- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoLF
veterán
válasz
kételkedem #26088 üzenetére
Tényleg nem ismertem, de már sejtem, mit jelent.
Cirka 250 km-re vagyok Londontól, nem látok itt semmi különleges burjánzást, a repjegy árak viszont megsínylették, az tuti...
Ma elhintettem az önéletrajzomat pár normális étteremben a központban, mindenhol pozitív benyomást keltettem és jól eldumáltam a menedzserekkel, várom a reakciókat
(ne tévesszen meg senkit a nem megszokott nagybetűzés, a telefon jobban tudja, mit akarok
)
-
válasz
bandus #26090 üzenetére
Ha a kültéri egység a homlokzatra kerülne, akkor biztos, hogy engedélyköteles (a Társasházon kívül az Önkormányzat is illetékes). Ha azonban a kültéri egységet el tudják helyezni úgy pl. az erkélyen, hogy az a ház kinézetét nem befolyásolja, akkor mehet. Nagy vonalakban én így tudom.
De kételkedem linkje jó iránymutatást ad. -
lujó55
addikt
válasz
FET-MEN #26094 üzenetére
van akinek lehet.
annyi hirdetést láttam már az aprók között is ami céges, még link is volt hozzá, csak egy személy nevéhez kötődik. mikor jeleztem a moderátornak, az volt a válasz, hogy nem vészes. én felraktam egy hirdetésemet újra 1 hónapon belül, ezért nincs most egyéni avatarom. -
kételkedem
addikt
válasz
bandus #26090 üzenetére
Könnyen lehet, hogy igaza van. A klíma telepítés engedélyköteles. Illetve a társasház alapszabálya is tartalmazhat olyan sort, hogy a lakók egyedileg nem telepíthetnek klímát. Végső esetben a mobil klíma lehet megoldás.
-
ahol az asszony lakik albérletben (csóka utcai megálló), felújították a 10 emeletes panel házat. viszont a 10. emeleten továbbra is krva meleg van. a közös képviselő szerintem nem lehet beszerelni klímát, én ezzel kapcsolatban viszont szkeptikus vagyok. tud erről valaki valami infót? vagy azt, hogy melyik törvény, jogszabály, akármi tiltja az ilyesmit? mert szerintem ez rohadt nagy hülyeség.
-
válasz
kételkedem #26086 üzenetére
Mr. Wung-al nem jó packázni, első a munka, csak azután a szórakozás
.
#26085 lujó55: Valamiből meg kell élni, nem ingyen van az a Volvo...
-
kételkedem
addikt
válasz
Tothgera30 #26080 üzenetére
Neked legalább egy webcamos szexi dög jutott!
Nekem Mr Wung ír folyamatosan, valami közös üzleti ügyünkkel kapcsolatban! -
lujó55
addikt
válasz
Tothgera30 #26084 üzenetére
hú, hogy nyalókáztak!
1:25 -
válasz
venember83 #26082 üzenetére
Tudod... nekem csak ilyen barátaim vannak...
A másik hogy e.ü.-s vagyok, ahol a szebbik nem van többségben
. Talán ezért nincs 3 éve komoly kapcsolatom
.
-
-
venember83
nagyúr
válasz
Nekem sajnos nincsenek egyedülálló egyetemista orosz ismerősnőim, felettébb szerencsés vagy.
-
lujó55
addikt
válasz
lehet, most mulasztod el életed nagy dugását egy bombázó orosz gyevocskával
kattints rá nyugodtan és ha kéri, add meg a bankszámlaszámod is!
nekem csak szerencsétlen aids-szes afrikai árvák írnak állandóan. -
Megnyitom a freemailt, erre egyik ismerőstől kapok olvasom a kapott levelet. Persze csak egy kis részlet a tartamából ide is:
I am russian and lonely college sexy girl wanting to find some friends abroad.
Do you want to chat with me and may be talk on webcam?...jó kis spam/vírus ez
...
#26081 lujó55: Hát igen... Anastasia Volkova biztosan nagyon vár már... de sajnos a nemi betegségek tömkelege és a kis megtakarított pénzem nem egyenlő egy kiadós szeretkezéssel. De persze akár férfi is lehet az illető. Anno még motorhirdetésemre is írtak
(spam), hogy Afrikába kellene elküldeni. -
kraftxld
félisten
válasz
Pisztillus #26074 üzenetére
Azért annyira nem gáz, itt is vezetéken jön az áram meg csövön a víz
-
lujó55
addikt
esőfront jön, fáj a térdem
-
-
bobsys
veterán
válasz
Pisztillus #26074 üzenetére
Az evszakokkal nem volt problema.
A tajekozodassal annal inkabb. Megy az ember eszakra kozben meg azt hiszi, hogy del fele megy es forditva. Legalabbis mi meg voltunk zavarodva az elejen. -
-
kraftxld
félisten
válasz
venember83 #26068 üzenetére
Itt már kezd divatba jönni a dupla ablak meg némi szigetelés, de a mi házunkban van egy heatpump plusz két aprő hőlégfúvó a fürdőben. Pár hete mikor jó hideg volt 8 fokot mértem a hálóban ha nem ment egy estére a fűtés
-
Jo es halk oszlopventilator kerestetik, es lehetoleg kapni is lehessen
tipp,otlet?
-
bobsys
veterán
válasz
venember83 #26068 üzenetére
Majdnem, Sydney, Ausztralia. Uj-Zelandon azert van futes a lakasokban, legalabb egy kalyha vagy valami heat pump + ott tobb helyen lattam szigetelest mint itt. Ott meg hidegebb van mint itt. Decemberben amikor Sydneyben rovidnadragban maszkaltunk, Aucklandben kellett a hosszunadrag, meg szelesebbnek tunt az ottani resz.
Itt max az olajradiatort kapcsolhatom be de akkor egybol $250 lesz a havi villanyszamla mikozben melegebb nem nagyon lesz. -
neduddki
nagyúr
válasz
venember83 #26065 üzenetére
-
bobsys
veterán
Mindenki dobalozik itt a meleggel.
Kerem szepen, most reggel 7 fok, napkozben ez fel fog menni 16 fokra, de 5-kor lemegy a napi igy akkor a homerseklet is vissza esik ugy 7 fokra.Hazban/hazakban nincs szigeteles, sem futes.
-
venember83
nagyúr
válasz
ladybug #26059 üzenetére
Sőt, a monitoron túl is a szobán belül.
Ja, ne maradjak ki a hőmérsékletadatokból: most már csak harminc fok van a szobában, de 8-9 óra magasságában még 32 fok volt. Páratartamról fogalmam sincs, minden ablak tárva-nyitva, így valószínűleg megegyezik a kinti páratartalommal. Na nem mintha tudnám, hogy az mennyi.
-
-
lujó55
addikt
meggyes-fahéjas fagyikehely?
jól megy sorom megint... -
Sátán44
addikt
Jelenleg a szobámban 31 fok van
Csóró gépem is szenved, nem tudja hűteni az alkatrészeket sem.
-
38C árnyékban... napon nem mertem mérni
. Motorban kb. 2-3 km után a vízhőfok beállt stabil középállásba
.
-
lujó55
addikt
elkezdődtek a szemesgabona betakarítási munkák. tragédia mi van az utakon
-
Mawyx
őstag
válasz
bobsys #26048 üzenetére
Régen lehetett ilyen helyre kerülni a rendszerváltásnál, ezek mind idős emberek a nyugdíj felé araszolva, aki elmegy, annak a helyére nem vesznek fel senkit, de őket tartják, így évtizedek óta elvannak, ki lehet jelenteni, hogy szinte semmit nem csinálnak, de bejutni ilyen heyre már nem lehet, aki bent van, bent, aki nem, az már nem is lesz. Máshol súlyos leépítések vannak, ilyen helyek meg full fölöslegesen működnek ennyi lébecoló emberrel.
-
bobsys
veterán
ott lattam mindig ilyet,
reggel 9kor meg a fel vajas zsomlet parizsival meg egy fel paradicsommal majszoltak az asztalnal
penteken 12:01kor mar senki nem volt bent,
de persze ha valami nem volt jo a gepkell akkor azonnal surgos, uristen nemtudunk dolgozni pedig nagyonsokdolgunk van es az adott szemely munkaja a legfontosabb nelkule megall Magyarorszagon az elet. -
Mawyx
őstag
Befejezem, de ezt még lécci: nem hiszem el, dél van és mennek haza. Édes Istenem, csak egyszer jussak be ilyen helyre lécci, pls
-
kételkedem
addikt
A meleg és a meló mit ki nem hoz belőled!
#26028) Winner_hun
Imádom az ilyen női magazinos bölcseleteket. A tető fehérre festéséről írt valaki egy tanulmányt, miszerint az egész bolygónak jót tenne, ha a nagyvárosokban a toronyházak teteje nem szurokfekete lenne, hanem hófehér. Azóta igen felkapott a tetőfestés emlegetése!Egy szabványnak megfelelően, szakszerűen épített háznak gyakorlatilag mindegy, hogy milyen színű a teteje, ugyanis a födém vagy a tetőtér hőszigeteléssel van ellátva.
Egy cseréppel fedett ház tetejét gyakorlatilag nem lehet úgy fehérre festeni, hogy tartós és esztétikus legyen, a költségekről nem is beszélve.
A lakótelepi panel lapos tetejének fehér bevonattal való ellátása tényleg hasznos lehet, de ezt a tetőfestést belökni az éjszakai szellőztetéssel egy cikkben?
-
Mawyx
őstag
6-ra jönnek, 2-kor végeznek, de tegnap már délben hazamentek. Én 8-kor jöttem, már kint ültek, mint a verebek, kávéztak és cigiztek, most 50van, most jöttek be, mennek reggelizni. Kíváncsi vagyok mikor lesz a következő cigiszünet, annyira megszakadnak a munkába. Komolyan nem vágom hogyan lehet ilyen munkát szerezni és miért nincsenek eltávolítva az ilyenek, amikor számtalan rendes ember meg nem talál munkát
Nem is idegelem magam tovább, egyszerűen a fax jó végére kell születni. ( Mondjuk jó ez az oldal, csak nem ilyen értelemben
)
-
lujó55
addikt
hamarosan úton.
lehet, be fogom kapcsolni a légkondit a kocsiban -
bobsys
veterán
Most cserelik a bojlert. Meg jo, hogy csak bereljuk a pecot.
Joember bejon, ranez, csere, hivja az ingatlanos, az rabolint es mar szedi is szet a cuccot.
Kozben meg annyi a baja az egesznek, hogy az aljanal csopog. De nem am leereszti a vizet, lecsavarozza az aljat es mittomen kicsereli a tomitest, nem csere egyben.
Legalabb nem en fizetem -
nyunyu
félisten
válasz
lujó55 #25982 üzenetére
igen, mert a csöveket ott kell vezetni ahol a legnagyobb problémát okozza a kár és javítás. Milyen érdekes, hogy pl. Magdeburgban meg tudták oldani, hogy a kábeleket, csöveket, mittudoménmit nem úttest (pláne nem villamospálya) alatt, hanem járda alatt vezetik ami le van fedve viacolorral és pittyputty felszedhető, ráadásul a csatornaszemekbe nem kell belehajtani a kocsival.
Nyilvan anno oda tettek a kozmuveket, ami varosi/allami terulet volt, ez meg kb. az utca szelessege.
Azota meg valtozott az utca hasznalatanak a modja, de nem volt penz atepiteni a kozmuveket, hogy kompatibilis legyen a mai igenyekkel.
Hetvegen voltam Fureden: most allnak neki szelesiteni+jardat epiteni a nagyon szuk Aracsi utcaban, ott pl. az a fo problema, hogy nem csak a keriteseket kell hatrebb tenni, meg a telektulajdonosokat kartalanitani a kisajatitasert, hanem az osszes telken odebb kell tenni a vizoraaknakat, villanyt, gazt, ennek a cechet is a varosnak kell allnia.
Ez siman megduplazza az utepites koltseget. -
BlacKSouL
addikt
válasz
Winner_hun #26030 üzenetére
Csalóka, mert szabad ég alatt, árnyékban 36 fokban látszólag én sem izzadtam, de amint bementem a zárt térbe 27 fokba, egyből ömlött rólam a víz.
A titok a légmozgás és a páratartalom. Egyébként fejet be kell vizezni, és lábat vízbe áztatni. Akit az nem tart hűvösen, annak úgyse segít semmi -
tildy
nagyúr
válasz
Winner_hun #26030 üzenetére
Ez nalam kb 18 fok.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Winner_hun #26028 üzenetére
Nálunk mosás előtt 26.1 fok volt 57%-al. Most mosás után 27.4 fok van, és 73%-os páratartalom. Ez az a határ, amikor egy helyben ülve folyik rajtam a sólé.
De... legalább nincs szar idő, és nem esik se eső se hó, nincs sár meg köd.
Különben meg mondtam hogy nem kell az a kurvahideg télen mert meg lesz a böjtje...na tessék.
Persze az előző két évben pont ilyenkor voltam Balatonon... nappal nem volt 14 foknál melegebb. Na most nem mentem le. Ezért van meleg. -
Winner_hun
félisten
válasz
ladybug #26027 üzenetére
Teregess bent - hogynepersze, kell a páratartalom meg az öblítő illatozása zárt térben. Ez a cikkíró nem teregetett még ki zárt térben nagyobb mennyiségű ruhát.
Fesd a tetőt fehérre - ja mert mindenkinek lapostetője van, ez a legelterjedtebbha kinyitod a tetőablakot, akkor a felette áramló szél kiszívja a meleg levegőt a tetőtérből. Amennyiben alulról hűvösebb utánpótlás érkezik, megindul a házban a légáramlás. - fuuu, 21. századi embernek meg kell mondani hogyha kint hidegebb van akkor szellőztetni kell ha bent túl meleg van. Másik totál hülyének nézése szépen körítve.
Teríts ki nedves frottírtörülközőt - a magasabb páratartalmú levegőt nem melegebbnek érzi az ember? De. Ugyanez: - Tekerd fel a szőnyegeket, és gyakran moss fel - meg a
leírás szerint hogy nedvesítsd a függönyhelyettesítőt - Függöny helyett csiptess fel lepedőket - és még ott van a szobanövény áztatás is. Komolyan nem értem, inkább legyen 1-2 fokkal hidegebb de baromi magas páratartalom? Pfff.Rendelj hővisszaverő ablakfóliát - télen meg fűts orrba-szájba. Inkább nyáron egy kis meleg mint télen hosszú időn keresztül hideg. Ezt nem ismerem de ha kint marad nyáron a meleg akkor télen is kint marad: Fess fel hőpajzsot
Éjszakára kapcsold ki az elektromos berendezéseket - csakisezzel vacakolnék hogy egyszázad fokot nyerjek. - tévé, a set-top-box vagy a dobozos számítógép elég sok hőt terme - aha hány watt fűt hány légköbmétert?
-
ladybug
őstag
Tessék, lehet ötleteket meríteni: [link]
-
fokukac
nagyúr
ma korán el akartam jönni a munkahelyemről, így csak két és fél túlóra sikerült, már itthon is vagyok.
kint 35 fok, azért csak ennyi, mert már megy le a nap, a páratartalom relatív, melegben sokkal nagyobb tud lenni, mint 19 fokban
de most már öltönyt levettem, légkondit bekapcsoltam, coronitát kibontottam, szóval jó
Ui. a kéróban kb. 28 fok volt, amikor hazajöttem (miután kb. délután 3-ig ment a légkondi), de, hogy milyen jó a panelház: a radiátorom (és gondolom, a fal) 32 fokos, legalábbis a rászerelt hőmennyiségmérő szerint. Azt mutatja a hőmennyiségmérő, hogy az elmúlt 24 óra 50%-ában fűtöttem (magasabb volt a hőmérséklete, mint 29 fok)
-
NoLF
veterán
16,1 Celsius fok, 5 mph-s déli szél, felhős égbolt, 92% páratartalom.
-
Mawyx
őstag
nincs hőmérőm
-
válasz
Winner_hun #26014 üzenetére
Jó nálad. Bár mondjuk az enyémben két venti megy most 400rpm-en, és egy pedig 150rpm-en, plusz a VGA-é és a tápé.
ui.: Ez kegyetlen...
-
Winner_hun
félisten
válasz
Tothgera30 #26012 üzenetére
CPU: 38,5
GPU: 47
SSD: 34
HDD: 28Szoba hőmérséklet meg vagy hűlt vagy az előbb elnéztem, most 28,0 fok.
-
ToBeY
nagyúr
válasz
Winner_hun #26010 üzenetére
Szobában 33, erkély árnyékos részén 38 fokot mértem.
-
válasz
Itt 27,5C, konkrétan a szobában.
De az asztali gép most elég vicces hőfokokat produkál: CPU - 44C
Lap - 42C
VGA - 51-52C
HDD - 40C -
FET-MEN
veterán
válasz
itt megvan sajnos
-
Winner_hun
félisten
Lakásban 28,9 fok, alakul ez, a héten meglesz a 30.
-
FET-MEN
veterán
hát én ezen besírtam
melyiket egyem meg? [link]
-
FET-MEN
veterán
válasz
kételkedem #26007 üzenetére
rendben
-
FET-MEN
veterán
hi all. itt lehet enyhén trollkodni vagy mi?
-
lorcsi
veterán
elég komolyan kibasztam magammal így a hét elejére
3:15 volt hol lefeküdtem aludni..és 5:15-kor keltem
már majd leesik a fejem...még egy óra így is van
de este kialszom magam az biztos -
kételkedem
addikt
válasz
Winner_hun #26002 üzenetére
Az enyémeket vittem már lassan mélyülő tóhoz, folyópartra, de legfeljebb annyira mennek bele, hogy a mancsuk vizes legyen. Úszásról szó sem lehet! Tavaly próbáltuk a kerti zuhanyzó alá csalogatni őket, de igazából azt sem szerették.
Van egy nagy som bokor az udvarunkon, ami amúgy is árnyékban áll, alatta kicsit mindig nedve a föld. Onnan rálátnak a bejárati ajtóra és a kerítésre is, ott nagyon jól érzik magukat!
-
Mawyx
őstag
válasz
Winner_hun #26002 üzenetére
Úgy látom már tetszik neki
-
Winner_hun
félisten
válasz
kételkedem #25999 üzenetére
Nem volt egyszerű beleimádkozni de egy kis rohangálás a napon megtette a hatását
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Anime filmek és sorozatok
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- alza vélemények - tapasztalatok
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- Asztali PC , i5 7400 , 1660 Super , 16GB DDR4 , 480GB SSD
- Bomba ár! Asus N551JQ - i7-4710HQ I 8GB I 256GB SSD I GT845M I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V330-15IKB: i7-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V130-15IKB: i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- iPhone 16 Pro Max 256GB Black - 2026.05.28.-ig Nemzetközi Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 XT 16GB ZALMAN I3 NEO ADATA 600W
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest