Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
concret_hp
üzenetére
Gyonyoru, gratula!
-
válasz
concret_hp
üzenetére
Mit vettel?

-
válasz
concret_hp
üzenetére
Pont azert, amiert csomoan nem veszik meg az akcios rozsaszinu ferfi futocipot, vagy felarat fizetnek a bejarati ajtojukert, stb., mert nekik az tetszik.
-
válasz
concret_hp
üzenetére
AG1 egy ideje, de utálom az ízét.
-
Nalunk a gyerek volt ilyen, hogy uvegszilank, doglott poloska, barmi -- muszaj megkostolni.
-
Muszáj kiírni magamból itt.
Szóval Stájerország, bringa, család. Egykerekes utánfutó, amiben 30 kiló+ cuccot viszek, az egész család összes cucca a teljes túrára.
Szelephiba miatt full defektet kapok. Kiderül, hogy rossz belsőt hoztam, autószelepest, de a kerekemhez presta kellene.
Fél óra szerelés után végül szétválunk, én megyek vonattal. Kilométereket gyalogolok úgy, hogy az 50 kiló összsúlyú bringa+utánfutó kombó közepét, azaz a hátsó kereket a levegőben tartom, hogy a felni ne menjen szét. Többször eldől a rakomány, mert nem erre van kitalálva, őrült szenvedés egyenesbe rakni. Vonatról fel/le is hatalmas szórakozás.
Namost.
A sok száz gyalogos és bringás közül, aki elment mellettem (az elején még a család mellett), egyetlen egy kérdezte meg, hogy mi a helyzet, róla kiderült, hogy pénzt vagy cigit akar lejmolni. Senki más.
Ilyen kurvaélet, hogy se a franciáknál, se a bunkó magyaroknál, se az olaszoknál nem történik meg. Egészen el vagyok képedve.
-
A termeszetes/mesterseges szetvalasztas egy nepszeru, amde felrevezeto modszer. A kolaban is olyan anyagok vannak, amik a termeszetben megtalalhatok, es egy "multivitamin" gyumolcsle is olyasmi, ami a termeszetben onmagaban nem fordul elo. A termeszetes anyagok kozul is van, ami karos, van, ami hasznos, stb.
Tehat attol nem lesz valami onmagaban egeszseges, hogy 'termeszetes' (barmit is jelentsen ez). A cukor is full termeszetes.
-
válasz
concret_hp
üzenetére
Ja, én se vagyok gyakorló svábista.
-
válasz
gaborbol
üzenetére
Kemeny. Nem tudom, h ez megnyugtat-e, de velem tortent egy tok hasonlo egy konferencian, egyszer, nem ettem semmi kulonoset, tel volt (tehat rovarok sem voltak es pollen sem). Soha azota sem. Szoval csinaljatok allergiavizsgalatot, de siman lehet, hogy valami egyszeri reakcio.
-
válasz
concret_hp
üzenetére
Mit vettél?

-
válasz
concret_hp
üzenetére
Lanyom 10x hanyt 6 ora alatt. Mondjuk masnapra elmult.
-
válasz
concret_hp
üzenetére
DS-2CD1A43G0-IZU
-
válasz
concret_hp
üzenetére
Ja ertem.
Nezd meg ezt: http://www.gphoto.org/doc/remote/ innen vehetsz barmit hasznaltan, es a libgphoto-val meg vezerelheted
-
válasz
concret_hp
üzenetére
Nem igazan, annyiert egy alap terfigyelo kamerat kapsz, semennyire nem fog ellatni tobb kilometerre. Legalabb 10x-eseert tudtam volna mondani valamit (pl. Hikvision iDS-2CD7A45G0-IZ).
-
válasz
concret_hp
üzenetére
Tudok ilyet mondani, de adj büdzsét.
-
válasz
szőröscica
üzenetére
hardverapro?
-
Van a kertunk szeleig behuzott Telekomos legkabel (az utca masik oldalan levo poznarol a kertben levo pozna tetejeig). Evek ota nincs hasznalatban, a korabbi lako volt T elofizeto. Van jogosultsagom leszedni a kertemben levo poznat es a rajta levo kabeleket visszatenni az utcai poznahoz?
-
-
Hogy lehet kideriteni, h melyik a teruletileg illetekes kormanyhivatal, ha egy keruletben tobb is van? (Budapesten.)
megoldva -
válasz
Tothgera30
üzenetére
En tokre azt latom, h mar reg nem statusszimbolum a telefon, sok-sok eve. Konkretan milliardosokat latok torott, 2-3 eves Samsungokkal meg iPhoneokkal maszkalni. Senkit nem erdekel.
-
Vegyél vagy kérj kölcsön egyet először. Nekem volt most 15Pro, 13 Mini, és egy őrület tud lenni, ha pont Androidos dolgokra van szükséged (másfél évig használtam iOS-t(
). (Pl. számomra az iOS billentyűzete megszokhatatlan, illetve a Google Workspace integráció is fontos, ja, meg desktop view nem működik rendesen semmilyen iOS böngészőben, de teljesen egyénfüggő h neked mi a fontos.) -
Nezd, en peldaul a szamitogepemen alapvetoen angolul kommunikalok. A magyar kiosztast rendkivul ritkan hasznalom. Ezenkivul az egyik szamitogepem egy Mac, a masik ketto pedig nem. A Mac magyar billentyuzetkiosztasat nem fogom megtanulni, mert egyreszt egy orulet, masreszt meg miert kellene? Telefonrol mindig ekezettel irok, mert az autocorrect megoldja. Egyebkent kb. perfekt a helyesirasom magyarul.
-
Erről jut eszembe. Van egy Oris Williams F1 Chrono-m Valjoux 7750-nel, el akarom adni, mert sose hordom. Hol kell manapság hirdetni, ahol nem kell millió csalóval variálni? Nem gond, ha piaci ár alatt pár tízezerrel megy el.
-
A link a Magyar Nemzetre linkel, ami egy még annál is elborultabb szajtra, ami aztán saját magára (másik cikkre), ami végül sehová. Már az elborult konteós oldal is egy egyetemi tanulmányról beszél, ahol a kutatók a WEFtől is kapnak támogatást.
Ebből lett az, hogy "a szervezet most azt követeli, hogy a kormányok tiltsák meg az embereknek, hogy a saját kertjükben zöldséget, gyümölcsöt termesszenek".
Na elmennek ezek a pcsaba

-
válasz
parandroid
üzenetére
Nekem a nagy van (7X), nagyon kényelmes, és tök jó tool-like az egész. A kisebbik nem volt annyira kényelmes. Mondjuk elég széles csuklóm van, pedig nem vagyok egy nagydarab ember. Alig ér végig a 7X gyári szíja.
-
-
válasz
parandroid
üzenetére
Ja, mi se koltoztettuk.
-
válasz
parandroid
üzenetére
10 ev az kicsit keves, nem? Nekunk Ikeas konyhank volt a lakasban, ahonnan elkoltoztunk, es nem nagyon lett gondja. A beepitett mosogatogep fedlapjanak rogzitocsavarja megadta magat, meg talan a beepitett huto fa fedlapja lotyogott kicsit.
Most viszont az uj konyha(k)nak tenyleg fajdalmas ara van (lesz).
-
válasz
concret_hp
üzenetére
https://www.gsmarena.com/search.php3?
-
válasz
parandroid
üzenetére
Privat Revolutot siman bankkartyarol is lehet tolteni, koltsegmentes.
-
válasz
parandroid
üzenetére
MAU-kat azért szokás közölni.
-
válasz
racskobalazs
üzenetére
de miert szeretnel ilyesmit?
-
válasz
racskobalazs
üzenetére
volt egy ilyen papucsom, ottfelejtettem az edzoteremben, nem fordultam vissza erte kocsival
-
válasz
szőröscica
üzenetére
Mert valojaban nem siet. A gyorshajtok egy szazaleka az, aki valoban siet, a tobbiek csak gyorsan akarnak menni / dominanciat akarnak sugarozni. A nyari balatonra meno forgalomban villogok nem sietnek, mert egyreszt 3 percet nyernek, masreszt este ugyis bebaszas lesz csak strandon. Egyszeruen faszok, van ez igy.
-
> Amugy a gyerek az oviba menet szerintem is nagyobb biztonsagban van nagy tomegu tankba
Ez tenyszeruen lehet, h igy van, de azert nem kene nagyon szamitania, hogy a remelhetoleg nem tul messze levo oviba mivel viszi el az ember a gyereket (ha mar egyszer muszaj autozni), az ovik jellemzoen varoson belul vannak, ahol azert nem 80-al megy az ember, 30-as utkozesnel meg egy VW Up is kb. tankkent viselkedik.
-
> Nekem ezzel a megoldással csak annyi a problémám, hogy ebben a konstrukcióban a benzines motor csak az akkut tölti, amihez szerintem sokkal kevesebb energia kell mint egy 1400kg-os autó mozgatásához.
Hat valahogy ez fura -- vegul az osszes energia az auto mozgatasara fog forditodni.
-
válasz
parandroid
üzenetére
Abban lehet a jobb a Mazda megoldasa, hogy elektromosauto-jellegu vezetest ad (linearis nyomatek, stb.), rendes visszataplalast.
-
válasz
parandroid
üzenetére
Egyebkent mi ezzel a baj, marmint miert rosszabb, mint egy szokasos PHEV?
-
válasz
Pttypang
üzenetére
Ezzel kapcsolatban eleg sok tanulmany keszult mar. Lenyeg: nincs kulonbseg, sot, a megfelelo kezi fogmosas sem rosszabb, az egyetlen oka annak, h inkabb az elektromosat ajanljak, hogy a kezivel az emberek jellemzoen tul rovid ideig mosnak fogat.
Nekem az Oclean (Xiaomi) a kedvencem -- olcso, nagyon halk.
-
-
válasz
parandroid
üzenetére
Ja, de asszem csak iPhoneon (Safarin) van ez.
-
válasz
concret_hp
üzenetére
Elkuldtek?

-
Audio Pro A15 lesz vegul, elvileg jobb a hangja, mint a Sonosnak, es tud mindent, ami nekem kell. Par nap mulva kiderul, hogy milyen. Az bonusz, hogy el lehet tarolni rajta par playlistet, ugyanis elsosorban arra kell majd, hogy a gyerekek lefekveskor meg be tudjanak rakni egy hallgatos meset maguknak.
-
válasz
parandroid
üzenetére
Chromecast mindkettőt tudja, direkt stream (mint ezek szerint az Airplay) meg indirekt.
-
válasz
parandroid
üzenetére
A Chromecast olyan, mint az Airplay, csak szelesebb korben tamogatott. Azaz ha van Chromecast tamogatas, akkor azzal tudok Spotify-t, Youtube Musicot, meg az egvilagon kb. barmit streamelni. (Videot is, ha az eszkoznek van kijelzoje.)
-
válasz
parandroid
üzenetére
Bose-bol nincs megfelelo (Spotify van rajta, Chromecast nincs), Sonos detto - nincs Chromecast.
Az Audio Pro A15 jonak tunik vegul, Sonosnal jobb hang elvileg, es van rajta minden, csak nem olcso, meg nem kicsi.A Sony szokasosan hozta a Sonys formajat -- csinalt egy kvazi tokeletes termeket, marketing zero, aztan abbahagyta.
^ Ilyet hasznaltunk idaig. Bugmentes, a meretehez kepest egesz megdobbento hangzas, sokant ment akkurol, Spotify, Chromecast, minden. Kb. 10 eve vettuk, eddig birta (vszeg valamelyik toltoaramkor vagy csatlakozo lehalt).
-
Tudtok olyan hordozható hangszórót, amiben van Chromecast (azaz wifi is), nem csak Bluetooth? Volt egy Sony hg1-unk, ami mindent tudott, de már nem kapható és nem találok hasonlót. Vagy Bluetooth-os hordozható cuccok vannak, vagy konnektorba dughato wireless speakerek.
Az egyetlen, amit találtam, az Audio Pro A15. Ja, meg a JBL link, de arról nagyon rosszat mondanak mindenhol.
-
válasz
parandroid
üzenetére
A rubel nem ezért erősödött, hanem 1) nem konvertibilis 2) rengeteg export, no import,
-
válasz
parandroid
üzenetére
Semmi, 0.4%-os fluktuacio az meg nagyobb devizaknal sem ugy.
-
válasz
parandroid
üzenetére
Nalam detto. Nem a sajat elektromos halozatommal van a baj.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Telekom mobilszolgáltatások
- Eredeti játékok OFF topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Óra topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 3530 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest