Hirdetés
- ID&Trust létezik vagy csak álcég?
- MárkaLánc
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
EQMontoya
veterán
Azert minden honapban realizalom, hogy az emberiseg megerett a pusztulasra.
Mindenhonnan omlik a csucstechologia, mikozben arra nem vagyunk kepesek, hogy legalabb a draga es defektmentesnek hirdetett bringas kulso ne kapjon defektet.
Aztan csodalkozunk, hogy sok a hulladek, amikor mar eleve hulladekot gyartunk.
6 szezon alatt 3 bringas defektnel tartok. Az utolso 2 eve volt, akkor vettem draga es erositett kulsoket, hogy ezzel ne szivjak tobbet. Jol sikerult.Ja, azt elfelejtettem hozzaenni, hogy ebben evente par tura van max, meg varoson beluli maszkalas, szoval a szezononkenti atlag 2000km alatt van.
[ Szerkesztve ]
Same rules apply!
-
-
Dilikutya
félisten
válasz bitpork #74402 üzenetére
Csak ez mind bosszúság. Nagyon felbassza ám az embert, ha elmegy több10 km-re tekerni egyet, aztán kap egy defektet. És még szerencsés, ha visz magával pótbelsőt, szerszámot, pumpát.
Vagy pl. azzal jársz jó időben munkába, mert környezettudatos meg sportos vagy, és nem akarsz a dugóban szopni, olyankor jól jön egy defekt. Mert szarok a kerékpárutak, fél év után feljön a gaz az aszfaltból, meg mindenhol ott az a kibaszott akác.Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
EQMontoya
veterán
Ez egy varosban hasznalt regebbi monti, szoval talan 1.65-os gumi van rajta.
PttyPang: Miota autom van, 10 ev es kb. 200.000km alatt egyszer kaptam. Akkor az autopalyan hajtottam bele valami csunya elhagyott dologba, es szetvagta a bal hatsomat.
Szoval ez egy megoldhato problema, csak akarni kellene.[ Szerkesztve ]
Same rules apply!
-
EQMontoya
veterán
válasz concret_hp #74409 üzenetére
Hat oke, csak a Lexus bo masfel tonna, az MX5 meg bo egy.
Tehat ha azt nezzuk, hogy mekkora tomeget kell elvinni, aranylag mar most is a bringas a vastagabb.Same rules apply!
-
parandroid
félisten
válasz EQMontoya #74408 üzenetére
Én idén 4k km körül mentem országútival (25-ös, vékony kerék, 7 bar körül), 1 defektem volt, de az is csak a szép lassan másnapra leengedős. Szinte tejesen biztos vagyok benne, hogy akkor kaptam, amikor elmentem a traktor mellett, ami épp a bicikliút melletti bozótost nyírta vissza, és teleszórta az utat vagy km-hosszan a levágott csetvesszel, amiben volt a gyalogszedertől elbambult kisnyúlig kb minden. Szóval nagyon meglepve nem voltam. Utána vettem egy garnitúra gp5000-et. Mindentől ez sem véd, de legalább tekerni is jobb. Persze biztos benne van a mázli-faktor is. Autón amúgy az elmúlt 2 évben 2 defektem is volt, mindkettő elszórt szögtől/csavartól. Utánfújással simán elvitt a gumisig.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
-
BlacKSouL
addikt
válasz fokukac #74413 üzenetére
Ha állandó zúgást hallasz, ellenőrizd a vérnyomásod, meg egyeztess ideggyógyásszal.
Mi az aeg-et elvetettük, electrolux lett, amennyire féltem tőle, annyira barátságos. Invertermotoros, mosás közben csak a pocskolást hallod. A centrifuga az centrifuga, ha sikerül eloszlatnia a ruhát, akkor az se hangos, de ha nem, akkor ez is tud emeleteken át dobolni.
Ruha nélkül ha megy a mosóprogram, a motorból csak a relékattanás hallatszik. Nincs zúgás. Mondjuk én szedem a vérnyomáscsökkentőmetAláírás (nem kötelező megadni)
-
erdey_a
addikt
válasz fokukac #74416 üzenetére
rozsdás? akkor tehát felültöltős...
azok közül a szaktopikban azon típusokat \ márkákat ajánlják, ahol a mosószer tartó nem az ajtón van. talán az elektroluksz olyan...az utolsó felültöltősünk nekünk is indesit volt. 6 évig működött, de nem volt rozsdás
[ Szerkesztve ]
Vérboci
-
NoLF
veterán
érdemes akkorra időzíteni a mosást, amikor a szomszéd füvet nyír/falat fúr/ordít a szegény fogyatékos/megy a vonat/mennek a mentők-tűzoltók
s akkor nem kell költekezni, a rozsdát meg ne nézd
a miénk Beko, 3 éves, elöltöltős,, inverteres, iszonyat semmi hangja nincs, és olcsó volt. 72 volt, aldiban. tudom, ilyen helyen nem veszünk ilyen terméket, de azonnal és rögtön kellett egy mosógép amikor ideköltöztünk, nem volt más megoldás, lementem a sarki aldiba és megvettem ezt. a motorra egyébként 10 év garit adnak
egyáltalán nem bántuk meg, pedig nagyon féltem tőle, hogy összeokádja magát, vagy csak simán szar lesz, de nem.
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
concret_hp
addikt
inverter motorra +1, nekem az AEG méhsejtes mosódobja érezhetően kevésbé koptatja a ruhákat, nem tudom most mennyivel drágább egy másiknál, de ha évente 1el kevesebb ruhadarabot kell venned, akkor is visszajön (és mivel érzékelhető a különbség, ennél biztos több)
vagy fullba vagy sehogy :D
-
tildy
nagyúr
Amugymeg: Olvass vissza Kb fel eve volt tema itt a milyen mosogepet vegyek.
Viccet felreteve: Samsungot ne. Ami nalunk bevalt, hogy :
-internetrol letoltheto programok is vannak
-van gyors mosas, erre figyelj, neha jol jon, ha csak epp at kene logybolni
- az lg is meg a bosch is eleg halk, ugy tudom, es olcsobbak , mint a miele
- FEloltoltost vagy eloltoltoset szeretnel? Szamit az, hogy melegvizre ra tudd kotni? Szuloknel meg anyoseknal electrolux van, szuper jo mosogep, de centrinel az is hangos. Minfketto feloltoltos. Szoval ezt igy nem ajanlom, ha a halk mukodes a lenyeg.Ha engem kerdel, odahaza az AEG, Electrolux, Bosch, LG kozt nezelodnek.
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
nagyúr
válasz EQMontoya #74419 üzenetére
az enyém már 13 éves..
Mondjuk ritkán emelem, az tény.
De újabban már bizonyos, magasabb hőfokú programok végig sem mennek...Amúgy olyan dolgokra lehet keresni/szűrni a webshopokban és ár-összehasonlító oldalakon, hogy mekkora, meg milyen energia osztályú, de hogy inverteres, meg hány decibeles, na, az fel se merül :)
[ Szerkesztve ]
Pleased to meet you - hope you guess my name
-
BlacKSouL
addikt
válasz fokukac #74424 üzenetére
[link] itt ugyan drágább mind egy tizessel, de a modellszamokat meg a tulajdonsagokat reszletesen leirja, sot videok is vannak. Ja, e.lux, aeg főleg.
Decibel amugy vicces, porszivoknal ugye valami 80 dB az eus limit, a legtobb ugy hirdeti magat, max 76 dB. Na mondom lemerem a mienket egy kezi keszulekkel, mert kurvahangosnak tunik, hat 73 volt, pedig 12 eves legalabb, es meg az 1600 Wattos erabol.[ Szerkesztve ]
Aláírás (nem kötelező megadni)
-
tildy
nagyúr
válasz BlacKSouL #74425 üzenetére
Akkor mi egész jók vagyunk az 60 dB-s porszivonkkal. Jó, mondjuk a család ferfitagjai védelmében kénytelen voltam halk porszivot venni , nem véletlen ultrasilencer. Ez is meg a régi fajta, 1800W.
[ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
rushty
őstag
Deaths:1,000,202
Revolut meghívó pü-ben
-
nagyúr
válasz rushty #74427 üzenetére
lesz az még több is. ..
nálunk majd 2-3 hét múlva fog igazán beindulni...@Bleki: még nem mértem meg (bár a 40. szülinapomra kaptam szajszintmérőt a kedves családomtól ) de most olyan búgó hangja van akkor is, amikor nem centrifugál, hogy az egész lakásban hallatszik, szóval szerintem hangos.Amúgy egy inverter ezen már önmagában tuti sokat dob...
És amúgy a dolgozószobám a fürdő mellett van, és a b. nejem mindig akkor rakja be, amikor konferenciahívásban vagyok, vagy épp' nagyon koncentrálnom kéne. Jó dolog ez a hómoffisz.[ Szerkesztve ]
-
-
tildy
nagyúr
-
BlacKSouL
addikt
válasz fokukac #74428 üzenetére
"nálunk majd 2-3 hét múlva fog igazán beindulni..."
Azt majd a fonok megmondja mikor...Az inverteres motor olyan, hogy ha közelhajolsz a hatuljahoz, akkor amikor indul, hallod a nagyon halk elektromos hangot, mintha egy villanyauto ket ablakon keresztül hallgatva indulna lassan, de ahhoz kepest a ruhak pocsolasa a vizben csobogasnak hallatszik, pedig valojaban az is tavoli pocskolas, kb. 2 meterrol mar nem hallod. Szoval halk na.
Aláírás (nem kötelező megadni)
-
Tothgera30
Ármester
"Régi fajta"... Azért nézz utána, mert mostanában több helyen nem a motor, hanem a szívó-, felvételi teljesítményt vésik rá. Ezért szüleim kaptak a 2000W-os Samsung helyett egy kisebb teljesítményű Miele-t, ami már fél fokozaton agyonvert az előzőt.
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
nagyúr
válasz concret_hp #74432 üzenetére
az nekem a 13 évesen is van. A becses nejem sokszor meglepett azzal, hogy fáradtan hazaérek este, azzal, hogy de jó lenne leszunyálni, majd 2 perc múlva bekapcsolt a mosógép, mert ő beidőzítette reggel, ezt az egészet romba döntve
-
parandroid
félisten
válasz fokukac #74434 üzenetére
A hozzászólásaid alapján egyre inkább az az érzésem, hogy te azért nősültél, mert a stresszes munkanapok után otthon már zavart a csend, és a nyugalom.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
nagyúr
válasz parandroid #74435 üzenetére
igen
TE mindig rátapintasz a lényegre, MEster!Pleased to meet you - hope you guess my name
-
NoLF
veterán
nincs vele egyedül
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
tildy
nagyúr
Nem is tudtam, hogy lehet nekik is gratulalni Valamirol jol lemaradtam ezek szerint.
-
-
parandroid
félisten
Hűha, most olvasom, hogy a főni bedurcizott. Nagyon a lelkébe mart szegénynek ez az ill democracy. Nem csodálom, ritka találó jellemzés. Most akkor vajon hadat üzenünk Brüsszelnek, vagy a pénzüket nagy duzzogva még elfogadjuk?
p
-
BlacKSouL
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- Vivobook Pro N580VD 15.6" FHD IPS i7-7700HQ GTX 1050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- MSI Z370-A PRO
- SSD többféle, sata 2,5"
- Apple Watch Ultra 2 49mm Black Titanium Black TL M/L, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest