- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz
venember83 #34099 üzenetére
Úgy rémlik, hogy otthon is van nete.
-
fokukac
nagyúr
én barom visszaváltottam két napja az euróm 60%-át. ERre másnap már a devizatartalék bevetéséről van szó, és még tovább gyengül...
-
neduddki
nagyúr
HI!
na mas tanutam vmit a dell ful logisztikaet a ups a felelso?:- )
udv
neduddki
-
neduddki
nagyúr
HI!
na csak belktetetk csavezt...
de e kis nav aszittem megmindig kubaban van
mas: ize???:- )))udv
neduddki
-
-
Lortech
addikt
válasz
EQMontoya #34032 üzenetére
Mivel (lekopogom) beteg sem voltam mostansag (ket nap betegszabi 3 ev alatt), eleg frusztralo folyamatosan netto befizetonek lenni, mikozben az ember alig valamit kap vissza a masik oldalrol, es meg nem is el olyan jol.
Így.., plusz ha megfázásnál komolyabb bajom volt, és szakorvos kellett, inkább elmentem magándokihoz, esetenként súlyos tízezrekért, mert finoman szólva kritikán aluli az átlag szolgáltatás itt Budapesten, és amikor az ember egészségéről van szó, nem szivesen vár ki hónapos várólistát, hogy aztán sorra kerülve két perc alatt lezavarják és elhajtsák. Miközben 5 év alatt 2 millió felett fizettem csak tb-re.
-
Tim82
félisten
válasz
bobsys #34080 üzenetére
Ebay-ről (UK eladótól) rendeltem nemrég egy laptopalaplapot, a GLS futárja hozta ki, aki előtte kikereste az egyetlen publikus telefonszámomat és azon próbált elérni. Elképzelheted, hogy elképedtem, amikor ülök a metrón, kezemben a tabletemmel és az kijelzi, hogy a beletett mobilnetes kártyán bejövő hívásom van.
-
7
addikt
válasz
Viszlát #34084 üzenetére
Ezek után ha rendelek is bármelyiktől, inkább magam megyek el érte (ez eddig is jellemző volt), vagy ismerősökkel szervezek fuvart, ha olyan az áru (mint jelen esetben is), amit nem igazán tudnék hazavinni tömegközlekedéssel.
És az a röhej, hogy nem is a futárszolgálatokkal van bajom (elég hamar reagáltak az érdeklődő mailre), mégis őket leszek kénytelen kihagyni ebből a webshopok hanyagsága miatt. A csengő helyzete persze idővel rendeződni fog, de ha ilyen fontos infók továbbítására sem számíthatok, akkor nem igazán fog ez működni, mert nincs meg az a luxusom, hogy egész álló nap házhoz legyek kötve, hogy aztán kiderüljön, nem is jött az áru.
-
7
addikt
válasz
bobsys #34080 üzenetére
Mindkét futárszolgálattal beszéltem, mindketten mondták, hogy feléjük senki nem továbbított ilyesmit. Máskor is kértem már, hogy telefonon szóljanak, akkor megtették (igaz, az egy harmadik webshop volt).
Ezeknél a futárszolgálatoknál egyébként a futár szokott munkatelefont kapni külön előfizetéssel pont ilyen helyzetekre. Az ilyen megjegyzések figyelmen kívül hagyása rossz a webshopnak (reputáció, ügyfélpanasz), a futárszolgálatnak (üzemanyagköltség, ügyfélpanasz) és az ügyfélnek is (mert egész nap házhoz van kötve).
-
7
addikt
válasz
Winner_hun #34078 üzenetére
Az, hogy a csengő nem működik, XY telefonszámon szóljon a futár, ha itt van.
-
7
addikt
Csak tudnám, mi a fészkes fene olyan nehéz abban, hogy webshopból megrendelt termékeknél a megjegyzés mezőbe írt kritikus információt és kéréseket továbbítsák a futárszolgálatoknak.
Ma 2 futárt vártam 2 különböző bolttól, egyik sem érkezett meg, mert egyik webshop sem méltóztatott továbbítani a kézbesítéshez elengedhetetlenül szükséges információmorzsát.
-
Dylen
senior tag
válasz
Winner_hun #34072 üzenetére
nemtudom mit kérdeztél, nemlátom
-
Dylen
senior tag
ne írjatok már folyton off-ban, hát nemlátom!
-
BlacKSouL
addikt
mial0´f.sz az a hipszter? mert az elmúlt 3 napban kb. 3millió4száz6van5ezer4száz10en2szer hallottam/olvastam,miközben az ezt megelőző 31 évben soha egyszersenem.
-
NoLF
veterán
Remelem minden esetlegesen felmerülő kérdésre kielégítő válasz az, hogy a f@szomat a mai napba.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
parandroid #34051 üzenetére
Megvettétek-e már a páraterminátort?
-
FehérHolló
veterán
Főnök behívott az irodájába, azt pár perc lelkizés után 40 percig győzködött, hogy maradjak még 1 hónapot, "kicsit" több fizetésért.
December 18-án mondtam fel szóban, január 1-én lett lepapírozva, és március végén megyek el. Úgy gondolom, hogy a végtelenségig korrekt voltam, így most 1 hónap helyett csak 5 munkanappal fogok többet dolgozni, dupla fizuért.Viszlát: Egyik oka az volt, hogy a leírt történeted annyira illik az avatarodhoz, hogy na. A másik okot meg harapóval sem fogod kihúzni belőlem.
-
fokukac
nagyúr
válasz
EQMontoya #34062 üzenetére
Érted, ha ilyen alapon, előkészítettséggel, kiszámíthatósággal alakítják az adópolitikát ma Magyarországon, akkor hogy várhatnánk el, hogy cserébe normális szolgáltatást kapjunk az államtól.?
Ui. ja igen, és szó esett a nettó befizetőkről. Nehogy azt hidd, ha beteg vagy, akkor az államtól kapsz pénzt... lóf.szt. Az első 15 nap betegszabidat a munkáltatód fizeti, csak utána az állam. Szóval tényleg fennáll az, hogy semmit nem kapunk cserébe az államtól, lukas az út, az aluljárókat betömik, és még az idős beteg rokonainkat sem látják el a kórházban rendesen, és a gyerekünk elől megszüntetik az iskolát meg az egyetemet.
elkéepsztő. -
Viszlát
addikt
válasz
FehérHolló #34060 üzenetére
Harapofogoval kell kihuzzam az okat?
-
fokukac
nagyúr
válasz
EQMontoya #34035 üzenetére
mai adózási hír, és nem hírcsárda:
[Időjárásjelentés-különadót akarnak kivetni minden médiacégre]
ui. a ph!-nak is fizetnie kell. mindenkinek, akár közöl-e időjárásjelentést, akár nem. Komolyan mondom, agyrém, ami ebben az országban megy. -
Viszlát
addikt
válasz
FehérHolló #34057 üzenetére
Nem tudom konkrétan mi a mosoly tárgya és biztos vagányabb lett volna azon nyomban felállni és otthagyni, de ha ettél már bélszínt a fehérvári Szárcsa csárdában, akkor totál meg fogod érteni, hogy miért ezt a megoldást választottam.
A másik verzió meg szimplán nem az én műfajom (nagyot mondani, megfektetni).
-
bobsys
veterán
válasz
EQMontoya #34049 üzenetére
Mandulamutet miatt voltam bent. Reggel bementem, xanax, majd altatas, mutet utan remlik valami, hogy fekszem a korhazi agyban, de estig teljes kepszakadas. Este felketem, telefonaltam egyet es aludtam tovabb. Reggel a nem kedves nover hozott franko zsomlet reggelire (friss mandulamutet utan, szaraz zsomle, noooormalis?) majd par ora utan indultam haza.
Egyebkent igaz, hogy lepusztult volt a korhaz.
Penzt meg nem adtam senkinek a vegen -
parandroid
félisten
válasz
FehérHolló #34040 üzenetére
Rossz a kérdés. Helyesen: pedagógusként? Ha igen, akkor pont annyit, mint vidéken, a közalkalmazotti bértábla szerint. Ha élni is akar, akkor meg keres magának rendes állást. Ha nyelvet is beszél, akkor jó eséllyel külföldön.
p
-
válasz
EQMontoya #34049 üzenetére
Műszaki informatikai üzemmérnök, de a programozáshoz sajna nem értek, bár ha kell beletanulok.
Illetve gépipari-informatikai technikus, de sajna ezen emlékek már a homály ködébe tévelyedtek, de pl. AutoCAD rajzolás minden további nélkül, igaz bele kellene rázódnom, de anno nagyon szerettem. -
EQMontoya
veterán
Hat ha megmondod, mi a szakmad, ugy konnyebb. Tudok cegeket, akik boven tobbert keresnek epp embert.
Bobsys: ennek nyilvan en is orulok, de a befizeteseimert cserebe azert nem esett volna rosszul a papir-szappan-keztorlo harmas barmelyikenek meglete a korhazi mellekesben, amikor elkisertem egy ismerosomet egy vizsgalatra...
-
válasz
Nem nagy pénz ez tény, csak az a baj, hogy a realitás ennél sokkal kevesebb, legalábbis szeretnék én annyit keresni, sőt ha valaki tud mondani egy helyet ahol ezt adják, már megyek is (ja persze ne olyan legyen, ahonnan 3 hónap után elküldenek, mert bocs, de nem tudunk foglakoztatni, hanem normálisan fizető, hosszútávú)
-
bobsys
veterán
válasz
En orultem, hogy netto befizeto voltam az egeszsegugyben es nem fogom banni ha egesz eletemben az leszek, mert egeszseges vagyok.
Emlekszem a mandulamutetnel kaptam szamlat, hogy mennyibe kerultem. Mosolyogtam, hogy mennyit fizettem be az evek alatt es mennyit koltottek ram.Az a 3% eleg durva
-
EQMontoya
veterán
válasz
concret_hp #34045 üzenetére
Tudom, de nekem ado-ado, elvegre a kasszak kozott is van ujraelosztas, hat nem mindegy, milyen jogcimen fizetjuk be?
-
Viszlát
addikt
válasz
FehérHolló #34040 üzenetére
Mondjuk legyen 10 év.
Mawyx: köszi, valami ilyesmire számítottam. Elkeserítő.
bandus: köszi, majd ha egyszer nagyon ráérek.
-
-
Viszlát
addikt
Mennyit keres Pesten egy középiskolai tanár egy vagy két diplomával?
-
válasz
de van három kocsid, az azért nem olyan rossz élet
amúgy tényleg nem egy nagy pénz, én pl ennél nem sokkal kapok többet még egy ideig, de annyira tetszett a munkakör, hogy elvállaltam. plusz azért rá tud tenni a juttatási rendszer is, ami kimagasló, és itt kimagasló alatt nem az álláshirdetésekben írt fogalmat értem, hanem tényleg az
ettől függetlenül sajnos itthon ez sokak számára nagyon jó, vagy akár elérhetetlen fizetésnek számít :/
-
BlacKSouL
addikt
válasz
" legalabb annyit vissza kellene forgatni oda, ahonnan a penz jott, hogy a befizetok ne erezzek magukat kizsakmanyolva..."
Ez teljesen szöges ellentétben áll a titkos politikusi és befolyásosember törvényekkel. Hát csak nem képzeled, hogy bárkit érdekel az hogy a befizető mit érez.
-
EQMontoya
veterán
válasz
concret_hp #34034 üzenetére
Az aranyok rosszabbak, sajnos meg ez sem igaz. Ugyanis az alacsony keresetuek (es a papiron alacsony keresetuek) csaladi adokedvezmennyel, csaladi potlekkal, esetleges szocpollal kozel annyit kivesznek a kasszabol, ha mar csaladosok, mint amennyit befizetnek. Az allami szektor pedig nyilvan nem lehet befizeto, mert a kiadasi oldalon van.
Pont az a gond, hogy nagyon kevesen vannak azok, akik netto befizetok. Kb. a multik jobban kereso alkalmazottai. KKV-k orrba-szajba adot csalnak, brutto 120-nal tobbre senki nincs bejelentve.
Csak hogy szornyulkodj: Katt. Es hogy meg szomorubb legyen a dolog, ebben mar benne vannak a miniszterek, allamtitkarok, birok, stb., akik szinten ebben a 3%-ban vannak benne elvben, de gyakorlatilag ugye megsem.
-
EQMontoya
veterán
Azert brutto 247 nem epp nagy penz. Szerintem budapesti diplomas atlag kezdo fizunak realis. Ennel mar diploma nelkul is tobbet kerestem.
fokukac: en a benzinen szoktam kiakadni. 100ft-om 130-ba kerul a cegnek kb, amibol 65.5-ot viszek haza. Ha ebbol benzint veszek, akkor meg kb. 35.5 elmegy az adora, es 30 a benzin ara. Ez egy egesz bekes, 77%-os adokulcs.
Majd ha autozok valamerre, eszembe jut a Solaris - Marsbeli kronikak c. szama, az utminoseg okan. Ide nemi plusz: az uzemanyagok jovedeki adoja valahol 700 milliard korul van evente. Az egyik ismerosom a kozutkezelonel dolgozik, evi 120 kellene a jo minosegu uthalozathoz, including autopalyak, es 80-at kapnak.
Szarom le, hogy a maradekot mire koltik, de legalabb annyit vissza kellene forgatni oda, ahonnan a penz jott, hogy a befizetok ne erezzek magukat kizsakmanyolva...
Mivel (lekopogom) beteg sem voltam mostansag (ket nap betegszabi 3 ev alatt), eleg frusztralo folyamatosan netto befizetonek lenni, mikozben az ember alig valamit kap vissza a masik oldalrol, es meg nem is el olyan jol. Nekem pl. semmilyen lakasom nincs meg.
-
bobsys
veterán
En megmondtam felesegnek, hogy nem fog zavarni amikor tobb penzt hoz haza mint en (uj melo, comission van csak, kell nemi ido mig beindul az uzlet, addig az en fizetesem van csak), Ausztraliaban sem zavart es itt sem fog zavarni mikor abbol a penzbol fizetjuk a torlesztot vagy cserelem le a kocsimat
-
Viszlát
addikt
válasz
BlacKSouL #34019 üzenetére
Pfffffffff.
Elnézést, hogy röhögök, neked nyilván nem volt kellemes, de így kívülállóként ez nagyon mókás.
Életemben egyszer mentem el más által szervezett randevúra (hozzuk össze a barátainkat akció volt egy kolléganőm részéről). Már az is érdekes volt, hogy rákérdezett miért nem autóval mentem, talán nincs? Mikor mondtam, hogy de van, akkor pedig a konkrét típusra és évjáratra is rákérdezett, na meg, hogy van-e rajta hitel. Gondoltam magamban, milyen érdeklődő kis nőci ez, ritkaság a mai világban. Az este folyamán aztán egyszer csak rákérdezett a nettó fizetésemre, jól kihangsúlyozva a nettót. Na ez már sok volt, kénytelen voltam azt javasolni, hogy csendben fogyasszuk el a már megrendelt ételt.
-
bruttó v nettó? ez bruttónak nem egy kiemelkedő összeg szerintem, legalábbis akiket én ismerek azok között ennél mindenki (jóval) többet keres. kivéve persze én
ugyan nem gyakornoki pozícióban, de ilyen fizetési kategóriában vagyok egy darabig.
szerk: nálunk aközös kassza is csak a közös költségekre vonatkozik (kaja, számlák), az egyéb ruhákat, kütyüket meg mindenki fizeti magának.
