- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone témaösszefoglaló
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Mikor jövének már el az OLEDek?
-
lujó55
addikt
Na, jóccakát! Nem akarok bal7, hogy szombat este itt ba..om magam és nem az ágyban
-
lujó55
addikt
válasz
Lacazr93 #8087 üzenetére
Mégegyszer: elvileg nem férhet hozzá senki a számládon lévő pénzhez, de nem jó kiadni az ilyet bűnözőknek. Minden megtörténhet. A legjobb ha nem tartasz rajta nagy látraszóló összeget. Ha pl. van rajta egy milliód és nem akarod kockáztatni, a legjobb ha azonnal lekötöd vagy átutalod egy biztonságos számlára. Én tudok nagyon biztonságos számlákat, ha érdekel mondok is egyet. Igaz, hogy az én nevemre szól, de ez ne zavarjon, hidd el így lesz a legjobb mindkettőnknek
cserébe kapsz majd piros pontot meg kérek egy jó számot a rádióban neked jó?
-
Lortech
addikt
Pl. Zacc café - Bocskai - Fehérvári saroktól nem messze, viszonylag csendes, nem kell vágni a füstöt, olcsó, 300-350 körül valahol a korsó csapolt Borsodi.
szerk: ("Nagy kivetítő" az egy 42 körüli LCD, helytől függően 2-5 méterről lehet nézni).
Nehéz amúgy ezekkel a paraméterekkel olyan helyet találni a környéken szombat este, ahová még be is férni. -
Este 10 mikor kezdik, de csak kéne nézni
-
pohár
félisten
válasz
kételkedem #8070 üzenetére
zúzzad genyó
-
lujó55
addikt
válasz
Lacazr93 #8074 üzenetére
elvileg nem, de az ördög soha nem alszik. egyszer én is jártam így és voltak álmatlan éjszakáim, de nem történt semmi. gyerek ígérgette, hogy kell neki a cucc, már utalja is a pénzt csak mondjak egy számlaszámot. azóta is várom, de a fórumtag úgy tűnt el, mint a sz.szamár a ködben. Ötlet: ne hagyj rajta soha túl nagy zsét. Én mindig lekötöm ha jön egy nagyobb összeg, ahhoz hozzáférni már igazán nehéz.
-
lujó55
addikt
válasz
SpongyaBob #8073 üzenetére
mondjuk ez is tág fogalom, mert egy luvnya megkeres egy nap 40k-t ha csinos. ehhez képest én is szarul keresek.
-
Lacazr93
senior tag
Sziasztok!
Nem tudtam sehol máshol föltenni a kérdésemet, ezért inkább ide írok
Ha egy csalónak megadom a számlaszámomat, akkor az tud vele kezdeni valamit? -
kételkedem
addikt
Go Tankcsapda koncert!
-
lujó55
addikt
válasz
venember83 #8067 üzenetére
attól függ mit tartasz élvezetes állásnak.
nekem semmi panasz a fizetésemre, de néha beleszakadok a munkába.
valamit valamiért.
van úgy, hogy hulla vagyok mikor hazaérek és a gép elé ülnék egy picit kikapcsolódni, de már gyűlölöm, mert egész nap azt a szar 24"-os Eizo-t bámulom. -
Mawyx
őstag
Tudtok olyan helyet vagy kocsmát Bp-en, ahol valami nagy kivetítőn lehetne nézni a Real- Barca meccset? Nincs tv-m
-
gban
veterán
Ezen behaltam...
A hirdetés címe
0 napos -
lujó55
addikt
feleségem is meg akarja nézni, de engem nem bír elcsalogatni a moziba. majd ha kijön dvd-n...
Most jöttünk haza rokonlátogatóból (hoztunk tojást, kolbászt, szalonnát, stb.) Hogy milyen utak vannak az országban! Ajánlom távolsági offroad gyanánt: Füzesabony-Dormánd-Besenyőtelek-Kömlő-Tiszanána-Sarud-Újlőrincfalva-Poroszló hurkot. Átlagos kátyumélység: 10cm, átlagos kiterjedés 60cm.
-
pohár
félisten
na jól elfáradtam, pedig nem gyalogoltam sokat...
az Ismeretlen Férfit ajánlom mindenkinek -
koshmar
veterán
válasz
venember83 #8051 üzenetére
Pontosan.
Szeretem az ilyen szennyműsorokat nézni. Na. Kimondtam.
Erre volt kíváncsi, Csernus bá'?! -
-
koshmar
veterán
válasz
Tothgera30 #8046 üzenetére
Nekem sem kéne nézni, de hát a szokás hatalma ugye.
-
Winner_hun
félisten
-
BlacKSouL
addikt
válasz
FehérHolló #8032 üzenetére
-
-
lujó55
addikt
Engem meg sérvvel műtöttek Debrecenben.
Előtte egy nappal megitattak velem valamit, hogy kihajtson. Teljesen normális székletem volt csak tőle, semmi hasmars. Másnap megműtöttek és amikor magamhoz tértem az intenzíven, éreztem, hogy wc-re kell mennem. Doki mondta, hogy csak fantomérzet, mert nincs bennem semmi, még vizet sem ihattam. Kibírtam. Másnap még a kötözőanyagok mind rajtam voltak én megpróbálkoztam a nagydologgal és teleraktam a klotyót. Ennyit a klinikai hashajtóról...
... meg a lassú anyagcserérőlJóéjt mindenkinek. Megyek pancsizni asszonykámmal
-
nike_
addikt
válasz
SpongyaBob #8034 üzenetére
ezzel maximálisan egyetértek, bár ahol lakom (Tiszaújváros), szerencsére elég jó környéknek számít, de ide is bejárnak a falvakból, kezd elegem lenni belőlük.
-
NoLF
veterán
válasz
koshmar #8023 üzenetére
nekem anno nem szóltak hogy altatás lesz, úgyhogy reggeliztem, tízóraiztam, ebédeltem, uzsonnáztam, és úgy mentem edzésre ahol megesett a baleset este 8kor, 11kor már műtöttek és közben persze aludtam. reggel 5kor ébredtem arra hogy pisilnem kell, nem értettem a szúrást a karomban (infúzió) és mikor leszálltam az ágyról hogy kimenjek wcre és összeestem a fájdalomtól, akkor jöttem rá hogy a bal lábam közel sem megfelelően funkcionál, és véletlenül sem otthon vagyok
-
lujó55
addikt
válasz
SpongyaBob #8034 üzenetére
Pintér urat ez nem zavarja!
Igenis verjék csak meg az öreg nyugdíjasokat, ők már úgysem tesznek be többet az államkasszába, csak a baj van velük. A rézbőrű főnök rokonsága meg hadd csináljon csak Mumbai-t kishazánkból! -
SpongyaBob
veterán
válasz
FehérHolló #8032 üzenetére
Sajnos itt folyamatosak az idős emberek, nyugdíjasok verése.. Azt gondolná az ember, hogy ettől már nincs rosszabb..
-
lujó55
addikt
válasz
FehérHolló #8028 üzenetére
pofám beszakad.
varjúkárogás és füstszag... -
FehérHolló
veterán
válasz
SpongyaBob #8030 üzenetére
Nem, annál a borsodi ismerőseim szerint csak nógrádban szarabb.
-
koshmar
veterán
válasz
Tothgera30 #8027 üzenetére
Ne akard megismerni VV Évát.
Én ilyen rosszindulatú embert még az életben nem láttam. -
SpongyaBob
veterán
válasz
FehérHolló #8028 üzenetére
Azt hittem, hogy csak itt Borsodban ilyen sz@r a helyzet..
-
pohár
félisten
válasz
Tothgera30 #8027 üzenetére
VV
-
FehérHolló
veterán
A cigányok beépítettek az ILT-004 rendszámú VolksWagen személygépkocsijukba egy szirénát, és azzal terrorizálják a környéket. Jelenteni ma nem merem, mert a rendőrség baromira le van foglalva a mai tüntetéssel. Másrészt legfeljebb arra lenne jó, hogy aláírjak egy szerződést a cigányokkal, hogy bármikor péppézúzhatnak az utcán on sight.
Magyarország, én így szeretlek.
-
-
BlacKSouL
addikt
Az van, hogy ezt az Évát vagy minek hívják soha egyetlen egyszer sem alázta meg még senki úgy istenigazából. Soha egyetlen egyszer nem kellett még azt éreznie, hogy igazán megvetik, lenézik, megalázzák, földbe tapossák, levegőnek nézik. És így lehetett belőle egy ilyen ellenszenves, idegesítő, önző, egoista, exhibicionista, infantilis, picsogó hülye picsa.
A környezete bármilyen ingerére egyáltalán nem a normális homo sapiens sapiens-re jellemző reakciókat adja. Tulajdonképp nem létezik normális ember aki el tudja viselni, leginkább egy tudat, öntudat, érzelem, akarat nélküli lény való neki, mint mondjuk egy moha.
Na menjünk egy kicsit a városba emberek közé.
-
Cicero
őstag
Nem tudtok valami fórumot, ahol lemezjátszókkal foglalkoznak? Szeretnék egyet venni, olyan kb 20-25k-t áldoznék rá, de előtte szeretnék róluk olvasni, mik a buktatók, milyet érdemes melyiket kell kerülni.
-
pohár
félisten
na két hét múlva ilyenkor vége lesz mindennek, lehet vizsgázni
-
koshmar
veterán
válasz
Tothgera30 #8022 üzenetére
Lehet.
Nekem már az altató előhírnökeként adták be. Hogy éhen ne pusztuljak.
Mert ugye az altatás előtt 24 órával már nem lehet enni.
Hozzáteszem, én óránként szoktam enni. Egy óra után, bármit is bármennyit is ettem előtte, éhes vagyok. Gyors anyagcsere.Na de aztán kiműtötték amit kellett (daganat), 1 nap "lábadozás", aztán haza.
Jól elkeveredtünk...mindegy, itt minden ON. -
-
koshmar
veterán
válasz
Tothgera30 #8020 üzenetére
Igazad van.
Nekem 12 órára kellett elviseljem az infúziót, de akkora már az altatás elkezdődött, szóval annyira., de olyan szinten kómás voltam, hogy azt se tudtam, hogy hívnak...
Azt se tudtam hol vagyok, és miért pont ott...
Nem éreztem én semmit. Pedig egy tű lenne az, jó mélyen a karhajlatban. -
-
koshmar
veterán
válasz
Tothgera30 #8018 üzenetére
Ááá, napi 5 óra szerintem egyáltalán nem sok. (3+2).
Hétvégén sem több.Akik napi 8-12 órákat fórumoznak, azokra már simán vonatkozhat ez.
Jó ez a kép.
De nem feltétlenül igaz, én már 18 évesen is részesültem az infúzió örömeiben.
Kórház, műtét, nővérkék, rossz kaja,... -
-
-
zolynet
veterán
végre vége a hétnek, jöhet a 7vége
-
fokukac
nagyúr
válasz
venember83 #8012 üzenetére
free your mind, neo.
-
Winner_hun
félisten
-
bobsys
veterán
válasz
FehérHolló #8009 üzenetére
Maganszemelykent adja fel es csomag tartalmakent a gift szot hasznalja
(igy is lehet megakad a vamon, talalomra valogatnak a gift cuccok kozul es nezik meg oket)
125 USD felett kell fizetned vamot es a vetelar+vam ossszege utan 25% AFAt -
FehérHolló
veterán
Nevelőapám kinn van USA-ban. Ha vesz nekem egy laptopot, hogy tudja a vámot megkerülve hazaküldeni postán? Az nem nagyon járható út, hogy hazahozza, mert ez a jeles esemény csak augusztusban következhet be.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
venember83 #8007 üzenetére
Na akko' mostmá' tedd vissza mer' megölted..
-
ngabor2
nagyúr
válasz
venember83 #8005 üzenetére
ezt vetted ki a szavaimból?
-
lujó55
addikt
válasz
Pisztillus #7991 üzenetére
Sokkal jobb! Mondjuk úgy, már nem is érzem. Ez egy jó termék!
(#7992) kételkedem: komolyan büdös lett az ágyikó, 7végén patyolatosat játszunk...Emberek, aki tud fel se keljen, maradjon otthon, nagyon hideg van odaki'
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a politizálás!
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ 100% sRGB - 1 év garancia
- Express iPhone Szerviz 6 hónap garanciával, saját futár, ingyenes tisztítás és ajándék fólia
- Lenovo Thinkpad T540p i5-4200M / 8GB ddr3/ 120gb sata ssd / töltő / akku nincs
- EPSON TM-T20III (012) Ethernet Blokknyomtató
- Acer Nitro V ANV15 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - 2 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3281, 100% akkumulátor
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- HP 15-dw0101nl - i5 8275U - 15,6" FHD - 8 GB DDR4 RAM - 512 GB NVMe SSD - billentyűzet hibás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3302
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest