Hirdetés
- Olcsó USB WiFi AC adapter
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- bambano: Bambanő háza tája
- Hieronymus: Kalózkodás. Kalózkodás? hozzászólás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
FehérHolló
veterán
Nagyon sok hülyeséget irkál mostanában a hvg, de ez a vélemény egészen megtetszett: [link]
lujó55: Uff.
-
lujó55
addikt
válasz
kételkedem
üzenetére
úgyhogy mi sem vettünk semmit.
mondjuk az asszonynak nagyon megtetszett egy fonott kosár, de annak meg a füle sérült volt. az öreg indián azt mondta, ha viszünk egy bográcsot akkor ideadja a kosarat ajándékba.
aztán nem vettünk semmit, viszont az erre szánt pénzből megtankoltam -
-
BlacKSouL
addikt
Mondjuk örülök, hogy a régi klasszikus Offtopikos mennyiségű szófosás lett ma úrrá mindenkin, kezdtem már egy jó ideje hiányolni, csak feltűnt, hogy a 10 perces kávészünetben nem tudom visszaolvasni csak a ma délelőttöt sem.

-
BlacKSouL
addikt
Ti ma nem dolgoztok?
-
kételkedem
addikt
A biztosító küldött egy levelet, hogy B10-ből A0-ba sorolják a kocsi kötelező biztosítását, mert a központi nyilvántartásban valami nem stimmel. Mi a franc? Mi közöm nekem ahhoz, hogy a központi nyilvántartásban mi szerepel? Zaklassák azt, aki az adatokat feltöltötte! Régi biztosítótól kikértük a kárelőzmény igazolást. Nem volt kár, B10 kategória. Írtam egy emailt, mellékletnek beszkenneltem az igazolást. Ma jött a válasz, miszerint amit leírtam, az pontosan megegyezik azzal, ami az új biztosító adatbázisában szerepel, ezért keressem meg a régi biztosítót, hogy ők is ezeket az adatokat tolják fel az adatbázisba! Mi a franc? A régi szerint B10, az új szerint B10, de én szóljak a réginek, hogy az új szerint B10?
Azt hiszem írok egy nagyon udvarias, ámde kissé értetlenkedő levelet, melyben megkérdezem,hogy Mi a franc???

-
tildy
nagyúr
válasz
lorcsi
üzenetére
Esm debreceni szuletesu, es a csaladja is arrafele valosi , bar ossze-vissza kellett nekik koltozkodniuk az orszagban, igy a szulok most nem ott laknak.
De legalabb nem kell majd repteren aludni, vagy baratoknal, ha koran megy a gep
Raadasula mamit is gyakrabban latjuk igy
Lenyeg a lenyeg, van jopar rokon arrafele. Az exclusive az pedig 29€ vagy £25, vagy 10000 ft koruli osszeg,attol fugg mivel fizetsz, de ez ket embernel mar behozza az elso utnal az arat.
Mas: Bank holiday, munkaszuneti nap, ugyhogy itthon logatom a labam.
-
tildy
nagyúr
válasz
lorcsi
üzenetére
Barkinek:
Mi is tervezunk Debrecenre atallni, leven a rokonsag jo resze ott el, nagymama, teso, stb.
Mawyx: neha azert szokott csak exclusive tagoknak szolo akcio lenni. Nekik raadasul meg le is jon valamennyi az arakbol. enis megujitom megint, ha megint repjegyvetel lesz, az elozo most jart le aprilisban. Total megerte

-
lorcsi
veterán
ez óriási

úgyis iylen hosszú hétvégés dolgokat tervezünk, ahhoz meg kizárt, hogy 20-30 kilós csomagokat vinnénk. csak a minimum és maximális lazulás
ezeket a baromi olcsó utakat bárkinek elérhetővé teszik avyg törzsvásárlónak kell hozzá lenni ?
amúgy debreceni indulás nekem príma is lenne

-
tildy
nagyúr
válasz
lorcsi
üzenetére
A 25-32 kg-os borondod, amit nem vihetsz fel magaddal a repulore, hanem check-in-nel le kell adni. Nos, en ilyet ritkan viszek, foleg ha hetvegere ugrom haza, eleg egy kisebb utazohatizsak is.
A wizzairnel az adok es illetekek benne vannak, de ugye az "extrakert" fizetni kell. Es bizony a feladott csomag mar "extra" Es ha nem wizzaires kartyaval fizetsz, hanem visaval, annak is van egy dija. Banki atutalas eseten ez kb 1400 forint, visa-s, maestros fizetesnel kb 2000 forint.
Cserebe rendszeresen megjarom oda-vissza az utat 10 ezer forintbol
(Budapestig ) -
Mawyx
őstag
válasz
lorcsi
üzenetére
Amit nem cuccolsz magaddal a fedélzetre, amire a reptéren azt mondod a néninek, hogy csókolom, ezt szeretném feladni és azt többé nem látod. Mármint jobbik esetben a célállomáson várni fog vagy te őt a szalagnál

A 10-20ezres marhaság a zutazási irodák kiváltsága, valamiből nekik is meg kell élni... -
tildy
nagyúr
válasz
lorcsi
üzenetére
Az attol fugg. En, aki feladott poggyasz nelkul utazgatok, es edesapamnak ertes wizzaires bankkartyaja van, amivel fizetni szokott nekem, nekem nem jon hozza semmi.

Akinek nincs ilyen annak 3.5£-nyi atutalasi koltseg iranyonkent, vagy 7 fontnyi bankkartyas fizetesi koltseg, szinten iranyonkent.
Milanoba is talaltam parat
-
kételkedem
addikt
válasz
lujó55
üzenetére
Tavaly a huncut őstermelő minden praktikát bevetett, hátha el tud adni valamit nekünk. Nagyon rossz volt az idő, alig lézengett néhány turista, így mindenkinek lyukat beszélt a gyomrába, aki elhaladt a placc előtt. Sok hasznos holmit árul, a választék is széles, de a barkácsáruházi ár duplájáért adta a bográcsot és a gázégőt is.
-
lujó55
addikt
válasz
kételkedem
üzenetére
Na egy ilyenre gondoltam én is:

ez tényleg nem tízezer forint
-
Johnny Cash - Hurt c. számát hallgattam épp a kocsiban, most kiváltképp tetszik, mint amúgy más esetekben
. -
neduddki
nagyúr
válasz
kételkedem
üzenetére
HI!
"de úgy gondolom" ne gondokogya m megart, ujabban vannak ismet tuzhejjre alo ontovas labasok is /nemmondom hogy ocsok/, de ojjan izu porkultek gyunnek ki belole, hogy a simabol sohasem, /hozzaerok majd megaszongyak, hogy a szen az oak mindennek/:- )
udv
neduddki
-
-
lujó55
addikt
Mindenkinek köszi a tanácsokat!
Tehát: ne legyen papírvékony (sajna ezek mélyhúzott cuccok) és oda kell figyelni a tisztításra és tárolásra.
Igen, a zománc üvegkeménységű bevonat, véd a korróziótól és nem oxidálódik, olyan mint a fazék a konyhában, csak arra kell vigyázni, hogy le ne papttanjon. A réznek nevezett valami egy árban van a rozsdamentes társával, csak az előbbi vöröses színű, az utóbbi meg fémes fehér.
Eddig amit írtatok az öntöttvas bogrács a befutó. Csak bírjam majd emelgetni

(#24070) FehérHolló: jó, akkor veszek boltból, de merre induljak el? a tescoban még nem láttam, se a sparban.
-
neduddki
nagyúr
válasz
kételkedem
üzenetére
HI!
me nem ertesz hozza, de alenyegetkihagytad: a legfinomabb az ontotvasbu kikerulo kaja:- )
udv
neduddki
-
kételkedem
addikt
válasz
lujó55
üzenetére
A poroszlói őstermelő tavaly kb dupla annyiért árulta a portékáját, mint amennyiért boltban számlával, áfával meg lehet venni!

réz - még sosem főztem benne, szerintem lekvár és pálinka főzésén kívül máshoz nem szükséges. Elég drága, évi néhány alkalomra nem éri meg.
rozsdamentes - nem rossz, arra vigyázz, hogy ne alufólia vastagságú legyen. Amelyik megfogva szinte súlytalan, az nem egyenletesen fog melegedni, könnyen odakapódik a kaja. Tisztítása egyszerű, nem pattan le a zománc, ha leejted.
öntöttvas - benne van az anyag, nem törik, nem pattan le a zománc, egyenletesen melegszik a kaja, viszont a tisztítása nem egyszerű, drága.
zománcozott - szintén ügyelni kell rá, hogy ne valami papír pléh legyen zománcozva! Több zománcos bográcsunk is van, a vendégek száma dönti el, melyik méretűt használom. Egy kis odafigyeléssel évtizedekig szolgál. Érdemes fonott kosárban, szakajtóban tartani és óvni kell a zománcot, nehogy lepattanjon. Nekem ez vált be.
-
Lortech
addikt
válasz
lujó55
üzenetére
Én a 2/3-nak vagyok a híve, és minél vastagabb, masszívabb, annál jobb, kevésbé érzékeny a kaja a tűzhely változásaira, kevésbé ragad le.
Rozsdamentes a legegyszerűbb, a vasat kezelgetni kell, jól kitisztítani és kizsírozva eltenni, ne rozsdásodjon.
Érdekes, hogy azt írod, drága az öntöttvas, szerintem egy jó minőségű és megfelelően vastag rozsdamentes legalább a duplája. -
lujó55
addikt
valakinek van bográcsolási tapasztalata?
közeledik a nyár, a család szereti a kerti mulatságokat. milyen bográcsot vegyek? halászlé, birkapaprikás, gulyás, stb. sokan esküsznek a rézbográcsra, mert hogy abban finomabb az étel. én úgy tudom, a réz minden vegyülete, sója mérgező. ki mire szavazna?
1.) réz
2.) rozsdamentes
3.) öntöttvas (rohadt nehéz és extrém drága)
4.) zománcozott
Ma délután poroszlón megyünk keresztül, addig jó lenne valami info, mert a bajuszos rézbőrű bácsinál minden eladó, az rábeszél engem a hülyeségre is, aztán meg megbánom
-
asuspc96
senior tag
Helló!
nem találom sehol...valaki képet vagy pontos címet tud bobni ?

"Klinikáknál lévő Bárczi Gusztáv Általános Iskola"előre is köszi, asuspc96
-
Mawyx
őstag
Vállal vki adóbevallást? Nem tudom kitölteni

-
Dylen
senior tag
Mikor jön ki az iphone 5?
-
Mawyx
őstag
Voltam otthon anyák napján

Winner, tök zsír, most volt az első hosszú, eddig nagyon baba

A nyákos nagyon jó

-
lujó55
addikt
hogy pörög a topik...

-
fokukac
nagyúr
a tapasztalt, bölcs öreg rókákhoz lenne egy elméleti jellegű, mélyfilozófikus kérdésem: hogy lehet egy nőt hosszútávon elviselni?

-
tildy
nagyúr
Ha valakit erdekel : Debrecen - Eindhoven + Eindhoven Debrecen 2013 jan 15-jan 19 , wizzairnel osszesen 2780 ft ma
( ha nincs feladott poggyassz, es wizz kartyaval fizetsz
) Utobbibn tudok segiteni. -
fokukac
nagyúr
kockáknak:

-
lujó55
addikt
válasz
transmission
üzenetére
bár nekem menne így a biznisz...
(gyenge célzás)
-
ToBeY
nagyúr
Windows 7 alatt hogyan lehet egy usb ntfs winyót fat32 formázni?Nekem csak az ntfs-t és valami ex-fat-ot ajánl fel.
-
lujó55
addikt
Jó reggelt. Nyakfájás , hátfájás: ON
-
nike_
addikt
Ide is bedobom, hátha:
Egy játéknak a nevét szeretném megtudni.
2009, 10, vagy 11-ben jelent meg. Azt hiszem, 4 betűből áll a neve.
Egy kis törpe figurával kellett különböző (nem annyira nehéz) puzzle-öket megoldani, és azután lehetett továbbmenni a következő pályára. Ha jól emlékszem, a történet lényege az volt, hogy valami nőt kellett megkeresni, és csak a végén jöttünk rá, hogy mi öltük meg (talán...).
Körülbelül ennyi jutott eszembe, a segítséget köszönöm!ps. Még az is eszembe jutott, hogy olyan volt a kameranézet, mint a Super Marióban (fix oldalnézet, 2D-s)
-
lujó55
addikt
Beállt a nyakam netezés közben, mint a gerely...
áááááá, mintha kést döftek volna belém.
-
lujó55
addikt
válasz
transmission
üzenetére
hát, én sem szeretek előre inni a medve bőrére, de lehet, hogy fogsz még tűz fölött ugrálni pucéron ha elmegy...
sok sikert hozzá -
BlacKSouL
addikt
válasz
lujó55
üzenetére
Szarkasztikusan próbáltam arra utalni, hogy már megint valami kisembernyúzó fasságot találhattak ki, de ú.l. nem ment át.

Nem lehet hogy itt kevert össze valaki valamit valamivel? Mert röpködnek a 27%-ok áfa, adóalap, minden:
"Formálisan egykulcsos lesz az adórendszer 2012-ben is, de a gyakorlatban két kulcs lesz 2012-től. Az előzetes kommunikációnak megfelelően az évi 2 millió 420 ezer forintos jövedelemig 16%-ot adózik a jövedelem a megszűnő adójóváírás nélkül. Az efölötti részre pedig 20,2%, ugyanis 27%-kal szuperbruttósítják az adóalapot, és annak a 16%-a jelenti majd a 20,2%-os kulcsot." [link]
-
lujó55
addikt
válasz
transmission
üzenetére
kapás van...
-
lujó55
addikt
Valakinek van valami infója róla, jövőre tényleg 27% lesz az SzJA? Szomszédom mondta tegnap este, de nem találom guglin sehol. Vagy ez csak pánikkeltés? Vagy van valóságalapja, mondjuk most mondanak 27%-ot, tiltakozás és akkor kegyesen lesz belőle 23%?
-
degu
senior tag
válasz
transmission
üzenetére
Nezd!
A diszno is megeszi a sz*rat!
/Mert talan me"g van benne egy kis maradek dara,mint nem emesztett meg! Ez nem kamu,egyszer lattam videken!
/ -
válasz
FehérHolló
üzenetére
Bár én esténként eddig is kedvenc voltam
. A PH pedig más tészta, a rang még nem minden
.#24010 Vigneau: Szép
. -
FehérHolló
veterán
válasz
Tothgera30
üzenetére
Én is csatlakoztam hozzád. Ezentúl egy darabig esténként/éjszakánként kedvenc leszek, nappal pedig addkit.

-
Vigneau
félisten
válasz
transmission
üzenetére
-
Vigneau
félisten
válasz
transmission
üzenetére
Meg kellene kérdezni, hogy az 15k-stól vajon mennyit akartak alkudni.

Én is szoktam/próbálkozom alkudni, nem titkolom - de ésszel. De azért előtte körbenézek a piacon, milyen árak uralkodnak épp a megkívánt cuccra nézve.
-
lujó55
addikt
válasz
transmission
üzenetére
Rakd fel 15000-ért és engedd el a felét!

Tudod mit? Dobok neked egy UP!-ot. Pusztán jókedvből...
-
lujó55
addikt
válasz
transmission
üzenetére
Pl?
-
transmission
tag
Hihetetlen hogy az emberek még a semmiből is alkudni próbálnak..
-
-
Vigneau
félisten
válasz
Tothgera30
üzenetére
Ááá, csak egy szint különbség van közöttünk. Emlékszem, mikor Vlad számlálója még működött, akkor benne voltam az első 10-ben a postokat illetően.

Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a politizálás!
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3402
- Samsung Galaxy S23 Plus / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

azt hittem kecsó körül született valahol..talán félegyháza
. De van mit csinálni
.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

.

/Mert talan me"g van benne egy kis maradek dara,mint nem emesztett meg! Ez nem kamu,egyszer lattam videken!