-
FehérHolló
veterán
válasz
EQMontoya #34021 üzenetére
Mi a múltkor a konyha zárása előtt 1 órával rendeltünk 3 darab pizzát. A pincér jelezte, hogy előbb megbeszéli a szakáccsal, utána visszajött, hogy nem tudja felvenni, mert mindjárt zár a konyha.
Jól van, gondoltuk. Egy másik helyről rendeltünk pizzát (házhozszállítás), gondosan konyhazárás utánra. Megjött, elkezdtük fogyasztani az asztalunknál. Erre odajön a pincér, hogy nem ehetjük meg benn, fáradjunk ki az utcára.
Rendeztük a számlát, és kifáradtunk az utcára. Többet nem tettük be a lábunk. -
tildy
nagyúr
En is megegettem mar maga, ex hiaba keresett jobban, nagyon sok dolgot en vettem a haztartasba.
Az utobbi idoben meg... Inkabb csak a halkan mondom, hogy 3 eve az en fizumbol elunk ( es nem mintha Esm nem dolgozna, csak epp bevetele nem volt sok).
Mindezek melle tudva, hogy mennyire frusztral az a szituacio, hogy az osszes pasi csak viszi tolem a penzt
en meg kezdem felvenni anyam mentalitasat, azaz kezdek ellenorizni , azt hiszem nem vallalnek be kozos kasszat.
Max a kozos koltsegekre.
Ugy nyugi van. Megcsak kisertesbe se esek, hogy a mas penztarcajaba belelassak. -
fokukac
nagyúr
-
EQMontoya
veterán
Jut eszembe, borravalo, tegnap jol kiakasztottak. Kocsmaztunk, gondoltam, legyen a pultos csajszinak is jo napja, amikor 2600-ert rendeltunk, nem kertem vissza 3-bol.
Mivel nem arultak kajat, formalitasbol megkerdeztem, hogy be lehet-e hozni. Nem. What?! Ha arultak volna legalabb zsiros kenyeret, akkor ertheto lett volna a dolog, de igy?! Tobb borravalot nem kaptak.
De komolyan, nem ertem en ezt az orszagot. Mikor ertik mar meg az emberek, hogy abbol elunk, hogy az a kurva vevo, az fizet. A kozigazgatasrol mar nem is beszelve, amelynel aztan Neked kell magad megtisztelve erezni, hogy el tudsz valamit intezni, kozben meg szobrom lehetne az APEH elott, annyit adozok ezert a fosert. A rendszervaltas sajnos a fejekben nem ment vegbe...
-
Tim82
félisten
válasz
BlacKSouL #34019 üzenetére
Lehet, hogy félreérthető voltam, de alapvetően nem igazán érdekel, ki mennyit fizet mire a felek közül az együttélés során, amíg a saját keresetem fölötti rendelkezésemet nem akarják az együttélés/közös kassza oltárán feláldozni. Mindezt azért, mert a másik fél úgy véli, hogy ha nem adom bele a 100%-át a pénzemnek, akkor már nem is szeretem/nem is vagyok elkötelezett a kapcsolat mellett, csak ő, mert ő beleadja (de egyben ő rendelkezik a közös kassza fölött). Talán így már érthetőbb.
Egyébként az említett exem pont ilyen számolgatós volt, mint a lány a Te történetedben.
-
BlacKSouL
addikt
Volt egy próbálkozásfélém nemrég valakivel, egy leánnyal, akinél mármár kabarészámba menően mosolyogtam azon, hogy amikor beültünk egy borra vagy sörre, esetleg egy gyros-tálra ÉS valami italra beszélgetni az egyik helyi kisegységbe, akkor az ét-/itlap nézegetése közben már azt számolgatta, hogy mennyibe fog kerülni az este, aztán menet közben is rendszeresen számolgatott, és aztán a legvégén is mire fizetni kellett, kiszámolta az összeget, hogy mennyi volt, majd hozzáadott közel-távol szigorú 10% borravalót, és letette az asztalra, hogy én is tegyem hozzá a részem, vagy ha úgy adódott menjek és fizessem. Ez eleinte OK volt, de mikor számonkérte, hogy nem hoztam el a blokkot, és pontosan, fillérre pontosan nem számoltam meg a visszajárót, ráadásul én CSAK 7-8% borravalót adtam, akkor utána mondtam hogy nyugodtan fizessen ő. És aztán meg ha utána mégis elhoztam a blokkot, akkor azt nézegette még a busz lekésését is kockáztatva úgy 10 percig, összehasonlítva az itallappal, és azon agyalt, hogy vajon jól adott-e, és jól adtak-e vissza. Ha jól, akkor is gyanakodott még utána sokáig, hátha mégsem.
Baráti társaságban viszont általában ritkán néztük hogy ki mikor mennyit. Egyszer ez fizet, másszor az, kiegyenlítődik az ügyesen.
fótosmacsek: mer' mé'?
-
Tim82
félisten
válasz
bandus #34015 üzenetére
a közös dologgal kapcsolatban, engem egyáltalán nem zavarna, ha én tennék bele többet, ha olyan lenne az anyagi helyzetem
Engem sem zavar, hogy én keresek többet, illetve én költök többet közös dolgokra (lakhatás, megélhetés). Igazából nem is akarom számolgatni. Csak nem akarom közös kasszába tenni a pénzt, mert nem gondolom úgy, hogy bárkinek - akár barátnőnek/feleségnek/élettársnak - kellene, hogy kontrollja legyen az általam megkeresett pénz fölött. (Annak idején az emlegetett ex ugyanis így képzelte el a közös kasszát.)
Igazából bármilyen megélhetéssel kapcsolatos dolgot közös kassza nélkül, egyszerű közös megegyezéssel is meg lehet oldani (hogy ki milyen költséget fizet - pl. mi felváltva vásárolunk, azt meg nem nézzük, hogy akkor ez a vásárlás ennyibe került, a másik annyiba) és amúgy ki-ki maga rendelkezik a saját teljes keresete felett. Szerintem ez így egészen jól működik, ehhez még talán nagyobb bizalom is kell, mint a közös kasszához.
-
válasz
FehérHolló #34009 üzenetére
pedig a luca a kedvenc női nevem, de ezzel most egy világ tört bennem össze :-)
szerk: a közös dologgal kapcsolatban, engem egyáltalán nem zavarna, ha én tennék bele többet, ha olyan lenne az anyagi helyzetem. szóval az a legjobb, ha arányosítva van. ha én kétszer annyit keresek, mint ő, akkor nem várom el, hogy felezve legyenek a költségek. most úgy kb egálra jövünk ki. neki azért magasabb a fizetése, én jobban jövök ki a cafeteria meg bónusz rendszerrel, így logikus, hogy megosztozunk 50-50.
egyébként sosem volt ilyen probléma a lassan 4 év alatt amióta együtt vagyunk. pedig azért ebből 2 évet úgy éltünk le, hogy ő multinál dolgozva jó fizetést kapott, nekem meg ösztöndíjam volt + egy kis egyéb mellékes
-
Tim82
félisten
válasz
FehérHolló #34011 üzenetére
A világ nem fekete-fehér.
Csak logikus következtetést vontam le a többi hozzászólásod alapján.
Lehetett volna az is, hogy a lány pedzegeti, nem a szülei. Én ilyen szituációban voltam bő négy éve, amúgy én tettem messze többet a "közösbe". A tanulság az volt számomra, hogy nincs közös kassza. Ha mégis, akkor a bizalom alapja a pontos elszámolás.
Igaz, itt nem volt jegygyűrű, meg nem is volt annyira hosszú a kapcsolat. Most leírva jöttem rá, hogy a fenti rövid történet nem fog vigasztalni. Bocs. Legközelebb piát küldök.
-
EQMontoya
veterán
Fura dologat muvel a penz az eberekkel. Mar akkor is kepesek beleszolni az elkoltesebe, ha Te kerested meg, es amugy nincs hozza kozuk.
-
fokukac
nagyúr
válasz
FehérHolló #34011 üzenetére
Nehéz elképzelni, hogy van ilyen...
-
FehérHolló
veterán
A világ nem fekete-fehér.
A szülei pedzegették, a csajszit pedig elég könnyen befolyásolta az anyja. Aztán miután számszerűsítettük bizonylatokkal, számlakivonatokkal, satöbbi, hogy a lány és a szülei mennyit is pakoltak be a közösbe (és ezek milyen kiadásokat fedeztek), elálltak az ötlettől.
Sokkal nagyobb gáz volt a gyűrűre és a 80%-ig leszervezett külföldre költözésre meghívott rollback függvény végrehajtása. Meg persze mindezek érzelmi vonzata. -
Tim82
félisten
válasz
FehérHolló #34009 üzenetére
Ja igen, én is azt hittem, hogy a Luca nem olyan.
Izé, a vagyonodra hajtott? (Elnézést, muszáj megkérdezni. Nyilván nem részletes-kifejtős válasz kell, ha egyáltalán kell.)
-
FehérHolló
veterán
válasz
bandus #34007 üzenetére
Az sem véletlen, hogy az abszolutórium megszerzése után nem védtem meg a diplomám az előző félévben.
Kicsit abszurd, de az elég nagy számosságú, kvázi-korrelálatlan mintahalmazból még talán a színésznő volt a legnormálisabb. Persze a lengyel csajszi után, akivel most együtt vagyok.
Ja igen, én is azt hittem, hogy a Luca nem olyan.
-
válasz
FehérHolló #34006 üzenetére
eh, gyanús is volt nekem, mert úgy emlékeztem, hogy te valami komolyabb dologban vagy benne, aztán meg elkezdtél mindenféle pornós(nak tűnő) lánykáról írogatni, de nem akartam rákérdezni
természetesen a fizetésünk nem erre fog érkezni, ezt csak a közös költségek fedezésére tartjuk fent, így egyszerűbb intézni a napi bevásárlásokat, és nem lépnek fel egyenlőtlenségek, ha mindketten azonos összeget utalunk rá havonta.
mondjuk nekem amúgy sem szokásom az ilyen anyagi jellegű dolgokon aggódni, abban meg biztos vagyok, hogy általa nem lennék átverve, megrövidítve (persze tudom, mindenki ezt hiszi
), főleg, hogy jelen pillanatban még nem én keresek jobban
-
Tim82
félisten
válasz
venember83 #34003 üzenetére
Amennyiben más, jobb elfoglaltságod van, akkor ez így helyes.
FH: akkor ezért a hirtelen váltás és érdeklődés a pornószínésznők meg az Erasmus-os lenge erkölcsű lánykák iránt. Tudtam, csak nem sejtettem!
-
válasz
FehérHolló #34002 üzenetére
szép lassan haladunk. az összeköltözés megvolt egy hónapja, mostmeg ha sikerül végre azonos időben végeznünk, akkor nyitunk egy közös bankszámlát is. és tervbe van véve a nyárra egy közös, tengerparti nyaralás is végre.
-
venember83
nagyúr
Igen, kissé beszűkült a prohardver fóruma számomra mostanság, de most benéztem és jó látni a régi ismerősöket.
FH: Korrumpálható vagyok, akár Tátrateával is, de szerintem nem csak nekem ízlik.
-
válasz
EQMontoya #33999 üzenetére
najah, főleg ezért nem lesz egy darabig
majd öt év múlva ha felére csökken az áruk, akkor talán. na meg amennyibe a fenntartása kerül egy autónak, az összeadogatva elég elrettentő összeg, ennyit felesleges is lenne kiadni, még nem tartunk ott, hogy két kocsira lenne szükségünk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest