Hirdetés
- MasterDeeJay: Intel Optane M10 mire lehet használni? Ötletek.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
EQMontoya
üzenetére
Én idén 4k km körül mentem országútival (25-ös, vékony kerék, 7 bar körül), 1 defektem volt, de az is csak a szép lassan másnapra leengedős. Szinte tejesen biztos vagyok benne, hogy akkor kaptam, amikor elmentem a traktor mellett, ami épp a bicikliút melletti bozótost nyírta vissza, és teleszórta az utat vagy km-hosszan a levágott csetvesszel, amiben volt a gyalogszedertől elbambult kisnyúlig kb minden. Szóval nagyon meglepve nem voltam. Utána vettem egy garnitúra gp5000-et. Mindentől ez sem véd, de legalább tekerni is jobb. Persze biztos benne van a mázli-faktor is. Autón amúgy az elmúlt 2 évben 2 defektem is volt, mindkettő elszórt szögtől/csavartól. Utánfújással simán elvitt a gumisig.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- újszerű iPhone 15 Plus 128GB blue kék független Apple 100% akkumulátor
- Apple Watch Series 10 GPS 46mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple garancia
- Használt Nintendo Switch amoled
- szinte új Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm fekete titántok titán milánói szíj 3 év garancia
- Bontatlan - Logitech A50 X Lightspeed - ÚJ GENERÁCIÓ
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- 27% - Corsair Hydro X XD7 RGB black (CX-9040005-WW)Pumpa/Tartály kombó
- Lenovo T480S i5 8350U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest