Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: Zsebszámológépek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Ezt pedig azért, mert...
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
rushty
üzenetére
lesz az még több is. ..
nálunk majd 2-3 hét múlva fog igazán beindulni...@Bleki: még nem mértem meg (bár a 40. szülinapomra kaptam szajszintmérőt a kedves családomtól
) de most olyan búgó hangja van akkor is, amikor nem centrifugál, hogy az egész lakásban hallatszik, szóval szerintem hangos.Amúgy egy inverter ezen már önmagában tuti sokat dob...
És amúgy a dolgozószobám a fürdő mellett van, és a b. nejem mindig akkor rakja be, amikor konferenciahívásban vagyok, vagy épp' nagyon koncentrálnom kéne. Jó dolog ez a hómoffisz.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple Airpad 5th 64GB 100% (1év Garancia)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G1 - i7-10G I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 745 G6 14 üzleti notebook - R5 3500U 16GB DDR4 256GB SSD Vega 8 IGP WIN11
- -68%OFF HP Spectre x360 14 (14-ef2276ng) i7-1355U/16GB/1TBSSD/3K 3000X2000 Amoled
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue használt, újszerű 100% akku (0 ciklus) 12 hónap gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) de most olyan búgó hangja van akkor is, amikor nem centrifugál, hogy az egész lakásban hallatszik, szóval szerintem hangos.Amúgy egy inverter ezen már önmagában tuti sokat dob...