- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Tökéletes töketlenség
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
Új hozzászólás Aktív témák
-
kételkedem
addikt
Vaterás érdeklődés egy termék paramétereire:
-Tisztelt kufarka01! A bumeráng méreteit megadnád? 2011/10/03 19:36:32
-Két nagyarasznyi! 2011/10/19 21:12:01
Az aukció vége: 2011/10/08 07:32:48 (Árverés befejezve)Nem egy műszaki ember az eladó az biztos!
16 nappal a kérdés feltevése, és 11 nappal az aukció vége után sikerül annyit írni, hogy két nagy arasz
-
syler
aktív tag
Lejárt a szerkesztési idő, de végülis más téma!
Haver volt fent Pesten megnézni ezeket az új online nyerőgépeket, állítólag windows fut rajtuk. Na most úgy néz ki, hogy minden online történik, könyvelés stb. Pendrive-ra lesz telepítve egy program amivel a pénzt be-ki lehet irkálni. Nem lesz ebből gond szerintetek? Gyanítom, lesz hack-elés rendesen
-
syler
aktív tag
válasz
Winner_hun #16087 üzenetére
Megnéztem a számlát most
Vas 62, lemez 57 Ft
FehérHolló: Azért olcsóbb a lemez állítólag, mert például hamarabb korrodál, és ezáltal több a veszteség újrahasznosításkor! Ha nem rozsdás akkor is több a veszteség felhasználáskor valamiért. Megkérdezem ma délután pontosan, hogy miért van így
-
Winner_hun
félisten
válasz
FehérHolló #16094 üzenetére
A régi radiátort drágábban veszik át mint ugyanannyi súlyú pc házat. Csak egy példa hogy van különbség. Nem tudom hogy miért..
-
FehérHolló
veterán
válasz
Winner_hun #16093 üzenetére
Mindegy.
-
Winner_hun
félisten
válasz
FehérHolló #16091 üzenetére
Vaslemezről hallottál-e? Vékony és vas.
-
NoLF
veterán
válasz
Tothgera30 #16086 üzenetére
ebben igazad van, igen. azért vettem ilyet mert egy nagyon ritka amerikai full extrás gyártmány, és a kategóriájában ez volt a legmakulátlanabb állapotú. amúgy 2 hónapig hezitáltam rajta, pont az automata miatt. egyébként könnyen meg lehet szokni és nagyon frankó.
-
FehérHolló
veterán
válasz
Winner_hun #16089 üzenetére
Attól még nem lesz vas, hogy vékony.
-
Winner_hun
félisten
válasz
FehérHolló #16088 üzenetére
1. lehet
2. az idő előrehaladtával feljebb ment az áraA számítógép ház oldala vékony, lemeznek veszik át - olcsóbban.
-
FehérHolló
veterán
válasz
Winner_hun #16087 üzenetére
Szerintem te eddig nem jó helyre vitted.
Szerk.: Nálunk például nem nézik, hogy milyen formátumú. Vas-vas.
Szerk2.: Az öcsém szerint - aki mellesleg gépész - vasat nem öntenek lemezbe, csak acélt. Szóval lehet, hogy téged tényleg átvertek.
-
-
venember83
nagyúr
-
syler
aktív tag
válasz
Winner_hun #16071 üzenetére
Nekem kerek 3000 Ft volt a számlán. Meg a vasnak is 62 Ft kilója, meglepődtem rendesen
-
NoLF
veterán
válasz
Tothgera30 #16078 üzenetére
a kicsit boyraceres részt nem értem
teljesen gyári állapotú az autó.
számomra a boyraceres gépek a szénnéültetett, tuningolt, üvöltő zenével és kipufogóval rendelkező szétmatricázott régi suzukik képében élnek, de javíts ki, ha tévedek
full extrás, automata, tempomatos, üvegtetős szerelmem ő.
-
-
NoLF
veterán
válasz
Tothgera30 #16073 üzenetére
-
Tim82
félisten
Semmi gond, így is sokat segítesz!
A glett az nem fürdőszobába lesz (ott csak a plafont kellett lefesteni, amúgy plafonig csempe van).
Előszoba és háló. A hálóban van fűtés, az előszobába meg ki tudok tenni egy böhöm nagy padlóventilátort, ha az segít valamit a száradáson.
-
pohár
félisten
bocs hogy csak most tudok válaszolni: na ha jól tévedek, a glettelésnek se árt egy éjszaka, de ha hideg van a fürdőszobában, lehet kicsit több kell neki...
nyáron egy éjszaka alatt megszárad, reggel/délelőtt lehet festeni, a jó idő miatt, na mármost hogy nálatok nincs fűtve a fürdőszoba, nyilván tovább tart a száradás -
FehérHolló
veterán
válasz
fokukac #16068 üzenetére
Örülök én, _nagyon_ közel volt. De a csaj arcán a megkönnyebbülés, hogy nem csattantunk, mindenért kárpótolt. (Valószínűleg én is hasonló arcot vágtam.)
Azért megjegyezném, hogy hosszú távú átlagban a napi 2x15 perces úton (ennek fele bicajút) másfélszer nem adják meg az autósok az elsőbbséget, ebből félszer korrigálnom kell, hogy ne legyen baj belőle.
(Ja, autót is szoktam vezetni.)
-
-
NoLF
veterán
hazamentem, visszajöttem, innentől kicsikocsi is a ködös albion lakója
-
válasz
kételkedem #16064 üzenetére
Fater múltkor vett lignitet záhonyi tüzépről, azt lehet érdemes lenne rákérdezni ha nagyon fontos számodra a tüzelőanyag, mondjuk mondta hogy nagyon sokan voltak már reggel is érte, elvileg jó áron volt, biztosan lesz még érdemes rákérdezni.
-
fokukac
nagyúr
válasz
FehérHolló #16066 üzenetére
örülj, hogy nem lett baj.
Halkan megjegyezném amúgy, hogy a biciklisek 90%- símán átmegy a piroson is. Az egyéb dolgokról nem beszélek...Persze az autósokat se kell félteni, de ők 95%-ban azért legalább megállnak a lámpánál...
-
syler
aktív tag
válasz
kételkedem #16044 üzenetére
Vannak olyan helyek ahol leveszik! Egy átlagos akkumulátorért a fém telepen 3-3500 Ft-ot adnak. Szóval annyit csinálnak vele, hogy elviszik leadni
Szerk: Egyébként semmit nem érdemes ezeknek odaadni, multkor takarítottam az udvart, volt sok vas hulladék, akku, lemez stb. Szóltam a havernak és elviszem én, gondoltam kapok 3-4000 Ft-ot. Erre kaptam 31 K-t
Örültem nem kicsit. Innen tudom, hogy mennyi az akku
-
FehérHolló
veterán
Majdnem elvágott bicajozás közben egy csaj, aki áthajtott a piroson, miközben én szabálytalanul (de kiszámíthatóan) leugrattam az útra, mert neki úgyis piros van.
-
7
addikt
Where the hell is Matt?
Matt Harding következő videójának egyik helyszíne Budapest lesz. A szokásos táncát ma délután 4-kor a Halászbástyánál lejti majd. Lehet menni, ha valakinek kedve van hozzá
-
kételkedem
addikt
válasz
venember83 #16062 üzenetére
A talpfa biznisz nem jött össze! Itt is megfogalmaztam aggályaimat, az árán kívül csak hátránya van. Közben kiderült, hogy már rég nem adhatja el a MÁV a régi talpfákat, veszélyes hulladékként kell kezelniük és így megsemmisíttetniük. Az a talpfa, ami hozzánk került volna, az papíron elutazott volna mondjuk a fűzfői hulladékégetőbe, a valóságban pedig a kamion a házunk előtt állt volna meg. Aztán ebből (talán szerencsére) nem lett semmi. Így most kizárólag tűzifával tüzelünk. Alma, akác, tölgy és bükk.
-
Tim82
félisten
-
venember83
nagyúr
válasz
kételkedem #16061 üzenetére
Nem lett volna kötelező beszélgetni. Főleg nem a kádakról. Izé, edényekről. Ja, fűtés: végül talpfákkal tüzeltek?
fokukac: A kádat használhatod zuhanyzóként, de ugyanez fordítva nem igazán működik. Márpedig néha nagyon jól esik belefeküdni egy kád forró vízbe.
-
kételkedem
addikt
válasz
fokukac #16055 üzenetére
Nős vagyok!
Meg egyébként is siettem a vonathoz és így eszembe sem jutott, hogy beüljünk valahova a lábasokról beszélgetni!#16054) BlacKSouL A mi környékünkön is mindenki elkezdett tüzelni és mindenki azzal, ami éppen akad otthon. Tegnap láttam egy kéményt, amiből olyan koromfekete füst szállt, hogy olyat biztosan csak régi cipő, papucs, PET palack vagy az anyós elégetésével lehet produkálni.
-
Tim82
félisten
Napra pontosan két hete megy a fűtés. Igaz, pontosan a fürdőszobában nincsen beszerelve fűtőtest (mert gyakorlatilag a lakás közepén van).
Még egy kérdés: glettelésnek (gipsz) mennyi ideig kell száradnia, amíg rá lehet festeni? Ugyanezzel a fehér diszperzittel lenne majd.
-
fokukac
nagyúr
válasz
kételkedem #16047 üzenetére
az oké, hogy nem veszel edénykészletet 120 ezerért, nade kávézni se hívtad el a hölgyeményt..?
Jók amúgy ezek a lomis sztorik...
-
BlacKSouL
addikt
Imádom hogy megint itt a füstölős időszak. Mindenki nekiáll füstölni a gazt, levélégetés címén, pluszban a fűtés beindult, természetesen megyeszékhely lévén irgalmatlan mennyiségű fafűtéses családiházzal városban és azon kívül is. Amikor hazaérek este, leveszem a pulóvert, kimegyek a konyhába, visszamegyek a szobába, és mintha ipari kolbászfüstölőben állnék, olyan iszonyat füst dől ki a ruhából. De a hajamból is. Nem lehet rendesen kiszellőztetni alvás előtt, mert csípős tömény füst ömlik be az ablakon.
Tényleg szép időszak. -
Tim82
félisten
válasz
kételkedem #16050 üzenetére
Köszönöm (pohárnak is).
Fürdőszobaplafonról van szó, amit nem lehet rendesen glettelni, vagy csiszolni, sőt, a hengert sem szereti, az eredeti festék meg kék. Most épp szárad, de szörnyen néz ki egyelőre.
És még holnap-holnapután lesz egy előszoba és egy hálószoba is, szerencsére ott lehet glettelni.
-
Tim82
félisten
Na akkor most nyugtasson meg valaki, hogy az természetes, hogy a frissen felfestett fehér diszperzit festékrétegen még átüt a régi festék színe.
-
pohár
félisten
-
kételkedem
addikt
válasz
FehérHolló #16046 üzenetére
Azt ráöntik arra a parázsló halomra, amin a szigetelést égették le a vezetékről!
#16045) zolynet sajnos nem láttam! Gyűjtöm az élettapasztalatot!
Tegnap egy Zepter ügynök (egyébként csinos fiatal lány) szólított le a járdán a vasútállomásra menet. Kérdezte, hogy van-e néhány percem? Mondtam, hogy ha sétál velem, akkor felőlem nyugodtan elmondhatja a mondókáját! kb 20 m megtétele után kiderült, hogy ismerem a cég termékeit és nem fogok sem vásárolni, sem bemutatót tartani!
-
FehérHolló
veterán
válasz
Vajon a savval (és a benne oldott nehézfémmel) mi lesz?
-
zolynet
veterán
válasz
láttad a hétfői showder klubbot?
nagyon hajaz rá
jó poén, alkalmazni kell -
fokukac
nagyúr
válasz
FehérHolló #16038 üzenetére
gazsi 2.0.... visítok...
mondjuk szerintem ez már minimum a Gazsi 12.8.29-es verzió!
-
Tim82
félisten
válasz
venember83 #16036 üzenetére
Inkább az intelligens tervezés, az ma amúgy is divatos.
-
Tim82
félisten
Kipakoltam egy rakat lomot a ház elé most este (6 nap múlva lesz lomtalanítás, de én meg holnap-holnapután festek), 5 percen belül megtalálták a kupacot. Valaki árulja már el nekem, hogy honnan van hozzá szimatuk.
-
fokukac
nagyúr
na, a nap jó híre.
[link]
gyorsan ment -
ToBeY
nagyúr
Megszűnik az egyetlen olyan műsor a rtl klubon,aminek talán még értelme is volt...
Megszűnik a XXI. század az RTL KlubonDe fogadjunk lesz VV134 is
-
venember83
nagyúr
válasz
FehérHolló #16029 üzenetére
Ezzel nincs is addig baj, amíg nem úgy mennek ki, hogy pénzt (büntetést) kell beszedni, mert üres a kassza. Nálunk sajnos így működik úgy a közúti rendőrség, mint az adóhatóság sok más állami ellenőrző hivatal mellett Amúgy teljes mértékben egyetértek veled, simán lehetne a forgalomba íratott autók alapján is kimenni vizsgálódni, hogy 1-2 minimálbérre bejelentett alkalmazott és ugyancsak minimálbéres főnök mellett honnan van pénz új A6-ot lízingelni, pl. Hogy csak a leginkább nyilvánvaló dolgot mondjam.
-
FehérHolló
veterán
Csak itthon virágzik a fekete- és szürkegazdaság, ennyi ezzel a baj. Ez meg nem a szegény, szerencsétlen frankhiteles problémája, hanem azé, aki rendesen fizeti az adót (és fenntartja pl. a NAV-ot). Én teljesen egyet tudok érteni a vagyonosodási vizsgálattal. Aki tiszta, nem lesz belőle semmi baja, aki meg nem tiszta, ne hupákoljon össze-vissza.
Például most végre fenékbe lehet rúgni a kedves, 15 éve minimálbérre bejelentett vállalkozót, aki hirtelen zsebből ki tud fizetni 2-5-15 millió forintot.
-
válasz
FehérHolló #16027 üzenetére
Hát ha valakinek azt mondják, hogy figyi a felvett 3 milliód, ami most 5 (és nem is nézz ki úgy hogy kevesebb lesz), visszafizetheted 3,7-ért, akkor nem fizetné mindenki vissza. Mindenki utánajár hogyan oldhatja meg, ettől senki nem lesz gazdagabb. Azt meg hogy honnan szerezte, nem tök mindegy, az legyen az adós dolga, baja.
-
FehérHolló
veterán
Elmentem múlt szerdán állásbörzére. A cégek 90%-a teljesen kiábrándító volt (felkészületlenség + komolytalan állásajánlatok). Egyik standnál viszont találtam egy egész korrekt céget, melynek profilja teljes mértékben lefedi az érdeklődési köröm. Megoldottam egy viszonylag nehéz tesztet, utána másfél órát beszélgettem a képviselet két tagjával. Holnapra behívtak állásinterjúra...
Kicsit gáz, mert a jelenlegi egyetemi témám is nagyon leköt+érdekel, nem tudom, hogy honnan fogok időt elvonni, de mindenképp szeretnék náluk is dolgozni. Pedig úgy mentem állásbörzére, hogy nem fogok semmit elvállalni, csak körülnézek a munkakínálati piacon, hogy mik a lehetőségeim.tope: Pont azt vizsgálják, hogy honnan szerezték azt a pénzt, amiből visszafizetik.
-
tildy
nagyúr
Ovatosan a fix 180as visszafizetessel, egyre tobb helyrol hallani, hogy masnap mar ment is az apeh/NAV vagyonosodasi viszgalatot tartani.
-
tildy
nagyúr
válasz
kételkedem #16021 üzenetére
Itt sokan, csak egyszer vesek el ruhát, főleg a posh réteg.... Semmi baja azoknak a ruháknak, én is odahaza vásárolok többnyire a Hádában.
-
kételkedem
addikt
Tömött sorok kígyóznak a használt ruha bolt előtt. Gondolom bálabontás van. Nem jól van ez így! Neves divatcégek és világmárkák boltjaival kellene zsúfolásig tele lennie a városközpontnak, nem használt ruha és használt cipő bolttal!
-
syler
aktív tag
válasz
BlacKSouL #16015 üzenetére
Akkor azt javaslom, hogy csökkentsd 0-ra a kenyér bevitelt. Tudom, tudom, én is ölni tudtam volna amikor javasolták, de meg fogod szokni, és fogyni is fogsz. Semmin ne változtass, egyszerűen csak a kenyeret felejtsd el, és az eredmény nem marad el. Talán ez így nem lesz túl megterhelő első körben!
-
BlacKSouL
addikt
az a hibám, hogy szeretek enni, élvezem az ízeket, szeretek annyit enni amennyi jólesik.
ugyanakkor lusta vagyok.
ebből adódik, hogy a méretemhez képest 67-68 kiló helyett általában 82 és 95 között vagyok. 10 deka kenyértől tudok hízni 1 kilót. ha 5 hónap alatt lenyomom magam 80-ra, akkor nyáron megunom a mindennapi edzést, elhanyagolom, enni meg jólesik, úgyhogy 22-es csapdája. tavaly október 18-tól március 12-ig lementem 97-ről 82-re. akkor lett egy vesegörcsöm(vesekővel), meg egy arcüreggyulladásom, emiatt kihagytam 3 hét edzést, és utána már nem esett jól újra elkezdeni. nyár elején 86 voltam, nyár végén 92. múlt héten 94. innen indultam megint.
ha 78 lehetnék már örvendeznék. 87-ig nincs gond, onnantól milligrammonként megy csak. -
tildy
nagyúr
Nem. Azt akarom mondani, hogy nem egy emberen múlik . És az az orvos is sáros, aki jogosulatlanul írja fel ilyeneknek.
Aztán meg édesapám, aki jogosult rá, és most meg még jobban az lesz, jó ha kap emiatt vagy 60 ezer forintot. Aztán ebből élj meg , nesze.
Mert bizony ez sem mindegy ám, mikor rokkantosítják, ha épp hatalmas, pl dupla ugrás van minbérben és bérekben is (1998-2000), aki hamarabb lett rokkant, az így járt. -
syler
aktív tag
válasz
BlacKSouL #16011 üzenetére
A fogyás a cél, vagy csak szinten akarod magad tartani? Ha utóbbi akkor ihatsz sört egy edzés után. Ha viszont fogyni akarsz, akkor célszerűbb valami módszer után nézni. Egyébként ha semmit nem változtatsz az életviteleden csak a kenyeret hagyod el, akkor is fogyni fogsz ez tuti! Én Atkins diétával fogytam 47 kilót, de sajnos visszatértem a régebbi életvitelemhez, és visszajött 21 kiló
-
BlacKSouL
addikt
-
BlacKSouL
addikt
válasz
FehérHolló #16005 üzenetére
egyetértek
más: ha este hobbigyúrás(másfél óra izzasztó, súlyzós és nagyszériás) után néha letolok egy sört, akkor azzal vajon - tekintve a sör magas kalóriatartalmát - tönkrevágom az egészet?
figyelembevéve hogy az ételbevitelt úgy kb. negyedével csökentettem.. -
FehérHolló
veterán
Fenének pazarolni a golyót, ha úgysem tudnak úszni. Bár túl gonosz vagyok, van szám szerint 3 cigány/roma barátom és 2 baráti család, akik eléggé eltérő módon viselkednek az átlagtól, őket és a hasonlókat meg kéne hagyni.
Inkább úgy fogalmazok, hogy szerintem mindenkit bele kellene lökni/lőni a Dunába/Tiszába/Marosba/whatever, aki mások vérét szívja. Fehérekből is akad ilyen elégséges számmal. -
syler
aktív tag
-
BlacKSouL
addikt
SZAVAZÓKAT akarsz kutatni, börtönbe zárni? melyik politikus ilyen marha szerinted?
közgétanból maradt két ideillő szó. Ma ebben az országnak evezett valamiben kvantitatív szavazóbázis van. amíg megkülönböztetés nélkül lehet szavazni, mint egy demokráciában, addig mindegy hogy rám puporka leonárdó vagy kovács istván szavaz, lényeg hogy bejussak és 6-800 ezret keressek. én. közben másnak szar? hát... jussanak be ők is ha tudnak.
-
Sok törvény totália átírása, segélyek felszámolása, rendőröknek jog az intézkedéshez, minden kocsiról nyilvántartás, és ez alapján a drága kocsik gazdáinak felkutatása és megkérdezése miből van, ha nem tudja igazolni, teljes vagyonkobzás, és börtön ...
Magyar Főnix Mozgalom (ismerem az elnökét
)
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a politizálás!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- SSD kibeszélő
- Autós topik
- Robotporszívók
- WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS)
- GTA V
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...
- ASUS ROG STRIX RTX 4070 Ti SUPER OC Edition 16G (kishibás) videokártya garanciával
- Iskolakezdési AKCIÓ! - I7-8700/16GB DDR4/Gigabyte B360/GTX1070/1TB HDD/240GB SSD - 144.999,-
- HP ZBOOK 17 G6 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" i7-9850H 16/512 QUADRO RTX 3000 6GB FHD
- Samsung S21 5G megkímélt jó állapotban.
- NVidia RTX 3080 Founders Edition + 12VHPWR átalakító
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B360-Pro i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB ZALMAN S3 TG Zalman 500W
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman N4 Chieftec 400W
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 12 Mini 64GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest