Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
ha valaki nem tud mit nézni, akkor ajánlom a true detective sorozatot, hihetetlen zseniális
aki meg megérti felirat nélkül, annak külön respect, erről kíváncsi lennék a kint élők véleményére, hogy x év ott töltött idő után, egy ilyen angol szöveget megértenek-e minden gond nélkül? főleg ahogyan matthew mcconaughey beszél. -
brownus
veterán
-
degu
senior tag
válasz
Integra
üzenetére
Az is a probléma,hogy az egész koncepció - hibás!

Téves,vagy valótlan feltételezésen alapul./Hogy el fogjuk tudni adni az áramot a környező országoknak - akik hasonlóan lépnek,mint most,Mi !/ Ráadásul ebben a kritikus gazdasági krízishelyzetben ijesztően megnöveli az adósságunkat,és a függőségünket,méghozzá az orosz cár felé !/
Most akkor szeretjük,vagy utáljuk Őket?Vagy az utálásukat /akarom mondani az UTALÁSUKAT/ szeretik a *méhecskéink*?
-
válasz
FehérHolló
üzenetére
átszálláskor is munka

-
parandroid
félisten
válasz
FehérHolló
üzenetére
Aki pedig nem gazdaságilag aktív, az a gazdaságilag aktívak által magukkal vitt gyerekek, akik szintén fájdalmasan hiányozni fognak a magyar demográfiából.
"...és marad egymillió kamurokkant"
p
-
FehérHolló
veterán
válasz
fokukac
üzenetére
Nagyobbik részük valószínűsíthetően az aktív rétegből kerül ki.
Tehát a Németben dolgozók száma a magyar gazdaságilag aktív réteg lélekszámának 3%-a, az egy év alatt Németbe vándoroltak száma pedig 0.6%-a ugyanennek.
Még szerencse, hogy az Egyesült Királyságban még a németnél is többen vannak kivándorolt magyarok. -
Integra
titán
válasz
bandus
üzenetére
sajnos sokunknak megvan ez a tapasztalata. kár, mert jó vezetésű állami tulajdonú cégekre, főleg energia szektorban nagyon szükség lenne.
jut eszembe, paks 2-vel kapcsolatban, az igazsághoz hozzátartozik, hogy az egészet a szocik kezdték meg anno és a vityáék is rábólintottak akkoriban, ezért is juthatott idáig. tehát semmi más nem történt, mit amit már anno évekkel ezelőtt elkezdtek, azt most a jelenlegi vezetés aláírta. szóval a vörösök is eléggé álszentek... nem véletlenül orosz és nem nyugati atom mellett döntöttek, mert tényleg ez a legolcsóbb magyarország helyzetében. -
NoLF
veterán
válasz
PindurAnna
üzenetére
Ejj ha otthon lennek, tuti elutaznek mondjuk veszprembe vagy pecsre csak ezert

Hatha talalkoznek a hirdetes feladojaval, megkerdeznem hogy a "megelenes" szekcio megfogalmazasaval mennyi idot toltott, mert barmennyit is; kar volt. Vagyis nem, hisz' oly jot nevettem rajt'

-
válasz
concret_hp
üzenetére
Nehéz a spekulánsok élete.

VAgy ahogy egykori kollégám mondá mindég: "Nehéz a könnyűbúvárok élete, de a nehézbúvároké se könnyű..!"

-----------------
@Viszlát: "Petition for Alien Workers"
Alien worker leszel?
a hetedik utas a halál? 
-
Integra
titán
válasz
bandus
üzenetére
nem köpök kapásból az állami energia szolgáltatás felé, és alapvetően maga az ötlet egyáltalán nem rossz. szerintem. más kérdés, hogy a megvalósítás az olyan, amilyen. és mivel állami cégek, így magában hordozza, hogy dilettáns, inkompetens, pórázon tartott pártkutyák ülnek azokban a székekben, amelyek azért felelősek, hogy jól működjön a vállalat. tehát nem fog jól működni.
-
tbs
addikt
válasz
PindurAnna
üzenetére
Mondjuk már az én időmben is azt vallottam, hogy ha nem 1értelmű a helyzet, akkor szóljon értelmesen a szájával, és rendezzük a kérdést.
A pokolba vezető út és a jószándék-kövek viszonya miatt.

-
tbs
addikt
válasz
PindurAnna
üzenetére
Ismét egy _onnan_ -> [link].

-
tbs
addikt
Ez a baj, ami a hozzászólásokból látszik. [link] Hitéletet élnek ott, ahol nemkéne... Logika, józan paraszti ész és észérvek..? Piha! Minek az...

Megérett a világ ezen szeglete a pusztulásra...
-
gaborbol
őstag
válasz
Viszlát
üzenetére
Az a kategoria nem gyenge... en anno az EB-3 ba fertem be villanyszerelokent, es iszonyat halas vagyok, hogy egyalltalan sikerult. Nekik biztos nagyobb sulyuk van, meg megvan a bejaratott ut is hozza...
EB-2 szoba se johetett meg elmeleti szinten sem.PindurAnna Valoszinu, hogy valami ceg promocios jelleggel csinalja es hostesseket keresnek gyakorlatilag, az fizet kb ennyit. Exfelesegem is csinalta csajokat viszonylag konnyen talalt, a fiu hosteseket ugy kellett vadaszni, pedig nincs ebben semmi gaz. Aruhazi bemutato, uj termeke, latod oket a sparba, teszkoba, promotalnak mindent.
tildy Nalunk minden maszek, bemesz a helyi korhazba, es 20-30 perc mulva meg is van a CT vagy az MR,ha ugy latjak,hogy tenyleg szukseged van ra, igaz iszonyat meg is kerik az arat erte.
-
PindurAnna
Közösségépítő
válasz
concret_hp
üzenetére
Fogalmam sincs
Most láttam facebookon kiírva 
-
concret_hp
addikt
válasz
PindurAnna
üzenetére
én ezt nem is értem,lehet hülye vagyok? miről szól a munka?
virágot kell osztogatni a csajoknak a bolt előtt vagy mi?
a megjelenés leírásából amúgy a kiíró is mérhetetlen pró lehet, felváltva írja a tagadást a nem tagadással vagy mi na
-
brownus
veterán
válasz
FehérHolló
üzenetére

-
degu
senior tag
válasz
EQMontoya
üzenetére
Sajnos nem tudlak megcáfolni!
Tényleg bölcs vagyok...Mi több,.igen,igen bölcs.
Könyvíráson nem gondolkodom,mert az emberiség /mint pédád mutatja/ nem áll készen ekkora bölcssség befogadására!
Az MTA pedig engem ne dijjazzon,mert az már nem az én szintem...
...néha azért elgondolkodom...hogy tudhatok ennyire?...
-
de nézzük pozitívan.
most kell Floridába menni, most olcsó
------------------
Na, más, szakmai kérdés.
Google Drive az exceleket kezeli rendesen? Lehet bele írni, szerkeszteni, képletezni, meg minden? Sheet-eket is kezeli, lehet kereszthivatkozni?
A Pivot-ot már meg se merem kérdezni
-
kötsög Dagi miatt buktam 100 ojrót.
morcos vagyok. -
Dylen
senior tag
Május 27, este 21:20-ra van időpontom MR-re.

-
degu
senior tag
válasz
parandroid
üzenetére
Káprázatos stratégia!
Mindenki azokra szavaz,akikre akar,de mivel 100 felé oszlanak meg a változást akarók szavazatai,igy BIZTOSAN nem lesz változás,mert a maroknyi*kemény mag* összetart,és igy döntő lesz a fölényuk.
Ez is demokrácia.../És mégis az történik,amit 1 ember akar! Ez a relativítás elmélet,nem az,amit Einstein agyalt ki!/
-
válasz
parandroid
üzenetére
Miattuk elmentem volna szavazni

-
parandroid
félisten
A legszebb az, hogy akitől tényleg összeszarták magukat, azt pártként bejegyezni sem hagyták. Érzésem szerint a saját szempontjukból jól is tették, könnyen elképzelhető lett volna, hogy ha nem is mi leszünk az új Izland, de tömegével vonzotta volna a kétfarkú pártlista a protestszavazókat.
p
-
válasz
parandroid
üzenetére
omg.

Ha lesz időm, én is csinálok már egy grafikont a régióbeli országok növekedéséről, 2010-től.
Elképesztő, hogy állandóan növekedésről beszélnek, amikor az elmúlt 4-5 évben egyáltalán nem volt növekedés. Hihetetlen.
-
válasz
FehérHolló
üzenetére
Most én is ezen gondolkodom, hogy a szürke a régi, a zöld az új érték, vagy mit akar ez ábrázolni? Lehet, hogy egy kis önkritika?

-
FehérHolló
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Ez egy ház akar lenni, aminek csak 10%-a kész (zöld)?
-
parandroid
félisten
-
concret_hp
addikt
ja, de amit írsz az azért alapvetően bp-n jellemző, bp-n kívül kb. senkit nem ismerek aki nem 8-ra (vagy előbbre) jár dolgozni.
de ha nem ilyenkor nézzük, nyáron is jobb lenne, ha 1 órával később sötétedne, az meg, hogy 4:20 vagy 5:20 a napkelte az nagyjából mindegy szerintem az emberek 95%ának

-
tbs
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
Mer' a buzik a 12:00-hoz és a zenithez passzítják a cuccot, az meg idehaza elég pontos.
Az igazi gond inkább az, hogy
rühellnek felkelni az embereka reggel 7:00 helyett 9:00 meg 10:00 az általános munkakezdés ideje... "Kiskoromban" a szüleim 7-re jártak melózni, én meg átsétáltam a suliba 8-ra... Ha nem voltak épp nagy munkák, akkor du. 4-re már haza is értek. -
concret_hp
addikt
vótmá, de télleg lenne értelme ha Mo gmt+2 lenne gmt+1 helyett, már tök világos vna de alig vna ember az utcán. du meg már 6kor sötét van, amikor még szabályosan dugók vanank bp-n pl

-
bobsys
veterán
A honap mondata elhangzott a ma reggeli megbeszelesen az egyik emberketol miutan meg lett neki mondva, hogy ami miatt probal lebaszni mindenkit arrol jo sok email szuletett es o volt az egyik cimzett
"Egy csomo e-mailt kapok, nem olvasom el oket" -
bobsys
veterán
válasz
gaborbol
üzenetére
Zoldkartya interju elott egyszer hivtam a Sydneyben levo kovetseget es hat, khm.. elegge erdekes hangon beszeltek velem (a minimum jelzo az, hogy unott). Miutan megvolt a zoldkartya megint felhivtam oket valami mast megkerdezni (fene sem emlekszik mar a reszletekre) es amint megemlitettem, hogy zoldkartyam van egybol valtozott a hangulat elkoszoneskor meg gratulalt is az illeto. Gondolom millio hivast kapnak aztan leszarjak azt aki nem allampolgar/GC tulajdonos.
A mostani melon a kollegam H1B visan van, ot konkretan halalra szivattak mindig a hataron/kovetsegen igy 2011 ota inkab nem utazik kulfoldre. -
gaborbol
őstag
válasz
bobsys
üzenetére
Akkor nem csak en talaltam erdekesnek a mukodest gyakorlatban, mert elmeletben minden megvan hozza, hogy a kornak megfeleloen mukodjon.
Ez persze merfoldekkel jobb, mint amikor 30-40 perceket vartam a bev. hivatal ugyintezeojere MO. a telefonba es joesetben az volt a valasz, hogy semmi fejlemeny hivjam oket egy honap mulva, vagy ket het mulva. Ha nem volt makom akkor 45 perc utan kivagott a telefonos rendszer azzal, hogy probalkozzak kesobb. -
Viszlát
addikt
A honap felfedezese szamomra a tablettas szelvedomoso, zsenialis.
Hihetetlen, hogy eddig sosem talalkoztam vele... -
BlacKSouL
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
Azt fogják nyilatkozni, hogy már sokkal korábban el kellet volna kezdeni építeni a stadionokat, és hogy majd ha most felépülnek, akkor nemsokára rendkívül sokat fognak fejlődni a multimilliárdokat felszívó ízeltlábúak, (akikről kiderül, hogy ha vezető edzők irányítják őket, külföldön, akkor még futni és passzolni is képesek)
és éljen első Szentrbn a stadionok védőszentje. Kb.
De most még rugalmatlanok az izmok, még nem értek át az utalások, még élénken él a tavalyi év a fejekben, még nem érzik a nyomást, a terhet, ami alatt nőhetnének mint a pálma, stb..
Ja, és nagyon túlzóak voltak az elvárások..! -
bobsys
veterán
válasz
gaborbol
üzenetére
Leadtuk az utlevel kerelmet a Jenonel (tudod, a Polga Jeno hivatalban
). Egy het mulva jott egy e-mail, hogy megkaptuk a kerelmet itten van az ugyszam itt meg a honlap ahol lathatod, hogy hol all az ugy. Az email utan egy hettel nezem es meg nincs semmi valtozas. aznap este lemegyek megnezni a postat es hopp jott egy level a Department of Statetol benne az utlevellel -
gaborbol
őstag
Rengeteget fejlodott az itteni hivatalos ugyintezes 2002 ota amikor jelentkeztem az Zoldkartyara.
Most beadod a hagyomanyos papir alapu kerelmet, PDF letolt, kitoltod, kinyomtatod.
Ket postacim is van, az egyik, ha hagyomanyos normal levelkent kuldod, a masik ha express kuldemenykent erkezik.
Azt hiszem 21 oldal volt+ a kulonbozo igazolasok+ annak a forditasai. Melle csatolsz egy egy oldalas doksit, amiben kered, hogy emailben es SMS-ben ertesitsenek az ugy folyamatarol.
1 Het mulva jott az SMS es az emails is, hogy megkaptak a kerelmet, itt a digitalsi ugyirat szam, ezzel lehet a honlapon kovetni az ugy haladasat, de errol hagyomanyos postai uton is ertesiteni fognak.Belepek a honlapra, szepen nagy pontok jelzik az aktualis lepcsot ahol eppen tartok, rakattintok a masodikra, es azt irja,hogy:
Februar 28.-an kikuldtunk egy levelet postai utan, es cselekedjen a benne foglaltak szerint.
-
ToBeY
nagyúr
Voltam személyit csináltatni meglepően flottul ment minden,kb 10perc alatt végeztem.Nyáron az útlevélkészítés olyan egy óra volt,és csak második nekifutásra sikerült,mert elsőre az informatikai rendszer nem működött.
-
degu
senior tag
válasz
parandroid
üzenetére
Kívánságod máris teljesült!
Jelölték Nobel-békedijjra!/Ha nem a Balázsék vicceltek a rádióban/
-
lenox
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
Nekem van egy ismerosom, aki egy idoben azt dolgozta, hogy gaz arat emelt. Szoval tok hasonlo...
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a politizálás!
- THE G-LAB Combo Tungsten Bolti ár:20k INGYEN FOXPOST
- ÚJ HP Business Slim Smartcard Bolti ár:17k INGYEN FOXPOST
- Új, bontatlan Kingston FURY 16GB DDR5 6000MHz CL36 Beast XMP/EXPO - 2 év bolti garival! -
- HP ProBook 430 G3, 13,3" HD kijelző, I5-6200U CPU, 8GB DDR3, 128GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia (
- Lenovo Thinkpad T470S, 14" FHD kijelző, I5-6200U CPU, 8GB DDR4, 128GB SSD, W11, Magyar bill, Akku X,
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z690 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3090 OC 24GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Asus Vivobook X411UA - i3-7GEN I 8GB I 128SSD I HDMI I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- magyar billentyűzet - 162 - 163 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Most láttam facebookon kiírva
(és szerinted mennyire fájt, amikor 1 évvel később 1.22 körül volt?