
Szerintetek egy társasházban, magyarul panelben, fizetünk közös költséget, azon belül takarítást, akkor van ilyen kosz, meg olyan kosz? Értem ez alatt, hogy mondjuk sár van, esik az eső. Bakanccsal behordod, normális. Ha kerékpárral jársz és a sáros víz lecsöpög a kerékpárról, akkor az már "abödösk.rv.any.dértnekedkellfeltakarítani" kategória? Jogos-é vagy megint a "másságot" büntetik?
Meglátásom szerint tök mindegy mi okozza a koszt, takarítsa fel, akinek fizetek érte. Egyébként meg osztogathatnának műtős zacsit a cipőkre, akkor meg már takarítani se kéne, csak pénzt beszedni.
Történt ugyanis, hogy valami takarító váltás volt nálunk és hát nem úgy takarítanak és nem olyan gyakorisággal, ahogy régebb. Én meg felhívtam őket, hogy ugyan már, bekeményítettek a nemfizető lakosok miatt és nem takarítattnak vagy mi az oka, hogy vagy két hete nem voltak fent a hetediken. Háát, de ők ugyanúgy takarítanak. Hát pedig két hete csináltam egy koszos nyomot a kerékpárommal - hiba volt mondani - és még mindig ott van, innen látszik,hogy nem voltak. Jah, hogy kerékpárral jár, hát azt jó lenne maga után takarítania. Miért is?
Itt mondhatnák,hogy mert több koszt hordok be, mint amennyit csak lábbal. De akkor a földszinten vagy elsőn lakó minek fizet ugyanannyi közösktg-et, mikor pl a liftet nem is használja?
-
fokukac
nagyúr
nem érdekelnek politikusok homevideói.
ma reggel kávé helyett a bajszos házelnök nyilatkozata b.szta fel a vérnyomásom, miszerint a mostanában tüntető egyetemisták szülei valószínűleg olyan kommunista vezetők voltak, akik ellen anno ők tüntettek....
egy kis fejszámolással: egy ma 18-23 éves gyerek apja hány éves lehetett 23-25 évvel ezelőtt, ahhoz, hogy kommunista vezető legyen? MEg egyáltalán hogy lehet ilyeneket általánosítani, prejudikálni, hogy mondhat ilyet valaki? Mi köze van a tüntetésnek meg a szülők vélt mivoltának egymáshoz? Agyrém. -
parandroid
félisten
válasz
parandroid #34684 üzenetére
http://ptk2013.hu/uj-ptk-torvenyjavaslat/uj-ptk-torvenyjavaslat-iv-konyv-csaladjog/711
4:160. § [A gyermek gondozása, lakóhelyének és tartózkodási helyének meghatározása]
(1) A szülők joga és kötelezettsége, hogy a gyermeket gondozzák, a gyermek megélhetéséhez és felnevelkedéséhez szükséges feltételeket biztosítsák.
(2) A szülők a saját háztartásukban kötelesek a gyermekük lakhatását biztosítani. A gyermek lakóhelye – ha a bíróság vagy a gyámhatóság eltérően nem rendelkezik – a szülei lakása akkor is, ha a gyermek átmenetileg máshol tartózkodik.
(3) A szülő vagy a gyámhatóság a gyermek kiadását követelheti attól, aki a gyermeket jogtalanul tartja magánál.
(4) A tizenhatodik életévét betöltött gyermek a szülők lakóhelyét vagy a szülők által kijelölt más tartózkodási helyet a gyámhatóság jóváhagyásával a szülők beleegyezése nélkül elhagyhatja, ha az az érdekeivel nem ellentétes. A szülők lakóhelyének vagy a szülők által kijelölt más tartózkodási hely elhagyása önmagában a szülői felügyeletet – a személyes gondozás és nevelés kivételével – nem érinti.
(5) A gyermek huzamos időn át – így tanulmányok folytatása, munkavállalás vagy más hasonló célból – önállóan vagy egyik szülőjével mindkét szülő egyetértésével tartózkodhat külföldön.
(6) A gyermek letelepedés céljából történő külföldre távozásához erre vonatkozó szülői engedély szükséges."Ditke2013. február 11. 23:17
Várjuk ki a végét. Reméljük, hogy úgy fogják értelmezni ahogy szeretnénk. :-)"p
-
válasz
parandroid #34684 üzenetére
Te melyik orszagban...?
-
parandroid
félisten
Szerintem erre fogok hivatkozni:
"Álláspontunk szerint a házasságról, a családról és a gyámságról szóló 1952. évi IV. törvény 77. (3) bekezdése fenti család esetében nem alkalmazható, tekintettel arra, hogy a szülök
együttesen költöztek külföldre, egy másik uniós országba, gyermekeikkel egyetemben, ahol az óta is együtt él a család. A jogszabály alkalmazásának egyértelmüsítése megtörténik az új
Polgári Jogi Törvényben.A gyakorlatot ismerve azonban sok olyan élethelyzetröl számoltak be a gyámhivatalok, amikor a kiskorú kiílföldön történö tańózkodását kell „biz0nyítani”. llyen lehet a beiskolázás
bizonyítása, családi pótlék igény megszünése, stb. Mindemellett - tapasztalataink alapján - a spanyol hatóságok a család „magáné1etébe” nem óhajtanak az Hivataluk által kért mélységig
beavatkozni (környezettanuhnány elkészítésével), és erre kötelezni sem tudjuk öket.Fentíekre tekintettel ezekre és más hasonló esetekre ajánljuk egy olyan jegyzökönyv felvételét, amelynek során a szülök nyilatkoznak arról, hogy életvitelszerüen Íartózkodnak külfóldön kiskorú gyerrnekeikkel együtt, így kérik a hazai lakcímnyilvántartásból való törlésüket."
Egyelőre 2017-ig van a gyerekeknek érvényes útlevele, a gáz az, ha addig nem rendeződik a helyzet, és jogelleneesen külföldön tartózkodónak minősítik az egész családot. De akkor meg szerintem majd politikai menedékjogot kérek az eljárásra hivatkozva.
Az egész nem érdekelne, ha nem lenne otthon ingatlanom, ami miatt azért előbb-utóbb csak haza kell még járni. Bár ha időközben az is lenullázza az értékét, akkor ott eszi a fene az egészet.
p
-
AMD Power
titán
Példátlan ciprusi eset – Zuhanó piacok, mi lesz az OTP-vel?
Ha ott kint megmerik csinálni ezt, nálunk ez bármikor bekövetkezhet.
-
tbs
addikt
válasz
PindurAnna #34679 üzenetére
Miért kérdés..? Éles a probléma..?
-
válasz
Sehova, a nő átmászik középre, problem solved.
Szép hetet, melegebb időt.
-
parandroid
félisten
válasz
Igazi közösségépítő kérdés így reggel...
p
-
PindurAnna
Közösségépítő
A nap kérdése: Egy ágyban fekszel egy bomba jó nővel és egy buzival. Te fekszel középen, mindhárman meztelenek vagytok.. Melyikőjük felé fordulsz?
-
concret_hp
addikt
gondolom jár erre valaki aki tudja guga mester írásaihoz miért nem lehet hozzászólni?
-
concret_hp
addikt
A belügyminiszter szerint más országokban csak 2,5-3 nap alatt mentik ki a dugóból az embereket.
Himalájára gondolhatott
-
válasz
bobsys #34664 üzenetére
Viszont teny, hogy az USA-ban nem is kapsz eu. ellatast, ha nincs biztositasod. Magyarorszagon pedig ellatnak veszhelyzetben.
Mas a social contract, ennyi. Az USA-ban sem fenekig tejfel az eu. ellatas, ez azt hiszem koztudott.
A te esetedben nem kell igazolnod, hogy van-e mashol TB-d, hanem siman ki kell jelentkezned Magyarorszagrol.
-
neduddki
nagyúr
HI!
Breking nyuz kedes hallgatoin most kepatun hejjszini tudositontol:
- 2-3x nagyobb a f...am mint barmejjik euripai minisztere...udv
neduddki
-
tildy
nagyúr
Emvy, koszi, hogy utananezel, en annyit talaltam, amit nekem a levelben kikuldtek, hogy az utolso igazolt munkaviszonytol szamitva esedekesse valik a tb fizetes (ha nem igazolom hitelt erdemloen a tb viszonyom!), igaz ott nem irtak le azt az esetet, hogy mi van ha kulfoldon vagyok. ( Gondolom ott is hitelt erdemloen bizonyitani kell, hogy kulfoldon te tenyleg fizettel abba a tagallamban TB-t.)
A masik, amit irsz , csak az EU-ra igaz, USA-val sajna nicns ilyen megallapodas , meg meg jopar allammal nincs.
-
fokukac
nagyúr
hi!
a hiba nem a Te készülékedben van, tényleg szar.
A mostani sandy bridge-es pentiumom erőből elviszi, de ez a "webrip" nemhogy nem 720p, de még csak 480p sincs... És látszik, hogy összevissza ugrál az fps, szóval szarul van kódolva. Az asztali médialejátszóm (amin szándékoztam nézni) olyan darabosan játssza le, mint valami lassított felvétel.Amúgy tegnap néztem, hogy az első 3-4 rész már fent van normális release-ben is (Immerse, evolve, stb.). Az első részt elsőre rossz képaránnyal tolták ki, abból a repack-ot keresd.
De felirat nincs hozzá.
Próbáltam összehangolni, de köze nincs hozzá. -
Ide is beirom azt, amit az angol topicba:
A legutobbi kutakodasaink a kovetkezo a helyzet: ha nem jelentetted be, hogy nem otthon elsz, es nem fizettel TB-t otthon, akkor NEM gyulik otthon a tartozas, mert nem arrol van szo, hogy nem fizettel TB-t (hiszen az uj orszagodban biztositottak). Ez alapjan a NAV megbuntethet, mert szabalyt sertettel, de a visszafizetendo penz nem TB-tartozas, hanem az esetleges buntetes.
FYI: meg egyelore kutatom, hogy biztos ez-e a helyzet, tehat ne vegyetek keszpenzek egyelore, de jo esely van ra.
-
Tim82
félisten
válasz
neduddki #34657 üzenetére
Barátnőm T500-án (T9400 / 4500MHD / 8 GB RAM) még nem néztem meg, de nem hiszem, hogy más lenne a végeredmény. Igaz, a 4500MHD támogat elvileg DXVA-t, de egy 480p-t, 720p-t a T7400 izomból lejátszik általában, 30-40% közötti terheléssel. A probléma valószínűleg az lesz, hogy a Netflixről leszedve nem tudnak normális release-t kihozni belőle. (Nem vagyok tisztában a technikai részletekkel, ezért fogalmazom meg ilyen sután.)
Előbb-utóbb úgyis rászánom a pénzt egy normális médialejátszóra. Egy használt Popcorn Hour bőven megtenné, belső vinyóval, LAN- illetve (adapterrel) WLAN-támogatással, akár monitorra, akár CRT tévére kötve. Aztán majd valamikor LCD TV is lesz.
-
bobsys
veterán
válasz
parandroid #34654 üzenetére
Nem ertem. Eddig azt olvastam, hogy nem voltak lezarva az utak, M1 autopalyara fel lehetett menni, most meg az olvasom, hogy lezartak az utakat.
-
parandroid
félisten
Fél órája visítva röhögök: [link]. Az osztrákok meg a szlovákok is csak tanulni küldték ide a hókotróikat, mert nem mertek nekiállni a Ny-Eu-i 1200 km-es óriásdugó elhárításának. Igaz, hogy még hetvenpár településen nincs áram vasárnapra, de mindenki kitűnően teljesített.
p
-
Tim82
félisten
válasz
fokukac #34640 üzenetére
Az a röhej, hogy olyan release-k vannak kint belőle, hogy egy Core 2 Duo-s laptopon nézve egy még csak nem is 720p-s epizódot az MPC-HC 90% körüli prociterheléssel játszik le, a VLC meg még csak nem is képes viszonylag folyamatosan sem lejátszani. (T60 / C2D T7400 / Radeon X1400 / 3 GB RAM, a filmeket meg a dokkolóban lévő HDD-ről játszom le.)
-
neduddki
nagyúr
válasz
concret_hp #34643 üzenetére
-
fokukac
nagyúr
válasz
concret_hp #34643 üzenetére
és nem ferdül még a szemed?
bár, ahogy így elnézem az avatárod... -
fokukac
nagyúr
válasz
bobsys #34639 üzenetére
többnyire nekem is elég felirat nélkül is (kivéve, ha nagyon slang, vagy nagyon gyors), de a becses nejemnek nem...
Amúgy most lehekkeltem a KEvin Spacey-sorozatát, de sehol nincs meg jó minőségben, és felirat sincs hozzá normális. Tegnap két órát csesztem el vele az életemből, hogy összehangoljam, de nem sikerült...
-
neduddki
nagyúr
válasz
FehérHolló #34637 üzenetére
HI!
ja Zindex nagyon komojjan keszul kihuzni a gyugat ugy latom:- )))
udv
neduddki
-
Go vissza Nyír1. Ma már jó lesz a vasút is, remélem tényleg csak pár percet késnek.
-
válasz
FehérHolló #34631 üzenetére
én meg csak ráhúzom a feliratot a filmre, de ez meg aztán totál a legprimitívebb módszer
-
neduddki
nagyúr
válasz
FehérHolló #34633 üzenetére
HI!
tanicson Teged a negyenyedi ciganyvajda, levesfozesre:- )))
udv
neduddki
p.s. bocsika ez most kigyutt...
mod: link, es tenyelg bocsika....: - )
-
neduddki
nagyúr
válasz
FehérHolló #34631 üzenetére
HI!
hat leht hogy erteni ken a tc-hez ugeeee???:- )))
udv
neduddki
-
neduddki
nagyúr
válasz
FehérHolló #34626 üzenetére
HI!
ha vago akkor az audacity-vel mi a gond?
udv
neduddki
-
válasz
FehérHolló #34626 üzenetére
Jaja, a Matlab erre nem rossz, ha jol emlekszem siman kapsz egy matrixot a waveformbol. Mondjuk szinte garantalt, hogy van ra valami parancssori tool Linuxon, amit egy sh-szkripttel koritve gyorsabban vegzel
-
FehérHolló
veterán
Én elég sok mindenben tudok programozni, de ezt inkább nem írnám meg alacsony nyelven. (És itt még a C#-ot is alacsonynak értem.)
Annak ellenére, hogy még talán egy DSP is akadna a közelben, gyári keverő (=szűrő) C library-vel. Overkill.Hallottatok már ilyen ingyenesen letölthető vágó/keverő programokról? Én még soha.
Csak most nem kívánom teleszemetelni a gépem, abból főzök, ami van. -
EQMontoya
veterán
válasz
FehérHolló #34623 üzenetére
Undorítóbb programnyelv nem vo't? Talán még perlben lett volna rondább...
-
válasz
FehérHolló #34623 üzenetére
Figy, mivel asszony alapvetoen csak Matlabban tud programozni, abban irt szkriptet, ami a sorozatoknak es a mellette levo feliratoknak osszeparositja a cimet, es atnevezgeti oket ugy, hogy a VLC egybol felismerje.
-
FehérHolló
veterán
Ez a vég, amikor matlabban vágom és keverem a zeném a telefonra...
u.i.: Örülök, hogy ma reggel hazaérve nem sikerült semmit iderondítanom.
-
Na ja, már évek óta az útlevél, és a jogsi is jó
Szép fagyos reggel, illetve délelőtt van már. Remélem Keddre lesz javulás, mert megfagyok befele menetben.
-
tildy
nagyúr
Utlevel pl. Vagy jogositvany. Problemas lehet pl Peterketeknek, akiknel a lanyok miatt kornyezettanulmanyt kell csinaltatni vegleges letelepedesnel. Gyamugy, stb. Elvileg kotelezo bejelentened, hogy kulfoldre mentel, es ezentul mar nem lehet "ideiglenesen".
Irni fogok az itteni konzulnak,a mi helyzetunk meg annyibol is mokas, hogy hiaba irja a torveny, hogy csak egy helyen lehet allando lakcim, itt ugye nincs "bejelentett" lakcim.
Aveglegesnela szemelyi leadasa nem "tunhet" baromsagnak, az eddig is igy volt.
-
bobsys
veterán
válasz
parandroid #34617 üzenetére
Teljesen bizony. Es nem szabadulsz
BTW 2 honapja mar megkapta a kovetseg a papirokat de azota hiruket sem hallottamSzerk: Ma voltam szemvizsgalaton es megrendeltem az uj szemuvegem. Biztosito fizette a szemuveg+lencse picit tobb mint a felet, a vizsgalatot pedig 100%ban teritette.
-
AkosAkos
aktív tag
-
bobsys
veterán
dejo, 2 honappal ezelott kertuk a kovetsegen keresztul, hogy veglegesen kulfoldon telepedtunk le de kene szemelyi es lakcim kartya a kulfoldi (USA) cimunkel.
Akkor most az van, hogy kidobtam az ablakon $100, mert nem lehet mar lakcimkartyam ha veglegesen kulfoldon telepultem le? -
fokukac
nagyúr
válasz
parandroid #34609 üzenetére
simplicity ezerrel.
-
parandroid
félisten
válasz
concret_hp #34613 üzenetére
Ahogy olvasom, elvileg kapok egy lakcímkártyát, amin az áll, hogy külföldi lakcím. Ezt, és az útlevelet kell együtt használnom, hogy igazoljam magam. Személyazonosításra a jogosítvány is elegendő, állampolgárság igazolására nem.
p
-
concret_hp
addikt
válasz
parandroid #34612 üzenetére
alapból mindenhol kérnek lakcímkártyát, pl bankban is.
-
parandroid
félisten
Útlevéllel. Most bújom egyébként a netet emiatt, méltatlanul semmi információt nem találni, úgyhogy éppena törvényből próbálom kihámozni, hogy mi is a helyzet, de nem egyszerű. Az a kérdés még, hogy mi, és mikortól számít letelepedésnek.
Igazából magam miatt különösebben nem is érdekelne, bejelentem és kész, viszont a gyerekek külföldi letelepedése egy torutúra, azt szívesen megspórolnám...
Másik nyomorult téma még mindig, hogy a magyarországi ingatlannal kapcsolatban milyen módon tudok bármilyen ügyet intézni lakcímkártya, és Mo-n bejelentett lakcím nélkül.
Viszek magammal mindig egy hiteles tulajdoni lap másolatot?
p
-
gaborbol
őstag
Koszi!
Erdekesen hangzik
En usaban elek, tehat nekem eleve csak "egy unios" cimem van, viszont akkor az ideiglenesen kulfodre tavozottat veglegesen kulfoldre tavozottra kellene modositanom.Jovo ilyenkorra meg jeletkezem is az itteni allampolgarsagert.tope: Utlevellel meg magyar jogsival, meg ezek utan is lehet.
-
tildy
nagyúr
Peterket , gaborbol ezt lattatok?
[link]
forras: mfa.gov.hu
Ideiglenes tartózkodás/letelepedésA polgárok személyi adatainak és lakcímének nyilvántartásról szóló 1992. évi LXVI. tv. módosítása miatt 2013. március 1-től megszűnt a három hónapon túli (ideiglenes) külföldi tartózkodás bejelentésének lehetősége, továbbá megszűnt annak lehetősége is, hogy külföldön élő magyar állampolgár kérje adatainak a nyilvántartásból való törlését.
Az uniós szabályozás szerint minden uniós polgár csak egy állandó lakcímmel rendelkezhet az EU területén. Amennyiben a magyar állampolgár életvitelszerűen Lengyelországban tartózkodik, köteles bejelentenie külföldön történő letelepedést. Ezt nagykövetségünk konzuli hivatalában is megteheti.
Külföldi letelepedés bejelentésekor a személyazonosító igazolvány és lakcímkártya bevonásra kerül, ez azonban nem zárja ki a magyarországi tartózkodási hely megtartását vagy annak létesítését. Magyarországi tartózkodási hely létesítése csak Magyarországon, személyesen, a tartózkodási hely szerint illetékes okmányirodánál lehetséges.
Ha a magyar állampolgár később újra állandó lakóhelyet szeretne létesíteni Magyarországon, ismét igényelhet személyi igazolványt és lakcím kártyát.
(Az 1992. évi LXVI. törvény a polgárok személyi adatainak és lakcímének nyilvántartásáról 5.§
(2) a polgár lakóhelye: annak a lakásnak a címe, amelyben a polgár él.
(3) a polgár tartózkodási helye: annak a lakásnak a címe, ahol – lakóhelye végleges elhagyásának szándéka nélkül – három hónapnál hosszabb ideig tartózkodik). -
degu
senior tag
Látjátok?
Az igazán tehetséges embernek semmi sem lehetetlen!
Megrendeli a hóvihart,elakaszt 1000 autót,és máris nincs tüntetés.
/Nem kell bibelődni a hallgatókkal,meg azzal a pár élő emberrel.És nem is kell kitalálni semmi egetverő baromságot.../ -
tildy
nagyúr
válasz
concret_hp #34601 üzenetére
Gondolhatod , hogy nezhettek Indiaban ( fb-n irta egyik blogtulaj , hogy ott kapott)
-
PindurAnna
Közösségépítő
válasz
concret_hp #34601 üzenetére
Ahhoz már ész kellett volna meg szervezettség
-
concret_hp
addikt
válasz
PindurAnna #34599 üzenetére
jó, de sztem mondjuk technikailag megoldható lett volna, hogy azok kapnak akik autópálya közeli cellákban vannak. másrészt meg talán nem ma délután 5kor kellett volna küldeni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest