- ldave: New Game Blitz - 2026
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandus
veterán
készenvagyok!
[link] nem vagyok egy csomagolózseni, de szerintem egész szépek lettek

-
kételkedem
addikt
-
Mawyx
őstag
válasz
kételkedem
üzenetére
Még egy router?
-
bobsys
veterán
válasz
kételkedem
üzenetére
30 meter az gondolom legvonal,van valami a ket lakas kozt?
Lakasba pedig valami Access Pointot vegyel,de amit ajanlanek azt rendes boltban nem talalom Magyarorszgon (Ubiquiti UAP / Ubiquiti UAP LR). TP-Linket vettem itthonra es nagy csalodas volt, nem mukodott rendesen a DHCP keresek kifogta rajta -
tbs
addikt
válasz
kételkedem
üzenetére
Nem. Inkább ilyesmi -> [link] ( <- ez pl. tök jó fajta.
) -
válasz
kételkedem
üzenetére
Egy erősebb antennát, 12dBi-set
-
BlacKSouL
addikt
-
kételkedem
addikt
Üdv all!
Kábelnetet osztok a lakásban wifi routerrel. A lakás túlsó végében már elég gyenge, vagy nincs jel. Mit kellene vennem, hogy a lakás távolabbi részén is jó legyen a jelerősség? Illetve, ha tőlem 30 méterre lévő, másik lakásba szeretném a jelet vezeték nélkül átküldeni, akkor mire lenne szükségem?
-
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Hangulatod az egekben
kaják állnak hegyekben
Karácsonyfa nálad ég
nem a gyertya lángja ép
de azért kedved legyen vidámabb
mégha éppen nincs tele az ágyad
a szép szőke, barna, fekete, vörös lánnyal
kivel aztán lennél fullig vággyal
kívánok én neked kellemes Karácsonyt
ha ép most még ülsz a virgácsonyMawyx: Hmmm, lehet Biosban kéne állítani valamit, nem hiszem, próbáld mind2-t rákötni egyszerre, és majd lesz valami.
-
Integra
titán
válasz
szőröscica
üzenetére
persze, ilyen is van

-
BlacKSouL
addikt
fa.sz.om a kárácsonyba úgy nagyáltalánosságba mint egyébkéntamúgy
-
bandus
veterán
az nem garancia semmire. az éves karbantartást meg inkább a fűtési szezon kezdete előtt érdemes elvégeztetni. ha tényleg rendetlenkedik, akkor nézesd meg egy szakival, mielőtt beköszönt a nagy hideg, mert a gáz minőségének semmi köze nincsen a rezsicsökkenéshez, még ha ez oly kényelmes magyarázat is lenne

-
Mawyx
őstag
Össze akartam kötni a tv-t a szgéppel hdmi kábellel, de nem megy, másik kábellel se. Mondom akkor visszadugom rá a rendes monitort, ami eddig is rajta volt, most már azzal se megy. Annyira hatékony voltam ma, hogy most már az se müködik ami eddig müködött.
-
Integra
titán
válasz
bobsys
üzenetére
pfejj tp-link...

egyszer vettem, hogy milyen jó ár/érték arányú gép és olcsóbb mint a cisco amit kinéztem.. hiába, cigánykodni akartam a jól bevált szokásaim helyett.. 3 hét után meguntam az állandó oda-vissza szervízelést és azt mondtam nekik, hogy ráfizetek, csak adjátok ide a cisco-t. azóta nem tudom, hogy hol van a routerem.
-
tildy
nagyúr
Ez most komoly, ha ma nem megy at egy atutalas, akkor az leghamarabb hetfon, azaz egy het mulva fog? ( Magyarorszag)
-
bobsys
veterán
válasz
EQMontoya
üzenetére
nekem sohasem jottek be a TP-Link cuccok
mi van akkor ha fix ip-re allitod es 2szer routolsz?
Bejon a net a ZTE-re azon nincs se dhcp se semmi majd a TP-linket beallitod fix internal IPre a WANon (ugyanaz a subnetmint a ZTE interlan LANja) majd a LAN egy masik szinten belsos subnet es TP-Link tolja aDHCPt megawifit is egyben. -
EQMontoya
veterán
Ha egy drága routeren a dhcpt kikapcsolom, akkor a wifije mi a bánatos f..omért ad más tartományra IP-t, mint a lanja? Lanon működik tökéletesen switchként, a wifi meg egy új network, ami így ugye nem megy rá az eredetire, tehát semmire nem jó.
Amit akarok: nem kell nat, csak lehessen wifin rámenni az adott hálózatra.
Van egy ZTE fos modem+router kombó, ennek wirelessét akarom kikerülni, ezért kellene switch üzzemmódban a router, ami egy TP-Link 941, de az istennek nem akarja.Valakinek ötlete?
-
bobsys
veterán
koszonom
-
bobsys
veterán
Magyarorszagon a mostani hetfo/kedd munkaszuneti nap?
-
-
tildy
nagyúr
Hat nem tudom, ott nagyon nem hordtak. Igaz ott a 400g/1800Ft-os ar joval lelektani hatar felett van. Apunak sikerult diabetikusban venni, halaegnek.
Nekem egyetlen bajom az volt vele, amit ott voltak, mind marcipanos volt. Utalom a normal marcipan izet.
Aztan volt meg milkaban is, persze tejcsokis, a tejcsokit is utalom.
Na akkor nezunk meg egyet: szerencsi nosztalgia, ez mar narancsos diomarcipan, remelem oke lesz.
( Jut eszembe az izrol, egy ideig furcsalottam a mosogatoszeres izt a keleti kajak egy reszenel. Hat kiderult nem vagyok vele egyedul: a koriandert megkostoltam kulon is, hat pfuj. Genetikai okai vannak, ha jol tudom, ha valaki ilyennek erzi)
-
e=mc²
őstag
Mar sehol nincs, meg a markaboltjukban sem. Nem gyartottak a szaloncukrokbol iden eleget. Tavaly emlekszem, meg januar vegen is a Tescoban tele voltak veluk polcok es felaron adtak, gondolom, most ezt akartak vele megelozni.
Aranyar az lehet, de ha szamit a minoseg es nem akarod vele tele enni magad kiloszamra, akkor jo alternativa.
-
akkor ez tényleg égési sérülés, keverve egy kis ragasztóval? tényleg menj ügyeletre...
Égés után a legjobb azonnal jegelni, de a ragasztó még rátett egy kis kémiai sokkot is (Asszem savas a ph-ja, 3-4 körül), ami azért vicces, mert az a vízzel is reakcióba lép, az ilyet előbb le kell törölni, úgy emlékszem, az víz abban a pillanatban csak tovább rontja a hatást.
Ne csinálj ilyet többet, a vegyszer nem játék! -
Mawyx
őstag
Most tojásban úsztatom, sűrűbb mint a víz.
Rohadjon meg ez durván fáj.
Megnézetem a kocsiban a poroltókat meg rakok bele egy kést, mindig is rettegtem az égéstől, ezért raktam egy automata oltót a motortérbe, kis kéziket az utastérbe meg a csomagtartóba is.
Johny walker + fájdalomcsillapito, megörülök rögtön, ez elképesztö, pedig annyira pici, de sajog töle az egész kezem, mintha öngyújtó lenne a kisujjam, a csontom is ég.
Müködö szerszám meg forró cucc után NEM nyúlunk, essen csak le, erre mit csinálok, egy nyomorult forró konyakmeggynek utánakapok.
Fekszek, mert ha megmozdulok, jobban lüktet.(#50031) fokukac: Ezt csináltam meg.
-
tbs
addikt
Égés. A vízbe lógatás a jó megoldás. Kezdj el lazítani. A fájdalomérzők sajnos sajogni fognak még napokig.

De ez a jobb. Ha nem fáj, az a súlyosabb...
szerk: a krémeket igengyorsan felejtsd el. Majd holnap után vmi laza hámosító max. (Neogranormon, Sudocream ilyenek.) Átmenetileg dobjál be ~800mg ibuprofént.
-
Mawyx
őstag
Gyerekek, sos, segitsetek már légyszi.
Elkezdtem csinálni az ananászt, van ilyen elektromos melegitésű ragasztóm. Elejtettem egy ragasztós konyakmeggyet és automatikusan utánakaptam, az meg ráragadt a kisujjamra, felhólyagosodott, már leszedtem, de ég tovább az ujjam, viz alá nyomtam, de amint kiveszen, szó szerint orditok, elképesztöen fáj, krém nem segit, most egy bögrében van vizben a kezem. -
Melack
veterán
válasz
Pttypang
üzenetére
Tessék a legfelső emeletre költözni, ahol fodul a vezeték
Nah, ott meleg lesz.
Amúgy nekünk idén egész jó a fűtés, semmi gondom velük. Nagyon szépen melegít, a kisszobát 5 perc alatt "befűti", a nagyot mondjuk nem - de ott legalább meg van az ok, valamiért szelelnek az ablakok. -
Akkor a távhőnél mit mondanál..

Igaz, a fűtést legalább a jelesebb napok alkalmával odacsavarják neki, de akkor éget a radiátor, egyébként meg csak simán meleg, de ugye az alap panel radiátor se radiátor, csak valami csonk, még nem is megy rajta keresztül a meleg víz, csak valami végpont szerűség, előtte meg átkötés van... -
Más észrevette-e, hogy a rizsacsökkentés óta a gáz minősége csapnivaló ? Alig nyitom ki a melegvízet, a kazán egyszerűen nem tudja felmelegíteni rendesen.
-
Új hét, új remények, szépet mindenkinek, annak meg kitartás, akit "dolgoztatnak".
-
zoltanz
nagyúr
Eredeti hamvas punci illatú parfűm: (egyébként tényleg jó)

VULVA Original - vaginal scent -
bandus
veterán
volt itt tema az adakozas, alapitvanyok. tudtok, ismertek olyan kisebb szervezetet, ahol tuti jo helyre menne a penz/akarmi? esetleg allatmenhelyet?
-
tbs
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
VLC amit nem mutat meg rendesen, azt nem is érdemes megnézni.

Szar filmeket szerzel okosba.
Illetve érdekelne, egy ilyen foley only film.
Elég vicces lehet. 
-
Integra
titán
válasz
concret_hp
üzenetére
mpchc is ezt csinálja?
-
NoLF
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
Hanyfele kodeked van? Lehet osszevesztek, ha tobbfelet tettel fel.
-
concret_hp
addikt
mitől lehet az, hogy egy csomó filmnek nem jó a beszéd hangsávja, konkrétan nincs? háttérzaj jó.
se sorozatoknál se sportközvetítésnél se semmi másnál nem jön elő a hiba. VLC player, de más lejátszó is ugyan ezt csinálja. kodekek vannak telepítve elvileg. -
Integra
titán
sajnos rohadt faramuci helyzet, teljesen megértelek, nem is irigyellek érte.
viszont te autód, te dolgoztál meg érte, te fizeted, és valóban, ha törnék, akkor ki fizeti ki? ők? ha pedig már viszed őket, legyenek rugalmasabbak és igazodjanak picit.. nem te vagy önző, hanem ők, ez az igazság.
-
Mawyx
őstag
válasz
concret_hp
üzenetére
Nem szeretek haragban lenni, most eléggé rosszul érzem magam.
Egyszerüen hangzik ez az elférnek a kocsiban dolog, egy városból indulunk, egy városba megyünk, de képtelenség ezt összeegyeztetni. Meg még ide meg oda elvinni öket, meg itt meg kéne állni beadni valamit, de ne, ne álljunk meg sehol, mert nekik az nem jó, én másik nap akartm menni, mert elötte máshova kell mennem, de az nem jó, most mit csináljak? Görénység, hogy miért nem viszem el öket, de én máskor megyek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED TV topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Beszáll a Vivo a Pro Max csatába
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Videó stream letöltése
- PlayStation 5
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- További aktív témák...
- Bomba ár! Asus ZenBook UX433 - i7-10G I 16GB I 512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z390 i7 9700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Phanteks Eclipse P360A 650W
- Lenovo X13 i5-10310 16Gb ram 512Gb Nvme, érintőkijelző, számla, gar
- Dell Latitude 5401,14" FHD,i7-9850H,16GB DDR4,512GB SSD,WIN11,ÚJ AKKU
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)

Perceken belul megkapjuk.