Hirdetés
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- leslieke farmerzsebe
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
Új hozzászólás Aktív témák
-
erdey_a
addikt
-
tildy
nagyúr
Nem ironizáltam. Reggelre szárítással együtt kész a tiszta , puha, meleg száraz ruha. Reggel már csak ki kell venni , ha olyan, akkor felvenni , ha olyan, akkor elpakolni a szekrénybe .
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
parandroid
félisten
Én estére mindig szarul leszek oltások után. Láz, hidegrázás, gyengeség, ver a víz, fáj minden. Bedobok egy aszpirint, bemászok az ágyba, csatakosra izzadom magam, aztán egy hideg zuhany, és el is múlt. Utána békésen alszom reggelig, mint akit agyoncsaptak.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
NoLF
veterán
igen természetesen húsvéti nyúlként érkezett unokaöcsémhez, aztán maradt is jó sokáig, komposzt helyett funkcionált bátyáméknál, kapott egy igen szép nagy területet ehol garázdálkodhatott - mégis néha átásta magát a szomszédhoz, aztán gondolom a remek koszt miatt mindig vissza is jött
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
NoLF
veterán
sajnálom, mennyi idős volt szegény? bátyámék nyula valami 12 évig élt vidáman...
erdey_a: szép kerek történet, még jó, hogy senkinek nem esett bántódása - a mellékelt történetek alapján akár lehetett is volna.
nálunk is lassan idősödnek már a szülők, mi bátyámmal már kb 10 éve mindig elhordjuk szervizbe a verdájukat, mert maguktól nem biztos, hogy megtennék - ebből adódóan ilyen jellegű problémák amiket apud és az anyós verdájáról felvázoltál, véletlenül sem merülnek fel.
mindenesetre a forddal úgy tűnik tényleg sikerült megszívnotok...
az audinak meg mi baja lett? nem is értem.
-
NoLF
veterán
egy jó régóta a családban lévő, szeretett háziállattól mindig rettentő nehéz a búcsúzás...
tobey, porkie: természetesen nem azt mondom, hogy ettől és attól alakult ki nála ez a dolog, mindenesetre szembetűnő, hogy egyre fiatalabb korosztályt ér el az ilyen jellegű megbetegedés. az meg, hogy ezekben (és elhízásban is) mi vagyunk a világ élmenyőzében, nem megkérdőjelezhető adat, hanem szilárd tény.
-
csapos2
addikt
Elnézve ezeket a játékokat ez a hetes gomba jelmez hiteles képet festhet rólad :-] Még nálam is perverzebb lehetsz.
tbs: Természetesen én sem unatkozom, mert olyan túl sok időm azért nincs, kutatásom (kérdezősködésem) célja, hogy azon kis időt, értelmesnek tűnő, esetleg hasznos tevékenységgel múlattassam. Tél közeledtével egyre inkább több akad.
Lelkiismereted méri önzésed őszinteségét. Hallgasd figyelmesen.
-
csapos2
addikt
Köszönöm a segítséged kedves Hetes! Ez a Discord dolog közelít ahhoz amit kerestem a témákat még böngészgetem, de kezdésnek nem rossz.
ToBeY: Itt ugyan nem süt, de minek is tenné. November vége van havaznia kellene, hogy mire a Télapó jön tudjon siklani a szánkója.
peterkeT: Csak nem fogyókúrába kezdtél?
[ Szerkesztve ]
Lelkiismereted méri önzésed őszinteségét. Hallgasd figyelmesen.
-
gaborbol
őstag
A termek 2009-ben jelent meg es meg mindig tamogatott vallati kornyezetben , ha hajlando vagy erte fizetni.
Szerintem teljesen rendben van , hogy 11 ev utan a nagyatlag szamara mar nem ajanlott.
Nem a tamogatas hianya miatt, nem bootol a laptop, ott valami mas gebasz lesz.Melyik operacios rendszer tamogatott ilyen hosszan?
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
hiányolom a listából a Jászságot.
ott minimum még egy nulla!amúgy ma már tényleg meleg van. De azért eddig idén nyáron nem panaszkodhatunk. Még az elmúlt napokban is tök elviselhető 30 fokos meleg volt, kint döglöttem a teraszon még én is...
Na, ma viszont már fülledt meleg van, 34 fok, napon pedig 45, ez azért már egész más.De már csak 2-3 hét van hátra. A Nap már érezhetően alacsonyabban jár, mint egy hónapja (látom az árnyékokon), és a nappalok is rövidebbek (Nem 4:45-kor, hanem 5:30-kor kel a nap, és nem 20:45-kor megy le, hanem már 20:05-kor).
Pleased to meet you - hope you guess my name
-
nagyúr
igen, ez így van - kivéve, ha az ablak tájolása olyan, hogy a Nap pontosan szemben kel fel ilyenkor nyáron, mint pl. a mi lakásunkban. Ha egy-két sor luk is marad szabadon, máris nagytotálban besüt a Nap, és beragyogja a szobát, akár egy sornyi kis lukon keresztül is. 5 óra 20-kor.
Ezzel én is először a mostani lakásunkban szembesültem. Augusztus-szeptemberben már nem olyan durva, mint ilyenkor.Pleased to meet you - hope you guess my name
-
nagyúr
én is szeretem. Annyi, hogy lehetne esténként pár fokkal melegebb. Nem 15, mint most, hanem mondjuk 19-20, és akkor ilyenkor is ki lehetne ülni a teraszra
@Vicsorgó nyomtatómárka ( ): szerintem amint eláll az északi szél, egyből kurvameleg lesz, minden átmenet nélkül. Persze a zivatarok maradnak, elvégre medárd van.
[ Szerkesztve ]
Pleased to meet you - hope you guess my name
-
Cs.Orsolya
senior tag
Nem. Az nem úgy volt. A tea azrendben van. Az egészről TBS tehet, mert addig nyaggatta, amíg le nem jött. Aztán parázs vitát folytattunk, aztán már elfajultak a dolgok maguktól... De mindenképpen TBS a felelős. Teljes mértékben. 🙄😝😂
"Aki a meséket megtalálja, az élet forrásából iszik."
-
Lortech
addikt
eredeti terméktől különválasztott illetve nem jogtiszta kódok
Vagy a szabályzat nem a legjobb. Egy pontosságra törekvő szabályzatban kerülendő az illetve szócska, mert nem egyértelmű a kapcsolat. De az első résznem minden esetben van értelme, mert egy kulcshoz nem feltétlenül tartozik egy kézzelfogható termék, hogy legális-e átruházni anélkül, az meg ettől független.[ Szerkesztve ]
Thank you to god for making me an atheist
-
lenox
veterán
Nem zavar, akkor jelentenem. Az zavar, hogy ez elbizonytalanitott, hogy akkor most legalis vagy nem. Csaladba kene notebook, nyilvan feleslegesen nem kene win-re kolteni, javasoljam, hogy vegyenek os nelkuli gepet plusz 2k-s kulcsot, vagy ne? Ez itt a dilemma.
Amugy ezt talaltam:
-
lenox
veterán
Amikor azt irtam, hogy 'nincsenek kitiltva' akkor nyilvan nem reszleteztem, hogy mi altal, hiszen ha barmi altal (beleertve az alapelveket) ki lennenek tiltva, akkor ugye ki lennenek tiltva, de nincsenek, pl:
Ranezesre 80-90% csak kulcsot arul, ha egy windows 2-3000 Ft az szinte biztos, hogy az.
-
FehérHolló
veterán
Vettem anno Win 7 kulcsot hardverapróról olcsón (=listaár kb. feléért).
Útközben kiderült, hogy egy céges bundle maradványa, pool-os kulcs.
Sikeresen aktiváltam, utánam pár nappal meg más is ugyanazt. Kiírta, hogy nem jogtiszta, beszéltem Microsofttal, feloldották a blokkolást, azóta is örülök, de már vagy 5 éve nem mertem újrarakni.[ Szerkesztve ]
Skynet is real. It's called Google.
-
BlacKSouL
addikt
Csinálta már telefonon is, asztalin is, de laptopon is; telefonon leggyakrabban, bár talán azon vagyok leginkább. Bár nem, cégesen is sokat. Szóval mobilos Opera, meg pc-s FF alól is csinálja ezt. És mondom, már biztos hogy több mint 1 éve, tehát frissültek a böngészők is elég sokat. Van időszak amikor egymás után sokszor, van hogy napokig nem tapasztalom. Gondoltam arra is, hogy összekavarodik a beállítás a maradjak belépve, meg nelépjekkimáshol, de igazából már azokat se használtam, szóval elvileg az se lehetne. Az, hogy asztaliról belépek, utána mobilon újra be kell, aztán asztalin megint, az rendben van, ha úgy állítottam be, hogy egyszerre ne maradjon belépve több helyen, de itt ugye ugyanarról az eszközről lök le pár perccel friss belépés után.
Az lehet, hogy tényleg nem kéne itt lenni, osztjónapot. Odakint úgyis épp özönvíz van. Inkább játszom tovább a játékomat, megtippelem, hogy a falióra másodpercmutatójának egy kattanása alatt hány aktatáskányi húszezres zuhan be a szaroslőrincéskiccsaládja bt. vagyonába.
Aláírás (nem kötelező megadni)
-
concret_hp
addikt
én 121-re állítom, amikor állva nyomom a cégnél és 182 vagyok, szóval még pont nem tuti, hogy elég a 118 ugyanehhez a magassághoz
emvy: hogyé' van most egy jó projektor? albiban sárga a nappali fala, azt valahogy be lehet trükközni, hogy milyen háttérre vetít vagy mindenképp kell hozzá vetítővászon?
[ Szerkesztve ]
vagy fullba vagy sehogy :D
-
félisten
> Az Ikea asztalainál ez az ingás nagyon erős, a legtöbb beszámoló alapján zavaró mértéket ölte.
Varj, en ugy tudom, hogy az eddigieknel nagyon eros volt (Bekant es tarsai), de az uj cuccuk, az Idasen nagyon jo lett (mindkettot probaltam tegnap).
Ez az uj, es a labkikepzes nagyon mas, azt olvastam, hogy a Jarvis peldaul kevesbe massziv.
Steelcase-t hol lehet kapni?
[ Szerkesztve ]
while (!sleep) sheep++;
-
EQMontoya
veterán
Mondjuk az is benne van a pakliban, hogy most már idehaza is marha nehéz értelmes munkaerőt találni, szóval magyarországi telephelyet mostanság létrehozni nem épp kockázatmentes.
Azért ez is egy érdekes kérdés. Idejön egy új cég, belő egy átlagos bérsávot, mert kiszámolja, hogy itthon ennyiért lehet embert találni. Persze, rohadt lassan tud csak embereket szerezni, mert ugyanannyiért a kutya se akar váltani, csak ha nem érzi magát jól a helyén.
Irodabérlettel és minden egyébbel kalkulálva +20 százalék fizu mennyi összköltség-növekedést eredményezne egy irodának? Szerintem 5-10% között. Cserébe tök hamar fel tudnák építeni a szükséges kompetenciát, nem működne az iroda két évig 50%-os kihasználtsággal és lenne esélyük elcsábítani máshonnan a jó emberek.
Sajna ez még csak 1-2 cégnek jutott eszébe (Cloudera pl. megcsinálta), a többség azzal próbálkozik, hogy megnézi az itthoni statisztikákat, és pont annyit fizet, mint mindenki más. Újként azért így nehéz labdába rúgni.Same rules apply!
-
parandroid
félisten
Hasonlóan. Sokkal jobban utálom, ha este 6 után tudok csak hazaérni, mint ha reggel 6-ra bent kell lenni. Irodában is akkor lehetett a keghatékonyabbsn dokgozni, mielőtt megtelik az egész. Mondjuk amikor a 10-re érkező kollégák bejelentik, hogy 'közös megegyezéssel' délután ötre tolták el a meetinget, mert még nem végeztek a napi feladataikkal, a sok kávé-, és cigiszünet mellett, te meg 3-tól már csak malmozol, meg unalmadban régi maileket archiválsz, az priceless. Viszont mindig összejött belőle pár nap lecsúsztatós extra szabi.
Amúgy futni is jobb lenne reggelente eljárni, ahhoz viszont tényleg jobb lenne mondjuk egy 8-9-es kezdés, de ez a korai lefekvésen/kelésen nem változtatna.
p
[ Szerkesztve ]
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
Viszlát
addikt
Személyes, de nagy mennyiség, hosszú évek alatt összegyűlt és nyakamon maradt alkatrészek még a vállalkozós időszakomból, szóval semmi olyan ami még ma is értelmesen használható lehetne. Hardveraprón kint volt tavaly ingyen elvihetősen (szállítást megoldva) de a kutyát nem érdekelte.
emvy: alkatrészeket is le lehet, nem csak komplett elektronikai eszközöket?
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
Tim82
félisten
-
Tim82
félisten
De ha privat invitalas, es megiscsak publikusan morogsz
Ez ilyen, hallod.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
EQMontoya
veterán
-
Tim82
félisten
Az avatárt tervező grafikusnak egyértelműen nem ez volt a legjobb pillanata.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
unclefucka
senior tag
-
EQMontoya
veterán
Nagy zseni volt a csávó, konkrétan valakinek az aláírása lett egy elszólásából:
-Honnan veheted észre, hogy dragonfx akar leelőzni? -??? -Ha a seggedben lévő vadul szélvédőmosózik.Ő ugyanis váltig állította, hogy a jobb oldali kart húzogatja, ha nem mennek ki előle a belsőből.
Same rules apply!
-
tildy
nagyúr
Sajnos nem, mikor utoljara neztem 1 vagy két éve a pár nappal ezelőttihez képest, akkor már csak kb 500 kellett volna. Mindig változtatnak valamit, mindig meszebb kerül. Arról nem is beszélve , hogy hanyadjára lettem megint nagyúr, mégha el is értem a következőt.
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
Bjørgersson
félisten
Az az igazsag, hogy mar azt sem tudom mik azok a host file-ok, ugyhogy szerintem maradok az AdGuardnal.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
- NEXTLEVELRACING RACER Szimulátor állvány + Shifter mount
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest