- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
Ez igy igaz
Hm, szerintem nekem Mikkeller Kärlek Höst lesz ma, kivancsi vagyok, az I Wish es az American Dream a maguk nemeben remekek. alternativa az Electric Nurse Imperial Stoutja, utobbi egy sved mikrofozde de pl az IPAjuk valami zsenialis.
Na hala egnek itt Brewdog bar nincs a kornyeken, jobb is
.
emvy: sajnos az ugy nez ki erre nem kaphato, pedig erdekesnek tunnek.
kieg: hm, vegulis Magyarorszagon vagyok evente egyszer, utobbi ket evben a szorakozohelyek surveye teriteken volt, lehet iden se lesz maskepp
.
Integra: nincs, de nem feltetlenul lager / pilseni sorokrol beszelek.
-
Viszlát
addikt
Epp az lett volna a lenyeg, hogy csak par napra mennek, ne kelljen mar megint lemenni Londonba, Manchester itt van fel orara. Mondjuk idoben jobb vagyok az atszallossal mint leautozni delre ( tomegkozlekedessel meg vegkepp) es onnan repulni, ugyhogy alszok meg ra egyet es lehet, hogy maradnak a nemetek.
-
tildy
nagyúr
Lehet arra akart celozni, hogy akkor eselyesebb, hogy pl. kulfoldi part talal es akkor annak is no az eselye, hogy kinn ragad. De ezt o tudja pontosan.
Teljesen valtozo amugy, ismerosi korben van ilyen is olyan is. Akinek kinn a csalad, az eddig tobbnyire kinn is maradt, persze nem tudom, 5-10 ev mulva hol lesznek.
Akinek otthon van gyerek, vagy csalad, vagy sok barat, es hianyzik is neki, az viszont tobbnyire visszamegy.Proci985: itt is van olyan, bar most lehet a csaladbol visszakoltozik valaki. Ertheto az ok: a gyerkoc otthon van, nem akar skype-szulo lenni.
-
pohár
félisten
-
-
EQMontoya
veterán
Ott legalább elnézést kérnek.
Amúgy ezen én is röhögtem, karácsony előtt repültem haza 2 éve, nyilván tele az összes járat, és mindenki tolakodik a beszálláshoz. De Lufthansa, rendesen, ülésre szóló beszállókártyával. Én inkább békésen elmentem dutyfreebe, vettem még szeszt, elbeszélgettem egy magyar arccal, és nyugodtan felszálltunk utoljára a BP-re tartó gépre. Mint utóbb kiderült, Ő volt a Lufi Middle-Asia régiójának igazgatója. Ő sem sietett, én miért tenném? -
parandroid
félisten
Igazából mindegy is, végiggondolva a dolgot az Integra által linkelt cikk alapján is, nagyon valószínű, hogy szponzorautók ezek is, valszeg Golf/Passat kategória. Legalább pénzt nem adnak érte (direktben), ennyivel azért jobban esik, mintha lízingelt cuccok lennének, bár el tudnék képzelni VW szponzorautóknak jobb helyet az idős- és szociális gondozásban, vagy orvosi ügyeleteknél, esetleg tűzoltóknál, vagy mittudomén. Persze az ilyen szervezetek meg pályázzanak nyugodtan, ha autó kell, majd fizeti az EU, az üzemanyagot meg majd kigazdálkodják valahogy.
p
-
-
Viszlát
addikt
Nem-nem, elobb hazakuld, hogy menjel haza es ha egy het mulva is gond van akkor menj csak vissza, aztan ha visszamentel akkor ad Paracetamolt, plusz tovabbi egy het megfigyeles, majd ha ket het utan is bajod van meg akkor kerit egy idopontot 2-4 heten belul (ha szerencses vagy).
-
tildy
nagyúr
Ha mar USa. Most probalok autot foglalni Washington D.C.-bol Torontoba, ha pedig oda nem lehet akkor a Niagaraig.... Mar egy oraja keresgelek, de szinte semmi fogamra valo, vagy nagyon gaz kokorszaki a car rental cegek oldala, vagy nem lehet az adott helyen foglalni, vagy ninc solyan kocsi, amilyet szeretnek...
Az a szomoru, hogy sok helyen mintha 10 evvel ezelotti webdesignnal leragadtak volna, no autocomplete, stb...A sixt ahogy latom pl. nincs ott, az enterprise oldalat kenyelmetlen hasznalni es meg lehetne sorolni.
-
Viszlát
addikt
Hja, eddig mindig megusztam, bar volt par cenitken mulo eset, de tegnap mar hiaba rugtam ki a feket az autobol. Nagyon nem szeretnek komolyabb bajt, de sokszor ugy tunik minth ezek direkt meghalni szallnanak fel a bicajra. Tenyleg lassan jogositvanyhoz kellene mar kotni ezt is, ami nyilvan nem tesz okosabba senkit, de legalabb egyszer hallanak, hogy hogyan is kell kozlekedni. Jelenleg ugye senki nem keri rajtuk szamon ezt a tudast...
-
fokukac
nagyúr
Voltál amúgy eszemben, mert hétvégén sikerült soppingolnom a kisteszkóban valami gótbetűs német búzasört, és egyszerűen nem bírom meginni, nem esik jól.
Mindezt azért, mert nem volt Edelweiss, meg igazából semmi, amit szeretek...@Pohár: itt nincs túlóra, mert az az alapelv, hogy amúgy is jól meg vagy fizetve, a munka meg legyen kész. Viszont tavasszal elvileg van bónusz, ha jók vagyunk.
-
fokukac
nagyúr
-
törölt tag
Most nem azert, de ezzel a mentalitassal hogy akarsz komoly kapcsolatot meg csaladot? Itt sirtal par hete, 3x eves vagy, ezzel a multal mas mar felretett egy lakasravalot, te meg elmesz egy kocsma elott, meglatsz egy sort és felall a p@csod. Normalis lany az ilyen faszikat messzire elkeruli...
-
fokukac
nagyúr
Na mivan, csődbe ment a 'zétterem?
Most kezdjek én sírni, hogy benn ülök éjfélig, és hétvégén is tolom?Mondjuk most már a tököm tele van kissé. De ma először a főnököm azt mondta egy kedves megrendelőnek, hogy nem vállaljuk, mert nincs elég kapacitásunk, szóval titkon egész büszke kezdtem rá lenni.
Ui. egy hónapja járt le a próbaidőm, addig kellett volna lelépni... -
BlacKSouL
addikt
Mer' nem jól csinálod. Az angol túrista mindig mindenhova rövidgatyában pólóban megy. Mindegy, hogy az Spanyolország, Görögország, Tunézia, vagy az Északi sarkkör, Alaszka, Antarktisz. Mindegy, hogy esküvő, étterem, operabál, bármi. Onnan ismerni fel őket, hogy a legkevésbé rövidet indokló időjárásban és szituációban is abban vannak. Mondjuk ez haverom felfedezése, ő ugyan csak 4 évet volt kint, de eddig mindig bejött az észrevétele
-
gaborbol
őstag
Nalunk( MD) az atlag jatt az 15% korul van.
10% vagy az alatti jatt az szegyen,az alatt nem illik adni. Mindenki tudja, hogy minimalberesek, ill meg azok sem, mert $7.50 a minimalber kiveve a vendeglato ipart ahol azt hiszem $2.80/ ora a kotelezo minimum es azon is szoktak lenni.Viszont, ha forgalmas helyen vagy es hajtod magad, akkor szep penzt keresenk. Volt ismeros Ocean City-be(rengeteg a Kelet Europai pincer) azt monta nyaron $4-5K jot ossze atlag havonta.
-
pohár
félisten
mivel az angolod jó, így szerintem próbáld meg ugyanezt csinálni Florida államban
ismerősöm ott dolgozott majdnem egy évet (Fort Myers-ben egy golfklubban), elég szépen keresett, és mivel dollármilliomosok/milliárdosok jártak oda, eléggé megcsúszott a kezük a jattnál is (plusz a környék is szép)
persze a honvágy az nagy úr... (gondolom ezért nem mentél még messzebb Európánál)
-
Lortech
addikt
Kicsit más szemszögből nézve akkor az nem annyira fair, hogy a vendégek egy része (a borravalót adó) egészíti ki a fizetéseteket a munkaadó helyett, a suttyóknak meg így olcsóbb a "kaja".
Átlaghoz képest én rengeteg borravalót adok minden téren, még sok olyan helyen is, ahol kiszolgálás vagy extra teljesítmény nincs, de miért kéne az embereknek fogalma legyen arról, hogy a pincér minimálbért keres vagy egyáltalán miért érdekelné ez ? A munkaadón és munkavállalón kívül senkinek semmi köze hozzá.
-
saelin
veterán
Anno irigyeltem a kocsmásokat mondván hogy egész nap ott állnak és pakolják az italt, feltörölnek stb. Ezt elkotyogtam becsípve a pultosnak aki felhomályosított. Reggeltől estig (6-22) bent vannak, a vendégek hülyesége lefárasztja őket (elalszik, össze hány mindent, verekedés, mentőt kell hívni) és erre jöttem én, aki irigyeli a munkáját. Sosem felejtem el amit mondott a drága: "Cseréljünk! Én viszem a maltert egész nap és te beállsz ide egy napot."
-
Viszlát
addikt
Ajajj, jol megjartad akkor. Latom masok is pedzegetik, de talan erdemes lenne elore megegyezni az extra munkarol, de persze te ismered a pontos korulmenyeket.
Majus-juniusban en is tobb mint 600 orat dolgoztam, ugyhogy a mult heti szabi elso harom napjat tulajdonkeppen vegigaludtam, de erzem, hogy kene meg egy kis tengerpart a teljes regeneralodashoz.
-
parandroid
félisten
Ja, a komplett online sajtó borzasztó ebből a szempontból. elírások, félregépelések, igekötő helytelenül egybe, ileltve külön írása, copy-paste miatt szövegösszefüggésből kifelejtett, vagy befejezetlen mondatok, dupla állítmány, és az obligát vesszőhibák, hogy csak a legtipikusabb példákat hozzam elő. Az egész csak átolvasás kérdése lenne sok esetben, ha már lektort nem tudnak alkalmazni az idő rövidsége miatt, legalább kötelezően két kollégával el kéne olvastatni a cikket megjelenés előtt, már jelentősen előre tudnának lépni ebből a szempontból.
Ami még durvább, az egyébként a főoldalon hozott blogok stilisztikája és helyesírása, látszik, hogy ott még nagyon alapkészségek szintjén sérült sok esetben az elkövető.
p
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - Új, kipróbált
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 2TB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged