Hirdetés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
fokukac
nagyúr
válasz
EQMontoya #36160 üzenetére
na, én minden nap találkozom 10 ilyennel.
pár napja írtam máshol, kopizom ide is:
A hülyeség ragadós, az emberek meg egymáshoz hülyülnek. Jólöltözött, intelligensnek kinéző, felső középosztálybeli emberek sem néznek szét, vagy sétálnak / bicikliznek a főút közepén, esetleg szembe, vagy mennek át a piroson (ami ugye opcionális zöld) és fogalmuk sincs a szabályokról.
A biciklisekről meg ne is beszéljük, mert katasztrófa.
Gondolkodom, hogy kéne egy kamerát szereltetni a kocsiba, és elrettentő road-múvíkat prezentálni. Lenne miről. Jobbkéz-balkéz, főútvonal, mackósajt, satöbbi.Ami meg a kedvencem, az a biciklis és az egyirányú utca, szemben. Esetleg még az út bal oldalán is. és nem értik, hogy mi a baj.
a döntéshozók meg támogatják, sőt, gerjesztik a folyamatot, miközben a fejekben valami irtó nagy katyvasz van, pl. 90% szerintem meg van győződve, hogy lehet szembe menni, a tábláról még nem is hallottak. És akkor ne is beszéljünk arról, hogy a jobbkezes nehezen belátható kereszteződésekben balról érkező biciklisekre ki fog vigyázni?Pedig akár jó is lehetne a dolog, mint Bécsben, ahol külön kékkel fel van festve a szembe-biciklisáv MINDEN egyirányú utcában. És így tudod, hogy ott mehetnek. Nálunk meg?
A Pozsonyi úton adott ez az opció, fel is festettek egy szép szaggatott vonalat, ami már szépen kopik, meg sokszor parkolnak rajta az autók (mert a sofőrök is köcsögök), és ennek következményeként az összes környező utcában jönnek szembe, mert rászoktak. Csak ott nincs engedélyezve, meg hely sincs, hogy ki lehessen őket kerülni.
A kedvencem, amikor a Hollán Ernő, meg a Pannónia, meg a HEgedűs GYula utcában, amelyek mind egyirányú főutak, békávé is jár rajtuk, jönnek szembe a biciklisek a BAL (!!!) oldalon, nekem a jobb oldalon.
Volt olyan, hogy anyukával találkoztam így, ahogy vitte a gyerekét a gyerekülésben, a forgalommal szemben, a rossz oldalon.
Agyrém.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a politizálás!
- Valami baja van a tápomnak
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Szupermagos dizájnnal kísérletezik az Intel
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- World of Tanks - MMO
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Zelda Játékok
- További aktív témák...
- szinte új Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm fekete titántok titán milánói szíj 1 év garancia
- újszerű Apple Watch Series 10 GPS 42mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple garancia
- E14 Gen5 14" FHD+ IPS i7-1355U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- új iPhone 16 Pro 256GB desert titanium sivatagszínű titán független Apple 1 év garancia adapter
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- MacBook Pro 16" M3 Pro 36GB 512GB Gar. SPACE BLACK
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3262, 100% Akkumulátor
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest